2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
günaydın canım benimde bugün kv ve eşimin anneannesi elicekler 1 gün kalıp gidecekler yemek yapıcam fazla olamıcam buralarda

Şimdiden allah kolaylık versin canım yorma kendini fazla iyi bari 1 gün kalacaklarmış hamile hamile misafir bazen çekilmiyor inan

Şimdiden allah kolaylık versin canım yorma kendini fazla iyi bari 1 gün kalacaklarmış hamile hamile misafir bazen çekilmiyor inan

öyle evlendiğimden beri anneannesi gelmedi sürekli gelin dediğim halde onlarda son ayımı buldular gelecek ben göbekten zor eğiliyorum kalkıyorum dün bi ev işi yapayım dedim bütün gün sancıdan maf oldum eşime söylesem kızar niye iş yapıyorsun diye kv evi temiz görmek ister yani baklım atlatsam şu hafta sonunuda iyi olucak haziranın ortasında da kv tekrar gelicekte bana yardıma neyse canım ben çıktım

Yani tam zamanını bulmuşlar canım dikkat et kendine kv yardım etmesse eşine söyle o yardım etsin yanii bu zamanlarımız çok önemli gerçekten bizde bi olurken bi doğarken derler aman dikkatli ol kendine iyi bak cnm

Canım üzülme dediğin gibi önemli olan sag salim kucağına alabilmek. Bak ne güzel bebeğin sağlıklı gelişimi de çok iyiymiş maşallah:)

günaydıınn. seninle aynı doğum tarihimiz. o yüzden daha bir heyecanla okudum yazdıklarını
amniyotik sıvı çok önemli tabiki bebeğin sağlam ve güvenli bir şekilde içerde durabilmesi için. bizim korkumuz daha çok o sıvının erken gelmesi

günaydın canım. kavanozların yanına boyutunu belirleyici bişey koyup foto çekip bize yollasan bizde görüp değerlendirsek ve sanada fikir versek ne güzel olurdu dimi

günaydıınnn bizde oğlumla geldik işe çalışıyoruz.ama bugün birazcık tembellik yaptık yarım saat geç geldik işe o yarım saat bile o kadar iyi geldiki bende senin gibi sabah kalktığımda artık evde dinlenmek istiyoruuumm diye ağlanıyorum evde eşimde üzülüyor bu halime yazıık
günaydınnlaaaaaaaaarrrrrrr

günaydıınnn

hımm anladım canım peki bişey daha sorucam. onu nasıl kullanıcaksın kavanozda? kapağına mı koycaksın yoksa içine mi? bende yapıcam da bu kavanozlardan ondan bu kadar çok sordum

Canım istersen kavanozun dışından kaplayıp kapağının olduğu yerden kurdeleye bağlanabilirsin böylece kapak da açık kalmış olur sticker görünür. Ya da istersen kavanozun içindeki şekerleri ona koyup içerden bağlayıp tülün kenarlarını dışarda bırakıp kapağını kapatabilirsin. Kapak böyle olursa daha çok görünür gibime geliyo. Ama bu fikirler sadece internette gördüğüm resimlerden oluşturduğum fikirler. Siparişlerim gelince karar vericem tam olarak. Nasıl daha güzel görünürse öyle yapıcam hemen paylaşırım sizinle. Sen de başka fikirler bulursan paylaş belki daha iyi bir şeyler çıkarırız ortaya:))

33+5'deyiz... ben de 1 ay öncesine kadar sadece kasıklarımda hissediyodum hareketleri ama şimdi genele yayılmış durumda... 2 veya 3 haftadır dönmüş olmasına rağmen hem kasıklarımda hemde karnımda hissediyorum kızımın hareketlerini...

günaydin oğlumun koca göbüşlü teyzeleri

işe geldik yine ( ama öğlen cıkıcaz ve babişle alışverişe gidicez , son kalan eksiklerimizi tamamliycazzz bugun inş hepsini bitiricez ,

hava cok sıcak ve bunalticii , ALlah yardimcimiz olsunn

günaydın herkeslereee nasılsınız göbüşlüler ? :)) benim göbek aldı başını gidiyo her gören iki tane yok dimi diye espri yapıyo o zaman bebek iri heralde diyolar herkesin bi fikri var yani :) bebişim de yolu şaşırdı zaten aşağı dönmeye çalışması gerekirken yukarı tırmanıyo ayaklarıyla kasıklarımdan kendini itip kafasını göğüs altıma sokuyo :) bide yarim'in dün gece yaşadığı olayı ben de dün akşam yaşadım normalde 2-3 saatte bir oğlum ben burdayım diyecek bir hareket yapardı hiç öyle oturup da neden hareket etmedi diye düşündüğüm olmazdı ama dün yemek yedim tık yok, çikolata yedim azıcık kıpırdadı ama normalde takla atardı ben soğuk soğuk terlemeye başladım panikten korkudan acaba noldu diye. sonra azıcık daha hareket etti ama eski halinden eser yok. bugün de dr kontrolümüz var sabah olsun da bakarız diyerek yattım çok şükür ki sabah yine eski performansndaydı :) yarim'le doğum tarihlerimiz de aynı sayılır muhtemelen bu haftalarda artık azalmaya başlayacak hareketler kızlar size de olursa çok panik yapmayın

Günaydın annelerr Bugün canım sıkkın kocam akşam izmire gidiyor iş için eğitimi var, perşembe günü dönecek Allah izin verirse. İlk defa ayrı kalıcaz evlendikten sonra onsuz uyumak nasıl olucak bilmiyorum Yanımda erkek kardeşim kalacak, şimdiden özlerim ki bennn O da istemezsen gitmem senin için söylerim başka birini yollarlar diyo ama çok önemli bir iş olduğu için onun gitmesii istiyorum başkalarına kaptırmasın bu fırsatı diye. İnşallah su gibi gelir geçer bu günler

ben de az önce kalktım ama bütün gece uyuyamadım sıcaktan.... hele sabaha karşı bi güneş vurdu ki odamıza çıldırdım... sen bi tane de sinek geldi nerden geldiyse tepemde vız vız beynim döndü sinirden... kocam kalktı saatlerce onu öldürmeye çalıştı ama sonuç başarısız... kalkıp salona kaçtım... gerizekalı sinek geldi burda da buldu beni... bende yeter dedim artık gün içinde kestiricez parça parça...

ay kızlar günaydın. bien bilir benim kızımın kilosu baya geriden takip ediyo iyi beslenmem lazım kahvaltımda yumurtamı yiyip sütümü içiyorum kahvaltı biter bitmez yediklerimim çıkarıyorum çok üzülüyorum bu duruma bi fikri olan var mı

hay Allah yaa. sevmediğin ot dibinde bitermiş hesabi , bi huzur vermiyolar aynen , gunduzde sicak olur nasil uyuyabilcenmi canim ?

bişi sorucam... demir ilacını ne zaman içiyosun... ben sabahları kahvaltıdan önce içiyodum, yediklerimi bende çıkarıyodum ama doktorum saatlerini değiştirdi... belki buna bağlı olabilir diye geldi aklıma ama...

hay Allah yaa. sevmediğin ot dibinde bitermiş hesabi , bi huzur vermiyolar aynen , gunduzde sicak olur nasil uyuyabilcenmi canim ?

allahtan salon serin... şimdi oturdum miskinlik yapıyorum... bakalım belki sızarım ara ara... evde de durmak istemiyorum aslında bugün ama kocam yok...

kızlar az once annem aradi ,

bir arkadasi kantaron vermiş , saf zeytin yagina koyarak , yara , çatlak , bebek karin agrisi , basur gibi seylere cok iyi geliyormus ,

kantaron yagi hazir olarakta satiliyor , bize gelen yag içinde annem rondoda ezmiş krem gibi olmus , çatlaklar için , gögüs yarasi için emzirirken özellikle kullanmam için beni tembihledi , gebelikte olusan basur için de çok iyiymiş ayrica benim 1 haftadir karnımda acaip bir çatlak söz konusu ve inanilmaz kaşınıyor , kırmızı yara gibi oldu ve kanıyor , alerjide olabilir bilmiyorum ama bugun deniycem ,

belki faydasi olur , bitkisel sonucta , ayrica kantaron şifa kaynagi imiş . sizlerle paylaşmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…