- 29 Eylül 2012
- 775
- 60
- 298
günaydın canım benimde bugün kv ve eşimin anneannesi elicekler 1 gün kalıp gidecekler yemek yapıcam fazla olamıcam buralarda
Şimdiden allah kolaylık versin canım yorma kendini fazla iyi bari 1 gün kalacaklarmış hamile hamile misafir bazen çekilmiyor inan
öyle evlendiğimden beri anneannesi gelmedi sürekli gelin dediğim halde onlarda son ayımı buldular gelecek ben göbekten zor eğiliyorum kalkıyorum dün bi ev işi yapayım dedim bütün gün sancıdan maf oldum eşime söylesem kızar niye iş yapıyorsun diye kv evi temiz görmek ister yani baklım atlatsam şu hafta sonunuda iyi olucak haziranın ortasında da kv tekrar gelicekte bana yardıma neyse canım ben çıktım
akıntımıss bgn benım dr da ole soyledı canım akıntıdır o su bıldıgın su gıbı bırden akar dedı ve benımakıntım baya sulu kıvamdaa yumos gunundekındende fasla yanııı su gelemsı farklı cıs yapıyormususn gıbım olurmusssss
evet enn onemısı saglıgı bır anda zoruma gıttı sanırım bebeıgmın donmemesı hanı hep normal e gor ehazırlıyoruzya kendımızı sımdı yavasdan sezeryan olursa fıkrınede alıstırcam kendımı her ıkı durumdada paşam ınsl saglıcakla kucagıma almak dılegımmmmmm
dogru aslınd ebnım hemsıre ark vr oglu 40 hafta oldu halen tıkk yok ustelık bılgılı de bırı dr tanıdıgı derkenn kısa yatıs yapıp sunı dayamıslar aksma kdr ne cektı o bılırrrve sonuc sezeryann pöffffffff o ka sancı ve sıfır acılmaaaaaaa yanı yarım senn dedııgn gıbı o st kdr acılmassa acılmaz zatennn
canım usuttunmu sen yaaa dıkkat et kendine tatlımm
bız normalde 33 haftalıgıız ama paşamıs gelısmı onde oldugu ıcın 35 haftalıgızz canımm ıns paşam donerse normal yoksam serzercık lerdenız bısdeeee
Hayırlı sabahlaaaar
Bugün biraz erkenciyiz galibaveee biz bugün 33 haftamıza girdik İnternetten bu hafta neler olacak diye bakarkan bakın ne buldum:
Bu gebelik haftasından önceki iki hafta boyunca bebeğinizin amnios sıvısı miktar olarak en yüksek aşamadaydı. Doğuma kadar da miktarı (nispeten) sabit kalır. Amniyos sıvısı bebeğinizi dış ortama karşı koruyan steril bir sıvıdır. Bebeğiniz bu sıvıyı yutar, akciğerlerinden ve cildinden de emilerek kana geçer. Eksilen sıvı bebeğinizin idrar yapmasıyla yeniden tamamlanmış olur. Sıvının içinde bebeğinizin vücut biyokimyasını yansıtan maddeler dışında, cildinden dökülen hücreler, verniks, lanugo ("tüy") gibi maddeler de bulunur.
Bebeğin sıvısının azalması kordona baskı oluşması riskini artırması nedeniyle ciddi bir durumdur. Her ultrason değerlendirmesinde doktorunuz bebeğinizin gelişmesi yanında mutlaka amniyos sıvısı miktarını da değerlendirmektedir.
Ve başka bir kaynaktan okuduğum kadariyle bu sıvı her saatta yenileniyor
Yanı biz konuştuğumuz ve korktuğumuz o sıvı aslında bebeğimizin yaşamını sağlayan önemli bir sıvıymış
günaydın herkesciklere kızlar bebek döndü dönmedi diyosunuzya hani benim doktorum daha çok erken dönmesine 37 haftadan sonra bakılır dedi.ilgilenmedi bile :) güldü...daha erken yani kızlar endişe etmeyin bence.Birde ben kavanozcunun yerine gittim bir 29 c birde 39 cc aldım hala işyerindeyim önümde duruyolar karar veremiyorum en ufağıylamı yapsam biraz daha büyüğüylemi ne kararsızım ya(
Günaydınlar herkese diyeceğim ama kimsecikler yok bugün millet uyuyor sanırım biz geldik çalışıyoz gene kızımlan yaa
Ya bende işten çıkıp evimde dinlenmek istiyorum artık sabahları kalkmak eziyet oluyor yaaa
günaydınnlaaaaaaaaarrrrrrr
hımm anladım canım peki bişey daha sorucam. onu nasıl kullanıcaksın kavanozda? kapağına mı koycaksın yoksa içine mi? bende yapıcam da bu kavanozlardan ondan bu kadar çok sordum
sanırım şu şeker olayı biraz şekillendi kafamda...
bu kavanozlara;
Eki Görüntüle 714467
içine bu badem şekerlerinden;
Eki Görüntüle 714468
üzerine "HOŞGELDİN AYLİZ" stickerımız;
Eki Görüntüle 714470
kavanozun etrafında bu kurdela;
Eki Görüntüle 714471
kurdelanın fiyonk olduğu noktaya silikonla yapıştırılan inciler;
Eki Görüntüle 714477
nasıl sizce teyzeleriiii
MaşAllah Allahım nazarlardan saklasın çok tatlı :))
Boyle iyi doktorlarin olmasi ne guzel, denk gelmek daha da guzel) masallah kizina herseyin yolunda olmasina sevindim.. Kac haftalik hamilesin??
Ben de cogu zaman sertlik hissediyorum, ve ayaklari kasiklarimda hissediyorum, bebegim henuz donmemis, kafasi midemin altinda ve ayaklari da kasiklarimda yani. Ve nerdeyse karnimin buyuk bir bolumunde hareket hissetmiyorum sadece inailmaz bir sertlik oluyor ve hareketleri hep kasiklarimda hissediyorum.. Bazen korkuyorum normalmi bu diye endise ediyorum, ama arastirdigim kadariyla kiz bebeklerde boyle oluyormus genel olarak.. Bu konuda bilgisi olan var mi?? Normalmi sizce de??
günaydin oğlumun koca göbüşlü teyzeleri
işe geldik yine( ama öğlen cıkıcaz ve babişle alışverişe gidicez , son kalan eksiklerimizi tamamliycazzz bugun inş hepsini bitiricez ,
hava cok sıcak ve bunalticii , ALlah yardimcimiz olsunn
ben de az önce kalktım ama bütün gece uyuyamadım sıcaktan.... hele sabaha karşı bi güneş vurdu ki odamıza çıldırdım... sen bi tane de sinek geldi nerden geldiyse tepemde vız vız beynim döndü sinirden... kocam kalktı saatlerce onu öldürmeye çalıştı ama sonuç başarısız... kalkıp salona kaçtım... gerizekalı sinek geldi burda da buldu beni... bende yeter dedim artık gün içinde kestiricez parça parça...
ay kızlar günaydın. bien bilir benim kızımın kilosu baya geriden takip ediyo iyi beslenmem lazım kahvaltımda yumurtamı yiyip sütümü içiyorum kahvaltı biter bitmez yediklerimim çıkarıyorum çok üzülüyorum bu duruma bi fikri olan var mı
hay Allah yaa. sevmediğin ot dibinde bitermiş hesabi , bi huzur vermiyolar aynen , gunduzde sicak olur nasil uyuyabilcenmi canim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?