bişi sorucam... demir ilacını ne zaman içiyosun... ben sabahları kahvaltıdan önce içiyodum, yediklerimi bende çıkarıyodum ama doktorum saatlerini değiştirdi... belki buna bağlı olabilir diye geldi aklıma ama...
pembe olanı gynferon evet evet kahvaltıdan önce inşallah sorun odur aç karnına içmem gerek diye sabah içiyorum kahvatıyı hazırlamadan
tamam işte bak sorun çözüldü korkma... geceleri yatmadan 1 saat önce içmen yeterli... bundan sonra yaşamazsın inşallah öyle bi sorun... ayrıca zaten gyno ferro sanoldan 2 saat önce ve sonra süt ürünleri tükettiğinde ilacın pek bi faydasını göremiyosun... kusmak hem seni hem bebeğini çok yoruyo bide onu besleyemediğini düşünmek daha da yıpratıcı... bide böyle dene düzeliceksin eminim... çünkü bakıyorum da benim yaşadığım sıkıntıların çoğunu sende yaşıyosun... Rabbim daha önemli sıkıntılar yaşatmasın inşallah... çok geçmiş olsun...
ay canım alah razı olsun kolay doğumlar nasip etsin hayırlı evlatlar nasip etsin doktorum üzülme dedi 2300 bile doğsa mama takviyesi ile düzelir dedi bakalım ne olacak bi de okul beni çok yoruyo artık son 12 iş günüm kaldı tatiller hariç allah yardımcımız olsun
Canım istersen kavanozun dışından kaplayıp kapağının olduğu yerden kurdeleye bağlanabilirsin böylece kapak da açık kalmış olur sticker görünür. Ya da istersen kavanozun içindeki şekerleri ona koyup içerden bağlayıp tülün kenarlarını dışarda bırakıp kapağını kapatabilirsin. Kapak böyle olursa daha çok görünür gibime geliyo. Ama bu fikirler sadece internette gördüğüm resimlerden oluşturduğum fikirler. Siparişlerim gelince karar vericem tam olarak. Nasıl daha güzel görünürse öyle yapıcam hemen paylaşırım sizinle. Sen de başka fikirler bulursan paylaş belki daha iyi bir şeyler çıkarırız ortaya:))
günaydin oğlumun koca göbüşlü teyzeleri
işe geldik yine( ama öğlen cıkıcaz ve babişle alışverişe gidicez , son kalan eksiklerimizi tamamliycazzz bugun inş hepsini bitiricez ,
hava cok sıcak ve bunalticii , ALlah yardimcimiz olsunn
günaydın herkeslereee nasılsınız göbüşlüler ? :)) benim göbek aldı başını gidiyo her gören iki tane yok dimi diye espri yapıyoo zaman bebek iri heralde diyolar herkesin bi fikri var yani :) bebişim de yolu şaşırdı zaten aşağı dönmeye çalışması gerekirken yukarı tırmanıyo ayaklarıyla kasıklarımdan kendini itip kafasını göğüs altıma sokuyo :) bide yarim'in dün gece yaşadığı olayı ben de dün akşam yaşadım normalde 2-3 saatte bir oğlum ben burdayım diyecek bir hareket yapardı hiç öyle oturup da neden hareket etmedi diye düşündüğüm olmazdı ama dün yemek yedim tık yok, çikolata yedim azıcık kıpırdadı ama normalde takla atardı ben soğuk soğuk terlemeye başladım panikten korkudan acaba noldu diye. sonra azıcık daha hareket etti ama eski halinden eser yok. bugün de dr kontrolümüz var sabah olsun da bakarız diyerek yattım çok şükür ki sabah yine eski performansndaydı :) yarim'le doğum tarihlerimiz de aynı sayılır muhtemelen bu haftalarda artık azalmaya başlayacak hareketler kızlar size de olursa çok panik yapmayın
Günaydın annelerrBugün canım sıkkın kocam akşam izmire gidiyor iş için eğitimi var, perşembe günü dönecek Allah izin verirse. İlk defa ayrı kalıcaz evlendikten sonra onsuz uyumak nasıl olucak bilmiyorum Yanımda erkek kardeşim kalacak, şimdiden özlerim ki bennn O da istemezsen gitmem senin için söylerim başka birini yollarlar diyo ama çok önemli bir iş olduğu için onun gitmesii istiyorum başkalarına kaptırmasın bu fırsatı diye. İnşallah su gibi gelir geçer bu günler
ay canım alah razı olsun kolay doğumlar nasip etsin hayırlı evlatlar nasip etsin doktorum üzülme dedi 2300 bile doğsa mama takviyesi ile düzelir dedi bakalım ne olacak bi de okul beni çok yoruyo artık son 12 iş günüm kaldı tatiller hariç allah yardımcımız olsun
ya kayseri olsa korkmam, ama cerrahpaşa olunca?? çok şey duydum yakın zamanda orda doğuranlardan, o yüsdeeennn:18:bende tecrübeli değilim elbette ama suyum geldiği anda hastaneye gitmeyi düşünürüm... çünkü bir kadın hem suyu gelip hem de aynı anda sancılanabiliyor... yada önce suyu gelip sonra sancılananlar da var... veya henüz suyu gelmeden doğum sancısı başlayanlar... zaman kaybetmeden hastaneye gitmek lazım bence...
benim ablam da belki 12 saat sancı çekmiştir... ama o sezeryandan çok korktuğu için hep bekleyelim dedi... tabi önceden doktoru da uyarmamıştı... suni sancı veriyoruz ama sunu sancı açılma sağlamaz... vücut anatomisi zaten sancıya ve açılmaya müsaitse tüm şartlar gelişiyo hiç farkında olmadan... ben doktorumla görüştüğümde "ben hiçbir hastama suni sancı vermem onların da isteklerine engel olurum, çünkü sonuç her türlü sezeryandır... ve bu anneyi yormaktan başka hiçbir işe yaramaz" diyo doktorum... yani ya şartlar doğal doğum sürecinde olgunlaşıcak normal doğum yapıcaz, yada suni şeylerle doğal doğum olsun diye uğraşmadan sezeryana alınıcaz... hakkımızda herşeyin hayırlısı inşallah...
hem neden korkuyosun yaa korkma... ben de üniversite hastanesine gidiyorum... ama korkmuyorum...
canım ben 33+5im. doğum şekli henüz belli değil, :18:Kizlar kimler kacinci haftasinda ve dogum sekliniz nedir?? Sezeryan mi normalmi ??
tabi tabi, duşunu al temizlen rahatla önce bi, biz ne kadar stressiz olursak o kadar iyi sonuçta. eğer normal şekilde başlarsa zaten ilk dalgaların arası daha uzun oluyor kendimize ayırıcak bir miktar vaktimizin olduğunu düşünüyorumo kadar rahat olamam ben yaa
ama acaba suyum geldikten sonra evde biraz beklesek daha mı iyi olur diye düşünüyorum. duş falan alsak mesela
bence bugünden gitmeliymişsin hastaneye canım çok geçmiş olsun
suni sancı bir kolaylık sağlamıyor yani.
bunu bilmem iyi oldu aslında. normal yoldan gelmek istemiyorsa bebiş kendimizide onuda yormanın tehlikeye atmanın manası yok öyleyse
kızlar aklınızda bulunsun... bu çok önemli bi konu... doğal yollarla başlamayan doğumun sonucu ASLA doğal doğum olamaz bilginiz olsun... yani bebeğiniz haftasını doldurduğunda doktorunuz suni sancı vermeyi önerirse kabul etmeyin (naçizhane fikrim)... çünkü o suni sancıyı isterseniz 3 gün çekin sonuç %99.99999..... sezeryan olacaktır...
konuşuruz tabi canım ama burda evdeki kadar nete çok giremiyorum.hoşgeldin canım. uçakta bi sıkıntın olmamıştır inşallah :18::18:
bende izin günüm gelse diye şafak sayıyorum.3 hazirandan itibaren bende evimdeyimm.
bol bol sohbet ederiz o zamndan sonra inşallah
bende merak ettim onu ya.kızlrr
çigdem nıklı ıkız bebek bekleeyen bır ark.vardı o ndan haber varmı yaa acbaba dogurdumuu en son gobısım alt da dıyorlar fılan dıyorduu ne zamandır aklımda ne yaptı acaba:44::44:
aynn ole yha bn solucem gdmde kontrele zaten epıdurel ıstıorum olmuyosa zorlmmn bı halı yok zaten eşlere soruolarmıs eşimide simddn tembıhledım sakın ızın verme dıe ben bde sezryan olursam belden asagımı olsam tam mı yha bılgnz varmı kızceler????
slm kızlar ya memelkete gelince anane babane derken doğru düzgün net açamıyorum bile açsamda geçmişten bir kaç sayfa anca okuyorum çok merak ediyorum tüm geçmişi okumak istiyorum devamlı aklım burda :) ben ve oğlum iyiyiz şükür memelkete geldim herkes şaşırdı hiç kilo almamışsın diye ha dedim siz öyle sanın 12-13 kg nerde acaba :) tabi hoşumada gitmedi değil moral buldum yalandan da olsa :) konyada bir doktora gittim dam elşmde kalacaktı ben normal itiyorum dedim. neden normal sitiyorsun normal ile sezeryan arsında hiç bi fark yok normalde vucudun bozulur vs dedi sanki mankenimde podyuma çıkacağım. boşuna acı çekme dedi sağlık arasında bir frk yok dedi ben şok oldum tbi baka kaldım yok ben normal istiyorum dedim o zaman günde 1 saat yürüyeceksin dedi bebek pozisyon almış ama başı kanala girmeli dedi olsun yürürüm dedim arkasında vucudun müasit boyun uzun 4 kg bile olsa bebek doğurusun rahat normal dedi ben ısrar edince tabi güvenemedim başka doktora gideceğim işte böyle kızlar salak doktor sezeryan yanlısı ve epidurale hiç sıcak bakmıyor. benim doğudaki doktrum bundan daha iyiydi onu özledim şimiden.
slm kızlar ya memelkete gelince anane babane derken doğru düzgün net açamıyorum bile açsamda geçmişten bir kaç sayfa anca okuyorum çok merak ediyorum tüm geçmişi okumak istiyorum devamlı aklım burda :) ben ve oğlum iyiyiz şükür memelkete geldim herkes şaşırdı hiç kilo almamışsın diye ha dedim siz öyle sanın 12-13 kg nerde acaba :) tabi hoşumada gitmedi değil moral buldum yalandan da olsa :) konyada bir doktora gittim dam elşmde kalacaktı ben normal itiyorum dedim. neden normal sitiyorsun normal ile sezeryan arsında hiç bi fark yok normalde vucudun bozulur vs dedi sanki mankenimde podyuma çıkacağım. boşuna acı çekme dedi sağlık arasında bir frk yok dedi ben şok oldum tbi baka kaldım yok ben normal istiyorum dedim o zaman günde 1 saat yürüyeceksin dedi bebek pozisyon almış ama başı kanala girmeli dedi olsun yürürüm dedim arkasında vucudun müasit boyun uzun 4 kg bile olsa bebek doğurusun rahat normal dedi ben ısrar edince tabi güvenemedim başka doktora gideceğim işte böyle kızlar salak doktor sezeryan yanlısı ve epidurale hiç sıcak bakmıyor. benim doğudaki doktrum bundan daha iyiydi onu özledim şimiden.
Kızlar merhaba.bugün 32.haftam doluyor.dr.dan çalışabilir raporu alacağım.5 haftasını aktarabiliyorz değil mi
hay Allah yaa. sevmediğin ot dibinde bitermiş hesabi , bi huzur vermiyolar aynen , gunduzde sicak olur nasil uyuyabilcenmi canim ?
bı guzel ozlem gderdın ne guzel :))) saf dr yha bızm burdakılerde normal yapıcaksın dıe kıçlarını yırtolar. :)))
valla ben dün gece direk salonda uyudum hiç yatak odasına geçmeden ve uzun zamandır bu kadar güzel uyumamıştım. tebdil-i mekanda ferahlık gerçekten varmış:))
ya kayseri olsa korkmam, ama cerrahpaşa olunca?? çok şey duydum yakın zamanda orda doğuranlardan, o yüsdeeennn:18:
canım ben 33+5im. doğum şekli henüz belli değil, :18:
tabi tabi, duşunu al temizlen rahatla önce bi, biz ne kadar stressiz olursak o kadar iyi sonuçta. eğer normal şekilde başlarsa zaten ilk dalgaların arası daha uzun oluyor kendimize ayırıcak bir miktar vaktimizin olduğunu düşünüyorum
neden giremiyosun ki tatlım??konuşuruz tabi canım ama burda evdeki kadar nete çok giremiyorum.
bende merak ettim onu ya.
kızlar bu arada herkese mutlu haftasonları diliyorum
ben birazdan karşıya geçicem eşim halacığıma bırakıcak beni
kasım ayından beri görmüyorum kuzenlerimi flnçok mutluyum
yarın geliriz inş. çünkü pazt. kontrolümüz var
hepinizi öpüyoruz ECEciğimleeeee:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?