2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

pembe olanı gynferon evet evet kahvaltıdan önce inşallah sorun odur aç karnına içmem gerek diye sabah içiyorum kahvatıyı hazırlamadan

pembe olanı gynferon evet evet kahvaltıdan önce inşallah sorun odur aç karnına içmem gerek diye sabah içiyorum kahvatıyı hazırlamadan

tamam işte bak sorun çözüldü korkma... geceleri yatmadan 1 saat önce içmen yeterli... bundan sonra yaşamazsın inşallah öyle bi sorun... ayrıca zaten gyno ferro sanoldan 2 saat önce ve sonra süt ürünleri tükettiğinde ilacın pek bi faydasını göremiyosun... kusmak hem seni hem bebeğini çok yoruyo bide onu besleyemediğini düşünmek daha da yıpratıcı... bide böyle dene düzeliceksin eminim... çünkü bakıyorum da benim yaşadığım sıkıntıların çoğunu sende yaşıyosun... Rabbim daha önemli sıkıntılar yaşatmasın inşallah... çok geçmiş olsun...

ay canım alah razı olsun kolay doğumlar nasip etsin hayırlı evlatlar nasip etsin doktorum üzülme dedi 2300 bile doğsa mama takviyesi ile düzelir dedi bakalım ne olacak bi de okul beni çok yoruyo artık son 12 iş günüm kaldı tatiller hariç allah yardımcımız olsun

aminn aminn... cümlemize inşallah...
sık sende dişini... Allah yardımcın olsun...

sen ne zaman yapıcaksın peki?? ben haziranda izne çıkınca yapmayı düşünüyorum. sen önce yapıcaksan yapıp fotolarını gönderirsin dimi? bende bakar ona göre malzeme alırım hiç olmazsa. birde ben kavanozun kenarlarına süslü bişiler yapıştırmak istiyorum ama nasıl durur bilemedim. onların linkinide göstereyim sanada fikir olur
bunları beğenmiştim ben. bir ya da 2 çeşit yapıştırmayı düşünüyorum :44:

Yapıştırma süs mini önlük mavi - birmax
Yapıştırmalı Küçük Süs Puset mavi - birmax
Yapıştırmalı Küçük Peluş Süs Biberon - birmax

günaydın canım. işe gelmişsin ama öğlen çıkıyosun ne güzel ben 6 ya kadar işteyim
eksiklerde bitiyor ohh ne güzeell

büyüdükleri için yerleri azalıyor ondan hareketleride azalıyor sanırım. bende 2 haftaya kadar aynı durumu yaşayabilirim. şimdiden aklıma yazayım bari

Allah kavuştursun canım. çok zor cidden kocişsiz kalmak. benimkide 4 gün yurt dışına gitmişti kardeşimle kalmıştım. son gün saatleri dakikaları saymıştım.
İnşallah hızlıca akıp geçer onsuz günlerin canım

bişey kalmamış canım benimde son 13 izinler hariç.birlikte şafak sayalım senle

ya kayseri olsa korkmam, ama cerrahpaşa olunca?? çok şey duydum yakın zamanda orda doğuranlardan, o yüsdeeennn:18:

Kizlar kimler kacinci haftasinda ve dogum sekliniz nedir?? Sezeryan mi normalmi ??
canım ben 33+5im. doğum şekli henüz belli değil, :18:

tabi tabi, duşunu al temizlen rahatla önce bi, biz ne kadar stressiz olursak o kadar iyi sonuçta. eğer normal şekilde başlarsa zaten ilk dalgaların arası daha uzun oluyor kendimize ayırıcak bir miktar vaktimizin olduğunu düşünüyorum

aynn ole yha bn solucem gdmde kontrele zaten epıdurel ıstıorum olmuyosa zorlmmn bı halı yok zaten eşlere soruolarmıs eşimide simddn tembıhledım sakın ızın verme dıe ben bde sezryan olursam belden asagımı olsam tam mı yha bılgnz varmı kızceler????

hoşgeldin canım. uçakta bi sıkıntın olmamıştır inşallah :18::18:
bende izin günüm gelse diye şafak sayıyorum.3 hazirandan itibaren bende evimdeyimm.
bol bol sohbet ederiz o zamndan sonra inşallah
konuşuruz tabi canım ama burda evdeki kadar nete çok giremiyorum.

kızlrr

çigdem nıklı ıkız bebek bekleeyen bır ark.vardı o ndan haber varmı yaa acbaba dogurdumuu en son gobısım alt da dıyorlar fılan dıyorduu ne zamandır aklımda ne yaptı acaba:44::44:
bende merak ettim onu ya.

kızlar bu arada herkese mutlu haftasonları diliyorum
ben birazdan karşıya geçicem eşim halacığıma bırakıcak beni
kasım ayından beri görmüyorum kuzenlerimi fln çok mutluyum
yarın geliriz inş. çünkü pazt. kontrolümüz var
hepinizi öpüyoruz ECEciğimleeeee:

slm kızlar ya memelkete gelince anane babane derken doğru düzgün net açamıyorum bile açsamda geçmişten bir kaç sayfa anca okuyorum çok merak ediyorum tüm geçmişi okumak istiyorum devamlı aklım burda :) ben ve oğlum iyiyiz şükür memelkete geldim herkes şaşırdı hiç kilo almamışsın diye ha dedim siz öyle sanın 12-13 kg nerde acaba :) tabi hoşumada gitmedi değil moral buldum yalandan da olsa :) konyada bir doktora gittim dam elşmde kalacaktı ben normal itiyorum dedim. neden normal sitiyorsun normal ile sezeryan arsında hiç bi fark yok normalde vucudun bozulur vs dedi sanki mankenimde podyuma çıkacağım. boşuna acı çekme dedi sağlık arasında bir frk yok dedi ben şok oldum tbi baka kaldım yok ben normal istiyorum dedim o zaman günde 1 saat yürüyeceksin dedi bebek pozisyon almış ama başı kanala girmeli dedi olsun yürürüm dedim arkasında vucudun müasit boyun uzun 4 kg bile olsa bebek doğurusun rahat normal dedi ben ısrar edince tabi güvenemedim başka doktora gideceğim işte böyle kızlar salak doktor sezeryan yanlısı ve epidurale hiç sıcak bakmıyor. benim doğudaki doktrum bundan daha iyiydi onu özledim şimiden.

canım ben normal istiyorum ama epudiral ,

sezeryan olur isede epudiral olcak insallah ,

epudiral sezeryan ile iyilesme sureci daha cabuk oluyormus ve en onemli bebege narkoz gitmiyor ,

doktorum anestezi doktprum Nezih Berksoy web sitesi asagida canim i hatta benim k.dogum doktorumda nezih bey'in dogum hastasi figen ezen isler , epudiral normal dogum yapmiş , incele istersen siteyi yardimci olur canim .

Dogum | Epidural

bı guzel ozlem gderdın ne guzel :))) saf dr yha bızm burdakılerde normal yapıcaksın dıe kıçlarını yırtolar. :)))

zor iş doktor olayi ,Allah iyilerle karsilastirsin hepimizi canim

Kızlar merhaba.bugün 32.haftam doluyor.dr.dan çalışabilir raporu alacağım.5 haftasını aktarabiliyorz değil mi

doğum zini konusunda ben aldım canım 32 haftadan 37 ye kadar çalışabilir raporu onu verdim sonra üstüne 32 den 37 ye kadar senelik izni aldım ayrıldım. hatta senelik iznim yanmasın diye gidip pazartesi kulak burun boğazdan 10 gün rapor alacağım o bitince bir 10 daha alacağım ortalama senelik izinden 6 gün kullanıp senelik izin bitince resmi 37 haftalık doğum iznimi başlatacağım. ve bunu sordum idareye onlarda kabul etti.

hay Allah yaa. sevmediğin ot dibinde bitermiş hesabi , bi huzur vermiyolar aynen , gunduzde sicak olur nasil uyuyabilcenmi canim ?

valla ben dün gece direk salonda uyudum hiç yatak odasına geçmeden ve uzun zamandır bu kadar güzel uyumamıştım. tebdil-i mekanda ferahlık gerçekten varmış:))

bı guzel ozlem gderdın ne guzel :))) saf dr yha bızm burdakılerde normal yapıcaksın dıe kıçlarını yırtolar. :)))

walla cicim aynen bende normal yapacağım benim doğudaki doktorum da dedi bak epidural normal yap sıkıntı olursa epidural sezeryan yap dedi. gerekirse kapı kapı gezip epidural normal yapacağım kafaya koydum :)

bunları düşünmek beni çok geriyor ve heyecanlandırıyor yaa. ben sanki bundan sonraki hayatımı hamile olarak yaşıycakmışım gibi hissediyorum bazen
konuşuruz tabi canım ama burda evdeki kadar nete çok giremiyorum.

bende merak ettim onu ya.
neden giremiyosun ki tatlım??

sanada iyi eğlenceler canım. güzel bir haftasonu olucak senin için belli. ben haftasonu çalışıyorum ne yazık ki. birawz yoğun bir haftasonu olucak benim için.
bu arada sınav sonuçları açıklanmış deniyor ama siteye girince yazanlardan ben pek bişey anlamadım :44:
arasınavın karşısında yazan notlar ortalama notlar mı yoksa benim aldığım not mu ben çözemedim ?? sen baktın mı??

bence kesinlikle doktorunu değiştirmelisin ne demek fark yok arasında. adı üstünde biri normal!! diğeri ameliyat. Normal doğumda niye vücut bozulsun ki. ne kadar saçma konuşmuş o dr öyle yaaa. doktormuymuş hakkaten o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…