Geçmişi bitirdik çok şükür..
Alışveriş konusunda çok yalnızım eşim özel sektörde öğretmen ama artık oda bende çok yorulduk,çok yıprandık 2 yıldır haftasonlarımızı ayrı geçiriyoruz sabahtan akşama kadar kpss kursuna gidiyor bense sabrediyorum bebeğimin herşeyini kendim halletmeye çalıştım sadece 1 mayısta tatilde mobilya baktık ama daha alamadık malesef annem ve kayınvalidem uzak annem uzaktan elinden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyor ama nafile ben sizin aldıklarınızı gördükçe hiçbişey almadığımı düşünüyorum hastane çıkışları ve birkaç ay giyebileceği tulumlar haricinde banyo,meme malzemeleri,kendim için 2 pijama takımı,iç çamaşırı,gögüs pedi aldım daha onları bile yıkayıp hazırlayamadım 32 haftam doldu çalışabilir raporumu aldım gayret etmeye çalışıyorum hem izni doğum sonrasına aktarmak için hemde 1 ay daha maaş alabilmek için ev kredi ödememiz var çünkü.. 8 yıldır aynı işyerinde çalışıyorum süper anlayışsız patronlarım var bu dönemde beni çok yordu ve üzdüler..Annem, kardeşim ösym sınavına girdikten sonra yani 22 hazirandan sonra gelebilecek umarım o zamana kadar bekler oğluşum.. Gözüm pek bişeye almazken kendimi zorlamaya çalşıyorum herşeyde..Bebek odamız boyanması gerekiyor oğluşumuz olacak bizim odamız mor renk boyalı kim duracak boyacının başında ne zormuş yaaa..Şimdi eksikler için çıkmak istiyorum ama hava sıcak arabamız olmadığı için heryere otobüsle gitmek zorundayım insanlarda bir tuaf kimsede vicdan kalmamış.. Sadece haftasonu insana yetmiyor walla izne çıktığımdada eminim daha da ağırlaşmış olacağım püff neyapacağım yaa.. Neyse canımız sıkılmış bizim toparlanıp alışverişe çıkalım en iyisi oğluma bişeyler alırsam kendime gelirim sanırım.. Mutlu günler kızlar
nddd canım ben bütün malzemelerin siparişini verdim dün. Kavanozlar öğlene kadarki siparişlerde aynı gün kargoya veriliyormuş kısa zamanda gelir diye düşünüyorum. inşallah diğerleri de erken gelir de hemen başlarım çok heveslendim. Gelir gelmez yapıcam zaten artık evdeyim doğum iznine ayrıldım:) çeşitli şekillerde yapıp burda paylaşırım sizin de fikrinizi alırım sonra bir şekle karar verip seri üretime geçerim:))
Alışveriş konusunda çok yalnızım eşim özel sektörde öğretmen ama artık oda bende çok yorulduk,çok yıprandık 2 yıldır haftasonlarımızı ayrı geçiriyoruz sabahtan akşama kadar kpss kursuna gidiyor bense sabrediyorum bebeğimin herşeyini kendim halletmeye çalıştım sadece 1 mayısta tatilde mobilya baktık ama daha alamadık malesef annem ve kayınvalidem uzak annem uzaktan elinden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyor ama nafile ben sizin aldıklarınızı gördükçe hiçbişey almadığımı düşünüyorum hastane çıkışları ve birkaç ay giyebileceği tulumlar haricinde banyo,meme malzemeleri,kendim için 2 pijama takımı,iç çamaşırı,gögüs pedi aldım daha onları bile yıkayıp hazırlayamadım 32 haftam doldu çalışabilir raporumu aldım gayret etmeye çalışıyorum hem izni doğum sonrasına aktarmak için hemde 1 ay daha maaş alabilmek için ev kredi ödememiz var çünkü.. 8 yıldır aynı işyerinde çalışıyorum süper anlayışsız patronlarım var bu dönemde beni çok yordu ve üzdüler..Annem, kardeşim ösym sınavına girdikten sonra yani 22 hazirandan sonra gelebilecek umarım o zamana kadar bekler oğluşum.. Gözüm pek bişeye almazken kendimi zorlamaya çalşıyorum herşeyde..Bebek odamız boyanması gerekiyor oğluşumuz olacak bizim odamız mor renk boyalı kim duracak boyacının başında ne zormuş yaaa..Şimdi eksikler için çıkmak istiyorum ama hava sıcak arabamız olmadığı için heryere otobüsle gitmek zorundayım insanlarda bir tuaf kimsede vicdan kalmamış.. Sadece haftasonu insana yetmiyor walla izne çıktığımdada eminim daha da ağırlaşmış olacağım püff neyapacağım yaa.. Neyse canımız sıkılmış bizim toparlanıp alışverişe çıkalım en iyisi oğluma bişeyler alırsam kendime gelirim sanırım.. Mutlu günler kızlar
cnm bize kursta öğretilen suyumuz gelirse eğer(ki her kadında gelmiyormus) hastaneye 6-8 saat sonra gitmek kız ben size bunları yazmıştım okumadınızmı
3.aşamadan oluşuyor sancılanma
-5 dk.bir 30 sn lik sancı(8-12 saat arası.)
-3-4 dk bir 60 snlik sancı(6-8 saat arası)
-2 dk da bir 60-90 sn lik sancı(yarım-1 saat arası sürüyor)
yani sancı sürelemizi hesaplamak önemli 2.etap a geçtiğimizde hast.ye gitmek mantıklı ilk bölümü evde atlatmak daha rahat oluyor hats psikolojine girmiyor insan
bu sürede plates topunun üzerine oturabilirsiniz duş alabilirsiniz kedi gerinmesi egzersizi pelvis egzersizi kagel egz. ve doğru nefes alıp verme yöntemi çok önemli ve faydalı
slm canım.dışarıya az önce çıktım bende.markete gittim birazda 15 dakika yürüyeyim dedim.hava o kadar sıcak ki bugün başım döndü sıcaktan eve zorla yürüdüm.havada çok bunaltıcı sıcaklar gelmiş.bence akşam serinlikte dışarı çık derim çekilmez. evdeyim ama dışarı çıkamıyorum şuan uzanıyorum çok yoruldum.
sevındı cnm ıı olmasnıza uzule bende butun gun evdeyımm pöfffffffftatlım tecrübeli olduğum söylenmez ama etrafımda duyduklarımı anlatayım:)))suyu geldikten sonra duş alan ,temizlik yapan,gezmeye giden bile varmış...açıkçası bende eğer suyum gelirse bekleme taraftarıyım tabiki aksi bir şey kanama falan olmazsa...
saol tatlım bakıym örnek alayımda biyerler bulurum heralde yaptırmak için...
canım çok geçmiş olsun..arada banada oluyo başım dönüyo midem bulanıyo...dikkat et canım...
flash disk akıllıca canım bende ona yükleyip oradan çıkartayım...
canım sabah kötüydüm biraz birden sancı geldi çok korktum..ama şimdi iim çok şükür.
goumcen adına sevındım cnm sen neden sezeryan ıstıyorsun kıı:26::44:Hmm masallah canim hayirli ve saglikli bir dogum nasip eder insallah rabbim,oglusunu saglikla alirsin insallah kucagina..
Benim gorumcemin de donmemisti suni sanciyla doktor normal dogum yaptirdi.. Eger normal istiyosan saglik icindebir sıkinti yoksa normal yaptirir doktor diye dusunuyorum..
Ben de 32 haftalik 2 gunluk hamileyim, en son kontrolde doktor, bebegin donmedigini soyledi. Ama ben hic normal dogum istemiyorum zaten, insallah sezeryan olucam.
wayy azmıne hayranımkısss dr bulmususn nheeh ıı ıcınız rahat etmıs kıpırdakkısını gormususn heheh gozun aydın cnm benımmmm dongunedekızlar normalde tepiş tepiş tepinen kızım bugün pek bi sakindi... sadece sabah kımıl kımıl olduğunu hissettim... sonra ne kadar dinlediysem de pek hareketli olduğunu hissedemedim... korktum akşama kadar zor bekledim... 2 saat önce kocama dedim ki; böyle böyle ayliz çok hareket etmiyo ve karnımın ortası iyice gerildi dedim canım yanıyo... hastaneyi ara dedi aradım... bi adam açtı kadın doğum ünitesinde telefonu... bu gece nöbetçi doktor kim acaba dedim... doktor önder ben buyrun dedi kibar bi ses... dedim ki; ben Aygen hanımın hastasıyım (doktorum o hastanenin yrd doçenti) böyle böyle şikayetlerim var normalmidir dedim... isterseniz bi gelin ultrasonla bakalım nst ye bağlayalım rahatça uyuyun bu gece dedi... kocama söyledim tamam dedik gittik... geçen gittiğimizdede bi erkek doktor vardı... hemen dedi ki alttan da muayene etmemiz lazım ama ben kabul etmedim baktırmadım... bu akşamki doktoru da öyle sandık ve gittik... aman yarabbi bizi bi karşıladı... hemen tokalaştı geçmiş olsun dedi, isimlerimizi sordu, oturdu masaya 40 tane soru sordu... kaçıncı gebelik? kürtaj düşük varmı? herhangii bir rahatsızlık (şeker-tansiyon-kalp)? geçirilen ameliyat? kullandığım ilaçlar? akıntım? kokulu mu kokusuz mu? kanama? su? ayrıca dün yada önceki gün bebeğin hareketleriyle bugünkü arasındaki farklılıklar? ve benim bugün neler yaptığım? vs vs. sonra bi bakalım ultrasonla dedi... girdik ultrason odasına, açtım karnımı, peçete koyucak kasığıma "müsadenizle ben peçete koyucam" dedi... (kocamla ben birbirimize baktık ne kadarda hassas bi doktor diye) hemen kızımın kalbini gösterdi bize... maşallah kütür kütür atıyoduaslında hareket de ediyodu ama ben hissedemiyodum... doktor amcası anlatmaya başladı... ufak hareketleri hissedemeyebilirsiniz... bide bugün kendinizi biraz yormuşsunuz hareket halindeyken hissetmek çok daha zordur dedi... korktuğunuz zaman bi parça çikolata veya azıcık meyve suyu içip sakin bi odada sol tarafınıza uzanın, elinizi karnınıza koyun ve bekleyin dedi... ben ölçümlerini de yapıyım dedi... ölçtü çok şükür haftasıyla uyumlu herşeyi ve kilosu 2000 gr. plasentaya bile baktı herşey yolunda... bebek eşi de iyi - suyu da normal dedi... sonra aklımıza ne geldiyse sorduk doktora ve ben bugüne kadar elli branşta doktorla tanıştım (kendi doğum doktorum da dahil) bu kadar mükemmel bir doktor daha görmedim... kızımız doğum pozisyonundaymış ve bundan sonra kolay kolay dönmezmiş... Allah korusun ama bugünlerde doğsa bile çok şükür akciğerleriyle ilgili bi sorun da yaşamazmış... gelişimini hemen hemen tamamlamış... zaten 37 hafta sonrasındaki doğumlarda küveze bile girmesine gerek kalmazmış bebeklerin... daha birsürü şey... bide dediki kokulu akıntı pek sevmiyoruz gebelikte, bunun bazen sebebi enfeksiyon olabilir dedi... bende 2 gün önce test yaptırdık ama çok yüksek çıkmadı sonuç bu yüzden ilaç vermediler dedim... çarşamba doktora gidince tekrar sorucam... ve şeffaf su gibi akıntıyı normal karşılıyoruz problem yok dedi... daha tonlarca sorumuza cvp aldık ama hatırlamıyorum... sonra kızım başladı tepinmeye... nst ye de bağlanalım bi bakalım iyice emin olalım siz de rahat uyuyun bu gece dedi... sonra bi üst kata çıktık nst ye bağlandık ama hanımefendi yat yuvarlan olduğundan pek nabız alamadık... ama doktor yine de 20 dk yı görmek istedi... ve o 20 dk bittiğinde adam kapıyı çalıp odaya girdi (daha önce de gittim acile-birtek hataneye ilk girdiğimde gördüm doktorları-sonra hemşireleriyle bilgi verip göndermişlerdi) bebeğimiz çok hareketli olduğundan cihaz bile ölçememiş nabzını sadece hareketlerinii görüyorum dedi çok şükür korkulucak bişey yok geçmiş olsun rahat rahat uyuyabilirsiniz dedi... kocamla tokalaştı... iyi nöbetler diledik ve çıktık nst den... bide odaları gezdik gece gece
kocamla tek bir ortak noktada buluştuk adam MÜKEMMEL Bİ DOKTOR... eşim de diyoki "ulan hastanem olsa ilk bu doktoru alırım"ve doktor hastanenin kendi doktorlarından değil, muhtemelen ek iş olarak göreve geliyor oraya... çünkü hastanenin tüm kadın doğum doktorları prof-doç ve yrd doç... bunlar nöbete kalmıyor (hiç denk gelmedim) ama takdir ediyorum herifi... adını sanını bilsem ikinci bebeğimde o adamı tercih ederiz... hastanede acildekilere sordum o gerzekler de bilmiyo... ne saçma ama araştırıyorum bulurum belki bi yerden...
işte buldummmbelki birilerine lazım olur
Dr. Önder Sakin | Kadın ve Doğum Uzmanı
sevındım bu nada cnmmmmgünaydın herkesciklere kızlar bebek döndü dönmedi diyosunuzya hani benim doktorum daha çok erken dönmesine 37 haftadan sonra bakılır dedi.ilgilenmedi bile :) güldü...daha erken yani kızlar endişe etmeyin bence.Birde ben kavanozcunun yerine gittim bir 29 c birde 39 cc aldım hala işyerindeyim önümde duruyolar karar veremiyorum en ufağıylamı yapsam biraz daha büyüğüylemi ne kararsızım ya(
evet cok sukur canım benım o yusden ıcım rahatladı cok sukurCanım üzülme dediğin gibi önemli olan sag salim kucağına alabilmek. Bak ne güzel bebeğin sağlıklı gelişimi de çok iyiymiş maşallah:)
ınsl cabuk gecer canımmmGünaydın annelerrBugün canım sıkkın kocam akşam izmire gidiyor iş için eğitimi var, perşembe günü dönecek Allah izin verirse. İlk defa ayrı kalıcaz evlendikten sonra onsuz uyumak nasıl olucak bilmiyorum Yanımda erkek kardeşim kalacak, şimdiden özlerim ki bennn O da istemezsen gitmem senin için söylerim başka birini yollarlar diyo ama çok önemli bir iş olduğu için onun gitmesii istiyorum başkalarına kaptırmasın bu fırsatı diye. İnşallah su gibi gelir geçer bu günler
dr danıs cnm benceee:13:ay kızlar günaydın. bien bilir benim kızımın kilosu baya geriden takip ediyo iyi beslenmem lazım kahvaltımda yumurtamı yiyip sütümü içiyorum kahvaltı biter bitmez yediklerimim çıkarıyorum çok üzülüyorum bu duruma bi fikri olan var mı
konuşuruz tabi canım ama burda evdeki kadar nete çok giremiyorum.
bende merak ettim onu ya.
baska bır dr gorus bence cnm benım yaa ıcın rahat etsınn böle dr sınır edıyor ınsanıııslm kızlar ya memelkete gelince anane babane derken doğru düzgün net açamıyorum bile açsamda geçmişten bir kaç sayfa anca okuyorum çok merak ediyorum tüm geçmişi okumak istiyorum devamlı aklım burda :) ben ve oğlum iyiyiz şükür memelkete geldim herkes şaşırdı hiç kilo almamışsın diye ha dedim siz öyle sanın 12-13 kg nerde acaba :) tabi hoşumada gitmedi değil moral buldum yalandan da olsa :) konyada bir doktora gittim dam elşmde kalacaktı ben normal itiyorum dedim. neden normal sitiyorsun normal ile sezeryan arsında hiç bi fark yok normalde vucudun bozulur vs dedi sanki mankenimde podyuma çıkacağım. boşuna acı çekme dedi sağlık arasında bir frk yok dedi ben şok oldum tbi baka kaldım yok ben normal istiyorum dedim o zaman günde 1 saat yürüyeceksin dedi bebek pozisyon almış ama başı kanala girmeli dedi olsun yürürüm dedim arkasında vucudun müasit boyun uzun 4 kg bile olsa bebek doğurusun rahat normal dedi ben ısrar edince tabi güvenemedim başka doktora gideceğim işte böyle kızlar salak doktor sezeryan yanlısı ve epidurale hiç sıcak bakmıyor. benim doğudaki doktrum bundan daha iyiydi onu özledim şimiden.
amınn cnm ınslllSelam kızçeler bzi geldik naneli lokumum,kurabiyem,kızçemmmm
Bbamızla kahvaltı yaptık ofise döndü işleri var öğlene kadar.ÖĞleden sonra da dışarıya
çıkıp eksiklerimizi tamamlayacağız hani şu bitmeyenlerdenSonra
akraba ziyaretine gideceğiz.Bugün de yoğunuz..Dün akşam annemlere bıraktı
eşim beni o da dernek toplantısına gitti.Annemin komşuları dışarıda oturmuşlar beni görünce
bir o yana bir bu yana evirip çevirdiler.Erkek göbeği deyip attılar ortaya yine bir kuşku
Diğeri kız olsa toton çıakr da öbürü bu kadar zayıf olunmaz ki,diğeri nerde senin kızçen...
Yahu nasıl görmezler ben yukarıdan bakınca ayaklarımı bile görmezkenKOcaman
bir göbüş ve içimde kızçem DURU'mNeyse diğeri kendi hamileliğini
anlatıyor tam 35 kg aldım diyor hayyy maşallahama çok yemek yiyormuş daha
doğrusu bir otursun bir ekmek götürüyormuşEkmek yerine neler var nelerrrrr
Biz böyleyiz geceleri soluma yattığımda sağımdan yediğim tekmeler,sürüngen gibi içimde gezmeleri biraz
uyutmuyor ama buna da şükürRabbim dileyen herkese versin bir an önce ve herkes
yaşasın bu süreci,bu mucizeyi,bu imkansızı(amin)
Geçmişi de okudum ohhhh rahatımmm
amın cumlemızın ınsl canım benımmmsen de sağlıkla kal iyi dinlen canım
hımm ben de nedense gayet normal olsun istiyorum.. epidural bile düşünmüyorum o ne ozguven o :)))
canım benim hastanemin normalde sgk anlaşması olmadıgından sgk anlaşmalı bir hastaneye gittik oradaki salak dr ben sana rapor veririm ama bunu doğumdan sonra sgkya verdiğinde kabul etmezler geçersiz olur dogumdaki raporunu ben veremem hastanen vermeli hastanenin de anlaşması yok gibi saçma birşey söyledi....ki ben 657liyim...peki 657de ne oluyor dedim bilmiyorum dedi...peki nasıl çözülür dedim onu da bilmiyorum dedi....derken ben sen şimdilik yaz bir rapor dedim sonrasına bakarız...derken aldım raporu gittim işlkettim tabi müdürüm de mdr yrd da bu konuda birşey bilmiyorlar şimdiye kadar sgk anlaşmalı tıp merkezlerinin 32, ve 37. haftalarda raporu kabul edilmiş doğum raporları da kiminin devlet kiminin sgk anlaşmalı sorun çıkmamış...neyse konuyu netliğe kavuşturduk ki baktım bu salaklar bana 06/05/2013ten 09/05/2013e kadarçalışamaz sonrasında çalışabilir raporu yazmışar...gittim tekrardüzelttirdim ama bir tafraları bir havaları var çıldırdım... görümcem de özel hastane yerine zeynep kamilden almış ondan da iki günlük tahlil istemişler sonra tanıdık dr bulmuşlar da halletmişler
yani biraz sıkıntılı oldu bizim için ondan dedim yoksa bir sorun yok
hı bu arada benim olayda da kendi hastanem sgk anlaşmalı değil ama 32 ve 37. haftalarda sgk anlaşmalı yerlerden rapor alınca bir de doğum belgesini devlet hastanesine goturunce sorun kalmıyormus hatta bır rivayete gore dogum yaptıgım hastanenın dogurdu raporu bıle kabul olabılırmıs :)))) yani o doktor adını yazmayayım-kuyuya bır tas attı kırk akıllı cıkaramadık
geldi mi geldi mi şekerler?
olabilir canım ben uzunsüre ayakta kalınca sertleşme oluyor karnımda
cok guzel yerim aylizi ve sekerlerini
mubarek ab ye giriş muamelesi yapıyorlar izin konusuna ne gerek varsa u kadar uzatmaya
canım ya uzulme insaallah gonlune gore hayırlısıyla olur
ya bence sorun yoksa ne kadar karnında kalsa o kadar ıyıdır, ama ılla doguracagım diyorsan dr da sakınca gormuyorsa neden olmasın
sagol canım, ya benim kv hem suyundan hem tanesinden koyuyor neyse bu sabah artık uc gunluk dırdırım sonucu kocamı ıkna etmis bulunuyorum :) gec oldu ama derdimi anlatabildim dolapları yarın kısmetse eski haline getirecegiz, o da annesinin elinde olmadan yaptıgını ve kotu niyetle yapmadıgını vs soyluyor ama resmen mutfagımdan soguudm hıcbır sey yapasım gelmiyor- hos zaten hamilelgidimden beri pek de yapmıyordum ama en azından elimi attıgımda buluyordum
paradoksugum kızma bana ne olur ama ya sen deli misin yorgunluğu bir kenara kokusuna nasıl dayandın boyanın ?
ben de oyle sandım bir de isim vermeyince girmeyenleri dusunuyordum bu aralar :)
:)) hakikaten ya kabul olursa :))) hahahahaaa
beklemekten vazgeçmekle iyi yapmışsın, bence senin kv sen hamilesin oglu seninle ilgilenirken elden gitmesin diye bu aralar ilgi istiyor, bir dah aolursa bekleme bence hatta ara ben yiyorum haberin olsun de..
bu arada ben hastayken kv yemeğim olmadıüını bile bile yemek yapmayıp dolaplarımı karıştırdı yaa arayıp oğlum ne yedin y da gel bize ye bile demedi.. ben o halimle yemek yaptım adama..böyleler işte cokbir sey beklememek lazım
canım ben uzun süredir o kadar coksey alıyorum ki netten eger güvenilir virussuz bir bilgisayarın varsa ve aldıgın site genelde bilinen bir yerse alabilirsin..ben bugune kadar bikiniden iççamaşırına etekten şampuana kitaba uyku setine ayakkabıya birçok şey aldım.. hoop geliyor evine birkaç gün içinde :)) hı şimdiye kadar memnun olmadıgım bir iki ufak sey çıktı onun dısında bildigim ya da tahmin ettigim markaların aldıgım icin hic sorun yasamadım.. bir de netten siparis edip kapıda ödeme imkanı olanlar var.. oyle lunca sadece siparis veriyorsun kargo kapına getiriyor açıp bakıp odemeni yapıyorsun..
oh gozun aydınn tülün deseni spermiss
dr nu arasan? benim gorumcem tlfla saat bası dr u aramıstı o da sesinden anlarım dogum sesimi demisti ve biraz fazla bekletmisti evde ama saat saat tlfla ulaşıp sorulabiliyor sanırım dr lere
ay inş rüyandaki kadar kolay alırsın minnoşunu kucağına..hatta hepimiz icin kolay rast kazasız gelir doğumumuz inş.
maaşallah yaa herhalde benim aklıma hayatta temizlik gelmez hı belki bii kuaföre föne giderim eger evham yapmazsam
geçmis olsun canım ben kullanmadıgımda tum araclar beni de tutuyor ama çıkarmadım henuz
ugur bocekliler supermis bence
aa ne kadar sanslısın bu dr a ben de mediviadayken denk geldim kızamık virusu kaptım mı diye kar olduğundan kendi dr me gidememiştimen yakın da medivia vardı ben de çok memnun kalmıştım önder beyden, adam ısrarla yeni tahlil istemedi eski tahlillerini maille kaç olursa olsun beni aradedi, ben de aramaya çekindim bir baktım anında kendisi aradı beni. çok kibar ve ilgili bir adam allahyolunu açık etsin
canım içine koyacagın şekerleri bir ona bir de digerine koy hangisindeki goruntu daha hosuna gidiyorsa ona gore karar verebilirsin
benim icin de hele dun hem hasta hem sinirlyken ise yetiseyim deyip bir de arkadan arabama vurulması tumenerjimi aldı goturdu çarpan adama diyorum ki hem hastayım hem ıse gidecegim bunca seyin icinde bir sen eksiktin
ya kv ler ve temizlik beklentilerii gelip yapın desen yapmazlarrr
canım allah sağlıkla kavuştursun benimki de neredeyse her 15güne bir mersine gidiyor, gerçi mersin iyi önceden bir keresinde 3 günlüğüne diye afrikaya gidip 2 ay kalmıştı allahtan o zaman hamile dğeildim
canım alerjin mi var diyecektim ki sanırımolay yarimin dedigi gibi demir ilacındankaynaklanıyor
ben de sabaha karşı uyumak için oturma odasına geldimnm..benim koca da yokenişteyle biryerlere gittiler bileydik organizasyon yapardık
canım daha önce de duymuştum amakullanmadım hiç senkullanunca haber verir misin..inş işe yarar
helal lsun arkadaşım süper çözdün olayıı
benim de 15 iş günüm var ve yogun mu yogun isler(( hele haftaya bir egitim seminerim var uc gunluk hic yapmak istemiyorum
biz de opuyoruz kuzucuk sizi
aa süpermisss
oohh uzan dinlen tadını çıkar canım evinin.
Aklıma geldi şimdi evde oturmak diyince.
Bizim apartmanda hemen üst katımızda bi teyze var. gündüzleri sürekli birilerine bağırıyor. bazen kendi kendine konuşuyor. geceleri de sürekli mobilyalarının yerini değiştiriyor sanırım sürekli bi ses bi gürülültü geliyor evinden.
Akşam eşimle oturduk tv izliyoruz keyif yapıyoruz. yine teyze başladı evdeki eşyalarını çekiştirmeye gürültü patırtıya. Eşimde diyorki seni ben 2 ay sonra görücem. bu seferde biz seni uyutmucaz diyor
herkese merhaba biz geldik oğluşumla iiz çok şükür kıpır kıpırdık bugün yine :)dışarıda çok güzel bir hava var ama biz işteyizburanın boş olmasınada şaşmamak gerek bu havada evde oturulmaz...
YARİM geçmiş olsun cnm iyiymiş çok şükür ayliz..sen o doktoru anlattıkça içim gitti valla keşke benim doktorumda öle olsa...bizimki tokalaşınca zorla elini uzatıyor ucuyla...gıcık şeyyy ...inşallah herşey yolunda giderde doğumda benle çok iyi ilgilenir yoksa ortalığı kaldırırım ayağa..bana kalsa çoktan değişirdim ama biliyosunuz eşim inat ediyo artık hastane değişmeyelim diye...
oohh uzan dinlen tadını çıkar canım evinin.
Bizim apartmanda hemen üst katımızda bi teyze var. gündüzleri sürekli birilerine bağırıyor. bazen kendi kendine konuşuyor. geceleri de sürekli mobilyalarının yerini değiştiriyor sanırım sürekli bi ses bi gürülültü geliyor evinden.
Akşam eşimle oturduk tv izliyoruz keyif yapıyoruz. yine teyze başladı evdeki eşyalarını çekiştirmeye gürültü patırtıya. Eşimde diyorki seni ben 2 ay sonra görücem. bu seferde biz seni uyutmucaz diyor
bizimde vardı gürültücü komşu.ev sahibi bodrum katı dükkan olarak tekstilciye kiraya vermişti .ev sahibinide kiracıyada uyarmaktan bıkmıştım. akşam mesai yaptıkları da oluyordu hep müzik sesi yüksekti 5 ay oturup kiracı çıktı ev sahibi senin yüzünden çıktı diyor bana.ben zabıtaya bile artık bıkıp şikayet ettim olmadı.yine dinlemediler.sonunda çözüm olarak bende evde gürültü çıkarmakta buldum.onlar müzik sesi açınca bende evden tvnin sesini çok açtım.ayrıca evde hırsız için sakladığımız demir çubuk var onunla zemine vuruyordum ses kısılana kadar.ev sahibide kiracıylada kavga ettim ama sonuçta benimde sessizliğe ihtiyacım var.onlar rahatsız olunca biz kabahatli olduk nedense.hergün böyle idare edilip çekilmez ki bana da yazık.bence sen kadınla konuş derim ne demek gece gündüz eşya takır tukur etmek.sende yukarıya ses ver birazda rahatsız olsunlar.ben kurtuldum inşallah sende gürültüden kurtulursun.şu aralar bodrum boş inş yine gürültücü kimseler taşınmaz.
evet haklısın sıcakta gezmekte bunaltır insanı..en iyisi akşam serinliğinde güzel bir yürüyüş...slm canım.dışarıya az önce çıktım bende.markete gittim birazda 15 dakika yürüyeyim dedim.hava o kadar sıcak ki bugün başım döndü sıcaktan eve zorla yürüdüm.havada çok bunaltıcı sıcaklar gelmiş.bence akşam serinlikte dışarı çık derim çekilmez. evdeyim ama dışarı çıkamıyorum şuan uzanıyorum çok yoruldum.
ahh kuzum sorma bizde çok dertliydik bundan 1 ay öncesine kadar..üst komşularımız bizi huzurlu bir şekilde oturtmadılar..benim eşim çok sinirlidir bende artık sinir olmaya başlamıştım..biliyosun vardiyalı çalışıyoruz geceden çıkıp yattığımız oluyo ama anlamıyolar..bizde onların anlayacağı dilden konuştuk..onlar bizi rahatsız ettikçe biz daha beterini yaptık onlara duvarlara vurduk sopalarla dürttük ses çıkarttık...yok ama anlamıyolar iki günde bir kapılarını çaldık gürültü yapmayın diye..eşim kadının eşiyle tartıştı telefonda...veee sonunda biz kazandık taşındılarrrrr 1 aydır kafamız çok rahat :))şimdi kiracı geldi inşallah onlarlda sorun yaşamayız...oohh uzan dinlen tadını çıkar canım evinin.
mrbalar sbahadan ber ıs gucc az da olsa k v ıle mantı yaptıkk dunden berı beraber yanımızda kalan kaynım hastanaldı tas dusuruyor gecen senkı oldugu gıbı ama bu dah afaslası sanırım sbh gene acıle gıttı dr ılac vs gecıstırmeye alsımıs ama olmamıs ammetlıyata alıcaklardı 3 gıbı kv mantıyı sıktı gorumemle gıtıler kocısde belkımıs cıkısı gıder yanınaa öle ıste ama benım ıcın ıı olan tek sey mantı nı gaylesını gıtmesıı bıttı hehehhast.ıcın ayırdılrımı kucuk tekerlıklı valızımıze koycam ve hast.ıcın hazır konuma gelmıs olucagızzz artıkkk hayırlısı ılee ve dun paşam a demıstım kustum sana annemm donmeısısn dıye ama sonrasında barıstık tekemlerle cok sukur kıpır kıpır paşamm ve gece o ka gusel bır ruya gordumkı dogum yapmısm kucgaıma alıryorm aglıyorum hunugurr hungur abım dıyor ne ıss bılmem dıyorum sonra emzırmeye gecıyorum o ka gusel bı bebek dıkı her zamankı gordugum bebekdıı glumu hatırlayınca hep o goruntu var aklımdaa mazarat paşam benımm saglıcakla kavursmaya az kaldı ınslll oglummmmmmmm
sevındı cnm ıı olmasnıza uzule bende butun gun evdeyımm pöffffffff
goumcen adına sevındım cnm sen neden sezeryan ıstıyorsun kıı:26::44:
wayy azmıne hayranımkısss dr bulmususn nheeh ıı ıcınız rahat etmıs kıpırdakkısını gormususn heheh gozun aydın cnm benımmmm dongunede
sevındım bu nada cnmmmm
evet cok sukur canım benım o yusden ıcım rahatladı cok sukurdarısı herkesleeereeeeeeeee
ınsl cabuk gecer canımmm
dr danıs cnm benceee:13:
baska bır dr gorus bence cnm benım yaa ıcın rahat etsınn böle dr sınır edıyor ınsanııı
amınn cnm ınslll
amın cumlemızın ınsl canım benımmm
evet cok sukur kv dagınık olmasa daha cok enerjıkım ama onu pesını toplamakdan az enerjım kalıyor gecelerı sızıpp kalıyorum uykuyaaaevet haklısın sıcakta gezmekte bunaltır insanı..en iyisi akşam serinliğinde güzel bir yürüyüş...
ahh kuzum sorma bizde çok dertliydik bundan 1 ay öncesine kadar..üst komşularımız bizi huzurlu bir şekilde oturtmadılar..benim eşim çok sinirlidir bende artık sinir olmaya başlamıştım..biliyosun vardiyalı çalışıyoruz geceden çıkıp yattığımız oluyo ama anlamıyolar..bizde onların anlayacağı dilden konuştuk..onlar bizi rahatsız ettikçe biz daha beterini yaptık onlara duvarlara vurduk sopalarla dürttük ses çıkarttık...yok ama anlamıyolar iki günde bir kapılarını çaldık gürültü yapmayın diye..eşim kadının eşiyle tartıştı telefonda...veee sonunda biz kazandık taşındılarrrrr 1 aydır kafamız çok rahat :))şimdi kiracı geldi inşallah onlarlda sorun yaşamayız...
senin şu enerjine hayranım yaa maşallah bizde öle olsak keşke :))
anammmmmmmm ılaclarını ıhmal etme de bebegın bır kac hafta daha sennle kalsın tatlım ALLAH kolaylık versın ınslllbi kac gundur sancilarim vardi ama yalanci dogum sancisidir die önemsemedim ama 3 gun once öglen bacagimi cok kasti belimden dogru siddtlenince korktum aksam esim geldi hastaneye gittik iyikide gitmisiz..
nstye bagladiklarinda 20 dakka boyunca hic gecmeyen 25 le 50 arasi sancilarim cikmis tabi ben o kadr cok hissetmiodum ebe hemen doktoru aradi oda nidilat ve magnorm yazdirmis ve eger bu gece sancilari siklasirsa hemen universite hastanesine gitsin demis.. o aksam gitmeseymisim o gece dogurcakmisim..
simdi ilaclari duzenli kullaniyorum ama hala sancilarim var suan 32+1 iz
bi kac gundur sancilarim vardi ama yalanci dogum sancisidir die önemsemedim ama 3 gun once öglen bacagimi cok kasti belimden dogru siddtlenince korktum aksam esim geldi hastaneye gittik iyikide gitmisiz..
nstye bagladiklarinda 20 dakka boyunca hic gecmeyen 25 le 50 arasi sancilarim cikmis tabi ben o kadr cok hissetmiodum ebe hemen doktoru aradi oda nidilat ve magnorm yazdirmis ve eger bu gece sancilari siklasirsa hemen universite hastanesine gitsin demis.. o aksam gitmeseymisim o gece dogurcakmisim..
evet cok sukur kv dagınık olmasa daha cok enerjıkım ama onu pesını toplamakdan az enerjım kalıyor gecelerı sızıpp kalıyorum uykuyaaakaynım rahatsız bakalım p.tesı gıdecektı ne zn gıderse artık pöffffffffffff
anammmmmmmm ılaclarını ıhmal etme de bebegın bır kac hafta daha sennle kalsın tatlım ALLAH kolaylık versın ınslll
bi kac gundur sancilarim vardi ama yalanci dogum sancisidir die önemsemedim ama 3 gun once öglen bacagimi cok kasti belimden dogru siddtlenince korktum aksam esim geldi hastaneye gittik iyikide gitmisiz..
:))) ilahi suzan güldürdün beni kuzum..genelde kv deler gelinlerini beğenmez baksana sen ona kv lik yapıyon nerdeyse...titizlik böle bişey olsa gerek :))
ayyyy çok sıkıldım ben.... sıcaktan yanıyoorum...
kocam geldi ama hoşafı çıkmış yemek yedik tv izlerken uyudu kaldı... bende soğuk bi duş alıcaktım belki serinlerim diye ama korkarım şimdi o uyurken duşa girmeye... bunaldım evde oturmaktan... pppfff...
bizimde vardı gürültücü komşu.ev sahibi bodrum katı dükkan olarak tekstilciye kiraya vermişti .ev sahibinide kiracıyada uyarmaktan bıkmıştım. akşam mesai yaptıkları da oluyordu hep müzik sesi yüksekti 5 ay oturup kiracı çıktı ev sahibi senin yüzünden çıktı diyor bana.ben zabıtaya bile artık bıkıp şikayet ettim olmadı.yine dinlemediler.sonunda çözüm olarak bende evde gürültü çıkarmakta buldum.onlar müzik sesi açınca bende evden tvnin sesini çok açtım.ayrıca evde hırsız için sakladığımız demir çubuk var onunla zemine vuruyordum ses kısılana kadar.ev sahibide kiracıylada kavga ettim ama sonuçta benimde sessizliğe ihtiyacım var.onlar rahatsız olunca biz kabahatli olduk nedense.hergün böyle idare edilip çekilmez ki bana da yazık.bence sen kadınla konuş derim ne demek gece gündüz eşya takır tukur etmek.sende yukarıya ses ver birazda rahatsız olsunlar.ben kurtuldum inşallah sende gürültüden kurtulursun.şu aralar bodrum boş inş yine gürültücü kimseler taşınmaz.
benim eşim de değiştirelim desem hemen razı değiştirmeye
minnoşu uyandırmasın da gürültüden
bizim alt komşu teyze de bizden önce oturanlardan ayda 50tl gürültü haracı alıyormus, 4 çocuklu aile de saf saf veriyormuş her ay, biz ilk taşındığımızda da arkadaşlarımız geldiğibde gece aşağıdan vurdu sopayla.. sonra tabii baktı bizden fayda görür zarar grörmez şimdi gürültü geldi mi dedikçe yoooo hiç sesiniz çıkmıyor diyor.. ee neden mii bakkala giderken eşime denk geldikçe sigara aldırıyor kendisi için, ev boyanırken boyacımızı almış evini boyatmış vs vss... yaşlı ve yalnız olunca böyle oluyorlar sanırım
evet haklısın sıcakta gezmekte bunaltır insanı..en iyisi akşam serinliğinde güzel bir yürüyüş...
ahh kuzum sorma bizde çok dertliydik bundan 1 ay öncesine kadar..üst komşularımız bizi huzurlu bir şekilde oturtmadılar..benim eşim çok sinirlidir bende artık sinir olmaya başlamıştım..biliyosun vardiyalı çalışıyoruz geceden çıkıp yattığımız oluyo ama anlamıyolar..bizde onların anlayacağı dilden konuştuk..onlar bizi rahatsız ettikçe biz daha beterini yaptık onlara duvarlara vurduk sopalarla dürttük ses çıkarttık...yok ama anlamıyolar iki günde bir kapılarını çaldık gürültü yapmayın diye..eşim kadının eşiyle tartıştı telefonda...veee sonunda biz kazandık taşındılarrrrr 1 aydır kafamız çok rahat :))şimdi kiracı geldi inşallah onlarlda sorun yaşamayız...
senin şu enerjine hayranım yaa maşallah bizde öle olsak keşke :))
geçmiş olsun canım.doktora gitmekle iyi yapmışsın.Benimde birkaç gün önce de belime vuran sancı ağrı vardı gitmedim 1.5 gün aralıklı çektim bundan sonra artık bende dr giderim korktum yani.Dikkatli davranmak herzaman çok önemli.Atlatabilmişsin sağlıkla erken doğum riskini.geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?