2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

canım hiç dert etme herşey hallolur en sıkıldığın anlarda miniğini düşün ben öyle yapıyorum sonra unutuyorum herşeyi :) daha şimdiden aşkıyla sarhoş oluyorum diye de kendime gülüyorum. bebek malzemeleri konusunda ben de kıyafet çok almadım çünkü bebiş bi doğsun da belki minik doğacak belki 2 ay sonra iri olacak. ilk ihtiyaçları aldım sonrasına bakıcaz. boya işini halledersen sonra yavaş yavaş yerleştirirsin. mesela ben mobilya da almadım sayılır ikea dan bi beşik bi de şifonyer tamam. bide kendi odamıza park yatak aldım. bunların da hepsini önce netten araştırdım çünkü mağaza mağaza gezip enerjimi harcamak istemedim. gidip bir günde hallettik hepsini. heryerde de fiyatlar aynı üç aşağı beş yukarı ve heryerde aynı ürünler var o yüzden çok gezmeye gerek yok. canını sıkma tatlım ben de burda yalnızım hatta doğumda bile annemin olup olmayacağı belli değil bakalım allah büyük hepimizin yardımcısı olsun.

heyecanla bekliyorum yaptıklarını

bende bazen senin gibi oluyorum canım. haftada bir izin var hafta içi. ondada hiçbişey yapamıyorum. bir yandan dinlenmek istiyorum.bir yandan eşimle vakit geçirmek istiyorum.bir yandan oğlumun hazırlıklarını tamamlamak istiyorum. sonuç olarak hiçbişeye yetişemiyorum.ama olsun bebişim annesini tekmeleriyle mutlu etmeyi başarıyor. sende sıkma canını hiç. zaten onlar doığunca başka düşüneceğimiz bişey olmıycak.

okumuştum tatlım yaaa
ama bazılarını kaydettim daha uygun bi zamanda okumak için bekletiyodum

oohh uzan dinlen tadını çıkar canım evinin.
Aklıma geldi şimdi evde oturmak diyince.
Bizim apartmanda hemen üst katımızda bi teyze var. gündüzleri sürekli birilerine bağırıyor. bazen kendi kendine konuşuyor. geceleri de sürekli mobilyalarının yerini değiştiriyor sanırım sürekli bi ses bi gürülültü geliyor evinden.
Akşam eşimle oturduk tv izliyoruz keyif yapıyoruz. yine teyze başladı evdeki eşyalarını çekiştirmeye gürültü patırtıya. Eşimde diyorki seni ben 2 ay sonra görücem. bu seferde biz seni uyutmucaz diyor

mrbalar sbahadan ber ıs gucc az da olsa k v ıle mantı yaptıkk dunden berı beraber yanımızda kalan kaynım hastanaldı tas dusuruyor gecen senkı oldugu gıbı ama bu dah afaslası sanırım sbh gene acıle gıttı dr ılac vs gecıstırmeye alsımıs ama olmamıs ammetlıyata alıcaklardı 3 gıbı kv mantıyı sıktı gorumemle gıtıler kocısde belkımıs cıkısı gıder yanınaa öle ıste ama benım ıcın ıı olan tek sey mantı nı gaylesını gıtmesıı bıttı heheh hast.ıcın ayırdılrımı kucuk tekerlıklı valızımıze koycam ve hast.ıcın hazır konuma gelmıs olucagızzz artıkkk hayırlısı ılee ve dun paşam a demıstım kustum sana annemm donmeısısn dıye ama sonrasında barıstık tekemlerle cok sukur kıpır kıpır paşamm ve gece o ka gusel bır ruya gordumkı dogum yapmısm kucgaıma alıryorm aglıyorum hunugurr hungur abım dıyor ne ıss bılmem dıyorum sonra emzırmeye gecıyorum o ka gusel bı bebek dıkı her zamankı gordugum bebekdıı glumu hatırlayınca hep o goruntu var aklımdaa mazarat paşam benımm saglıcakla kavursmaya az kaldı ınslll oglummmmmmmm

sevındı cnm ıı olmasnıza uzule bende butun gun evdeyımm pöffffffff
goumcen adına sevındım cnm sen neden sezeryan ıstıyorsun kıı:26::44:

wayy azmıne hayranımkısss dr bulmususn nheeh ıı ıcınız rahat etmıs kıpırdakkısını gormususn heheh gozun aydın cnm benımmmm dongunede

sevındım bu nada cnmmmm

Canım üzülme dediğin gibi önemli olan sag salim kucağına alabilmek. Bak ne güzel bebeğin sağlıklı gelişimi de çok iyiymiş maşallah:)
evet cok sukur canım benım o yusden ıcım rahatladı cok sukurdarısı herkesleeereeeeeeeee

ınsl cabuk gecer canımmm
dr danıs cnm benceee:13:

konuşuruz tabi canım ama burda evdeki kadar nete çok giremiyorum.

bende merak ettim onu ya.

baska bır dr gorus bence cnm benım yaa ıcın rahat etsınn böle dr sınır edıyor ınsanııı
amınn cnm ınslll

amın cumlemızın ınsl canım benımmm

bizimde vardı gürültücü komşu.ev sahibi bodrum katı dükkan olarak tekstilciye kiraya vermişti .ev sahibinide kiracıyada uyarmaktan bıkmıştım. akşam mesai yaptıkları da oluyordu hep müzik sesi yüksekti 5 ay oturup kiracı çıktı ev sahibi senin yüzünden çıktı diyor bana.ben zabıtaya bile artık bıkıp şikayet ettim olmadı.yine dinlemediler.sonunda çözüm olarak bende evde gürültü çıkarmakta buldum.onlar müzik sesi açınca bende evden tvnin sesini çok açtım.ayrıca evde hırsız için sakladığımız demir çubuk var onunla zemine vuruyordum ses kısılana kadar.ev sahibide kiracıylada kavga ettim ama sonuçta benimde sessizliğe ihtiyacım var.onlar rahatsız olunca biz kabahatli olduk nedense.hergün böyle idare edilip çekilmez ki bana da yazık.bence sen kadınla konuş derim ne demek gece gündüz eşya takır tukur etmek.sende yukarıya ses ver birazda rahatsız olsunlar.ben kurtuldum inşallah sende gürültüden kurtulursun.şu aralar bodrum boş inş yine gürültücü kimseler taşınmaz.

benim eşim de değiştirelim desem hemen razı değiştirmeye

minnoşu uyandırmasın da gürültüden

bizim alt komşu teyze de bizden önce oturanlardan ayda 50tl gürültü haracı alıyormus, 4 çocuklu aile de saf saf veriyormuş her ay, biz ilk taşındığımızda da arkadaşlarımız geldiğibde gece aşağıdan vurdu sopayla.. sonra tabii baktı bizden fayda görür zarar grörmez şimdi gürültü geldi mi dedikçe yoooo hiç sesiniz çıkmıyor diyor.. ee neden mii bakkala giderken eşime denk geldikçe sigara aldırıyor kendisi için, ev boyanırken boyacımızı almış evini boyatmış vs vss... yaşlı ve yalnız olunca böyle oluyorlar sanırım

evet haklısın sıcakta gezmekte bunaltır insanı..en iyisi akşam serinliğinde güzel bir yürüyüş...
ahh kuzum sorma bizde çok dertliydik bundan 1 ay öncesine kadar..üst komşularımız bizi huzurlu bir şekilde oturtmadılar..benim eşim çok sinirlidir bende artık sinir olmaya başlamıştım..biliyosun vardiyalı çalışıyoruz geceden çıkıp yattığımız oluyo ama anlamıyolar..bizde onların anlayacağı dilden konuştuk..onlar bizi rahatsız ettikçe biz daha beterini yaptık onlara duvarlara vurduk sopalarla dürttük ses çıkarttık...yok ama anlamıyolar iki günde bir kapılarını çaldık gürültü yapmayın diye..eşim kadının eşiyle tartıştı telefonda...veee sonunda biz kazandık taşındılarrrrr 1 aydır kafamız çok rahat :))şimdi kiracı geldi inşallah onlarlda sorun yaşamayız...

senin şu enerjine hayranım yaa maşallah bizde öle olsak keşke :))

bi kac gundur sancilarim vardi ama yalanci dogum sancisidir die önemsemedim ama 3 gun once öglen bacagimi cok kasti belimden dogru siddtlenince korktum aksam esim geldi hastaneye gittik iyikide gitmisiz..
nstye bagladiklarinda 20 dakka boyunca hic gecmeyen 25 le 50 arasi sancilarim cikmis tabi ben o kadr cok hissetmiodum ebe hemen doktoru aradi oda nidilat ve magnorm yazdirmis ve eger bu gece sancilari siklasirsa hemen universite hastanesine gitsin demis.. o aksam gitmeseymisim o gece dogurcakmisim..
simdi ilaclari duzenli kullaniyorum ama hala sancilarim var suan 32+1 iz

Geçmiş olsun cemre.. aynısı banada oldu gece Allahdan geçti.. dikkati ol inşaallah

evet cok sukur kv dagınık olmasa daha cok enerjıkım ama onu pesını toplamakdan az enerjım kalıyor gecelerı sızıpp kalıyorum uykuyaaa kaynım rahatsız bakalım p.tesı gıdecektı ne zn gıderse artık pöffffffffffff

anammmmmmmm ılaclarını ıhmal etme de bebegın bır kac hafta daha sennle kalsın tatlım ALLAH kolaylık versın ınslll

canım Allah yardımcın olsun tek başına çok zor çünkü.bence sen anneni hemen çağır yanına kardeşine yemekleri yapıp dipfrize atsın kkardeşin çıkarıp yer.sonuçta koca insan össyi kazanınca uzağa giderse zaten hep tek olucak şimdiden alışsın.senin durumun daha önemli şuan

geçmiş olsun canım.doktora gitmekle iyi yapmışsın.Benimde birkaç gün önce de belime vuran sancı ağrı vardı gitmedim 1.5 gün aralıklı çektim bundan sonra artık bende dr giderim korktum yani.Dikkatli davranmak herzaman çok önemli.Atlatabilmişsin sağlıkla erken doğum riskini.geçmiş olsun.

:))) ilahi suzan güldürdün beni kuzum..genelde kv deler gelinlerini beğenmez baksana sen ona kv lik yapıyon nerdeyse...titizlik böle bişey olsa gerek :))

geçmiş olsun canım

:))) ilahi suzan güldürdün beni kuzum..genelde kv deler gelinlerini beğenmez baksana sen ona kv lik yapıyon nerdeyse...titizlik böle bişey olsa gerek :))

ayy sorma 5 sendır o ne bana alıskı topluluk konusunda ne de ben dagınıklıkda onaaaaaaa

ayyyy çok sıkıldım ben.... sıcaktan yanıyoorum...
kocam geldi ama hoşafı çıkmış yemek yedik tv izlerken uyudu kaldı... bende soğuk bi duş alıcaktım belki serinlerim diye ama korkarım şimdi o uyurken duşa girmeye... bunaldım evde oturmaktan... pppfff...

benım kocıs dehastanee kardesının yanındaa pöff yuruyus yapıcaktık bgn yaa kaldı odaaaaaa

yok canım konuşulmaz o teyzeyle çok fena bişey apartmandakiler polis bile çağırdı onun için.
ama ben bir yandan acıyorum ona tek başına yaşıyor çocukları bırakmış gitmiş. kimse ilgilenmiyor. oda apartmadakilerle kavga ediyor gününü öyle geçiriyor.
polis geldikten sonra apartmadan bağırmayı bıraktıda geceleri hala eşyalarını sürüklüyor

inşallah uyandırmaz öylede bir ihtimal var dimi :18:
inşallah babası gibi sese çok duyarlı olmaz bebişim

bizim teyze pek laftan anlayan biri değil canım kiracıda değil. en kötü ihtimalle biz taşınırız

sagol canim git tabi ihmal etmicekmisiz böle sancilari doktor öle dedi atlatamadik iste atlatilmiomus artik bu saatten sonra sadece nidilatla geciktirebildikleri kadr geciktiriolar ilaci icmesen sancin her zamanki gibi vuruyo bu ilac sadece o anlik sanciyi hissettirmiomus ama kesmiomus eger ise yaramazsa damardan verilcekmis oda önlemezse sancilari ciger gelistirici igne yapilcakmis mecburen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…