2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
iyiyiz cnm sen nasılsın

nerdesn yha tatlım. bızde ıyıyz :)

ay kizlar kac gundr patladm.skntidan. internet kampanyamiz vardi sonra kol govi fatura yollamislar sinirsiz olmasina ragmen. ousaki indirim yapmamislar sorunu halletmeyi calsyolar esmde sorun cozuzmeden faturayi yatirmak istemiyo cok hakli olark.onu bekliyorm ama aklm hep sizde naptilar bebisler nasil flan:)) braz okdmda hersey yolunda masallah. benm bebisimde cok iyi surekli harektlerini hsstmek cok hosuma gidyor. onceden hareket etsndiye beklerdk smdi sagolsunlar hic bos birakmiyo:)) ay uzun.oldu.ama. persmbe esmle alsvrrise gttk kuet file emzik tirnak makasi seti firca aspirtor arzumun ates olceri indirimdwymis 59 tlye aldm djtal iyi bisii bugun cbnlik.geldi. carsambada oglumu gorsemm.insallah. ama kv de gelckmis busfr kontole.doktora bi gozukcekkmis hahh:)))

İyi akşamlar hepinize geçmişi okudum geldim benim bebiş aşağı doğru baskı yapmaya başladı bide arada bir karnım bir sertleşiyorki daralıyorum sanki bebek karnıma sığmıyor gibi geliyor işte böyle sizler nasılsınız

slm canım ...sorma yaa benimde bazen öle oluyo özellikle yemek yedikten sonra olıyo dikkat ettimde..birde yürüyüş yaparkan kasılıp kalıyorum ve ağrıda oluyo...doktora sorucam kontrole gittiğimde

sanrm o durm.bzde de var cnm bnmkide karsi doktor dgstrmeme

hosgeldn.cnm. son iki haftade bende de var benmkide gerlesiyo bazen karnm.garp bi halde sogmiyor gibi:)) cok eglenceli ama.izlemesi tabi baazenn aci verbliyor

slm canım ...sorma yaa benimde bazen öle oluyo özellikle yemek yedikten sonra olıyo dikkat ettimde..birde yürüyüş yaparkan kasılıp kalıyorum ve ağrıda oluyo...doktora sorucam kontrole gittiğimde

kızlar biz dün gece gittiğimizde doktora bende sordum bu karın gerilmesini... göbek çevresi etrafında daha çok hissedilirmiş... sebebi de; vücudun en ince derisi ordaymış... ve içerden yırtılmalar oldukça biz bu gerginliği acı olarak hissedermişiz... korkmayın ya... bizimki genelde totoyu dayadığında acıtıyo

bu biciriklar.cok fena ya:)) bnmki bazen.kaarnimn en yan.kisimlarina yani.bobrek tarafina.bile kaiyo ve orda.deri ince olunca herseyi elime.geliyor bazn kokup geri cekyom elmi.renfleks halinde:)

SLM KIZLAR
kayınvalidem yarın sabah trabzona gideceği için ona iyi yolculuklar demeye gittik eşimle geldik şimdi
bebişime en son aldıklarım nevresim takımıda vardı da annem nereye koyduysa bulup resmini çekemedim
kuzenimin hediyesi bebek battaniyesi kışlık
gölgem takipte
3 lü ve kırmızı çorap kv min hediyesi ayakkabıyı ve uzun altı ben aldım
dışarıda kullanmak için küçük alt açma bezi

Son düzenleme:

saglıklı bı sekılde gıysın tatlım :) o kedı canlmı evdemı beslıosun :)

bu biciriklar.cok fena ya:)) bnmki bazen.kaarnimn en yan.kisimlarina yani.bobrek tarafina.bile kaiyo ve orda.deri ince olunca herseyi elime.geliyor bazn kokup geri cekyom elmi.renfleks halinde:)

benm tontoş oğluşm kafası elıme gelıo eşim dokunamıo ben sevıorum hemn hareketlenıo :)) sımdıdn anlıolar yha cok guzel bsey yha anne olmak cok mutluyum :))

gule giysin yavrun.insallaah. en.usteteki.nevresm takimi mi battnyemi tam.secemdm burdan. bide kv mi yapti bunlari eger oyleyse gerckdn ok.ozendm dun.alisverse ckmis kv ccuklarna.bisiler.almislar benm.bebsme bi corap bile yok ne.maj vermek istmyor anlamdm.

benm tontoş oğluşm kafası elıme gelıo eşim dokunamıo ben sevıorum hemn hareketlenıo :)) sımdıdn anlıolar yha cok guzel bsey yha anne olmak cok mutluyum :))
benim eşimde ellemeye korkuyo..biz korkmuyoruz içimizde sürekli tekmeler acılar onlara noluyosa :))

çok güzeller cnm iyi günlerde kullanın...

ama bazen insan tuhaf oluyo esler yadrgayabiliyo:)) tontos ogluna masallah gerckdn.mukmmel bsms cnm o harktleri gormk izlmk cok eglnceli. bnm 2aym var merk eduyrm daha neler gorcem acaba:)))

ayy bırak allah aşkına... almış olmak için almasın bişey zaten.. sıkma sen canını...

60 120 cnm ama 5 yasına kadar yatabılıo ondan sonrada baza alırım dıe dusunuorum zaten beyaz lake genc odası olr dıe dusunuorum belisın asansorlu besıgı zaten burda besık yapan yok cnm

60 120 olanlarda 5 yaşına kadar yatamaz bence içi küçük belki 3yaşına kadar anca yatar.benimde beşik asansörlü olacak.

Ay canım bende öyleyim çok tekmelediğinde sakin sakin sanki benim karşımdaymış gibi elimi karnıma koyup konuşuyorum bişeyler anlatıyorum ve kızım mayışıyor.çok seviyorum kızımı

saglıklı bı sekılde gıysın tatlım :) o kedı canlmı evdemı beslıosun :)

evet cnm canlı 1 değil 3 tane ama bugun birini sahiplendirdim 2 tane demirbaşları evin evlat kokar onnarr miss kokarrr onnarr

sağol cnm kışlık battaniye ben beğendim kuzenim aldı eğer hoşuna gittiyse link benimki gri renk
YILDIZ PAMUKLU BEBE BATTANIYE 90X120 LİLA

kız benimki çocuk dogurmadan önce ne vaatler ne vaatler organik kıyafetler bile alıyorlardı
ala la sadece 3 lü çorap kırmızı patik mavi zıbın(kuzenimin çocuğunu erkek sanıp almışlardı kız olunca çocuk onuda bana verdiler) bi de elde ördüğü çirkin şeyler

benim eşimde ellemeye korkuyo..biz korkmuyoruz içimizde sürekli tekmeler acılar onlara noluyosa :))

biz de dün gece nst ye bağlandık... kızım çok hareketli olduğu için kalp atışlarını net duyamıyolardı benim de o klipsi sabit tutmam gerekiyodu... kolum uyuştu kocama tut biraz bastır dedim... geldi 2 sn sonra yok ben yapamıycam tutamam bunu... kızım sıkışır diyip durdu... defol dedim korkak herif... yaa canı acır ben napıyım diyo...

ama bazen insan tuhaf oluyo esler yadrgayabiliyo:)) tontos ogluna masallah gerckdn.mukmmel bsms cnm o harktleri gormk izlmk cok eglnceli. bnm 2aym var merk eduyrm daha neler gorcem acaba:)))

aramızda 10 gun var cnm :) oğlusum kafası solda ayakları sagda gerıldıgı zamn ayaklarıda ele gelıo :)) oğluşm 2000 gr artk tekmelerı acıtıo. babasıda oğluna vur dıo ben vuramıorum sen vur dıo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…