kizlar bayadir giremdm internetle.ilgli bi sikinti var.teldn takip edcm bakabldg.kadar.bizii merak ediyosaniz hersey yolunda sukur. sizlerde iyisiniz insallah
kizlar bayadir giremdm internetle.ilgli bi sikinti var.teldn takip edcm bakabldg.kadar.bizii merak ediyosaniz hersey yolunda sukur. sizlerde iyisiniz insallah
iyiyiz cnm sen nasılsın
nerdesn yha tatlım. bızde ıyıyz :)
İyi akşamlar hepinize geçmişi okudum geldim benim bebiş aşağı doğru baskı yapmaya başladı bide arada bir karnım bir sertleşiyorki daralıyorum sanki bebek karnıma sığmıyor gibi geliyor işte böyle sizler nasılsınız
sanrm o durm.bzde de var cnm bnmkide karsi doktor dgstrmemeherkese merhaba biz geldik oğluşumla iiz çok şükür kıpır kıpırdık bugün yine :)dışarıda çok güzel bir hava var ama biz işteyizburanın boş olmasınada şaşmamak gerek bu havada evde oturulmaz...
YARİM geçmiş olsun cnm iyiymiş çok şükür ayliz..sen o doktoru anlattıkça içim gitti valla keşke benim doktorumda öle olsa...bizimki tokalaşınca zorla elini uzatıyor ucuyla...gıcık şeyyy ...inşallah herşey yolunda giderde doğumda benle çok iyi ilgilenir yoksa ortalığı kaldırırım ayağa..bana kalsa çoktan değişirdim ama biliyosunuz eşim inat ediyo artık hastane değişmeyelim diye...
İyi akşamlar hepinize geçmişi okudum geldim benim bebiş aşağı doğru baskı yapmaya başladı bide arada bir karnım bir sertleşiyorki daralıyorum sanki bebek karnıma sığmıyor gibi geliyor işte böyle sizler nasılsınız
slm canım ...sorma yaa benimde bazen öle oluyo özellikle yemek yedikten sonra olıyo dikkat ettimde..birde yürüyüş yaparkan kasılıp kalıyorum ve ağrıda oluyo...doktora sorucam kontrole gittiğimde
kızlar biz dün gece gittiğimizde doktora bende sordum bu karın gerilmesini... göbek çevresi etrafında daha çok hissedilirmiş... sebebi de; vücudun en ince derisi ordaymış... ve içerden yırtılmalar oldukça biz bu gerginliği acı olarak hissedermişiz... korkmayın ya... bizimki genelde totoyu dayadığında acıtıyo
SLM KIZLAR
kayınvalidem yarın sabah trabzona gideceği için ona iyi yolculuklar demeye gittik eşimle geldik şimdi
bebişime en son aldıklarım nevresim takımıda vardı da annem nereye koyduysa bulup resmini çekemedim
Eki Görüntüle 715221 3 lü ve kırmızı çorap kv min hediyesi ayakkabıyı ve uzun altı ben aldım
Eki Görüntüle 715223 gölgem takipte
Eki Görüntüle 715224 kuzenimin hediyesi bebek battaniyesi kışlık
Eki Görüntüle 715225 dışarıda kullanmak için küçük alt açma bezi
bu biciriklar.cok fena ya:)) bnmki bazen.kaarnimn en yan.kisimlarina yani.bobrek tarafina.bile kaiyo ve orda.deri ince olunca herseyi elime.geliyor bazn kokup geri cekyom elmi.renfleks halinde:)
SLM KIZLAR
kayınvalidem yarın sabah trabzona gideceği için ona iyi yolculuklar demeye gittik eşimle geldik şimdi
bebişime en son aldıklarım nevresim takımıda vardı da annem nereye koyduysa bulup resmini çekemedim
Eki Görüntüle 715221 kuzenimin hediyesi bebek battaniyesi kışlık
Eki Görüntüle 715224 3 lü ve kırmızı çorap kv min hediyesi ayakkabıyı ve uzun altı ben aldım
benim eşimde ellemeye korkuyo..biz korkmuyoruz içimizde sürekli tekmeler acılar onlara noluyosa :))benm tontoş oğluşm kafası elıme gelıo eşim dokunamıo ben sevıorum hemn hareketlenıo :)) sımdıdn anlıolar yha cok guzel bsey yha anne olmak cok mutluyum :))
SLM KIZLAR
Eki Görüntüle 715221 kuzenimin hediyesi bebek battaniyesi kışlık
Eki Görüntüle 715224 3 lü ve kırmızı çorap kv min hediyesi ayakkabıyı ve uzun altı ben aldım
benm tontoş oğluşm kafası elıme gelıo eşim dokunamıo ben sevıorum hemn hareketlenıo :)) sımdıdn anlıolar yha cok guzel bsey yha anne olmak cok mutluyum :))
gule giysin yavrun.insallaah. en.usteteki.nevresm takimi mi battnyemi tam.secemdm burdan. bide kv mi yapti bunlari eger oyleyse gerckdn ok.ozendm dun.alisverse ckmis kv ccuklarna.bisiler.almislar benm.bebsme bi corap bile yok ne.maj vermek istmyor anlamdm.
60 120 cnm ama 5 yasına kadar yatabılıo ondan sonrada baza alırım dıe dusunuorum zaten beyaz lake genc odası olr dıe dusunuorum belisın asansorlu besıgı zaten burda besık yapan yok cnm
benm tontoş oğluşm kafası elıme gelıo eşim dokunamıo ben sevıorum hemn hareketlenıo :)) sımdıdn anlıolar yha cok guzel bsey yha anne olmak cok mutluyum :))
saglıklı bı sekılde gıysın tatlım :) o kedı canlmı evdemı beslıosun :)
gule giysin yavrun.insallaah. en.usteteki.nevresm takimi mi battnyemi tam.secemdm burdan. bide kv mi yapti bunlari eger oyleyse gerckdn ok.ozendm dun.alisverse ckmis kv ccuklarna.bisiler.almislar benm.bebsme bi corap bile yok ne.maj vermek istmyor anlamdm.
benim eşimde ellemeye korkuyo..biz korkmuyoruz içimizde sürekli tekmeler acılar onlara noluyosa :))
benim eşimde ellemeye korkuyo..biz korkmuyoruz içimizde sürekli tekmeler acılar onlara noluyosa :))
çok güzeller cnm iyi günlerde kullanın...
ama bazen insan tuhaf oluyo esler yadrgayabiliyo:)) tontos ogluna masallah gerckdn.mukmmel bsms cnm o harktleri gormk izlmk cok eglnceli. bnm 2aym var merk eduyrm daha neler gorcem acaba:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?