bi kac gundur sancilarim vardi ama yalanci dogum sancisidir die önemsemedim ama 3 gun once öglen bacagimi cok kasti belimden dogru siddtlenince korktum aksam esim geldi hastaneye gittik iyikide gitmisiz..
nstye bagladiklarinda 20 dakka boyunca hic gecmeyen 25 le 50 arasi sancilarim cikmis tabi ben o kadr cok hissetmiodum ebe hemen doktoru aradi oda nidilat ve magnorm yazdirmis ve eger bu gece sancilari siklasirsa hemen universite hastanesine gitsin demis.. o aksam gitmeseymisim o gece dogurcakmisim..
simdi ilaclari duzenli kullaniyorum ama hala sancilarim var suan 32+1 iz
geçmiş olsun canım.doktora gitmekle iyi yapmışsın.Benimde birkaç gün önce de belime vuran sancı ağrı vardı gitmedim 1.5 gün aralıklı çektim bundan sonra artık bende dr giderim korktum yani.Dikkatli davranmak herzaman çok önemli.Atlatabilmişsin sağlıkla erken doğum riskini.geçmiş olsun.
ayyyy çok sıkıldım ben.... sıcaktan yanıyoorum...
kocam geldi ama hoşafı çıkmış yemek yedik tv izlerken uyudu kaldı... bende soğuk bi duş alıcaktım belki serinlerim diye ama korkarım şimdi o uyurken duşa girmeye... bunaldım evde oturmaktan... pppfff...
kızlaar bugün kontrolümüz vardı, herşey yolunda şükür. oğlum yine göstermedi yüzünü saklanıyor çocuk resmen :) ama benim kafama bir iki şey takıldı, dr sol böbrek genişliğini üst sınırda ölçtü geçen hafta, takip edelim dedi, bu hafta da ölçtü aynıymış ilerlememiş en azından. umarım bir sorun olmaz doğuma kadar aynı kalır. ikincisi de bebeğim biraz zayıf gibi geliyo bana 2011 gr gibi bişeymiş şuanda. beslenmeme de çok dikkat ediyorum ama anlamadım ultrasona göre 4 gün geride çıktı. yariim canım seninle aynı ya doğum tarihlerimiz, dün gittiğinde 2000 gr demiş ya doktor nasıl değerlendirdi? ya aslında galiba ben biraz eltimle kıyaslayıp canımı sıkıyorum o da 35 haftalık hamile, bebiş 3 kg'ı geçmiş :/
kızlaar bugün kontrolümüz vardı, herşey yolunda şükür. oğlum yine göstermedi yüzünü saklanıyor çocuk resmen :) ama benim kafama bir iki şey takıldı, dr sol böbrek genişliğini üst sınırda ölçtü geçen hafta, takip edelim dedi, bu hafta da ölçtü aynıymış ilerlememiş en azından. umarım bir sorun olmaz doğuma kadar aynı kalır. ikincisi de bebeğim biraz zayıf gibi geliyo bana 2011 gr gibi bişeymiş şuanda. beslenmeme de çok dikkat ediyorum ama anlamadım ultrasona göre 4 gün geride çıktı. yariim canım seninle aynı ya doğum tarihlerimiz, dün gittiğinde 2000 gr demiş ya doktor nasıl değerlendirdi? ya aslında galiba ben biraz eltimle kıyaslayıp canımı sıkıyorum o da 35 haftalık hamile, bebiş 3 kg'ı geçmiş :/
pembe olanı gynferon evet evet kahvaltıdan önce inşallah sorun odur aç karnına içmem gerek diye sabah içiyorum kahvatıyı hazırlamadan
sagol canim git tabi ihmal etmicekmisiz böle sancilari doktor öle dedi atlatamadik iste atlatilmiomus artik bu saatten sonra sadece nidilatla geciktirebildikleri kadr geciktiriolar ilaci icmesen sancin her zamanki gibi vuruyobu ilac sadece o anlik sanciyi hissettirmiomus ama kesmiomus eger ise yaramazsa damardan verilcekmis oda önlemezse sancilari ciger gelistirici igne yapilcakmis mecburen..
bence gayet iyi canım bebeğinin kilosu. başkalarıyla kıyaslama bence.
dr sağlıklı diyorsa ötesi önemli değil derim ben
evet aslında canım haklısın, hatta belki şuanda en son düşünülecek şeylerden biri kilosu sonuçta 1500 gr doğan bebişler de 1 ayda toparlanıyor. ama işte bu anaç hormonlar yok mu ah o hormonlar :)) besleyemedim mi acaba düşüncesi geldi bi an
bi kac gundur sancilarim vardi ama yalanci dogum sancisidir die önemsemedim ama 3 gun once öglen bacagimi cok kasti belimden dogru siddtlenince korktum aksam esim geldi hastaneye gittik iyikide gitmisiz..
nstye bagladiklarinda 20 dakka boyunca hic gecmeyen 25 le 50 arasi sancilarim cikmis tabi ben o kadr cok hissetmiodum ebe hemen doktoru aradi oda nidilat ve magnorm yazdirmis ve eger bu gece sancilari siklasirsa hemen universite hastanesine gitsin demis.. o aksam gitmeseymisim o gece dogurcakmisim..
simdi ilaclari duzenli kullaniyorum ama hala sancilarim var suan 32+1 iz
Meraba kızlar nasılsınız ben dün fenalaşmıştım Allaha şükür bugün öyle rahatsızlığım yok sadece baldırlarımın iç kısımları ağrıyor heralde çok yürüyüş yapıyorum ondan.
Annemle caddeye bir çıkıyoruz 1-1,5 saatten önce eve gelemiyoruz marketti mağazalardı derken zaman geçiyor heralde ben sokakklarda doğurcam...
siz neler yapıyosunuz benim gibi hala bebek beşiği ile dolap almayan varmı ben mayısın sonu gibi siparişi vericem 15 güne yapılaccak hayırlısıyla.HAala karar veremedim beyaz lakemi beyaz mat mıolsun dış kaplaması:44::44::44:
Meraba kızlar nasılsınız ben dün fenalaşmıştım Allaha şükür bugün öyle rahatsızlığım yok sadece baldırlarımın iç kısımları ağrıyor heralde çok yürüyüş yapıyorum ondan.
Annemle caddeye bir çıkıyoruz 1-1,5 saatten önce eve gelemiyoruz marketti mağazalardı derken zaman geçiyor heralde ben sokakklarda doğurcam...
siz neler yapıyosunuz benim gibi hala bebek beşiği ile dolap almayan varmı ben mayısın sonu gibi siparişi vericem 15 güne yapılaccak hayırlısıyla.HAala karar veremedim beyaz lakemi beyaz mat mıolsun dış kaplaması:44::44::44:
o kadar yürüme sonra rahatsız olursun.kendine dikkat et.geçmiş olsun canım.ben fazla yürüyemiyorum karnım ve kasıklarım sıkışıyor.sen yinede bana göre daha hareketlisin.ben gardırop 2 ay önce aldım ama öyle benim ki lake , beyaz falan degil fazla pahalı almak istemedim sonuçta kiracıyım.ileride ev alırsam çocuk odası alıcam.benimkinin rengii kahve.üstüne sticker falan yapıştırdım idare ediyor.beşiğimi park yatak aldım.zaten yatak odamda yatıcak.belki seneye gardırobunu boyarız beyaza.kendi odamızı beyaza boyadı eşim. öyle yeni mobilya almaya gerek kalmadı.bana aplam beyaz mobilya çabuk sararıyoor diyor ama bilemiyorum zaten ben çocuk odasına beyaz mobilyadan korkuyorum çocuk kirletir kalemle karalar diye. o yüzden komple bir oda mobilyası almadım.
Güle güle kullansın bebeğin cnm.Ben yıkadım ütüledim.Beşiğini heralde 70 130 yaptırıcam ilerde normal yatak olarakta kullansın sen kaç ölçülerinde yaptırıyosun.ben beyaz lake verdım cnm bnmkıde onumuz hafta ıcı gelıcek bebgmn kıyafetlerınıde yıkamadım :))
doktor gelişimi çok iyi dedi... haftasıyla uyumlu... eltin obez bi çocuk doğurucak olabilir belkideyada 35 haftadan sonra 3 kilolara ulaşması gerekiyo olabilir bebeklerimizin... çünkü bu haftadan sonra çok hızlı kilo alıyolar... sen kimseyle kıyaslama kendini...
Banada sararır dedi yengem ama lake yani parlaklardan olursadamı sararır acaba.Güle güle kullansın bebişin cnm.
Güle güle kullansın bebeğin cnm.Ben yıkadım ütüledim.Beşiğini heralde 70 130 yaptırıcam ilerde normal yatak olarakta kullansın sen kaç ölçülerinde yaptırıyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?