2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlaar bugün kontrolümüz vardı, herşey yolunda şükür. oğlum yine göstermedi yüzünü saklanıyor çocuk resmen :) ama benim kafama bir iki şey takıldı, dr sol böbrek genişliğini üst sınırda ölçtü geçen hafta, takip edelim dedi, bu hafta da ölçtü aynıymış ilerlememiş en azından. umarım bir sorun olmaz doğuma kadar aynı kalır. ikincisi de bebeğim biraz zayıf gibi geliyo bana 2011 gr gibi bişeymiş şuanda. beslenmeme de çok dikkat ediyorum ama anlamadım ultrasona göre 4 gün geride çıktı. yariim canım seninle aynı ya doğum tarihlerimiz, dün gittiğinde 2000 gr demiş ya doktor nasıl değerlendirdi? ya aslında galiba ben biraz eltimle kıyaslayıp canımı sıkıyorum o da 35 haftalık hamile, bebiş 3 kg'ı geçmiş :/

iyi atlatmışsın canım. çok geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz bir daha. uzun süre tutunur bebişin erkenden gelmez inşallah

bende ağrılarım geçsin diye bekliyorum senin gibi çok üstüne durmuyorum. yanlış yapıyoruz sanırım :18::18:

aynen yha coookkk sıkıldım bnda mılupa set gondermıs onun kıtabını faln okudum bıraz daha bebek agız bezı kenarı cevırdm ( iğne oyasıyla) evde işte yapamıorum belımı agrttgm ıcın offfffff patlıcam yhaaaa cocugmn odsı gelseydı onu yerlestrseydım yha. bnde banyo yapamm eşim yokken hayatta bıkere dustum ıkı kerede ayagım kaydı korkuyorum artk dengesızlıkler basladı ((

bence gayet iyi canım bebeğinin kilosu. başkalarıyla kıyaslama bence.
dr sağlıklı diyorsa ötesi önemli değil derim ben

canm dr bak sen cnını sıkma hıc kılolu bebekler saglıklı olucaklar dıe bse yokkı hem zayıf dogn bebekler daha cabuk kılo alıyorlarmıs saglıklı olsunlarda allhın ıznıyle saglıklı bı sekılde alırz kucagmıza inşş

pembe olanı gynferon evet evet kahvaltıdan önce inşallah sorun odur aç karnına içmem gerek diye sabah içiyorum kahvatıyı hazırlamadan

Canım eğer kahvaltıdan önce alıyosan ilacı 2 saat önce alacaksın sonuçta peynir yiyoruz ben de içiyorum kahvaltıdan 2 saat sonra dr hatta ara öğününde meyve yedikten sonra iç harika etkisi olur dedi.
kan demir ilaçları süt yoğurt ve peynirle arasında 2 saat olacak unutma etkisini geçiriyor fayda sağlamaz.

Canım çok geçmiş olsun inşallah gerek kalmaz

bence gayet iyi canım bebeğinin kilosu. başkalarıyla kıyaslama bence.
dr sağlıklı diyorsa ötesi önemli değil derim ben

evet aslında canım haklısın, hatta belki şuanda en son düşünülecek şeylerden biri kilosu sonuçta 1500 gr doğan bebişler de 1 ayda toparlanıyor. ama işte bu anaç hormonlar yok mu ah o hormonlar :)) besleyemedim mi acaba düşüncesi geldi bi an

Canını sıkma canım her bebek aynı kiloda olacak diye bir şey yok. Önemli olan sağlıklı olması zaten Allah korusun gelişim geriliği olsaydı doktor anlardı söylerdi bunu. Başka bebeklerle kıyaslama canım boşuna üzme kendini. Üstelik çok kilolu bebiş doğurmak sağlıklı değil tam tersi sağlıksız bir durum. Bebek fazla kilolu doğarsa obezite ve şeker hastalığı riski çok oluyor. Tabi benim söylediğim 4000 gram üzeri bebekler.

Meraba kızlar nasılsınız ben dün fenalaşmıştım Allaha şükür bugün öyle rahatsızlığım yok sadece baldırlarımın iç kısımları ağrıyor heralde çok yürüyüş yapıyorum ondan.
Annemle caddeye bir çıkıyoruz 1-1,5 saatten önce eve gelemiyoruz marketti mağazalardı derken zaman geçiyor heralde ben sokakklarda doğurcam...
siz neler yapıyosunuz benim gibi hala bebek beşiği ile dolap almayan varmı ben mayısın sonu gibi siparişi vericem 15 güne yapılaccak hayırlısıyla.HAala karar veremedim beyaz lakemi beyaz mat mıolsun dış kaplaması:44::44::44:

Canım 2 gün önce sağlık ocağında bebeğini aşıya getirmiş bayanla rastlaştım.bebek minicikti.sonra kayınvalidesi anlattı o bebek 6 aylıkken 900 gr doğdu 3 ay küvezde kaldı gününü tamamladı dedi.Aslında 3 aylık bebek olması gerekirken 3 ay erken gelmiş ve 6 ay olmuş doğalı.resmen iyor bir el kadardı boyu posu dedi.çok tatlıydı ama bebek minyondu tabi yeni doğmuş bebek kadardı.Ama sonuçta öyle böyle yaşıyor Allahtan.Herşeyin başı sağlık sağlıklı olsunda zayıfmış kiloluymuş önemli değil.

Geçmiş olsun cemre

doktor gelişimi çok iyi dedi... haftasıyla uyumlu... eltin obez bi çocuk doğurucak olabilir belkide yada 35 haftadan sonra 3 kilolara ulaşması gerekiyo olabilir bebeklerimizin... çünkü bu haftadan sonra çok hızlı kilo alıyolar... sen kimseyle kıyaslama kendini...

o kadar yürüme sonra rahatsız olursun.kendine dikkat et.geçmiş olsun canım.ben fazla yürüyemiyorum karnım ve kasıklarım sıkışıyor.sen yinede bana göre daha hareketlisin.ben gardırop 2 ay önce aldım ama öyle benim ki lake , beyaz falan degil fazla pahalı almak istemedim sonuçta kiracıyım.ileride ev alırsam çocuk odası alıcam.benimkinin rengii kahve.üstüne sticker falan yapıştırdım idare ediyor.beşiğimi park yatak aldım.zaten yatak odamda yatıcak.belki seneye gardırobunu boyarız beyaza.kendi odamızı beyaza boyadı eşim. öyle yeni mobilya almaya gerek kalmadı.bana aplam beyaz mobilya çabuk sararıyoor diyor ama bilemiyorum zaten ben çocuk odasına beyaz mobilyadan korkuyorum çocuk kirletir kalemle karalar diye. o yüzden komple bir oda mobilyası almadım.

meraba kızlar ben bugün bütün alışverişimi bitirdim sonunda:)) artık doğuma kadar rahatım oh be üstümden bi yük kalktı valla.. istediğim gibi gecelik ve pijama takımı da buldum bi eksiğim kalmadı.. bebek için, pişik kremi, bebe yağı, saç ve vücut şampuanı, tırnak makası, digital ateşölçer, burun aspiratörü, emzik, emzik kutusu, yastık yorgan nevresim takımı, küvet ve filesi, banyo süngeri, ıslak mendil tarak fırça seti, bebek çantası hatırlayabildiğim kadarıyla bunları aldık, kendim için de 2 gecelik bir pijama takımı, 5 tane kilot, 2 emzirme atleti 2 emzirme sütyeni bunların hepsi toplamda yaklaşık olarak 350 milyon tuttu.. baya karlı bir alışveriş yaptık.. civil mağazasından aldık bebek ürünlerini fiyatları gerçekten birçok yere göre çook uygun tavsiye ederim arkadaşlar..

Son düzenleme:

ben beyaz lake verdım cnm bnmkıde onumuz hafta ıcı gelıcek bebgmn kıyafetlerınıde yıkamadım :))

Banada sararır dedi yengem ama lake yani parlaklardan olursadamı sararır acaba.Güle güle kullansın bebişin cnm.

ben beyaz lake verdım cnm bnmkıde onumuz hafta ıcı gelıcek bebgmn kıyafetlerınıde yıkamadım :))
Güle güle kullansın bebeğin cnm.Ben yıkadım ütüledim.Beşiğini heralde 70 130 yaptırıcam ilerde normal yatak olarakta kullansın sen kaç ölçülerinde yaptırıyosun.

Son düzenleme:

evet canım eltiminki 3 hafta önden gidiyormuş zaten dediğin gibi en fazla kilo aldıkları döneme yeni girdik aslında kaldı ki 3 kg olsa yeter ama sanırım erken doğum korkusu hep içimde olduğundan bu kadar tedirgin oldum. bide tabi kv faktörü var ben kıyaslamasam da kıyaslanıyor o canımı sıktı biraz da

60 120 cnm ama 5 yasına kadar yatabılıo ondan sonrada baza alırım dıe dusunuorum zaten beyaz lake genc odası olr dıe dusunuorum belisın asansorlu besıgı zaten burda besık yapan yok cnm

Son düzenleme:
kizlar bayadir giremdm internetle.ilgli bi sikinti var.teldn takip edcm bakabldg.kadar.bizii merak ediyosaniz hersey yolunda sukur. sizlerde iyisiniz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…