ayy bırak allah aşkına... almış olmak için almasın bişey zaten.. sıkma sen canını...
biz de dün gece nst ye bağlandık... kızım çok hareketli olduğu için kalp atışlarını net duyamıyolardı benim de o klipsi sabit tutmam gerekiyodu... kolum uyuştu kocama tut biraz bastır dedim... geldi 2 sn sonra yok ben yapamıycam tutamam bunu... kızım sıkışır diyip durdu... defol dedim korkak herif... yaa canı acır ben napıyım diyo...
evet cnm canlı 1 değil 3 tane ama bugun birini sahiplendirdim 2 tane demirbaşları evin evlat kokar onnarr miss kokarrr onnarr
sağol cnm kışlık battaniye ben beğendim kuzenim aldı eğer hoşuna gittiyse linkbenimki gri renk
YILDIZ PAMUKLU BEBE BATTANIYE 90X120 LİLA
kız benimki çocuk dogurmadan önce ne vaatler ne vaatler organik kıyafetler bile alıyorlardı
ala la sadece 3 lü çorap kırmızı patik mavi zıbın(kuzenimin çocuğunu erkek sanıp almışlardı kız olunca çocuk onuda bana verdiler) bi de elde ördüğü çirkin şeyler
aramızda 10 gun var cnm :) oğlusum kafası solda ayakları sagda gerıldıgı zamn ayaklarıda ele gelıo :)) oğluşm 2000 gr artk tekmelerı acıtıo. babasıda oğluna vur dıo ben vuramıorum sen vur dıo :)
onu bile yapmiyoki:)) dun.aksam onlardyk.ye dogmm.memvzusuunu acdlar bnm doktora bigorncekkmis notunu vermesi.lazmmis daha ortda bisi yok ama.ihtmal ble.olsa asla sezeryn olmckmisim kendisi kapida dogrcalms.nerdyse okdr bast bsmis yani dotora bilee gerk kallmazmis. dngegsizce laflar kendnnce.basite indrgyo esiminde beynni yikcaka yemezler canm. ilk doktormida onn yuznden dgstrdm zaten sacmasapan konusdu doktola bi ters taafma gelckde sabir dyorm cnm
haha:)) nstede bile rahat durmayan ayliz.masallah
ay cnm bi an esm.geldi.gozme.benmkd oyle ben.vurMiyom ama komut veryorm oglma diyo)) duus pozisyon ayni saniirm bizm. benmkde sag tarafa calsyo hep bi.inyo bi.kallkoyo orasi:)) cars ogrencm.baklm insallah bzde 2kilo olmszdr
gule giysin yavrun.insallaah. en.usteteki.nevresm takimi mi battnyemi tam.secemdm burdan. bide kv mi yapti bunlari eger oyleyse gerckdn ok.ozendm dun.alisverse ckmis kv ccuklarna.bisiler.almislar benm.bebsme bi corap bile yok ne.maj vermek istmyor anlamdm.
ay cnm bi an esm.geldi.gozme.benmkd oyle ben.vurMiyom ama komut veryorm oglma diyo)) duus pozisyon ayni saniirm bizm. benmkde sag tarafa calsyo hep bi.inyo bi.kallkoyo orasi:)) cars ogrencm.baklm insallah bzde 2kilo olmszdr
evet cnm canlı 1 değil 3 tane ama bugun birini sahiplendirdim 2 tane demirbaşları evin evlat kokar onnarr miss kokarrr onnarr
sağol cnm kışlık battaniye ben beğendim kuzenim aldı eğer hoşuna gittiyse linkbenimki gri renk
YILDIZ PAMUKLU BEBE BATTANIYE 90X120 LİLA
kız benimki çocuk dogurmadan önce ne vaatler ne vaatler organik kıyafetler bile alıyorlardı
ala la sadece 3 lü çorap kırmızı patik mavi zıbın(kuzenimin çocuğunu erkek sanıp almışlardı kız olunca çocuk onuda bana verdiler) bi de elde ördüğü çirkin şeyler
Bende keske şöyle karnimin her yerinde hissetsem ;( cok kafama takiyorum bir problemmi var diye, doktorum hersey yolunda diyor ama, ben hareketleri hep kasiklarimda hissediyorum, karnimin buyuk bir bolumunde de sadece sertlikler hissediyorum ;( doktorum; bebegin kasiklarimdan destek alip donmeye calistigini soyluyor bu yuzdenmis ama ne bilim iyice pimpirikli oldum ;( bir de benim tup bebek oldugu icin, ve dusuk tehlikesi atlattim hastanede yattim igne ilac serum vs vs bu yuzden hep bi panik halindeyim ;((
Ayni benimde oyle cnm ayaklari asagida kafasi midemin altinda, sanki icimde dikiliyomus gibi hissediyorum
Sıkma canini, benim esim 1.5 yildir sehir disinda, sadece haftasonlari geliyor, ben evde kopegimle yalniz kaliyorum.dogumdan sonra tasinicaz kismetse..
Allah kavustursun diyim cnm
Canim kacinci haftadasin ve bebisin kac kilo..
Şunu diyim, ben iki aydir tek gram kilo bile almamisim ama bebegim masallah iyi kilosu, yani sen cikariyorum yediklerim yaramiyor diyosun ya uzulme bebek almasi gereken vitamini gidayi anneden bi sekilde aliyomus yani ve onemli olan sol tarafa yatmakmis, yani sag tarafimizda bebege giden bir damar varmis ve bebek o damar sayesinde daha cok nefes alip daha cok beslenebiliyormus, bu yuzden ben hep sola yatip uyurum ve asla ne saga ne sirt ustu yatmiyorum belki benim bebegim bu yuzden kilosu iyi durumda.anlatabildimmi cnm uzun oldu ama
Demir ve kan ilaclari ac karina iciliyor canim ve ilactan iki saat once ve iki saat sonra sut ve sut urunleri tuketmemek gerek,yoksa ilac bir ise yaramiyormus.
İlk defa sezeryani israr eden bir doktor duydum cnm, bende sezeryan olmak istiyorum genel anesteziyle hemde, baska turlusune cesaret edemiyorum, gerci gecensene ameliyat gecirdigim icin istesemde istemesemde sezeryan olucam ama yinede normal dogum korkutuyor beni. Sana hayran kaldim, gerci normal dogum dusunene yapan herkese hayranim
Benim sanirim en bastaki gibi, hatta dikildigini bile dusunuyorum ben)
Canim genel anestezide de bebege asla narkoz gitmiyormus, anne bayiltildiktan sonra 6-7 dk da bebegi cikartiyorlarmis, bebek asla etkilenmiyormus. Bende genel anesteziyle sezeryan olacagim icin cok arastirdim, doktorumla konustum, hemsire arkadaslarim var aldigim bilgiler bu yonde yani..
ya anlamıyorum ona ne be!!! 9 ay boyunca taşı karnında tüm cefasını çek... bi de normal olamıycak bi doğumsa bi cefa daha çek... e çocuğunun sefasını nasıl sürüceksin... öyle kolaymıymış... benim kv de de konuşuyo sezeryan olma diye... kırk kere söyledim zaten sezeryandan çok korkuyorum, istemiyorum da ama şartlar eskisi kadar doğal değil, bende isterdim annemin zamanında yada senin zamanında doğum yapmayı ama günümüz şartlarında zaten normal yaşayamıyoruz, doğum normal olmuyosa zorlamaya da gerek yok diye susturdum... konuşsun dursun... kolay değil sezeryan... bildiğin ameliyat... buna bizim de kafamız basıyo gerzek değiliz o kadar... ayrıca bütün herşeye hazırlıklıydık ki çocuk dünyaya getirmeye karar verdik... hayret bişey... oğlu da bi AİLE REİSİ artık... onun da bi AİLESİ var neden kabul edemez bu erkek anaları bu durumu aklım almıyo...
henüz 2 k oyle kolayilo olmamışsınızdır annesi... 33ten sonra çok hızlanıcak kilo alımı... ayliz dün gece 2 kiloydu... inşallah sağlıklı hayırı evlatlarımız olsun... hiç takılma boyuna kilosuna... sadece gelişimi sağlıklı mı ona odaklan...
ya anlamıyorum ona ne be!!! 9 ay boyunca taşı karnında tüm cefasını çek... bi de normal olamıycak bi doğumsa bi cefa daha çek... e çocuğunun sefasını nasıl sürüceksin... öyle kolaymıymış... benim kv de de konuşuyo sezeryan olma diye... kırk kere söyledim zaten sezeryandan çok korkuyorum, istemiyorum da ama şartlar eskisi kadar doğal değil, bende isterdim annemin zamanında yada senin zamanında doğum yapmayı ama günümüz şartlarında zaten normal yaşayamıyoruz, doğum normal olmuyosa zorlamaya da gerek yok diye susturdum... konuşsun dursun... kolay değil sezeryan... bildiğin ameliyat... buna bizim de kafamız basıyo gerzek değiliz o kadar... ayrıca bütün herşeye hazırlıklıydık ki çocuk dünyaya getirmeye karar verdik... hayret bişey... oğlu da bi AİLE REİSİ artık... onun da bi AİLESİ var neden kabul edemez bu erkek anaları bu durumu aklım almıyo...
bi kac gundur sancilarim vardi ama yalanci dogum sancisidir die önemsemedim ama 3 gun once öglen bacagimi cok kasti belimden dogru siddtlenince korktum aksam esim geldi hastaneye gittik iyikide gitmisiz..
nstye bagladiklarinda 20 dakka boyunca hic gecmeyen 25 le 50 arasi sancilarim cikmis tabi ben o kadr cok hissetmiodum ebe hemen doktoru aradi oda nidilat ve magnorm yazdirmis ve eger bu gece sancilari siklasirsa hemen universite hastanesine gitsin demis.. o aksam gitmeseymisim o gece dogurcakmisim..
simdi ilaclari duzenli kullaniyorum ama hala sancilarim var suan 32+1 iz
ah ahaynn bndede durumlar aynı tatlım. ben besık faln bakarken ben karısmıorum besıge ddı ne yaparsanz yapın ddı yanı. bn sımdı gdp bebek ıdası aldım eşim aldı yanı. nıe buyuklere danısmıomusum nıe solemıomusum ne solıcem kp soledm kv alır ddı kv ne alıcak. parası yokmus kv 900 lıradan fazla maasalıo bde. kızına altın bılezık yapmıs daha 2 sene var evlenmesıne hea dusun ben surda 800 tlye oda almısım onn lafını yapıo. bde var yha gelıp de karnmı sevıo edıo yha uyuz oluyorum yha cınlerm tepeme cıkıo yne ayda 50 tl ayıramıomu bnm cocugma ya ılk torunları bde yha erkek torun verıorum onlar ıcın onemlı cınsıyet. bnm aılem ablm mesela kendı cocugu var onn masrafı yetıo onlara ama bnm ogluma bı susru sey aldı. perdesını ble o dıktrcek yha anem desen besık alıcak oraya buraya gtsın dıe kucuk bıtane mobılya tasınmaz dıe off offf bde var yha belımı ıncıltmısım agrım var kv ogun tartstık busuru laf saydı bna hıc dusunce yok hıc sınır oluyorum
.:) bzmkıler aynı zaten :) 2 kılo olmamstr daha kız :))
ah ahh çok korkuyorum hiçbişeyden değil de allah nasip eder de sağ saim bi şekilde doğurup hastaneden evimize geldiğimizde lohusalık+bebişe alışma+kv idare etme durumundan. bnmki diyoki sürekli emzirirken bebeğime bakıcakmışım saat başı kucağına tutuşturucam emzir diye diyo. ben de malım ya aç bırakmak için bebek doğuruyorum sanki. sonra diyoki yaa çok kıskanıyorum bebek ilk seni tanıycak sesinden ve kokundan diyo. hey allahım. ama diğer topiklerde de gördüğüm kadarıyla kvler kendileri doğurmuş gibi hissetme sendromuna giriyolarmış. hatta bitanesinin kvsi demiş ki bebek acıkınca benim göğüslerim sızlıyo demiş çok gülmüştüm bakalım bizimkiler ne huylar çıkarıcak
kızlaar bugün kontrolümüz vardı, herşey yolunda şükür. oğlum yine göstermedi yüzünü saklanıyor çocuk resmen :) ama benim kafama bir iki şey takıldı, dr sol böbrek genişliğini üst sınırda ölçtü geçen hafta, takip edelim dedi, bu hafta da ölçtü aynıymış ilerlememiş en azından. umarım bir sorun olmaz doğuma kadar aynı kalır. ikincisi de bebeğim biraz zayıf gibi geliyo bana 2011 gr gibi bişeymiş şuanda. beslenmeme de çok dikkat ediyorum ama anlamadım ultrasona göre 4 gün geride çıktı. yariim canım seninle aynı ya doğum tarihlerimiz, dün gittiğinde 2000 gr demiş ya doktor nasıl değerlendirdi? ya aslında galiba ben biraz eltimle kıyaslayıp canımı sıkıyorum o da 35 haftalık hamile, bebiş 3 kg'ı geçmiş :/
benim de köpüşüm var dediğin gibi evin demirbaşı herkes soruyor çocuk olunca nolcak köpek diye, köpişime kardeş geliyo diyorum ben de :))
benim kv de öyle herşeyi alıyodu şimdi diyo ki herşey para değil benim sevgim yeter. eşim de dediki "anne en basitinden ben bebeği çok seviyorum" diyince hastaneden bile çıkaramazsın bırak allahaşkına bu muhabbetleri artık dedi :)) kv diyoki bide heralde bu dünyada o çocuğu en çok ben severim diyo, he evet evet tabi dedim.
ah ahh çok korkuyorum hiçbişeyden değil de allah nasip eder de sağ saim bi şekilde doğurup hastaneden evimize geldiğimizde lohusalık+bebişe alışma+kv idare etme durumundan. bnmki diyoki sürekli emzirirken bebeğime bakıcakmışım saat başı kucağına tutuşturucam emzir diye diyo. ben de malım ya aç bırakmak için bebek doğuruyorum sanki. sonra diyoki yaa çok kıskanıyorum bebek ilk seni tanıycak sesinden ve kokundan diyo. hey allahım. ama diğer topiklerde de gördüğüm kadarıyla kvler kendileri doğurmuş gibi hissetme sendromuna giriyolarmış. hatta bitanesinin kvsi demiş ki bebek acıkınca benim göğüslerim sızlıyo demiş çok gülmüştüm bakalım bizimkiler ne huylar çıkarıcak
The Breast Crawl - YouTube
kızlar bu mucize değil de ne, yenidoğmuş bebişi annesinin karnının üzerinde bırakıyolar, emekleyerek memeyi buluyo yavrum benim.
ahahhahahhaahao hepten kırmış kafayı bi ara benimkide kendini kocamın karısı falan sanıyodu mal...
ama ben sanmıyorum doğum sonrasında zırt pırt geliceklerini... o kadar samimi değiliz biz... yani biz gideriz haftada veya iki haftada bir ama onları çağırmayız... onlarda çağırmadan gelmez zaten... ben o afakanlı halimle kimsenin gönlünü yapmakla uğraşamam... zaten gelse bile ters bi lafında bozar geri gönderirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?