2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ayy bırak allah aşkına... almış olmak için almasın bişey zaten.. sıkma sen canını...

onu bile yapmiyoki:)) dun.aksam onlardyk.ye dogmm.memvzusuunu acdlar bnm doktora bigorncekkmis notunu vermesi.lazmmis daha ortda bisi yok ama.ihtmal ble.olsa asla sezeryn olmckmisim kendisi kapida dogrcalms.nerdyse okdr bast bsmis yani dotora bilee gerk kallmazmis. dngegsizce laflar kendnnce.basite indrgyo esiminde beynni yikcaka yemezler canm. ilk doktormida onn yuznden dgstrdm zaten sacmasapan konusdu doktola bi ters taafma gelckde sabir dyorm cnm

haha:)) nstede bile rahat durmayan ayliz.masallah

ay.aman. bi dogsunda oglum boyle muameleye alcakbo cvbni. en.azndan.corap.alms cnm o.da sukur:))
guzelmis cnm battnye dgeelndeecm

Son düzenleme:

ay cnm bi an esm.geldi.gozme.benmkd oyle ben.vurMiyom ama komut veryorm oglma diyo)) duus pozisyon ayni saniirm bizm. benmkde sag tarafa calsyo hep bi.inyo bi.kallkoyo orasi:)) cars ogrencm.baklm insallah bzde 2kilo olmszdr

ya anlamıyorum ona ne be!!! 9 ay boyunca taşı karnında tüm cefasını çek... bi de normal olamıycak bi doğumsa bi cefa daha çek... e çocuğunun sefasını nasıl sürüceksin... öyle kolaymıymış... benim kv de de konuşuyo sezeryan olma diye... kırk kere söyledim zaten sezeryandan çok korkuyorum, istemiyorum da ama şartlar eskisi kadar doğal değil, bende isterdim annemin zamanında yada senin zamanında doğum yapmayı ama günümüz şartlarında zaten normal yaşayamıyoruz, doğum normal olmuyosa zorlamaya da gerek yok diye susturdum... konuşsun dursun... kolay değil sezeryan... bildiğin ameliyat... buna bizim de kafamız basıyo gerzek değiliz o kadar... ayrıca bütün herşeye hazırlıklıydık ki çocuk dünyaya getirmeye karar verdik... hayret bişey... oğlu da bi AİLE REİSİ artık... onun da bi AİLESİ var neden kabul edemez bu erkek anaları bu durumu aklım almıyo...

ay cnm bi an esm.geldi.gozme.benmkd oyle ben.vurMiyom ama komut veryorm oglma diyo)) duus pozisyon ayni saniirm bizm. benmkde sag tarafa calsyo hep bi.inyo bi.kallkoyo orasi:)) cars ogrencm.baklm insallah bzde 2kilo olmszdr

henüz 2 kilo olmamışsınızdır annesi... 33ten sonra çok hızlanıcak kilo alımı... ayliz dün gece 2 kiloydu... inşallah sağlıklı hayırı evlatlarımız olsun... hiç takılma boyuna kilosuna... sadece gelişimi sağlıklı mı ona odaklan...

ah ah aynn bndede durumlar aynı tatlım. ben besık faln bakarken ben karısmıorum besıge ddı ne yaparsanz yapın ddı yanı. bn sımdı gdp bebek ıdası aldım eşim aldı yanı. nıe buyuklere danısmıomusum nıe solemıomusum ne solıcem kp soledm kv alır ddı kv ne alıcak. parası yokmus kv 900 lıradan fazla maasalıo bde. kızına altın bılezık yapmıs daha 2 sene var evlenmesıne hea dusun ben surda 800 tlye oda almısım onn lafını yapıo. bde var yha gelıp de karnmı sevıo edıo yha uyuz oluyorum yha cınlerm tepeme cıkıo yne ayda 50 tl ayıramıomu bnm cocugma ya ılk torunları bde yha erkek torun verıorum onlar ıcın onemlı cınsıyet. bnm aılem ablm mesela kendı cocugu var onn masrafı yetıo onlara ama bnm ogluma bı susru sey aldı. perdesını ble o dıktrcek yha anem desen besık alıcak oraya buraya gtsın dıe kucuk bıtane mobılya tasınmaz dıe off offf bde var yha belımı ıncıltmısım agrım var kv ogun tartstık busuru laf saydı bna hıc dusunce yok hıc sınır oluyorum

benim de köpüşüm var dediğin gibi evin demirbaşı herkes soruyor çocuk olunca nolcak köpek diye, köpişime kardeş geliyo diyorum ben de :))
benim kv de öyle herşeyi alıyodu şimdi diyo ki herşey para değil benim sevgim yeter. eşim de dediki "anne en basitinden ben bebeği çok seviyorum" diyince hastaneden bile çıkaramazsın bırak allahaşkına bu muhabbetleri artık dedi :)) kv diyoki bide heralde bu dünyada o çocuğu en çok ben severim diyo, he evet evet tabi dedim.

canım 32de 1500dü benim minnak kızım

tamda icmdekilieri yazdn.cnm. bzde farkndayizz durumun. cocuk.saniyolar hala. gelsn bde.aneme.sorsun bende onun.kuzusuyum. baskasnn cocgu.hakknda karr vermk nkde.kolay gelnz ya canmz.cksn.onlara.gore hemsen hcbsyile ilglnme bbegn hemde karis yok oyle onunda kizi var gorcem konusmak oyle kolaymiymis

ben son kontorlde 900 gramdi 1ay once ama 1 ayda 7kiloyu brden aldm smi cok daha agir gtcm kontole ondan dedm.belki oda braz fazla almsdr.diye. saglkli.olsn.insallah

ah ahh çok korkuyorum hiçbişeyden değil de allah nasip eder de sağ saim bi şekilde doğurup hastaneden evimize geldiğimizde lohusalık+bebişe alışma+kv idare etme durumundan. bnmki diyoki sürekli emzirirken bebeğime bakıcakmışım saat başı kucağına tutuşturucam emzir diye diyo. ben de malım ya aç bırakmak için bebek doğuruyorum sanki. sonra diyoki yaa çok kıskanıyorum bebek ilk seni tanıycak sesinden ve kokundan diyo. hey allahım. ama diğer topiklerde de gördüğüm kadarıyla kvler kendileri doğurmuş gibi hissetme sendromuna giriyolarmış. hatta bitanesinin kvsi demiş ki bebek acıkınca benim göğüslerim sızlıyo demiş çok gülmüştüm bakalım bizimkiler ne huylar çıkarıcak

geçmi,ş olsun tatlım her şeyin düzeleceğini bebeğini vaktinde alman için dua etcem

gercekdn tek.olmadgmi anladm.smdi. seninkde cok ayip yapmis yani.hicbisbi anlatmcaksn ne aldn.ne.ettn. hem allmayp hemde alanada laf etmesinler. insann hevesni kiryolar benciller.bnde sunu aldk.bugun diye bsii dym n gerek vardi ona sanki cok.lazmdi bunu ogrendm tek bi laf edersm bndan.snra. icimden hcde gelmyor oglma babaasnn.ismini koymak ALlah biliyo am esmle kotu.olmym bnlar iyce ustme cullancklar yoksa. sende anlatma cnm. bnden tavsye

:) bzmkıler aynı zaten :) 2 kılo olmamstr daha kız :))
.
bzm yaslar yakin eslermznde yakde buyk uhtmalle cnm ondan tepkiler bnziyo:)) ikinizde 2olmamis dyonsnz olmmsdr.ozmn cok.umtlnmym:))

ahahhahahhaaha o hepten kırmış kafayı bi ara benimkide kendini kocamın karısı falan sanıyodu mal...

ama ben sanmıyorum doğum sonrasında zırt pırt geliceklerini... o kadar samimi değiliz biz... yani biz gideriz haftada veya iki haftada bir ama onları çağırmayız... onlarda çağırmadan gelmez zaten... ben o afakanlı halimle kimsenin gönlünü yapmakla uğraşamam... zaten gelse bile ters bi lafında bozar geri gönderirim...

oda cok cnm benım bebek dr ultrasona gore 35+lerde cıktı ama suandaa regl göre 33+ larda ve kg mıs genede 2400 gr cıktı canım yanı sennkı normal gayetttt ıcınıı ferah tut

ayaklara bak sen:)) bedavaya sevgi yok oyle:))bzmkler hevesleni kendi ccuklarndan.almslar cnm 2yasnd oglu var bnmknn. bide onnla.kiyaslarlar dogsn.eminim

ne idare etcn cnm sakin o donemde seni idare etckler. hicde ceknme kendnni de hirpalama idare etcm.diye biz onemlyiz artk.bzde.anneyiz

seninkiler de pek resmi kız ne güzel :)) ya aslında benimki zaten başka şehirde ama doğumda gelir ve sonra da sürekli geliceğini söylüyo bakalım. bide normalde sağolsun aslında geldiğinde yardımcıdır benden hizmet falan beklemez de, şimdi diyoki bana bebişimi verirsiniz başka da kimse bişey beklemesin benden diyo :)) bakalım doğumdan sonra da burda yazarız cinnetlerimizi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…