ayaklara bak sen:)) bedavaya sevgi yok oyle:))bzmkler hevesleni kendi ccuklarndan.almslar cnm 2yasnd oglu var bnmknn. bide onnla.kiyaslarlar dogsn.eminim
ne idare etcn cnm sakin o donemde seni idare etckler. hicde ceknme kendnni de hirpalama idare etcm.diye biz onemlyiz artk.bzde.anneyiz
canım 32de 1500dü benim minnak kızım
ahahhahahhaahao hepten kırmış kafayı bi ara benimkide kendini kocamın karısı falan sanıyodu mal... :9
haaha :))
ama ben sanmıyorum doğum sonrasında zırt pırt geliceklerini... o kadar samimi değiliz biz... yani biz gideriz haftada veya iki haftada bir ama onları çağırmayız... onlarda çağırmadan gelmez zaten... ben o afakanlı halimle kimsenin gönlünü yapmakla uğraşamam... zaten gelse bile ters bi lafında bozar geri gönderirim...
Tam izlemedim ama bebek nasıl masum ya.
bide doğumda bizde öyle mi olcaz tamamen çıplakmı olucaz.
Tam izlemedim ama bebek nasıl masum ya.
bide doğumda bizde öyle mi olcaz tamamen çıplakmı olucaz.
ayy çok ilginç yaa 2 yaşında kaynın mı var ya da görümcen :)))) valla ben de şimdiden diyorum lohusayken kimse canımı sıkmasın sütüm gider valla diyorum korkutuyorum kendimce napcan mecbuuuurrr :))
seninkiler de pek resmi kız ne güzel :)) ya aslında benimki zaten başka şehirde ama doğumda gelir ve sonra da sürekli geliceğini söylüyo bakalım. bide normalde sağolsun aslında geldiğinde yardımcıdır benden hizmet falan beklemez de, şimdi diyoki bana bebişimi verirsiniz başka da kimse bişey beklemesin benden diyo :)) bakalım doğumdan sonra da burda yazarız cinnetlerimizi :))
kız ben annemleri bile istemiyorum yanımda o dönemde... sadece kocam olsun... o bi tek kahrımı çekiyo benim allah razı olsun... ona da söyledim zaten... istemem kimseyi... ben bugün bile biri geldiğinde rahatsız oluyorum... hem lohusalık-hem ilk bebek stresi-hem sıcak-hem yetebiliyomuyum endişesi... ayy yokkk ben uğraşamam kimseyle...kocam bilir zaten dellendimmi kovarım herkesi yazık günahtır... sevmem ama saygısızlıkda yapmam yani... ben normale dönünce götürürüm zaten anneannesine - babaannesine... beklesinler napim canım...
kız ben annemleri bile istemiyorum yanımda o dönemde... sadece kocam olsun... o bi tek kahrımı çekiyo benim allah razı olsun... ona da söyledim zaten... istemem kimseyi... ben bugün bile biri geldiğinde rahatsız oluyorum... hem lohusalık-hem ilk bebek stresi-hem sıcak-hem yetebiliyomuyum endişesi... ayy yokkk ben uğraşamam kimseyle...kocam bilir zaten dellendimmi kovarım herkesi yazık günahtır... sevmem ama saygısızlıkda yapmam yani... ben normale dönünce götürürüm zaten anneannesine - babaannesine... beklesinler napim canım...
hahahaa ya çok doğru valla gelen de zaten 10 günden fazla kalamaz kendi işleri vs oluyo sonuçta annelerin, kvlerin..dediğin gibi o dönemde en rahat kocayla. ama koca yardımcı oluyorsa -ki benimki sağolsun her işi yapar. inşallah skıntılı süreçleri hemen atlatırız da bol bol gezeriz bebişlerle tadını çıkarırız.
aslnda en iyisi tatlim. cnku buyuklere.gorw.hep yetemcez hep.eksik. belki ilk 2 gun bende cok fazlasni.istmyorm ayrica bebgmle kendm.ilglnmwk.istyorm. yardmeden ev islernde etsin bebegi alp bi koseye oturmak.yok. 9ay bekledm ben onu birakmam valla:))
aynen benimki de öyle yardımcı olur ama tek korkum... bebek yenidoğduğunda kucağına alamazmış öyle diyo... bi yerine bişey yaparmış kızımızın (allah korusun) ... öyle saçma sapan bi korkusu var... elim mahkum mecbur alıcaksın diyorum yok ben korkarım diyo
valla bu yetemiycem olayı büyükler tarafından söylenen değil... yenidoğum yapan her anne (özellikle ilk doğumsa) tek endişesi bebeğe yetebiliyomuyum korkusuymuş.. ve psikolojik olarak en derin etkileyen de buymuş... sütü bile kesilen anneler biliyorum bu endişe sebebiyle...
o benimkinde de var ama alışırlar canım bir günde. dayanamazlar ki. bizim de kimin geliceği belli değil, annem ve kv görüşmüyor, annem eşimle de görüşmüyor. kv eltime gidecek o da benden önce işte. herkes kendi havasında :) biz de eşimle planladık her gün 1 odayı temizlicez doğum öncesi, ondan sonra da bişeyler yapıp buzluğa atıcaz ki kimse gelmezse yemek telaşı da olmasın, onun dışında zatn bebişler memeye yapışık yaşıycaklar, kocişler de temizlik alışveriş halletse tamamdır. b
benim kv ve annemler henüz tanışmadı bile hanımefendi düğünümüze teşrif etmediğindenbakalım doğum zamanı nolucak... hisslerimi sorarsan hastanede karşılaşıcaklar büyük ihtimalle ve herşey normale dönücek gibi geliyo ama bilinmez... bizde doğum öncesi temizlik şirketini çağırmayı düşünüyoruz dip köşe temizlensin iyice... hiçbişey yapıp buzluğa atamam... annem kısmet olursa doğuma gelirken getirir büyük ihtimalle... o çok bilmiş kv de yemek gönderir allahı var... kimse bişi yapmasa bile kocamın öyle yemektir temizliktir ütüdür takıntıları yok... evi de temizler, yemek de yapar, olmadı dışardan söyler, ütü de yapar... çok şükür doğum sonrasını pek düşünmüyorum bile... kafam kalabalık olmasın bana yeter...
biz sırf bu gerginliklerden düğün bile yapmadık evlendik hemen çekildik evimize. yoksa hala evlenememiş ve uğraşıyo olurduk büyük ihtimal. ben de yorgun hissedersem yapmam buzluğa bişeyler ama bu aralar evdeyim canım isterse yapayım diyorum zaten illa ki dışardan söyleriz doğum sonrası da arada atıştırmalıklar da olsun diyorum evde. bizim kocalar benziyor heralde kız kıyamam bizimkinin de öyle evi .ok götürse sesi çıkmaz kalkar kendi yapar işin çoğunu allah razı olsun. ya da dediğin gibi yemek olmasa bi makarna yapsam bile güle oynaya yer. dediğin gibi huzurlu olalım da gerisi her şekilde halledilir
kız sorma yazık... çamaşır astım dün çok yoruldum... gece acile gidince dr yorgunluktan pek hissedememiş olabilirsin hareketleri dedi... kocam sen bi üzül... bugün çamaşırları katlıycam hiç halim yok... ütü yapmam lazım.. bırak dedi ben lazım oldukça alıp ütülerim sen sadece kalk yemeğini ye yeter dedi... sabah da kalkmış pantalon gömlek ütülemiş kendisine kıyamam bebeğime yaa...
kızlar bu bebeğe bakma konusu gerçektende çok hassas...benim annemde yanımda olacak kv de..kv bende kalacak bi müddet..aslında çok endişeliyim bu konuda kimselerede açamıyorum korkularımı özellikle eşime..sonuçta loğusalık kimseye tahammülün olmuyomuş hele bişeylere müdahele etmesi durumunda ne tepki veririm bilmiyorum...birde bebeğim olduktan sonra görümcemde ve 3 tane çocuğuyla gelecek bir evde okadar insan ve yeni doğmuş bebek,doğum yorgunluğu,stres,sıcaklar...nasıl olacak inanın bilmiyorum..allahım sabır versinde hemen atlatalım o dönemleri...işte bende bu yüzden bi aksilik olmazsa eğer bebeğin mevlüdünü erken yapıcam ve sonrasında hemen yazlığa gidicem...umarım orası ii gelir...gerçi ordada dayımlar var çocukları bilmiş yengem pöfffffff....
birde doğumdan sonra bırakın baksın kv deler siz dinlenmenize bakın..hep diyolar yardım almayı reddetmeyin çünkü buna çok ihtiyacınız olacak diye...valla ben bırakırım kv de baksın ben emzirir uyuturum o yatarkende kendimle ilgilenirim..nede olsa zorlanacağımız ilk aylar sonrası düzene girecektir elbet...allahım izin verirse bir ömür boyu yanımızda olacaklar inşallah...
Ay çok güzel bayıldım valla paylaşım için teşekkür ler.The Breast Crawl - YouTube
kızlar bu mucize değil de ne, yenidoğmuş bebişi annesinin karnının üzerinde bırakıyolar, emekleyerek memeyi buluyo yavrum benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?