2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
herkese selam ,

biz yeni geldik alşberiştenn. cok sıcak ve bunalticiydi , cok yoruldukkk,

şeker kavanozlarimizida aldikk 0,50 krs tanesi fena degiller :)

bakalim neler yaapabilce,

sizler ne yaptiniz ,??

hoşgeldinizzzzzzzzzz...
tosunumu yormadın dimi annesi.... nasıl cici olucak o kavanozlar kimbilir

allah kimsenin huzurunu bozmasın...
msj attım sana bu arada

oyle galba cnm mavi.bisi gydyolar saniirm.btek.

kaynim cnm dun dogm.gnnu.kutladk:):)) kendisii yarisr bnmle he turlude:))koydu.cocogu ortaya:))

aynn lohusalik sendromuna grersek mahvedrm vallaa hepsni:)

İyide kadın tamemen çıplak göğüsler ortada onu dedim mavi elbiseyi biliyorumda doğum anında çıkarttırıyolarmıki?of ya ben çok utanırım tamamen soyunmaya

İyide kadın tamemen çıplak göğüsler ortada onu dedim mavi elbiseyi biliyorumda doğum anında çıkarttırıyolarmıki?of ya ben çok utanırım tamamen soyunmaya

sanmıyorum çırılçıplak kalcağımızı yaa hiç öyle bişey duymadım umarım da kalmayız öyle bişi olursa sıkıntıdan doğuramam zaten :)

kızlaar hastane için terlik buldunuz mu aldınız mıı nasıl bişey düşünüyosunuz ya da?

kuzum heralde o sancılarla okadar uğraşıcazki çıplak olduğumuzu hatırlamıcaz bile :))
canım tabiki sahiplenicez neticede onun annesi benim kimde benden çok düşünemez onu...ama ben kendimi buna hazırlamak istiyorum sonuçta çok yorgun olucaz ve kendimizide düşünmemiz gerek nekadar sağlıklı ve dinç olursak bebeğimizde okadar ii bakarız...benim yengem böyle yaptı ve iyikide yardım ettiler yoksa altından kalkamazdım diyo hep....
görümcemler il dışındalar canım...yiğenimi görmeye gelicem 1 haftalığına dedi ee napalım sonuçta halası gelip görecek mecbur :))))vasfiye ye bağladım...
herkese selam ,

biz yeni geldik alşberiştenn. cok sıcak ve bunalticiydi , cok yoruldukkk,

şeker kavanozlarimizida aldikk 0,50 krs tanesi fena degiller :)

bakalim neler yaapabilce,

sizler ne yaptiniz ,??

tatlım hoş geldin...gözün aydın tamamladınmı eksiklerini...kavanozlardan kaçtane aldın ve nereden aldın cnm??internette satış yapan biyere baktım 110 tane diyo ama bana çok okadar 20 30 tane lazım bana....tekli alacağım yerler bulabilirim inşallah..

kızlaar hastane için terlik buldunuz mu aldınız mıı nasıl bişey düşünüyosunuz ya da?

nee terlikmi bak bu benim hiç aklıma gelmedi...aman allahım bende herşeyimi aldım diye rahattım..meğer terliğim yokmuş daha :)))
peki nasıl bişey ii olurki..tecrübeli anneler bi yardım etseler ii olur...

nee terlikmi bak bu benim hiç aklıma gelmedi...aman allahım bende herşeyimi aldım diye rahattım..meğer terliğim yokmuş daha :)))

canım ben ceyoya bakmıştım hem de sonrasında rahat rahat giyerim evde bitane düzgün kendime terlik olsun diye ama 45-50 tl civarı, fazla geldi bana vazgeçtim, şimdi de hem rahat hem ıslanınca bişey olmayan (hastanede duş alırsak diye) hem altı kaymaz bişey arıyorum bulursam haber veririm hatta kim bulursa haber versin :)

ben a101'den aldım pembe bi terlik... çok dandik görnmüyor... kaymaz cici bişi... 40 numara... bi daha giyemiyceğim için veremem ona öle 40-50 tl kusura kalmasın

iyi geceler oğluşumun güzel teyzeleri...biz evimize gidiyoruz ve hepinizi öpüyoruz:)))

yarın görüşmek üzere...iyi bakın kendinize ve tosbalarınıza...

ben a101'den aldım pembe bi terlik... çok dandik görnmüyor... kaymaz cici bişi... 40 numara... bi daha giyemiyceğim için veremem ona öle 40-50 tl kusura kalmasın

aaaa doğru yaa ben de ancak 40 numara alırım :/ bide iyice sıcaklar olcak şişcek ayaklarımız. hatta geçende bi arkadaşım anlattı da karısı doğuma gitmiş hastanede çantadan terliği çıkarmış ayağının ucunu bile sokamamış terliğe, kocası eve gidip kendi terliklerinden bitane getirmiş dolayısıyla iyi hatırlattın büyük almamız gerek birazcık da.

ya kızlar bende baktım terlik 40 numara giyerim normalde ama resmen en son parmağım dışarda kaldı denediklerimde ayaklarım şişmiş bayağı acaba diyorum crocs tarzı terliklerdenmi alsam.:44:

Canım ben belisin beyaz beşiğini aldım daha dün kurdular baş ve ayak kısımları lake, parmaklıklı kenar yerleri de mat. İkisi de gayet güzel ama lakenin temizliği daha kolay gibi
60 120 cnm ama 5 yasına kadar yatabılıo ondan sonrada baza alırım dıe dusunuorum zaten beyaz lake genc odası olr dıe dusunuorum belisın asansorlu besıgı zaten burda besık yapan yok cnm
Bizimki de belis asansörlü 60 120 beş yaşına kadar yatamaz canım ilk üç yıl ancak idare eder
Allah Allah ya sanki kendi doğuracak ne kadar meraklılar her şeye karışmaya. Bana da bir keresinde herkesin içinde yeni doğum yapan yeğenini örnek vermişti konuyu tam hatırlamıyorum yatağıyla ilgiliydi galba sen de öyle yap falan dedi ben de döndüm o öyle yaptı diye ben öyle yapmak zorunda değilim herkes keni kararını kendi versin dedim sonra da hiçbir şeye karışmadı.

İnsan lohusalıkta kimseyi çekemiyormuş napcaz bakalım

kızlar kayınvalıdeden kayınpederden umudunuzu kesın daha mutlu olursunuz:)) benım esım ılk cocuk erkek cocuk degerlı onlarda torunda erkek tık yok aılem neler aldı babam ustune cıkardı para verdı ,babm emeklı bızım onun parasına ıhtıyacımız yok durumumuz ıyı coook sukur canım babam cıkartıp verdı annem desen bı dolap esya almıs ogrencı kardeslerım para bırıktırıp alıyorlar,
mesela kayınlarım karı koca devlet memuru eslerıyle bırseyı eksıkmı onuda bız alalım yok
ama hersey karsılıklı bende yapmam
orneğin kaynanam rahatsızlandı hastanede felan yattı bı kere aradım gecmıs olsun baska bısı yok ne ekerlerse onu bıcerler :) el gibi davranırlarsa el gibi olurum bende :)))

eşin ne güzel cevap vermiş hahaha :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…