2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

benımkı 1850 grm canım

iyi günlerde yatır mışıl mışıl uyusun bebişin tatlım...:26:

Kızlar rüyamda Hayırlara olsun önce ciğer gibi bişey geldi sonra siyah saç siyah kaş beyaz suratlı ve yemyeşil gözlü kız doğurdum hiç acımadı biyerim.
Hatta rüyamda kendi kendime diyorumki ben parçalar aldırdım rahim filmleri çektirdim ama doğum daha kolaymış.(gerçek hayatta 2 defa rahimden parça ve rahim filmi çektirmiştim ölmüştüm resmen).
Şimdide rüyama teyzeme anlatınca kan gördüğün için rüyan bozulmuş ama kız doğurmak rüyada berekettir dedi.

bizlerin doğumu ramazanda olacakı oda ayrı bı sıkıntı mesela benım sadece annem gelecek kısmetse babam ve kardesler evde yalnız olcaklar

benim oğlumda dil cıkarttı durdu bıze teyzesi :)) ne dedı doktorunuz acaba ızın ıcın sata goremı vercek usgye goremı,
ben hıc danısmadım doktoruma dırek sata gore alacam ınsallh usgye gore bıraz ılerde benım oğlusumda masllh ona hepımızınkıne :32

brak solemeyı gostermıyorum ble artk eşime gosterıorum sevıncımı onnla paylasıorum. evet yaslAr yakın :) 1.500 gecmıstır ama :)

aynn tatlım umudu kesıp onumuze bakalm.ne varsa bızm aılelerımde var. bnm eşimde tek oğlan ama olsa ne yazar. hıc yuz goz olmaya gerek yok gercekten en ıyısını yApıosun tatlım

hayıra yoralım cnm. kız cocugu gormek kızgın haber derler ama bn hamıle oldgmu ogrnmeden once hep kız bebek gorurdm hamle oldugumu ogrendım tersı cıkar yha hep. bereketdr bncede yha :)

canmmmm eger epıdurel fln olncaksa yesıl amelyat elbıselerı yokmu onlardan gıyıcez sırtı acık olcak ığne için onude zaten gogusler kapalı olur heralde btek

ben korkuyorum epiduralden felç olurum diye Allh esirgesin normal olursa iğne yaptırmayacam ama sezeryan olmak zorunda kalırsam bilemiyorum oğlum şimdilik doğum pozisyonunu almıs bakalım o an neler olucak

canmmmm eger epıdurel fln olncaksa yesıl amelyat elbıselerı yokmu onlardan gıyıcez sırtı acık olcak ığne için onude zaten gogusler kapalı olur heralde btek

sezeryan oluncada cıplak oluyorsun iğne esnasında göğsünü kapatabılırsın sonrasında kapalı oluyo zaten

ben korkuyorum epiduralden felç olurum diye Allh esirgesin normal olursa iğne yaptırmayacam ama sezeryan olmak zorunda kalırsam bilemiyorum oğlum şimdilik doğum pozisyonunu almıs bakalım o an neler olucak

sezeyanda mecbur iğne yapıcaklar. nıe korkuyosun valla ben okadar sancıyı cekemm iğneyle ohh kolaycacık dogum yaparım. felç işide allahan takdırını kalmıs bse hepmızı cocuklarmıza allah bagıslasın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…