gercekdn tek.olmadgmi anladm.smdi. seninkde cok ayip yapmis yani.hicbisbi anlatmcaksn ne aldn.ne.ettn. hem allmayp hemde alanada laf etmesinler. insann hevesni kiryolar benciller.bnde sunu aldk.bugun diye bsii dym n gerek vardi ona sanki cok.lazmdi bunu ogrendm tek bi laf edersm bndan.snra. icimden hcde gelmyor oglma babaasnn.ismini koymak ALlah biliyo am esmle kotu.olmym bnlar iyce ustme cullancklar yoksa. sende anlatma cnm. bnden tavsye
.
bzm yaslar yakin eslermznde yakde buyk uhtmalle cnm ondan tepkiler bnziyo:)) ikinizde 2olmamis dyonsnz olmmsdr.ozmn cok.umtlnmym:))
Canım ben belisin beyaz beşiğini aldım daha dün kurdular baş ve ayak kısımları lake, parmaklıklı kenar yerleri de mat. İkisi de gayet güzel ama lakenin temizliği daha kolay gibi
Bizimki de belis asansörlü 60 120 beş yaşına kadar yatamaz canım ilk üç yıl ancak idare eder
Allah Allah ya sanki kendi doğuracak ne kadar meraklılar her şeye karışmaya. Bana da bir keresinde herkesin içinde yeni doğum yapan yeğenini örnek vermişti konuyu tam hatırlamıyorum yatağıyla ilgiliydi galba sen de öyle yap falan dedi ben de döndüm o öyle yaptı diye ben öyle yapmak zorunda değilim herkes keni kararını kendi versin dedim sonra da hiçbir şeye karışmadı.
İnsan lohusalıkta kimseyi çekemiyormuş napcaz bakalım
o benimkinde de var ama alışırlar canım bir günde. dayanamazlar ki. bizim de kimin geliceği belli değil, annem ve kv görüşmüyor, annem eşimle de görüşmüyor. kv eltime gidecek o da benden önce işte. herkes kendi havasında :) biz de eşimle planladık her gün 1 odayı temizlicez doğum öncesi, ondan sonra da bişeyler yapıp buzluğa atıcaz ki kimse gelmezse yemek telaşı da olmasın, onun dışında zatn bebişler memeye yapışık yaşıycaklar, kocişler de temizlik alışveriş halletse tamamdır. b
Ay çok güzel bayıldım valla paylaşım için teşekkür ler.
Kizlar dün doktora gittik şu resmi izni konuşmak için , gitmişken bir de muayene olayım dedim. Çoook güzeldi oğlumu gördüm kolunu demiyordu bir de gülüyor Allahım yaaa. 29+6 sat a göre ama 2 hafta ilerde 1750 gr 41cm ii dedi dr.gözümün önünden gitmiyor gülüşü yaaa :))))))
¥₩
gercekdn tek.olmadgmi anladm.smdi. seninkde cok ayip yapmis yani.hicbisbi anlatmcaksn ne aldn.ne.ettn. hem allmayp hemde alanada laf etmesinler. insann hevesni kiryolar benciller.bnde sunu aldk.bugun diye bsii dym n gerek vardi ona sanki cok.lazmdi bunu ogrendm tek bi laf edersm bndan.snra. icimden hcde gelmyor oglma babaasnn.ismini koymak ALlah biliyo am esmle kotu.olmym bnlar iyce ustme cullancklar yoksa. sende anlatma cnm. bnden tavsye
.
bzm yaslar yakin eslermznde yakde buyk uhtmalle cnm ondan tepkiler bnziyo:)) ikinizde 2olmamis dyonsnz olmmsdr.ozmn cok.umtlnmym:))
İyide kadın tamemen çıplak göğüsler ortada onu dedim mavi elbiseyi biliyorumda doğum anında çıkarttırıyolarmıki?of ya ben çok utanırım tamamen soyunmaya
kızlar kayınvalıdeden kayınpederden umudunuzu kesın daha mutlu olursunuz:)) benım esım ılk cocuk erkek cocuk degerlı onlarda torunda erkek tık yok aılem neler aldı babam ustune cıkardı para verdı ,babm emeklı bızım onun parasına ıhtıyacımız yok durumumuz ıyı coook sukur canım babam cıkartıp verdı annem desen bı dolap esya almıs ogrencı kardeslerım para bırıktırıp alıyorlar,
mesela kayınlarım karı koca devlet memuru eslerıyle bırseyı eksıkmı onuda bız alalım yok
ama hersey karsılıklı bende yapmam
orneğin kaynanam rahatsızlandı hastanede felan yattı bı kere aradım gecmıs olsun baska bısı yok ne ekerlerse onu bıcerler :) el gibi davranırlarsa el gibi olurum bende :)))
benımkı 1850 grm canım
kızlaar hastane için terlik buldunuz mu aldınız mıı nasıl bişey düşünüyosunuz ya da?
ben gecelik alacam canım doğum için utanırım ne ole heryer acık
ben cok özellikli bişi almıcam canım gunluk hayattada terlık hıc kullanmam sırf hastane ıcın uygun bısı alacam
Kızlar rüyamda Hayırlara olsun önce ciğer gibi bişey geldi sonra siyah saç siyah kaş beyaz suratlı ve yemyeşil gözlü kız doğurdum hiç acımadı biyerim.
Hatta rüyamda kendi kendime diyorumki ben parçalar aldırdım rahim filmleri çektirdim ama doğum daha kolaymış.(gerçek hayatta 2 defa rahimden parça ve rahim filmi çektirmiştim ölmüştüm resmen).
Şimdide rüyama teyzeme anlatınca kan gördüğün için rüyan bozulmuş ama kız doğurmak rüyada berekettir dedi.
canmmmm eger epıdurel fln olncaksa yesıl amelyat elbıselerı yokmu onlardan gıyıcez sırtı acık olcak ığne için onude zaten gogusler kapalı olur heralde btek
canmmmm eger epıdurel fln olncaksa yesıl amelyat elbıselerı yokmu onlardan gıyıcez sırtı acık olcak ığne için onude zaten gogusler kapalı olur heralde btek
bde normal yaparsak 1 gecelık için abartmaya gerek yok :) bence
kesinlikle teyzemi 10 sat tuttular hastanede eve gonderdıler sonrasında
ben korkuyorum epiduraldenfelç olurum diye Allh esirgesin normal olursa iğne yaptırmayacam ama sezeryan olmak zorunda kalırsam bilemiyorum oğlum şimdilik doğum pozisyonunu almıs bakalım o an neler olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?