2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

sezeryanda genel anestezıye kayabılırım bılemıyorum cok urkutucu gelıyor belıne kocaman iğneyi sokmaları anestezıstın tecrubesı onemli

Uh be geçmişi de bitirdik

Çok güzel hepsi. İnşaallah iyi günlerde kullanmak nasip olsun canım

Aynan canım ama benim kocam da anlayışlı da şu annelik konularında pek yok. O donamda bi de muhakkak çekilmez olurum yazık şimdiki halimi moral değişmalarımı zor çekiyor. Ben annemi isteyorum yanımda o da taa yurt dışından gelecek. Ona da hiç olmasa 10 gün yanımda ol dedim geri kalanını inşaallah kendim yaparım dedim. Çünkü doğum ramazan ayına denk geliyo bi de istanbul geceleri de sıcak oluyor valla annem çekemez bu sıcakları. Başka hiç kimseyi yanımda istemem, hamilelik donamımda zaten evime gelenler ve evimi karıştıranlardan sınır oluyordum. Ya eşimin akrabaları değişikmi ne evine geldilermi senden hiç bi şey sormadan istediklerini yapıyor karıştırıyorlar (

Ne güzel planlamışsınız böyle. Eşin de maşallah yardımcı oluyor ev işlerinde. Benimki hiiiiç ev işlerinde yok ya ya da ben mi beğenmiyorum yaptıklarını. Kendince bi şeyler yapıyor ama arkasından yine de kendim yapıyorum

Katılıyorum canım ya. Bence de lohusalık döneminde evde kalabalık misafir çekilmaz. Bi de bi şey sorucam bizim memlekette 40 gün çille diye bi şey var o 40 gün içerisinde anne de bebek de dışarı çıkmıyor ve gelen giden olmuyor çünkü çok hassas dönem sayılır anne de bebek de gelenlerden dışarıdan hastalıklar çabuk kaptıra bilirler diyorlar. Sizde burda böyle bi şey var mı???

kızlaar hastane için terlik buldunuz mu aldınız mıı nasıl bişey düşünüyosunuz ya da?

Ben de almadım daha ya. Kafama takılan önü açık mı kapalı mı olmalı terliğin? Çünkü bana su geçirmez olsun dediler de

soguk dus mu?? benim odum kopuyor kambiyi acmadan banyoya grmeye gerci sogukalgınlıgımdan dolayı olabılır

inş canım.. benim de eşim fısıltda uyanır ben de davul çalsan uyanmam gerci hamilelikte benim de kalmadı uykum ya neyse

canım benimki bazen gün geride çıkıyor dr birşey demedşi hatta çok kilolu olmaması iyi bile diyenler var.. akıllı sağlıklı olsunlar da inş.

bence kaplama ya da boya maddelerinden hangisi daha saglıklıysa onu alın

oy kıyamam :))

canım herkes ilk bebişlerimiz olduugndan bizi cahil sanıyor dogru deneyimsiziz ama neticesinde kendi kararlarımızı verebiliriz benim annem de çok komik bir aksilik olmazsa normal doguracagım diyorum bana ısrarlaa sakın sezeryan dusunme diyor...sanki dusundugumden aksilik olmazsa kısmını duyuramıyorum..
bir de psikolojide de çocuk olmadan karı kocayı aile saymıyorlar çocuk olsun o zaman kocalar artık anneevlerinden kendi evlerine kayıyorlarmış.. ama işte kv ler bir erkek arkadaşım derdi ki utanmasa kv ler oğullarını çıkardıkları yere yeniden sokarlar

oy oy oy maceralı günler bizi bekliyor öyleyse.. doğum sonrası topicimiz lohusalıkta çıldıran temmuz anneleri olarak deismese iyi

The Breast Crawl - YouTube

kızlar bu mucize değil de ne, yenidoğmuş bebişi annesinin karnının üzerinde bırakıyolar, emekleyerek memeyi buluyo yavrum benim.

burada bir arkadaş da paylaşmıştı doğumda çocuğu çıplak göbeğinize koyun o kendiliğinden yukarı emmeye çıkacaktı diye

yarim süper anlatmışsınn :))))) bendeki de bu evin kadını kendisi sanıyor ama bizimki evi alt sokakta olmasına rağmen bize taşınır gibi geliyor baa

ben bir kez bir temizlik şirketinden birini çağpırmıştım da salak kadın gün boyu tlfla konuşmaktan işleri bitirememişti ıyyy düşündükçe hala uyuz oluyorum

oy oy oyy bence nazar ve ses etme yapabildikleir kadar yapsınlar hele ki dogumdan sonra daha da ihtiyacımız olacak sanırım

canım ben de dusundukce o curcunayı elim ayagıma dolanıyor ama hiç dusunmemek anı yasamak en iyisi sanırım hersey guzel olacak diye dusunelim oyle olsun

oy maasallah bizximki de bir somurtkan bir somurtkan agır abi :))

kızlaar hastane için terlik buldunuz mu aldınız mıı nasıl bişey düşünüyosunuz ya da?

ya almadım bakmadım ama sanırım kapalı olmasıdaha iyi gibi açık ya da parmak arası pek güzel olmaz...görümcem pofuduk birşey almıştı bir arkadaşım da doktor sabolarından almıştı aslında şık olmasa da sabolar mantıklı gibi hem banyoda kullanılır hem rahat olur

bence işlev olarak ikisi de aynı ben hep penye olana denk geldiğimden tane penye aldım
si beyaz biri ten biri siyah ama burada dantelliyi çok beğendim

inşallah canım cümlemizinki sağlıklı olsun inşallah.
bu arada arkadaşımın bebeişi oldu doğumdan bir hafta önce ultrasonda 3500 kilo demişler bebek 2700 doğmuş çok ilginç

merhablar hanımlarr nasılsınız ben yogun bır gunun ardından sıze bır soru sormak icın gırdım yatakdan kalktıgımdan berı hatta uyandıgımdan berı basım donuyorrr hamıslıgın ılk zamanlarında bu ka bıle degıldı o derece yaıı ve ne yaptıysaam duselmedı normalde tansıonum hep dusktu 8/5--9/6 gibiama hıc etkıetmesdı bana sbh yemek yedım 10 da kalktımm tuzlu ayran-tuzlu salatalık-ayakları dıkıp yatmak-- gene yemek yemek sonra az gecer gıbım oldu sımdı namaz kıldım gene basladıı esımle saglık ocagona gıdecektık olcturmeye ama hıc halım yokkk oda dısarı cıktı dedım sen gıt dahada artarsa aarım gıderız dıyee nıye olmurturkı sızce bu yaaaaa yuusum solgun bır haldee pöfffffff

bayanlar merhaba.nasılsınız bakalım.bende evde oturuyorum.biraz e-okula not girdim.karne ve sene sonu işlemlerini şimdidedn yapmaya başladım.haziranda rapor alacağım.

kızlar arada bir bacak aramda içerden sanki kızım vuruyormuş gibi saniyelik sancı hissediyorum sonra geçiyor.
hepinizde oluyor değil mi bu durum :)

ben ilk olandan aldım ferah olsun sıkmasın diye.

kızlar arada bir bacak aramda içerden sanki kızım vuruyormuş gibi saniyelik sancı hissediyorum sonra geçiyor.

bendede oluyor tatlım aynısı.

canım bizimkilerde öle..ilk evlendiğimde hadi torun diye diye kafamın etini yedi...şimdi hiç tık yok...gerçi onlar ayrı şehirde oturuyor belki hazırlıyodur ama benim haberim yok çyleyse bile en azından telefonda paylaşabilir şu nu aldım bu nu aldım diye..hiç heyecan yok...kendi kızının çocukları için aklı gidiyo ama onlardan bahsedince bile ağzından sular damlıyo..işte bunları görünce koyuyo insana...allah ailelerimizden razı olsun ve başımızdan eksik etmesin..benim babamda emekli ama hiç düşünmeden gitti 2000 tl lik mobilya aldı...onlardan da beklerdim ama boşver herkes ektiğini biçer...
ben gecelik alacam canım doğum için utanırım ne ole heryer acık
canım ne giyersen giy ameliyat yada doğum esnasında arkası açık önlük gibi bişey giydiriyolar diye biliyorum...aman takmayın kafanıza okadar sağlıcakla doğumlarımızı yapalımda oramız buramız açık olsun hiç önemli değil...onlar neler neler görüyolardır :)))
bugun herkes kendını dsarı attı galıba :)
kıuzum yaa valla evde olsam bile bu sıcakta atmam kendimi dışarı...işe gelirken yolda sıcaktan patladım resmen..istanbulun o meşhur nemi başladı yine ...allahım yardım etsin hepimize...
tatlım çok geçmiş olsun hatırlarsan geçenlerde banada olmuştu..sağlık ocağına gittim tansiyonun normal dedi..kan şekerin düşmüş olabilir dedi hemşire malum tatlıyı kesince ...canım havalar artık ısınıyo acaba sıcaklardan bunalmış olabilirmisin?sen yinede ihmal etme eşine haber ver gelsin gidin doktora...
bayanlar merhaba.nasılsınız bakalım.bende evde oturuyorum.biraz e-okula not girdim.karne ve sene sonu işlemlerini şimdidedn yapmaya başladım.haziranda rapor alacağım.

biz iiz canım işteyiz son iş günümüz sonra 3 koca gün izin :)))

evet canım banada oluyo( birde 1 haftadır benim bikini bölgem ağrıyo ordaki kemik ağrıyo sanki hareket ettiğimde(

evet canım banada oluyo( birde 1 haftadır benim bikini bölgem ağrıyo ordaki kemik ağrıyo sanki hareket ettiğimde(

o ağrıyı sordum cnm doktora;rahim kendini hazırlıyor ve ilk gebelik olduğu için zorlanman normal dedi.ben yarım saatten fazla yürüyemiyorum,oturamıyorum vallahi

Son düzenleme:
ben de de olyordu normal dedı dr tabı gunluk 5-10 kez 5 dk fılan tekrar etmesse artık rahım kasılarak kendını hazırlarmısss

yok sımdı ıyıyım sanırm sekerım dustu du mu-z yedım ve gectı aksam gene olursa bır dogum evı turu atarız sanırmımmmmmmm:26:

dantelli benımde cok hosuma gıttı :))

selam kızlar biz geldik...
bu sabah odamıza vuran güneşle 8e kadar ancak uyuyabildik... kalktık terden sucuk gibi olmuşuz... ılık bi duş aldık... hazırlandık... ve babişkoyla birlikte attık kendimizi sokaklara... önce güzel bi kahvaltı yaptık... ordan da avm ye gittik... dolaştık dolaştık... deodorantım bitmişti bikaç tane alıp stok yaptık, malum hastanede de lazım olucak... sonra göğüs kremi aradık ama bulamadık... onun için civile gidicez sanırım, hemde kızımın puseti için bi oyuncak bakıcaz... eve geldik serin serin tv keyfi yaparız dedik... ama tv cortlamış (tivibu kullanıyoruz) yayında sorun var tv izleyemiyoruz... çok sıkıldık... babişko tivibu filmlerinden birini buldu izliyo ama bizi hiç sarmadı... bizde sizlere bi selam verelim dedik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…