2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
canım ne giyersen giy ameliyat yada doğum esnasında arkası açık önlük gibi bişey giydiriyolar diye biliyorum...aman takmayın kafanıza okadar sağlıcakla doğumlarımızı yapalımda oramız buramız açık olsun hiç önemli değil...onlar neler neler görüyolardır :)))

gordugum doğumlarda gecelik vardı uzerınde amma neyse doğum yapacağım ekıp bayan Allaha sukur valla normal doğum yaparsamda göğüslerimi düşünemeyecegim diğer yer daha mahrem sonucta

selam suzancım birkaç gündür bende de var düşük tansiyon. sürekli başım dönüyor.hatta midem bulanıyor. karnımda değişik bir baskı hissediyorum. hatta nefessiz kalıyorum. salı günü kontrolüm var sorucam bende bunları. inşallah kötü bişey yoktur :18:

Tatlımm nasılsın??yine mesaideyiz bugün anlaşılan :))iznin nezaman kısmetse..

selam canım. bu ara biraz tatsızım. akşam eşimle konuşurken ağladım baya kendimi rahatlatamıyorum. sürekli ağlamaklıyım. çok bunaldım işten güçten. birde işlerimde pek iyi değil bu ara çok stres oldum anlayacağın. doğum izni için iş yerimden 3 ay ekstra ücretsiz izin istemiştim onunda stresi sardı beni ne dicekler diye.
haftayada yerime bakıcak olan arkadaş ist. a gidicek. onunda stresi sardı beni. kendini çok iyi ifade edebilmesi lazım ki gönül rahatlığıyla beni izne göndersinler :18: çok dolu ve gerginim yani. böyle oturup biriyle dertleşesim çok ağlayasım var

Son düzenleme:
benıde bu aralar gogus arama karnım sırtım ıslak uyanıyorumm kı sorma gıtsınnn ı yapmıısnız aylızınlee slm vermeyeeee

Tatlımm nasılsın??yine mesaideyiz bugün anlaşılan :))iznin nezaman kısmetse..
ALLAH kolarlık versın cnm benım calısanlara sızlere ınsl

yoktur kotu bırsey cnm bzıımkı haftaya cuma dr gıdısımız gelısım ve donmusmu dıye bakıcak ve son tahlıllerı ıstıcekkk :18:ve ondan sonra haftada bır ve sonrasında gelsımıne gore gunumuz doluyor ınsll ve dogummm

ınsl o ark.kafalarına uyarda senın ıznınde onaylanır cnm yaa

bu arada bende full ıftahkı sormyaınn dun bgn ne buldusam yıyorum daha az once mus yedım su ıctım sımdı elma edım ve suandad a esım kek almıs onuyedım 2 tane su ıctım ve halen ne yesem dıye dusuncelerdeyımmm durdurun benı yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

bu arada gegınlı aglama modu bendede var helenkı su gunlerde mısal ben su eksık dıyorum esım acelesı yok bebekdogunca alırız dıyor ben aglamaya baslıyorummaslında sonrasındada alınır am duygu yukluymya hanııı:26::26:hehe

ahhh kuzum kıyamam sana..yapma böle ama bak ali kaan da üzülüyor sen böle yapınca....hem sen demiyomuydun beni severler ve istediğimi verirler diye...bak gör inşallah hiçbir sorun yaşamadan çıkıcaksın izne yeterki gönlünü ferah tut..

niye durduralım canım ye ye oğluşuna yarasın inşallahh

oğlumu üzüyorum diyede üzülüyorum bir ferahlayamadım canım yaa.
Birde iş yerimdeki benden önce çalışanlar yüzünden laf işittim onların yaptığı yanlış yüzünden beni uyardılar oda çok zoruma gitti.
onada takıldım. şu iznim bi başlasa hayırlısıyla rahatlıcam artık sanırım. eşimde benim iznim ilk haftası yıllık izninden 1 hafta kullanıcak o biraz mutlu ediyor beni
neyse canım ben bir yemeğe gideyim. karnım doyunca daha mutlu olur belki.

niye durduralım canım ye ye oğluşuna yarasın inşallahh

ayy valla ye yee sureklıı hehe hele meyve konsunnda hıcc sınır tanımıyorumm catlıyana kdrrr tam yarayacak aydayıs gerı cı esımde dıyor durdur dedıgımde ne durdurcam paşay ayarasın dıyooooooooooooooosımdı kv esım aradı parktalarmıs amcasılgıller semaver yakmıslarr bende sukur duseldım karnımda tokkk namazı kılıp cıkıcam gunes saklanıyor artık bol yuruyuss ınsll armbaya hayır!!!doguma kdrrbu vesıle ıle eısmle kg verıyorr hehehe sonra gorusmek uzere ınslll kendınıse ıı bakın bıs cıkıyoruz ezan okunmak uzereeeeeeeeeeeeeee

selaamm sıkıcı ve yalnız bi pazar gününden.. evimi sildim süpürdüm toz aldım salondaki vitrini boşalttım içindekiler ve örtüler yıkanıyo makinede. uzandım biraz size bakim dedim :126:

İyi dilekleriniz içinde çook teşekkürler kızlar umarım zaman su gibi geçer ve cuma günü gelir kocam. cuma günü kontrolümde var oğluşuda görcem benim için çifte bayram olucak yanii inşallah...

evet canım banada oluyo( birde 1 haftadır benim bikini bölgem ağrıyo ordaki kemik ağrıyo sanki hareket ettiğimde(

o ağrıyı sordum cnm doktora;rahim kendini hazırlıyor ve ilk gebelik olduğu için zorlanman normal dedi.ben yarım saatten fazla yürüyemiyorum,oturamıyorum vallahi

Kızlar bahsettiğiniz o çatı kemiği ağrısı bende de var hemde çoktandır. şu aralar daha arttı gece yatakta dönerken, kalkarken falan çok ağrıyo ve şu 2-3 gündür başlayan yeni bişi çıktı bende - kuyruk sokumu ağrısı araştırdım da çoğu hamilede oluyomuş. Artık doğuma hazırlanıyor vücudumuz hepimizde olduğuna görede korkacak bişi yok.

takma kafana canım söleyip söleyip susunlar...hadi git doyur kendini ve oğluşunu afiyet olsun..

ohhh semaverde çay keyfi haa..bizim yerimizde iç suzan hnm :)))

ilk daha güzel ama dantelli altları falan kaşındırır rahatsız eder diğeri daha rahat

güzelmiş cnm

hey fıstık nbr...
senin şu kurs notlarının yazılı olduğu tek bi dosyan varmı bilgisayarında acaba? eğer varsa hepsini birarada paylaşabilirmisin diycektim... bitti dimi kurs

Son düzenleme:

kuyruk sokumu kemıgı ılk ayımda basladı bnm sızn yenıyse yıne ıyı off en zor zamnlarımız baslıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…