merhablar hanımlarr nasılsınız ben yogun bır gunun ardından sıze bır soru sormak icın gırdım yatakdan kalktıgımdan berı hatta uyandıgımdan berı basım donuyorrr hamıslıgın ılk zamanlarında bu ka bıle degıldı o derece yaıı ve ne yaptıysaam duselmedı normalde tansıonum hep dusktu 8/5--9/6 gibiama hıc etkıetmesdı bana sbh yemek yedım 10 da kalktımm tuzlu ayran-tuzlu salatalık-ayakları dıkıp yatmak-- gene yemek yemek sonra az gecer gıbım oldu sımdı namaz kıldım gene basladıı esımle saglık ocagona gıdecektık olcturmeye ama hıc halım yokkk oda dısarı cıktı dedım sen gıt dahada artarsa aarım gıderız dıyee nıye olmurturkı sızce bu yaaaaa yuusum solgun bır haldee pöfffffff
Tatlımm nasılsın??yine mesaideyiz bugün anlaşılan :))iznin nezaman kısmetse..
benıde bu aralar gogus arama karnım sırtım ıslak uyanıyorumm kı sorma gıtsınnn ı yapmıısnız aylızınlee slm vermeyeeeeselam kızlar biz geldik...
bu sabah odamıza vuran güneşle 8e kadar ancak uyuyabildik... kalktık terden sucuk gibi olmuşuz... ılık bi duş aldık... hazırlandık... ve babişkoyla birlikte attık kendimizi sokaklara... önce güzel bi kahvaltı yaptık... ordan da avm ye gittik... dolaştık dolaştık... deodorantım bitmişti bikaç tane alıp stok yaptık, malum hastanede de lazım olucak... sonra göğüs kremi aradık ama bulamadık... onun için civile gidicez sanırım, hemde kızımın puseti için bi oyuncak bakıcaz... eve geldik serin serin tv keyfi yaparız dedik... ama tv cortlamış (tivibu kullanıyoruz) yayında sorun var tv izleyemiyoruz... çok sıkıldık... babişko tivibu filmlerinden birini buldu izliyo ama bizi hiç sarmadı... bizde sizlere bi selam verelim dedik...
ALLAH kolarlık versın cnm benım calısanlara sızlere ınslTatlımm nasılsın??yine mesaideyiz bugün anlaşılan :))iznin nezaman kısmetse..
selam suzancım birkaç gündür bende de var düşük tansiyon. sürekli başım dönüyor.hatta midem bulanıyor. karnımda değişik bir baskı hissediyorum. hatta nefessiz kalıyorum. salı günü kontrolüm var sorucam bende bunları. inşallah kötü bişey yoktur :18:
yoktur kotu bırsey cnm bzıımkı haftaya cuma dr gıdısımız gelısım ve donmusmu dıye bakıcak ve son tahlıllerı ıstıcekkk :18:ve ondan sonra haftada bır ve sonrasında gelsımıne gore gunumuz doluyor ınsll ve dogummmselam canım. bu ara biraz tatsızım. akşam eşimle konuşurken ağladım bayakendimi rahatlatamıyorum. sürekli ağlamaklıyım. çok bunaldım işten güçten. birde işlerimde pek iyi değil bu ara çok stres oldum anlayacağın. doğum izni için iş yerimden 3 ay ekstra ücretsiz izin istemiştim onunda stresi sardı beni ne dicekler diye.
haftayada yerime bakıcak olan arkadaş ist. a gidicek. onunda stresi sardı beni. kendini çok iyi ifade edebilmesi lazım ki gönül rahatlığıyla beni izne göndersinler :18: çok dolu ve gerginim yani. böyle oturup biriyle dertleşesim çok ağlayasım var
selam canım. bu ara biraz tatsızım. akşam eşimle konuşurken ağladım bayakendimi rahatlatamıyorum. sürekli ağlamaklıyım. çok bunaldım işten güçten. birde işlerimde pek iyi değil bu ara çok stres oldum anlayacağın. doğum izni için iş yerimden 3 ay ekstra ücretsiz izin istemiştim onunda stresi sardı beni ne dicekler diye.
haftayada yerime bakıcak olan arkadaş ist. a gidicek. onunda stresi sardı beni. kendini çok iyi ifade edebilmesi lazım ki gönül rahatlığıyla beni izne göndersinler :18: çok dolu ve gerginim yani. böyle oturup biriyle dertleşesim çok ağlayasım var
selam canım. bu ara biraz tatsızım. akşam eşimle konuşurken ağladım bayakendimi rahatlatamıyorum. sürekli ağlamaklıyım. çok bunaldım işten güçten. birde işlerimde pek iyi değil bu ara çok stres oldum anlayacağın. doğum izni için iş yerimden 3 ay ekstra ücretsiz izin istemiştim onunda stresi sardı beni ne dicekler diye.
benıde bu aralar gogus arama karnım sırtım ıslak uyanıyorumm kı sorma gıtsınnn ı yapmıısnız aylızınlee slm vermeyeeee
ALLAH kolarlık versın cnm benım calısanlara sızlere ınsl
yoktur kotu bırsey cnm bzıımkı haftaya cuma dr gıdısımız gelısım ve donmusmu dıye bakıcak ve son tahlıllerı ıstıcekkk :18:ve ondan sonra haftada bır ve sonrasında gelsımıne gore gunumuz doluyor ınsll ve dogummm
ınsl o ark.kafalarına uyarda senın ıznınde onaylanır cnm yaa
bu arada bende full ıftahkı sormyaınn dun bgn ne buldusam yıyorum daha az once mus yedım su ıctım sımdı elma edım ve suandad a esım kek almıs onuyedım 2 tane su ıctım ve halen ne yesem dıye dusuncelerdeyımmm durdurun benı yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ahhh kuzum kıyamam sana..yapma böle ama bak ali kaan da üzülüyor sen böle yapınca....hem sen demiyomuydun beni severler ve istediğimi verirler diye...bak gör inşallah hiçbir sorun yaşamadan çıkıcaksın izne yeterki gönlünü ferah tut..
niye durduralım canım ye ye oğluşuna yarasın inşallahh
evet canım banada oluyo( birde 1 haftadır benim bikini bölgem ağrıyo ordaki kemik ağrıyo sanki hareket ettiğimde (
o ağrıyı sordum cnm doktora;rahim kendini hazırlıyor ve ilk gebelik olduğu için zorlanman normal dedi.ben yarım saatten fazla yürüyemiyorum,oturamıyorum vallahi
takma kafana canım söleyip söleyip susunlar...hadi git doyur kendini ve oğluşunu afiyet olsun..oğlumu üzüyorum diyede üzülüyorumbir ferahlayamadım canım yaa.
Birde iş yerimdeki benden önce çalışanlar yüzünden laf işittim onların yaptığı yanlış yüzünden beni uyardılar oda çok zoruma gitti.
onada takıldım. şu iznim bi başlasa hayırlısıyla rahatlıcam artık sanırım. eşimde benim iznim ilk haftası yıllık izninden 1 hafta kullanıcak o biraz mutlu ediyor beni
neyse canım ben bir yemeğe gideyim. karnım doyunca daha mutlu olur belki.
ayy valla ye yee sureklıı hehe hele meyve konsunnda hıcc sınır tanımıyorumm catlıyana kdrrrtam yarayacak aydayıs gerı cı esımde dıyor durdur dedıgımde ne durdurcam paşay ayarasın dıyooooooooooooooo sımdı kv esım aradı parktalarmıs amcasılgıller semaver yakmıslarr bende sukur duseldım karnımda tokkk namazı kılıp cıkıcam gunes saklanıyor artık bol yuruyuss ınsll armbaya hayır!!!doguma kdrr bu vesıle ıle eısmle kg verıyorr hehehe sonra gorusmek uzere ınslll kendınıse ıı bakın bıs cıkıyoruz ezan okunmak uzereeeeeeeeeeeeeee
kızlar bu emzirme suyenleri benım gördüğüm iki çeşit var
DAMOND EMZRME STYEN Pijama Dnyas
diğeride böyle
DEBORAH EMZEME STYEN Pijama Dnyas
hangisi daha kullanıslı oluyor sızce sankı ılkı daha ıyı geldi bana
ilk daha güzel ama dantelli altları falan kaşındırır rahatsız eder diğeri daha rahat
güzelmiş cnm
hey fıstık nbr...
senin şu kurs notlarının yazılı olduğu tek bi dosyan varmı bilgisayarında acaba? eğer varsa hepsini birarada paylaşabilirmisin diycektim... bitti dimi kurs
selaamm sıkıcı ve yalnız bi pazar gününden..evimi sildim süpürdüm toz aldım salondaki vitrini boşalttım içindekiler ve örtüler yıkanıyo makinede. uzandım biraz size bakim dedim :126:
İyi dilekleriniz içinde çook teşekkürler kızlar umarım zaman su gibi geçer ve cuma günü gelir kocam. cuma günü kontrolümde var oğluşuda görcem benim için çifte bayram olucak yanii inşallah...
Kızlar bahsettiğiniz o çatı kemiği ağrısı bende de var hemde çoktandır. şu aralar daha arttı gece yatakta dönerken, kalkarken falan çok ağrıyove şu 2-3 gündür başlayan yeni bişi çıktı bende - kuyruk sokumu ağrısı araştırdım da çoğu hamilede oluyomuş. Artık doğuma hazırlanıyor vücudumuz hepimizde olduğuna görede korkacak bişi yok.
kuyruk sokumu kemıgı ılk ayımda basladı bnm sızn yenıyse yıne ıyı off en zor zamnlarımız baslıo
ilk aydamı başladıı çok erken başlamış senin ağrıların canım, sen küçükken orayı incittiysen falan hamilelikte tetiklemiştir. geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?