yaa benim deli gibi alışveriş yapasım var... ne alıcağım hiç önemli değil... gidiyim ıvır zıvır ne varsa doldurayım elimi kolumu
yıcek mı bebsmı yoksa ortaya karısıkmı :))
yiyecek hariç herbişiiii
:) butun gun oturdn evde sımdımı cıkıosun gercı hava anca sernledı :)) bde ben onu yapabılsem yıcek tatlı bse almadan eve donebılsem bugun yuruyus yaptım pasta alıp dondum ne anlamı kaldıkı yuruyusun
yok 3e kadar dışardaydık zaten ama şimdide çıkmıyoruz
bu söylediklerim için kalın bi cüzdana ihtiyacımız var... bizim cüzdan kızımız sebebiyle biraz inceldi de
:) butun gun oturdn evde sımdımı cıkıosun gercı hava anca sernledı :)) bde ben onu yapabılsem yıcek tatlı bse almadan eve donebılsem bugun yuruyus yaptım pasta alıp dondum ne anlamı kaldıkı yuruyusun
sanırım bızdede aynı :) artık kendıme bse bakmıorum hep oğlma ne olucak halmız bılmıom valla
ahh kuzum bende bi zamanlar öleydim 3 hafta öncesine kadar...gecenin bi yarısı tatlı aldırırdım kocama oturur bi güzel yerdim...hemen doğum yapayım yiycem yine bol bol(
sanırım bızdede aynı :) artık kendıme bse bakmıorum hep oğlma ne olucak halmız bılmıom valla
çok şükür iyi ki kızımın bi eksiği kalmadı... yoksa hakkatten yanmıştık..
çok şükür iyi ki kızımın bi eksiği kalmadı... yoksa hakkatten yanmıştık..
bizde öleyiz...artık kendimize hiç bakmıyoruz ilgimizide çekmiyor zaten...ihtiyaç olursa alınıyo...ama sözkonusu oğlum olunca gözüm dönüyo herşeyden almak istiyorum..
birde şuan pek bi seçenekleri yok giyim konusunda hele bi 6-7 aylık olsunlar neler alıcaz daha neler :)))
bizim ev borcu var her ay 1.500tl veriyoruz o yüzden elimizde pek fazla birşey kalmıyo kredi kartı borçları oluyo nakit pek geçmiyo evlendiğimden beri kartlara alıştım evlenmeden çnce herşeyi nakit alırdım ama evlenince kartla herşey birikiyo borc falan bakalım Allah yardımcımız olsun yine yavaş yavaş alıyoruz herşeyini amaa bir sürü eksik var bakalım nasıl halledicez..
allah yardımcınız olsun canm. bılırım banka odemesını bızde ev yaptrdık onn ıcın cektık halada oduyoruz bebslermz nasıplerıyle gelır cnm sıkma cannı
nasılsınız bakalım. biz yorgnuz 2 gündür. dün temizliik yaptık mutfak dolaplarını falan sildik akşama doğru alışverişe çıkktık baby to gonun proton modeli bebek arabasını aldık karyola ve oyun parkına yatak, odasının kapısı için kızımın odası yazısı tül ve kapı süsü aldıkk. gardrobıza kulp aldık
bugünde kızımın odasının son hazırlıklarını yaptık perdesini taktık stickerlarını yapıştırdık cibinliğini taktık yatağımız gelinc euyku setni falan sereceğiz halımızda yıkamadan geldimi ohh tamamdır. kzımın ve benim çaantamda hazır. hepsi tamamlanınca paylaşacağım inşallah. stickerları biraz abarttık gibi oldu ama neysse fazla renk göz çıkarmaz
nasılsınız bakalım. biz yorgnuz 2 gündür. dün temizliik yaptık mutfak dolaplarını falan sildik akşama doğru alışverişe çıkktık baby to gonun proton modeli bebek arabasını aldık karyola ve oyun parkına yatak, odasının kapısı için kızımın odası yazısı tül ve kapı süsü aldıkk. gardrobıza kulp aldık
bugünde kızımın odasının son hazırlıklarını yaptık perdesini taktık stickerlarını yapıştırdık cibinliğini taktık yatağımız gelinc euyku setni falan sereceğiz halımızda yıkamadan geldimi ohh tamamdır. kzımın ve benim çaantamda hazır. hepsi tamamlanınca paylaşacağım inşallah. stickerları biraz abarttık gibi oldu ama neysse fazla renk göz çıkarmaz
ohh oadası hazır desene..sağlıcakla odasında büyüsün kızçen:))bende çantama başlıcam ama çook üşeniyorum o kıyafetler nasıl yıkanıp ütülenecek(
bizim ev borcu var her ay 1.500tl veriyoruz o yüzden elimizde pek fazla birşey kalmıyo kredi kartı borçları oluyo nakit pek geçmiyo evlendiğimden beri kartlara alıştım evlenmeden çnce herşeyi nakit alırdım ama evlenince kartla herşey birikiyo borc falan bakalım Allah yardımcımız olsun yine yavaş yavaş alıyoruz herşeyini amaa bir sürü eksik var bakalım nasıl halledicez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?