kulpları ne kadara aldın tatlım. şole bı cek de koy yha odsınn steckrları bnda akl olur bn karar veremedm hala. btrmıssn alısverısı :))
teşekkürler teyzeleriiohh oadası hazır desene..sağlıcakla odasında büyüsün kızçen:))bende çantama başlıcam ama çook üşeniyorum o kıyafetler nasıl yıkanıp ütülenecek(
bizimde odamız gelmedi...biyerde okumuştum kadının birinin bebeği doğmuş iki ay önceden verdikleri sipariş gelmemişti...hatta dava bile açmışlar mağazayaaynennn(( bel agrımda cok var egılemıorum ayakta sureklı duramıorum ne etcez yha daha odası gelmedıııııııııııı ((
teşekkürler teyzelerii
kulpları bebe mağazasından aldım canım bebek odası satıyorlardı bu kulplardan bizede satamısınız dedik üçünü çıkarıp verdiler 9 lira tuttu toplam izne ayrılınca olur hepsi admencim yoğunsun şimdilik tatile girince sıkılacağız evde de eminim..
Eki Görüntüle 715765 Eki Görüntüle 715766 Eki Görüntüle 715767 Eki Görüntüle 715768
teşekkürler teyzelerii
kulpları bebe mağazasından aldım canım bebek odası satıyorlardı bu kulplardan bizede satamısınız dedik üçünü çıkarıp verdiler 9 lira tuttu toplam izne ayrılınca olur hepsi admencim yoğunsun şimdilik tatile girince sıkılacağız evde de eminim..
Eki Görüntüle 715765 Eki Görüntüle 715766 Eki Görüntüle 715767 Eki Görüntüle 715768
bizimde odamız gelmedi...biyerde okumuştum kadının birinin bebeği doğmuş iki ay önceden verdikleri sipariş gelmemişti...hatta dava bile açmışlar mağazaya( aman allah korusun ben yarın bidaha arayayım bari...
ayyy bayıldım kız ne güzel yapmışsınız herşey çok uyumlu...dolaplara stickerleri senmi yapıştırdın...eğer öyleyse harika olmuş...bizimde mobilya beyaz böle bişey düşünebiliriz ben çok renkli olur abartı olur diyodum ama seninkiler çok tatlı olmuş hiöçde abartı değil...güle güle kullanın
bizimde odamız gelmedi...biyerde okumuştum kadının birinin bebeği doğmuş iki ay önceden verdikleri sipariş gelmemişti...hatta dava bile açmışlar mağazaya( aman allah korusun ben yarın bidaha arayayım bari...
ayyy bayıldım kız ne güzel yapmışsınız herşey çok uyumlu...dolaplara stickerleri senmi yapıştırdın...eğer öyleyse harika olmuş...bizimde mobilya beyaz böle bişey düşünebiliriz ben çok renkli olur abartı olur diyodum ama seninkiler çok tatlı olmuş hiöçde abartı değil...güle güle kullanın
evet canım düz beyazdı dolabıda şifonyeri de dekorjinalın stickerları çook teşekkür ederimm beğenmene sevindik teyzesigelir inşallah seninkilerde kötü düşünme
hehehe bende dha uc gun oldu sıparıs verelı bugn bıdaha gdp sordm nezmn gelıcek dıe :))) erken gelsın dıe ara cnm sen senn nekdr oldu verelı
kuzum heralde o sancılarla okadar uğraşıcazki çıplak olduğumuzu hatırlamıcaz bile :))
canım tabiki sahiplenicez neticede onun annesi benim kimde benden çok düşünemez onu...ama ben kendimi buna hazırlamak istiyorum sonuçta çok yorgun olucaz ve kendimizide düşünmemiz gerek nekadar sağlıklı ve dinç olursak bebeğimizde okadar ii bakarız...benim yengem böyle yaptı ve iyikide yardım ettiler yoksa altından kalkamazdım diyo hep....
görümcemler il dışındalar canım...yiğenimi görmeye gelicem 1 haftalığına dedi ee napalım sonuçta halası gelip görecek mecbur :))))vasfiye ye bağladım...
tatlım hoş geldin...gözün aydın tamamladınmı eksiklerini...kavanozlardan kaçtane aldın ve nereden aldın cnm??internette satış yapan biyere baktım 110 tane diyo ama bana çok okadar 20 30 tane lazım bana....tekli alacağım yerler bulabilirim inşallah..
evmanyadan almıştım kargoyla 30 tutmuştu. çok güzel seninki de dediğin gibi biraz pahalı ama ev kendinin ve bütçene uygunsa alabilirsin.ama dediğin gibi rafları var birde. boyutlarına bak bence uygunmmu. bazen farklı sitelerde indirimleri oluyor takip edersen. biz kiracıyız die pahalı bişi almadık. inekli ve kelebekli olanları da unnadodan 33e falan gelmişti kargoyla.evet orda cok guzel var yha sen nekadara aldın puantıyelerı ben de bunu begendmEki Görüntüle 715777
fıatı cok pahallı geldı bna 90 tl dıo bde raflarıda yok ıcınde
canım biz sipariş vereli 20 gün oldu..normalde teslimat süresi 15 gün diyolardı ama geciktiler işte(bakalım salı yada çarşamba gelir dediler inşallah...
evmanyadan almıştım kargoyla 30 tutmuştu. çok güzel seninki de dediğin gibi biraz pahalı ama ev kendinin ve bütçene uygunsa alabilirsin.ama dediğin gibi rafları var birde. boyutlarına bak bence uygunmmu. bazen farklı sitelerde indirimleri oluyor takip edersen. biz kiracıyız die pahalı bişi almadık. inekli ve kelebekli olanları da unnadodan 33e falan gelmişti kargoyla.
teşekkürler teyzelerii
oo süper o zaman mobilyaların ve duvarların da renkliyse güzel olur sade.ev kendmzn cnm oyuzden kırıp dokeblıorum :) raf yaptırmak ıstıorum bnde degsk bseler olsun ıstıorum bakalım bı gelsınde odamız ole karar verıcez artkın :)
oo süper o zaman mobilyaların ve duvarların da renkliyse güzel olur sade.
cnm cam market diye bi yerden aldik , çengelköyde 60 tane aldik bizde .
beyaz lake aldım cnm mobılyaları kulplarını degıstırıcem bnde senn gıbı raf nası yapsam bılmıorum dahaca sekıllımı olsun tek tek mı olsun offf cook kararsızm anlıcagın evımı doserken ble bole olmamstım ya cook bakıorum galıba nete kafam ıyıce karıstı
canım ben koçtaştan aldım raf beyaz..kenarları kelebek modeli..şifonyerin üstüne asıcam üzerinide oğlumun oyuncaklarıyla doldurucam :)))
Olsun her ihtimale karşı sohbet arasında sen çıtlat ahşap beşikler çok şık ondan mı alsak falan diye belki alacağı tutar
Bu arada benimde çok eksiğim var.Bu haftasonu artık tamamlamak istiyorum.Gripten üşütmekten işten güçten kendime gelemedim.Sen% 70 yapmışsan tamamdır bende %50 bile tamamlanmadı.Bende oğluşun odasına halı beğenemiyorum.Güzel bişeyler görürsen haber ver bende bakarım bari
teşekkürler canım.Çok güzel olmuş güle güle sağlıkla kullansın bebişini odasını inşallah:)
sade seviyorsan güzel bence beğendiğin sticker. bebek odası olunca biraz renkli olsun istedik eşimle. eşin nasıl istiyor?beyaz lake aldım cnm mobılyaları kulplarını degıstırıcem bnde senn gıbı raf nası yapsam bılmıorum dahaca sekıllımı olsun tek tek mı olsun offf cook kararsızm anlıcagın evımı doserken ble bole olmamstım ya cook bakıorum galıba nete kafam ıyıce karıstı
bende koçtaştan aldım yeşil çiçekli rafı çok güzel renkleri var yaagörür görmez beğenmiştik.canım ben koçtaştan aldım raf beyaz..kenarları kelebek modeli..şifonyerin üstüne asıcam üzerinide oğlumun oyuncaklarıyla doldurucam :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?