selam canım. bu ara biraz tatsızım. akşam eşimle konuşurken ağladım bayakendimi rahatlatamıyorum. sürekli ağlamaklıyım. çok bunaldım işten güçten. birde işlerimde pek iyi değil bu ara çok stres oldum anlayacağın. doğum izni için iş yerimden 3 ay ekstra ücretsiz izin istemiştim onunda stresi sardı beni ne dicekler diye.
haftayada yerime bakıcak olan arkadaş ist. a gidicek. onunda stresi sardı beni. kendini çok iyi ifade edebilmesi lazım ki gönül rahatlığıyla beni izne göndersinler :18: çok dolu ve gerginim yani. böyle oturup biriyle dertleşesim çok ağlayasım var
bu arada gegınlı aglama modu bendede var helenkı su gunlerde mısal ben su eksık dıyorum esım acelesı yok bebekdogunca alırız dıyor ben aglamaya baslıyorummaslında sonrasındada alınır am duygu yukluymya hanııı:26::26:hehe
ben bıtremedm valla btmıo sureklı yenısı eklenıo. kocam da artk ne kaldı dıo :))) oda sıkıldı :) ama ne yapayım sımdı odası gelıcek odasına raf fılan taktırıcam steckr alıcam bı susru sey yıne :) adam battı bızm yuzmuzden.... eeee ben oğluma herseyı alırım derken ıyıdı ne yapalım :)
teşekkürler teyzelerii
kulpları bebe mağazasından aldım canım bebek odası satıyorlardı bu kulplardan bizede satamısınız dedik üçünü çıkarıp verdiler 9 lira tuttu toplam izne ayrılınca olur hepsi admencim yoğunsun şimdilik tatile girince sıkılacağız evde de eminim..
Eki Görüntüle 715765 Eki Görüntüle 715766 Eki Görüntüle 715767 Eki Görüntüle 715768
canım ben koçtaştan aldım raf beyaz..kenarları kelebek modeli..şifonyerin üstüne asıcam üzerinide oğlumun oyuncaklarıyla doldurucam :)))
benm bebek odam buyuk bırazcıkın doldurmuyo btanede yanı cekyatım var 2 kapılı dolap sıfonıyer besık bole bı duvarı raf mı yapsam dıorum merdıven gıbı sıralasam mı duvara yok sa sadce bnde sıfonıyerın uzerne mı cap bı sekılde 3 4 tane raf mı yaptrsam. ben duz normal raf yaptrıcm cnm beyaz dan
bize müsaade kızlar yoğun bir haftayı bitirdik çok şükür...üç gün yokuz haberiniz olsun...kendinize ve bebişlere çook ii bakın...öpüldünüz :))
kızlar bu emzirme suyenleri benım gördüğüm iki çeşit var
DAMOND EMZRME STYEN Pijama Dnyas
diğeride böyle
DEBORAH EMZEME STYEN Pijama Dnyas
hangisi daha kullanıslı oluyor sızce sankı ılkı daha ıyı geldi bana
İyide kadın tamemen çıplak göğüsler ortada onu dedim mavi elbiseyi biliyorumda doğum anında çıkarttırıyolarmıki?of ya ben çok utanırım tamamen soyunmaya
valla bu yetemiycem olayı büyükler tarafından söylenen değil... yenidoğum yapan her anne (özellikle ilk doğumsa) tek endişesi bebeğe yetebiliyomuyum korkusuymuş.. ve psikolojik olarak en derin etkileyen de buymuş... sütü bile kesilen anneler biliyorum bu endişe sebebiyle...
anneannesi ve babaannesi alıyo ufak tefek şeyleri ama daha alınacak çok şey var ama para yokksorma canım bende aynı dertten muzdaribim.sadece hastane seti,çıtçıtlı body havlu aldım.daha bir sürü var((( maaş bitti nasıl alacam
teyzeleri minnosuma aldigimiz ciciler :)
int de sorun var 2 gundur hat gidip gelio umarim yukleyebildim.
Eki Görüntüle 715822 Eki Görüntüle 715823
kızlar az once annem aradi ,
bir arkadasi kantaron vermiş , saf zeytin yagina koyarak , yara , çatlak , bebek karin agrisi , basur gibi seylere cok iyi geliyormus ,
kantaron yagi hazir olarakta satiliyor , bize gelen yag içinde annem rondoda ezmiş krem gibi olmus , çatlaklar için , gögüs yarasi için emzirirken özellikle kullanmam için beni tembihledi , gebelikte olusan basur için de çok iyiymiş ayrica benim 1 haftadir karnımda acaip bir çatlak söz konusu ve inanilmaz kaşınıyor , kırmızı yara gibi oldu ve kanıyor , alerjide olabilir bilmiyorum ama bugun deniycem ,
belki faydasi olur , bitkisel sonucta , ayrica kantaron şifa kaynagi imiş . sizlerle paylaşmak istedim.
benim ark aynı dediğin gibi oldu. sancıyı verdiler 6sa. beklediler sadece 2cm açılması oldu sonra sezeryana aldılar. ama o bi akıllılık etti sancıyı alınca ilk dalgadan hemen sonra epiduralde yaptırdı bişey anlamadı fazla.
sen diyosunki hiç sancıyı çektiğinize değmez olmuyosa direk sezeryan isteyin, bilmem zor bi durum ya.
sezeryan isteyenler için bişi diyemem tabi de,
keşke hepimiz haftamız dolunca, olması gerektiği gibi yaşasak herşeyi, hiç bi aksilikle karşılaşmasak
benim rüyamda gördüğüm gibi, tuvaletimi yaparken bi baktım çocuk geliyo, tuttum kafasını aldım kucağıma,
tertemiz, ooohh missss
bi güzel bakıyodu ki, hiç bişi anlamadım
ben çok acaiip korkuyorum yaa, doğumdan değilde, hastane ortamından, malum ünv. hast.
Evet kesinlikle bu konu aklınızda olsun, sakın bebek ağladı diye, aç bu çocuk, sütün yetmiyo heralde filan diyenleri takmayın, zaten her ay doktora kontrole gidiliyo, kilo alıyosa, kakasını yapıyosa sorun yoktur. öyle söyleyenlere de doktor kontrolünde herşeyin iyi olduğunu söylersiniz.
teyzeleri minnosuma aldigimiz ciciler :)
int de sorun var 2 gundur hat gidip gelio umarim yukleyebildim.
Eki Görüntüle 715822 Eki Görüntüle 715823
Günaydınlarrrr biz geldik kızçemle
Babamızı günü birlikte olsa Eskişehir'e yolcu ettik
O yüzden de uyuyamadık kızımla.Şimdiden çok ama çok özledik
Tuhaf tuhaf rüyalar da gördüm hayra yormaktan başka çaremiz yok.ALLAH'ım başımızdan eksik etmesin
cümlemizinkini(AMİN)
2 günümüz yoğun geçti küçük hanımın eksikleri.Cumartesi günü ebebeğe uğrayıp
havluydu,bornozdu derken bebek arabası ve araba koltuğu alıp döndük
Hiç aklımızda yoktu ama quinyy xtra zapp 3 tekerlekli 999dan 599a düşmüştü
araba koltuğu da maxi cosi 499 tlye aldık bitirdik.OrADAN ikeaya geçip eksikler vardı
raftı,kutudu,sepetti derken akşam ettik.Dün de beşimiğizi ve bebek arabamızı kurduk
odası doldu kızçeminAkşam üzeri de bankadaki arkadaşımın düğünü vardı
oraya gittik.Amirlerim,yetkililerim görünce kızçemle bize bayıldılar meğer ne kadar
özlemişim onları.Doğumdan sonra belli şartlar altında bankaya dönme sinyalleri bile
çaktım(şube hariç)Kızçem hayırlısıyla gelsin bir bakalım belkide
eşimin dediği gibi ''iş hayatını bile düşünmeyeceksin kızçemiz sayesinde''
bekleyelim ve görelimDÜğünden sonra akraba ziyaretine gittik
bir güzel mamacıkları götürdük kızımla gece geceEskiden gece vaktine
yakın yemek yeseydim anında çıkarırdım ama şimdi kızçemin sayesinde sağlığıma
kavuştum ALLAH'ım bana bu mucizeyi ve mucizenle birlikte verdiğin sağlık
için binlerce kez şükürler olsun
Şimdi geçmişi okuyayım da siz uyanana kadar ödevimi bitireyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?