2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

bu is.nizin mevzuu seni cok yipratti cnm braz daha sabret guclu olmaya calis az kaldi uzme oglunu kendnnide.

bu durumda bende sennle ayni.dertten.mudaribim tatlim. surekli bisi eksik sanki bide.esler bira analayamabiliyor sudami lazm daha.ne va dedigi zaman bende aglma basiyo. anliyom biizim kadr detayli dusnemeyblyolar ne yazikki

daha ne kaldi ? ayni tepkiler cnm bense.soylemedn halltmyi dusnuyorm artik:)) hakli.onlarda zaten.stres var bude biz herseyden.istyos:))

bayilim canm kizinin odasina becerkli anne uydurmussn herseyi gule gule gunler nasip olsun insallah

canım ben koçtaştan aldım raf beyaz..kenarları kelebek modeli..şifonyerin üstüne asıcam üzerinide oğlumun oyuncaklarıyla doldurucam :)))

cnm bend oyle bisi dusnuyorm oyuncaklar filan.icin.bi fotosunu.koyablrmn eger mumkunse fikir olsun banada

küçük küçük 3 lü yapabilirsin alt alta güzel bi görüntü verir cnm...ne güzel odanın büyük olması benim küçük odam anca sığdırıcam eşyaları...

bugun guzel bi pazar gecrdiim kizlar normmald sevmem pazarlari esiimn supriz izni anmlerle brlkde guzel bi piknge vesile oldu. bugun 2kilo daha aldk herhalde.:))begim evdeyken cik daha harektli.oluyor ama disardayken dis sesleri yabanciliyo sanirim azaluyo bazen sirf bunun iciin bile cikasim gelmiyo disari ozluyorm hareketleini heleki yabanci bii karnma dokunsun babasi haric hemmenn keayor hareketi sanrm bira asosyal olcak oglum:)) eve gelnc aslyor.oynamaya sizde de oluyrmu?
bu arada net hala duzemedi yazular yanls olursa.ksra bakmayn teldenn grmek pek.zevksiz

bize müsaade kızlar yoğun bir haftayı bitirdik çok şükür...üç gün yokuz haberiniz olsun...kendinize ve bebişlere çook ii bakın...öpüldünüz :))

Dantelli olan daha şık görünüyor ama giysilerden dantel izleri belli oluyor diye ben günlük olarak pek kullanamıyorum. özellikle açık renk bluz giyince bi de içi gösteriyor ya biraz. o yüzden diğeri daha rahat olabilir, ama daha önce de söylemiştim, bence en güzeli alttan çıtçıtlı emzirme badileri. biraz pahalı ama hepsi bi arada tek kat, hem sütyen hem atlet giymeye gerek kalmıyor, hem de bluzu ayrı kaldır, atleti ayrı kaldır kat kat olmuyor. belleriniz de açılmıyo. mesela bi yerde emzirmeniz gerekti, her zaman da gömlek giymiyoruz sonuçta bazen bluzu kaldırıp emzirmek gerekiyo, göbekler beller açılmıyor. bence en kullanışlı onlar, ben 3 renk almıştım, siyah beyaz ten. 16 aydır kullanıyorum, memnunum. bir de yazın doğum yapsanız da sonuçta kışın da emzireceksiniz. ama yazın sadece sütyen takarım, atleti çekemem diyosan. sen bilirsin. şimdiden güle güle kulan canım.

keçe bebek şekeri, keçe nikah şekeri

Evet kesinlikle bu konu aklınızda olsun, sakın bebek ağladı diye, aç bu çocuk, sütün yetmiyo heralde filan diyenleri takmayın, zaten her ay doktora kontrole gidiliyo, kilo alıyosa, kakasını yapıyosa sorun yoktur. öyle söyleyenlere de doktor kontrolünde herşeyin iyi olduğunu söylersiniz.

Benim de kayınvalidemin komşusu yapıyordu, o vermişti, emzirme dönemindeki göğsümdeki yara için kullanmıştım. gerçi başlarda krem de kullanmıştım ama sonra kremi bıraktım. sonuçte bebeğim emiyo doğal bişey olsun diye kantaron a devam etmiştim. sürüp göğüslerimi havalandırıyodum, yaralarım çok uzun süre devam etmemişti, 2 hafta filan sürüp geçmişti

keçe bebek şekeri, keçe nikah şekeri

Durduk yere suni sancı istemeyin bence de. Benim sancılarım başladı, 3 saat filan geçti, 8 dkda bir filan gelmeye başladı. doktorumu aradım. yavaş yavaş hastaneye gelin dedi. 2 saat sonra hastanedeydim. ordada bi süre bekledik, sancım oluyodu ama düzensizleşmeye başladı, bi de açılma az az oluyordu, epidural ve suni sancı da verdiler. bi 6 saat kadar da onu çektim sonra da baya bi ıkınma sonucu doğum yaptım.
Ama söylediğim gibi benim normal sancılarım başlamıştı, 5 saat filan geçtikten sonra suni sancı vermiş oldular. sanırım süreci biraz daha hızlandırmak için suni sancı da verdi doktor. yoksa o hızla 3 günde anca doğururdum heralde :) bi de epidural yapılınca ağrı sancı hissetmiyceenizi düşünmeyin, yine hissediyorsunuz ama biraz daha hafifliyo, normal sancı neyse de, suni sancı epiduralsiz çekilmez valla. yani normal sancı da uzayınca çekilmiyo ama suni sancı daha acayip bişey,

bebeğiniz aylık yarım ile 1 kilo arası kilo alıyorsa sütünüz yeterlidir

artık göğüs uçlarımız için eczaneden e vitamini kapsulu alıp kullanmaya başlayabiliriz göğüs uçlarımız yara olmasın diye

Günaydınlarrrr biz geldik kızçemle
Babamızı günü birlikte olsa Eskişehir'e yolcu ettik
O yüzden de uyuyamadık kızımla.Şimdiden çok ama çok özledik
Tuhaf tuhaf rüyalar da gördüm hayra yormaktan başka çaremiz yok.ALLAH'ım başımızdan eksik etmesin
cümlemizinkini(AMİN)
2 günümüz yoğun geçti küçük hanımın eksikleri.Cumartesi günü ebebeğe uğrayıp
havluydu,bornozdu derken bebek arabası ve araba koltuğu alıp döndük
Hiç aklımızda yoktu ama quinyy xtra zapp 3 tekerlekli 999dan 599a düşmüştü
araba koltuğu da maxi cosi 499 tlye aldık bitirdik.OrADAN ikeaya geçip eksikler vardı
raftı,kutudu,sepetti derken akşam ettik.Dün de beşimiğizi ve bebek arabamızı kurduk
odası doldu kızçeminAkşam üzeri de bankadaki arkadaşımın düğünü vardı
oraya gittik.Amirlerim,yetkililerim görünce kızçemle bize bayıldılar meğer ne kadar
özlemişim onları.Doğumdan sonra belli şartlar altında bankaya dönme sinyalleri bile
çaktım(şube hariç)Kızçem hayırlısıyla gelsin bir bakalım belkide
eşimin dediği gibi ''iş hayatını bile düşünmeyeceksin kızçemiz sayesinde''
bekleyelim ve görelimDÜğünden sonra akraba ziyaretine gittik
bir güzel mamacıkları götürdük kızımla gece geceEskiden gece vaktine
yakın yemek yeseydim anında çıkarırdım ama şimdi kızçemin sayesinde sağlığıma
kavuştum ALLAH'ım bana bu mucizeyi ve mucizenle birlikte verdiğin sağlık
için binlerce kez şükürler olsun
Şimdi geçmişi okuyayım da siz uyanana kadar ödevimi bitireyim

Eklentiler

• $2013-05-19-794.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 62
  • $2013-05-20-797.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 36
  • $arabaasııı.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 49

günaydın canım maşallah haftasonu yoğunmuş baya :) ama alışveriş yapıp eksikler tamamlanınca insan mutlu olyor yorgunluk kalmıyor. aldıkların harika güle güle kullanın ana-kız :) ben 1 haftadır girmiyorum ya geçmiş uçtuuuuuuuuuuu

Kızlar
Aklıma geldi de hala bebek arabası almayan varsa açık renk alsın ayol
Bu yavrular bu sıcakta mangal gibi kavrulur koyü renk arabada..
Hafta sonu Antalya daydım da bizzat oğlumda yasadım kırmızı renk bile kavurdu siyah düşünemiyorum yaw

günaydın kızlar hamileliğimden beri ilk defa ağrım oluyor çok şükür diyim ama buda nerden çıktı bilmiyorum yaşayan varmıdrı? sol kalçam ve sol bacağım aşırı derecede ağrıyo cuma günü biraz ev temizliği yapmıştım ama her zamanki gibi ayyy cumartesi bi bacak ağrısı yürüyemiyorum yattım dinlendim dünde öyle hiç biyere gidemedik evde yattım bütün gün bi düz yola çıktım yürüdüm o kadar işe geldim ama hala ağrıyo neden acaba ya ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…