Seasıdeee odamız geldi cuma günü...Bugün eşyalarını yerleştirdik halıyı serdik lambasını taktık hatta ve hatta yatağını yastık kılıfını bile geçirdim :)))
Bir tek tülü eksik o da çarşamba gibi gelecek...Ben hazırım kızlar darısı sizin başınızaaa...Halıyıda fethiye cad. sindeki halıcıya gittik sipariş vermek için...Katologtan beğenmiştik geçen ay istediğimiz rengi yaptıracaktı...Dükkana girdik eşimle birbirimize baktık karşımızdaki o halıyı aldık ve çıktık :)Kısmet işte..Zebra storu alfabetik gibi...Halıda da harfler var uyumlu oldu yani..İyikide bebek halısı yaptırmamışız yayınca daha da hoşuma gitti bilginizeee :)
Günaydınlarrrr biz geldik kızçemle
Babamızı günü birlikte olsa Eskişehir'e yolcu ettik
O yüzden de uyuyamadık kızımla.Şimdiden çok ama çok özledik
Tuhaf tuhaf rüyalar da gördüm hayra yormaktan başka çaremiz yok.ALLAH'ım başımızdan eksik etmesin
cümlemizinkini(AMİN)
2 günümüz yoğun geçti küçük hanımın eksikleri.Cumartesi günü ebebeğe uğrayıp
havluydu,bornozdu derken bebek arabası ve araba koltuğu alıp döndük
Hiç aklımızda yoktu ama quinyy xtra zapp 3 tekerlekli 999dan 599a düşmüştü
araba koltuğu da maxi cosi 499 tlye aldık bitirdik.OrADAN ikeaya geçip eksikler vardı
raftı,kutudu,sepetti derken akşam ettik.Dün de beşimiğizi ve bebek arabamızı kurduk
odası doldu kızçeminAkşam üzeri de bankadaki arkadaşımın düğünü vardı
oraya gittik.Amirlerim,yetkililerim görünce kızçemle bize bayıldılar meğer ne kadar
özlemişim onları.Doğumdan sonra belli şartlar altında bankaya dönme sinyalleri bile
çaktım(şube hariç)Kızçem hayırlısıyla gelsin bir bakalım belkide
eşimin dediği gibi ''iş hayatını bile düşünmeyeceksin kızçemiz sayesinde''
bekleyelim ve görelimDÜğünden sonra akraba ziyaretine gittik
bir güzel mamacıkları götürdük kızımla gece geceEskiden gece vaktine
yakın yemek yeseydim anında çıkarırdım ama şimdi kızçemin sayesinde sağlığıma
kavuştum ALLAH'ım bana bu mucizeyi ve mucizenle birlikte verdiğin sağlık
için binlerce kez şükürler olsun
Şimdi geçmişi okuyayım da siz uyanana kadar ödevimi bitireyim
Çok tatlılar en sağdaki lacivert beyaz takıma bayıldım:))) güle güle giysin sağlıkla inşallahteyzeleri minnosuma aldigimiz ciciler :)
int de sorun var 2 gundur hat gidip gelio umarim yukleyebildim.
Eki Görüntüle 715822 Eki Görüntüle 715823
Ne güzel canım bayağı hazırsınız artık:) quinny zapp xtra benim de istediğim modeldi kullanan üç arkadaşım var bebek arabasında mercedes bu diyorlardı:) ama fiyatı bin civarındaydı üstelik maxi cosi araba koltuğu olmadan. Malum o olmadan ilk başta kullanılmazdı. Toplamda 1500ü buluyordu Kocama kıyamadım vazgeçtim (canım benim istesem gıkını çıkarmazdı alırdı). O yüzden çokiyi seçim yapmışsın ve çok uyguna almışsın canım. Benim Duru'ma değil senin Duru'na kısmet oldu:) güle güle kullansın inşallahGünaydınlarrrr biz geldik kızçemle
Babamızı günü birlikte olsa Eskişehir'e yolcu ettik
O yüzden de uyuyamadık kızımla.Şimdiden çok ama çok özledik
Tuhaf tuhaf rüyalar da gördüm hayra yormaktan başka çaremiz yok.ALLAH'ım başımızdan eksik etmesin
cümlemizinkini(AMİN)
2 günümüz yoğun geçti küçük hanımın eksikleri.Cumartesi günü ebebeğe uğrayıp
havluydu,bornozdu derken bebek arabası ve araba koltuğu alıp döndük
Hiç aklımızda yoktu ama quinyy xtra zapp 3 tekerlekli 999dan 599a düşmüştü
araba koltuğu da maxi cosi 499 tlye aldık bitirdik.OrADAN ikeaya geçip eksikler vardı
raftı,kutudu,sepetti derken akşam ettik.Dün de beşimiğizi ve bebek arabamızı kurduk
odası doldu kızçeminAkşam üzeri de bankadaki arkadaşımın düğünü vardı
oraya gittik.Amirlerim,yetkililerim görünce kızçemle bize bayıldılar meğer ne kadar
özlemişim onları.Doğumdan sonra belli şartlar altında bankaya dönme sinyalleri bile
çaktım(şube hariç)Kızçem hayırlısıyla gelsin bir bakalım belkide
eşimin dediği gibi ''iş hayatını bile düşünmeyeceksin kızçemiz sayesinde''
bekleyelim ve görelimDÜğünden sonra akraba ziyaretine gittik
bir güzel mamacıkları götürdük kızımla gece geceEskiden gece vaktine
yakın yemek yeseydim anında çıkarırdım ama şimdi kızçemin sayesinde sağlığıma
kavuştum ALLAH'ım bana bu mucizeyi ve mucizenle birlikte verdiğin sağlık
için binlerce kez şükürler olsun
Şimdi geçmişi okuyayım da siz uyanana kadar ödevimi bitireyim
Çok tatlılar güle güle kullansın erkek çocukları içinde az seçenek yok hani kızları aratmıyor baksanateyzeleri minnosuma aldigimiz ciciler :)
günaydın kızlar hamileliğimden beri ilk defa ağrım oluyor çok şükür diyim ama buda nerden çıktı bilmiyorum yaşayan varmıdrı? sol kalçam ve sol bacağım aşırı derecede ağrıyo cuma günü biraz ev temizliği yapmıştım ama her zamanki gibi ayyy cumartesi bi bacak ağrısı yürüyemiyorum yattım dinlendim dünde öyle hiç biyere gidemedik evde yattım bütün gün bi düz yola çıktım yürüdüm o kadar işe geldim ama hala ağrıyo neden acaba ya ?
nasılsınız annişler. biz yine yeni bir haftaya başladıkaz sıcaklı bol tepikli bir hafta diliyoruz herkese. odamızı beğenen tüm teyzelerimizede ayrı ayrı teşekkür ediyoruz
Çok tatlılar güle güle kullansın erkek çocukları içinde az seçenek yok hani kızları aratmıyor baksana
ya o ağrı gece yatarken bendede başladı duşttan çıkım yatacağım bir ağrı sol kalça ve hafif aşağı doğru inen bir ağrı çok aşırı değil ama yürüyemeyecek kadar olmadı öle uyumuşum şimdi hala kalçada var ama hamileliğe bağlı olarak çeşitli yerlerimiz ağrıyacak galiba maşallah büyüyorlar kendilerine yer açıyorlar. sağ kaburgamın alltı ağrıyordu bayadır şimdi kalçaya geçti geziyor sanırsam
teşekkürler teyzelerii
kulpları bebe mağazasından aldım canım bebek odası satıyorlardı bu kulplardan bizede satamısınız dedik üçünü çıkarıp verdiler 9 lira tuttu toplam izne ayrılınca olur hepsi admencim yoğunsun şimdilik tatile girince sıkılacağız evde de eminim..
Eki Görüntüle 715765 Eki Görüntüle 715766 Eki Görüntüle 715767 Eki Görüntüle 715768
Seasıdeee odamız geldi cuma günü...Bugün eşyalarını yerleştirdik halıyı serdik lambasını taktık hatta ve hatta yatağını yastık kılıfını bile geçirdim :)))
Bir tek tülü eksik o da çarşamba gibi gelecek...Ben hazırım kızlar darısı sizin başınızaaa...Halıyıda fethiye cad. sindeki halıcıya gittik sipariş vermek için...Katologtan beğenmiştik geçen ay istediğimiz rengi yaptıracaktı...Dükkana girdik eşimle birbirimize baktık karşımızdaki o halıyı aldık ve çıktık :)Kısmet işte..Zebra storu alfabetik gibi...Halıda da harfler var uyumlu oldu yani..İyikide bebek halısı yaptırmamışız yayınca daha da hoşuma gitti bilginizeee :)
bugun guzel bi pazar gecrdiim kizlar normmald sevmem pazarlari esiimn supriz izni anmlerle brlkde guzel bi piknge vesile oldu. bugun 2kilo daha aldk herhalde.:))begim evdeyken cik daha harektli.oluyor ama disardayken dis sesleri yabanciliyo sanirim azaluyo bazen sirf bunun iciin bile cikasim gelmiyo disari ozluyorm hareketleini heleki yabanci bii karnma dokunsun babasi haric hemmenn keayor hareketi sanrm bira asosyal olcak oglum:)) eve gelnc aslyor.oynamaya sizde de oluyrmu?
bu arada net hala duzemedi yazular yanls olursa.ksra bakmayn teldenn grmek pek.zevksiz
bize müsaade kızlar yoğun bir haftayı bitirdik çok şükür...üç gün yokuz haberiniz olsun...kendinize ve bebişlere çook ii bakın...öpüldünüz :))
teyzeleri minnosuma aldigimiz ciciler :)
Kızlar
Aklıma geldi de hala bebek arabası almayan varsa açık renk alsın ayol
Bu yavrular bu sıcakta mangal gibi kavrulur koyü renk arabada..
Hafta sonu Antalya daydım da bizzat oğlumda yasadım kırmızı renk bile kavurdu siyah düşünemiyorum yaw
günaydın kızlar hamileliğimden beri ilk defa ağrım oluyor çok şükür diyim ama buda nerden çıktı bilmiyorum yaşayan varmıdrı? sol kalçam ve sol bacağım aşırı derecede ağrıyo cuma günü biraz ev temizliği yapmıştım ama her zamanki gibi ayyy cumartesi bi bacak ağrısı yürüyemiyorum yattım dinlendim dünde öyle hiç biyere gidemedik evde yattım bütün gün bi düz yola çıktım yürüdüm o kadar işe geldim ama hala ağrıyo neden acaba ya ?
herkese günaydınnn :)
1 haftayı geçmiştir ne girebildim ne geçmişi takip edebildim, umarım herkes iyidir, ben işlerimi devretme aşamasındayım malum gebelik iznine çıkacağım :) masamda 2 kişi oturuyoruz zor oluyor nete girmek, ee kıza iş öğretioz ya :) hafta sonu çocuğuma mobilyasına yatak aldık, odasına raf , halı derken, eee en önemlisi cicilerini ütüledik mis oldu mis :) ben arada yine uğrarım umarım vakit bulurum ihihih :) öpüyorum hepinizi tatlı annişler ve tekmeci bebeleri :)
Günaydın arkadaşlar nasılsınız biz dün akşam biraz kötü bi akşam geçirdik kızımla. Eşimle sinemaya gittik kod adı olympus diye bi aksiyon filmine. Normalde çok severim aksiyon filmlerini ama kızım hiç sevmedi. Daha ilk dakikadan beri dan dan dun dun silah sesleri işkence sesleri insanların can çekişmeleri falan çok negatif geldi pişman oldum birçok sahneye bakamadım bile. Kocam da tam tersi ooo ne güzelmiş bu film diye diye izledi ben daha da gıcık oldum. Kızım başından beri bir saniye durmadı yavrum uyuyamadı irkilip durdu herhalde. aklım hep ondaydı çok rahatsız oldu belli ki. Bi daha tövbe doğurana kadar sinema yasak bize.
valla o dönem öyle saçma ruh haline girdiğimiz bi dönem ki; ben ne ablamı nede kuzenimi tanımayamadım... bebeğini öyle sahipleniyosun ki; yardım asla kabul etmiyosun ve herkesin yaptığı batıyo... çünkü herkes o kadar çok konuşuyo ki; aman yarabbi her biri ayrı uzman... hem yeni doğum yapan birinin evine neden o kadar kalabalık gelip kalıcaklar ki onu anlamadım ben... bıraksınlar çekirdek aileyi birbirinize daha kolay adapte olursunuz... hatta biçok yerde okudum şöyle bi detay var "bebeğiniz ilk geceyi anne - babasıyla geçirsin" anne-baba ve bebek uyum ve adaptasyonu için bu sürecin çok önemli olduğundan bahsediliyo...
Aynen sana katılıyorum canım bencede o kadar kalabalık evde insan dahada çıldırır ya en iyisi çekirdek aile olmak bende kvye felan emanet etmeyi hiç mi hiç düşünmüyorum kızımıda yanıma alıcam zaten odama yani beşiği orda olacak ayıramam minnoşumu yanımdan yaniii
Günaydın herkese hayırlı günler diliyorum şimdiden herkese sayfalar almış başını gitmiş gene yaaaa
teşekkürler teyzelerii
kulpları bebe mağazasından aldım canım bebek odası satıyorlardı bu kulplardan bizede satamısınız dedik üçünü çıkarıp verdiler 9 lira tuttu toplam izne ayrılınca olur hepsi admencim yoğunsun şimdilik tatile girince sıkılacağız evde de eminim..
Eki Görüntüle 715765 Eki Görüntüle 715766 Eki Görüntüle 715767 Eki Görüntüle 715768
ben mecbur solıcem para ondan cıkıo tatlım :)bu is.nizin mevzuu seni cok yipratti cnm braz daha sabret guclu olmaya calis az kaldi uzme oglunu kendnnide.
bu durumda bende sennle ayni.dertten.mudaribim tatlim. surekli bisi eksik sanki bide.esler bira analayamabiliyor sudami lazm daha.ne va dedigi zaman bende aglma basiyo. anliyom biizim kadr detayli dusnemeyblyolar ne yazikki
daha ne kaldi ? ayni tepkiler cnm bense.soylemedn halltmyi dusnuyorm artik:)) hakli.onlarda zaten.stres var bude biz herseyden.istyos:))
bayilim canm kizinin odasina becerkli anne uydurmussn herseyi gule gule gunler nasip olsun insallah
cnm bend oyle bisi dusnuyorm oyuncaklar filan.icin.bi fotosunu.koyablrmn eger mumkunse fikir olsun banada
valla bu yetemiycem olayı büyükler tarafından söylenen değil... yenidoğum yapan her anne (özellikle ilk doğumsa) tek endişesi bebeğe yetebiliyomuyum korkusuymuş.. ve psikolojik olarak en derin etkileyen de buymuş... sütü bile kesilen anneler biliyorum bu endişe sebebiyle...
günaydın kızlar...
dün giden tv yayınımız hala düzelmemiş...şimdi tivibu yu arayıp bi posta carlamak istiyorum...koca gün boşa vakit harcayabildiğim bi o vardı, o da gitti... bugün akşam olmaz artık... dünden beri çok gerginim bu konuda...
olmadı bende kendimi mutfağa atarım bütün gün yemekler yaparım ama o zaman da belim sırtım çok ağrıyo çok yoruluyorum.... ufff yaaa:18:
herkese günayydııın.
Mutlu birgün geçirin inşallah canlar.
Benim bugünüm güzel geçicek inanıyorum. uzun zamandır ilk defa eşimle mesai saatimiz aynı anda biticekakşama erken saatte beraber olucaz yarın sabahta oğluşumuzu görmeye gidicez. benim şımarık oğlum yine yüzünü göstermicektir eminim ama olsun
Bu arada kızlar son bikaç gündür. karnımda gün içinde sertleşmeler oluyor. nette biraz araştırdım. yalancı doğum sancısı olabilirmiş. düzensizse sıkıntı yok yazıyordu. birde kasılmalar ağrısızda olsa oalbilir yazıyordu. benim ağrım yok diye pek dikkate almamıştım o sertleşmeleri.ama ağrısızda olsa bu sertleşmeler erken doğum habercisi olabilirmiş.:18: birde okuduğum yerde baş dönmesi
mide bulantısı ani halsizlik gibi belirtilerle bu kasılmalar olması durumunda dr.u arayın yazıyordu :18: yarın hepsini anlatıcam dr. a inşallah yalancı sancılardır bunlar.
ufffff bu yetebılıomuym konusu herseye ılk bole baslıoruz hea yetıomuyum acaba (ılk evlendıgımızde)??? sımdıde bebgmızde ben cok korkuyorum sutumun olmamasından yha offfffffff(
gunaydın tatlım yalancıdır yalancı :) daha cok erken baglasakmı ne yapsak yha bu bebslerı bnmde ıcımde hep hazıranda dogurucakmısım gıbı bı hıs var ıcımde
hiç endişelenme bence sütüm olmazsa diye. inşallah bol bol gelir. ama olurda gelmezse bi sürü mamalar var. bende hiç emmemişim anne sütü. 3 ay zorla vermeye çalışmış annem ama olmamış. ilk ayın sonunda kilo alamayıp üstüne birde zayıflayınca. dr.lar mamaya başlatmış. gayette sağlıklı bir bebişmişim.
sende o yüzden gelmezse diye şimdiden stres yapma bence. biz onların annesiyiz. mutlaka çok iyi bakıcaz kuzucuklarımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?