2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
herkese günaydınnn :)
1 haftayı geçmiştir ne girebildim ne geçmişi takip edebildim, umarım herkes iyidir, ben işlerimi devretme aşamasındayım malum gebelik iznine çıkacağım :) masamda 2 kişi oturuyoruz zor oluyor nete girmek, ee kıza iş öğretioz ya :) hafta sonu çocuğuma mobilyasına yatak aldık, odasına raf , halı derken, eee en önemlisi cicilerini ütüledik mis oldu mis :) ben arada yine uğrarım umarım vakit bulurum ihihih :) öpüyorum hepinizi tatlı annişler ve tekmeci bebeleri :)

Canım hayırlı uğurlu olsun güle güle sağlıklı günlerde kullansın oğluşun Benim odası geldi henüz kurmadık.İkea ganimetlerinden aldık:)Tülüde ve fon perdesi takıldı Kahramanlar perdeyi bilirsin belki ordan geldi.Fethiye cad köşede bir halıcıya baktım ama pek beğendiğim bişey olmadı.Tahminen kenarlarında rengarenk harflerin olduğu hatta ingilizce terimlerin olduğu bir halı görmüştüm ince yumuşak dokusu vardı bebek odasına uygun belki onu aldınız,o çok hoştu ama benim odaya uyumsuzdu..Odamızın hemen hemen herşeyi tekstil ürünleride hazır ama henüz yerleştirmedik.Ben odayı düzenleyince foto koyarım senden de bekliyorum görüntüleri

Güle güle sağlıkla kullan canım çok güzel şeyler almışsınız Bizim beşiğimiz bambu ama içindeki uyku tulumu çok benziyor %100 organik bebekonfor uyku seti sanıyorum.Senin beşikte tül cibinlik ve takma aparatı var değil mi?

teyzeleri minnosuma aldigimiz ciciler :)

int de sorun var 2 gundur hat gidip gelio umarim yukleyebildim.

Eki Görüntüle 715822 Eki Görüntüle 715823
Çok tatlılar en sağdaki lacivert beyaz takıma bayıldım:))) güle güle giysin sağlıkla inşallah
Ne güzel canım bayağı hazırsınız artık:) quinny zapp xtra benim de istediğim modeldi kullanan üç arkadaşım var bebek arabasında mercedes bu diyorlardı:) ama fiyatı bin civarındaydı üstelik maxi cosi araba koltuğu olmadan. Malum o olmadan ilk başta kullanılmazdı. Toplamda 1500ü buluyordu Kocama kıyamadım vazgeçtim (canım benim istesem gıkını çıkarmazdı alırdı). O yüzden çokiyi seçim yapmışsın ve çok uyguna almışsın canım. Benim Duru'ma değil senin Duru'na kısmet oldu:) güle güle kullansın inşallah

Günaydın arkadaşlar nasılsınız biz dün akşam biraz kötü bi akşam geçirdik kızımla. Eşimle sinemaya gittik kod adı olympus diye bi aksiyon filmine. Normalde çok severim aksiyon filmlerini ama kızım hiç sevmedi. Daha ilk dakikadan beri dan dan dun dun silah sesleri işkence sesleri insanların can çekişmeleri falan çok negatif geldi pişman oldum birçok sahneye bakamadım bile. Kocam da tam tersi ooo ne güzelmiş bu film diye diye izledi ben daha da gıcık oldum. Kızım başından beri bir saniye durmadı yavrum uyuyamadı irkilip durdu herhalde. aklım hep ondaydı çok rahatsız oldu belli ki. Bi daha tövbe doğurana kadar sinema yasak bize.

nasılsınız annişler. biz yine yeni bir haftaya başladık az sıcaklı bol tepikli bir hafta diliyoruz herkese. odamızı beğenen tüm teyzelerimizede ayrı ayrı teşekkür ediyoruz

Çok tatlılar güle güle kullansın erkek çocukları içinde az seçenek yok hani kızları aratmıyor baksana

ya o ağrı gece yatarken bendede başladı duşttan çıkım yatacağım bir ağrı sol kalça ve hafif aşağı doğru inen bir ağrı çok aşırı değil ama yürüyemeyecek kadar olmadı öle uyumuşum şimdi hala kalçada var ama hamileliğe bağlı olarak çeşitli yerlerimiz ağrıyacak galiba maşallah büyüyorlar kendilerine yer açıyorlar. sağ kaburgamın alltı ağrıyordu bayadır şimdi kalçaya geçti geziyor sanırsam

Son düzenleme:

Canım güle güle sağlıkla kullan odanız çok hoş olmuş.Bizim beşiğimiz ve cibinliğimiz aynı şifonyer 4 çekmeceli malm modeli o da aynı sayılır.Ben ayrıca alt açma ünitesi aldım beşiğin modelinden.Odanda en çok hoşuma giden detay stickerler ile cibinlikteki puantiyeler çok uyumlu olmuş bayıldım,çok güzel seçimler yapmışsın

ne kadar eğlenceli şirin bir oda olmuş bayıldıımmm

maşallah yaa ne güzel herşeyi bitirmişsin bir bebeişini beklemesi kalmış

oohh ne güzel ailecek piknik yapılmışşş. Ne mutlu sana. niye asosyal olsun kuzum bebişin. sen çık bol bol dışarı alışır oda başklarıda dokunsun karnına. alışsın çevresindeki farklı insanlara şimdiden

bize müsaade kızlar yoğun bir haftayı bitirdik çok şükür...üç gün yokuz haberiniz olsun...kendinize ve bebişlere çook ii bakın...öpüldünüz :))

iyi tatilller iyi dinlenmeler canım sana. o kadar yoğun çalışmanın ardından 3 gün tatil gelir sana

hepsi çok şirinlerr. güle güle güzel günlerde giysin inşallah bebişin.

ben mavi aldım ama inşallah böyle bi sıkıntı yaşamam :44:

normal canım ağrılar. birde artık normalden daha çabuk yoruluyoruz biz ne kadar kabul etmsekte. hergün biraz daha büyüyoruz çünkü. ben sol ayağımın üstüne tam basamıyorum bikaç gündür.çok zorladım kendimi evde iş yerinde. imkanın varsa bol bol dinlen sende. çok yorma kendini ev işiyle. dinlenince hafifler zaten ağrıların

şu işlerimizi bir devretsekte rahatlasak artık dimi az kaldı seninde iznine heralde.

canım ben hamileliğimin nerdeyse ilk günlerinden beri korku filmi yaratıklı,cinayetli, vurdulu kırdılı filmleri hiç izleyemiyorum. bebiş etkilenir mi bilmem de ben çok etkileniyorum. gece uyuyamıyorum kabuslar görüyorum. normalde hepsini çok severim. ama hamileliğimde hassaslaştım galiba. :44: sende o yüzden rahatsız olmuş olabilirsin. bebeğinde sesten etkilenmiştir. çok yüksek ses olunca benimkide hemen hareketleniyor.

Aynen sana katılıyorum canım bencede o kadar kalabalık evde insan dahada çıldırır ya en iyisi çekirdek aile olmak bende kvye felan emanet etmeyi hiç mi hiç düşünmüyorum kızımıda yanıma alıcam zaten odama yani beşiği orda olacak ayıramam minnoşumu yanımdan yaniii

Günaydın herkese hayırlı günler diliyorum şimdiden herkese sayfalar almış başını gitmiş gene yaaaa

sanada günaydıınnn

Günaydın cnm bebişinin odası bitmiş maşallah sübhanallah bayıldım odasına ya yesinler güzelliklere bak allahımm güle güle güzel günlerde kullansın minnoşun inşşş

ben mecbur solıcem para ondan cıkıo tatlım :)

günaydın kızlar...
dün giden tv yayınımız hala düzelmemiş...şimdi tivibu yu arayıp bi posta carlamak istiyorum...koca gün boşa vakit harcayabildiğim bi o vardı, o da gitti... bugün akşam olmaz artık... dünden beri çok gerginim bu konuda...

olmadı bende kendimi mutfağa atarım bütün gün yemekler yaparım ama o zaman da belim sırtım çok ağrıyo çok yoruluyorum.... ufff yaaa:18:

herkese günayydııın.
Mutlu birgün geçirin inşallah canlar.
Benim bugünüm güzel geçicek inanıyorum. uzun zamandır ilk defa eşimle mesai saatimiz aynı anda biticek akşama erken saatte beraber olucaz yarın sabahta oğluşumuzu görmeye gidicez. benim şımarık oğlum yine yüzünü göstermicektir eminim ama olsun
Bu arada kızlar son bikaç gündür. karnımda gün içinde sertleşmeler oluyor. nette biraz araştırdım. yalancı doğum sancısı olabilirmiş. düzensizse sıkıntı yok yazıyordu. birde kasılmalar ağrısızda olsa oalbilir yazıyordu. benim ağrım yok diye pek dikkate almamıştım o sertleşmeleri.ama ağrısızda olsa bu sertleşmeler erken doğum habercisi olabilirmiş.:18: birde okuduğum yerde baş dönmesi
mide bulantısı ani halsizlik gibi belirtilerle bu kasılmalar olması durumunda dr.u arayın yazıyordu :18: yarın hepsini anlatıcam dr. a inşallah yalancı sancılardır bunlar.

ufffff bu yetebılıomuym konusu herseye ılk bole baslıoruz hea yetıomuyum acaba (ılk evlendıgımızde)??? sımdıde bebgmızde ben cok korkuyorum sutumun olmamasından yha offfffffff (

günaydıınn.

netten tivibuyu izleyemiyor musun canım? bizde de var tivibu ama bizim ki web. bence ara bi kayna niye bozuldu niye olmadı diye

gunaydın tatlım yalancıdır yalancı :) daha cok erken baglasakmı ne yapsak yha bu bebslerı bnmde ıcımde hep hazıranda dogurucakmısım gıbı bı hıs var ıcımde

ufffff bu yetebılıomuym konusu herseye ılk bole baslıoruz hea yetıomuyum acaba (ılk evlendıgımızde)??? sımdıde bebgmızde ben cok korkuyorum sutumun olmamasından yha offfffffff (

hiç endişelenme bence sütüm olmazsa diye. inşallah bol bol gelir. ama olurda gelmezse bi sürü mamalar var. bende hiç emmemişim anne sütü. 3 ay zorla vermeye çalışmış annem ama olmamış. ilk ayın sonunda kilo alamayıp üstüne birde zayıflayınca. dr.lar mamaya başlatmış. gayette sağlıklı bir bebişmişim.
sende o yüzden gelmezse diye şimdiden stres yapma bence. biz onların annesiyiz. mutlaka çok iyi bakıcaz kuzucuklarımıza.

gunaydın tatlım yalancıdır yalancı :) daha cok erken baglasakmı ne yapsak yha bu bebslerı bnmde ıcımde hep hazıranda dogurucakmısım gıbı bı hıs var ıcımde

yalancıdır dimi yaaa :18: bende öyle düşünüyorum. başkada belirti yok çünkü hiç bi akıntım da yok. ondan rahatım gelmiyodur daha diyorum.

ne kadar zor kadın olmak yha ( inş sutum olur olmassada ne yapalım mama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…