2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
günaydıınn.

netten tivibuyu izleyemiyor musun canım? bizde de var tivibu ama bizim ki web. bence ara bi kayna niye bozuldu niye olmadı diye

bizim tivibu ev...
aradım carladım arıza tespiti sürüyomuşmuş... kullandığımız cihazda da bi arıza oluşmuş olabilirmişmiş... şimdi kablo tv falan araştırıcam bu ne bee...

yalancıdır dimi yaaa :18: bende öyle düşünüyorum. başkada belirti yok çünkü hiç bi akıntım da yok. ondan rahatım gelmiyodur daha diyorum.

senı kandırıodur :)))bende yurudugum zamn oğlum aşgılara baskı yapıo sancım oluo neden acaba yha zaten kafası cap asagı dogru duruo doncek healde kuzum bole gderse. bılemedm nie yururken agrım oldugunu

Hoooopp biz geldik hanımlaarrr.. 1 hafta oldu yine girmeyeli hatta daha uzun sürdü sanırım bu sefer. Yoğun bir hafta geçirdik cimcimemle inanılmaz yorulduk. Geçen hafta annemler, halamlar geldi memleketten yardım için. Onlar gelince hemen boyacıları çağırdık evimiz bir güzel boyandı, dipten temelden temizliğimiz yapıldı. Kızımızın odası geldi yerleşti, kıyafetleri yıkandı ütülendi onları da yerleştirdik. Doğum çantamızı hazırladık annenin babanın çantasını hazırladık Tek eksiğimiz park yatak. Onun da acelesi yok dedik çünkü ananesi beşiğimizi almıştı onu kurduk. İşte böyle hanımlar dün annemleri memlekete gönderdim Çok keyifli 1 hafta geçirmiştik hep beraber onlar gidince evimde bir sessizlik oldu. Neyse 1 ay sonra gelecekler nasılsa.
Hepiniz iyisinizdir inşallah bebişlerinizle. geçmişe azcık göz attım sonra bakacağım bugün çamaşır atma günüm onları halletmem lazım. özlemişim topiği yaw bakamadıkça sinir olmuştum hehe.. cuma günü cimcimemi görmeye gittik doktor amcamıza. nst ye girdik tam kan sayımı yaptırdık. her şey yolunda çok şükür erken doğum var ama bizim cimcime direniyor sanırım 36. haftada kan takviyesi yapılacakmış. yani 2 hafta sonra doktorumuz bir daha çağırdı. 2200 gr ve 44 cm olmuşuz teyzeleri.. hadi bu kadarlık yeter biz gidelim garik :) işlerimizi halledip öyle gelelim. Hepinizi öpüyoruz..

teşekkürler canım sende tamamlayınca koy bakalım mutlaka. iyiki ikea varmış çocuklarımız odasız kalacakmış
ne kadar eğlenceli şirin bir oda olmuş bayıldıımmm
.
teşekkürler canım..

Günaydın cnm bebişinin odası bitmiş maşallah sübhanallah bayıldım odasına ya yesinler güzelliklere bak allahımm güle güle güzel günlerde kullansın minnoşun inşşş
sağolasın canım.. daha güzelleri sizlerin olsun. sen ne yaptın halı beşik işini civilde evasudenin beşiğinden vardı 350 demişti sanırım ninni bebede 500 falandı galiba afiumdaki bebe mağazasında da 350 gibi bişi demişti. baktınmı oralara. bende en baştanberi o beşikten istemiştim ama hareketlenmeye başlayınca kullanılamayacak gibi geldi o yüzden odam için park yatak aldım ne yapacan mecbuuurrr..

Son düzenleme:
günaydınnn herkesee.

güzel bir hafta sonu geçirdim ama sonunda yoruldum.temizlik,çamaşır,ütü,yerleştirme derken pestilim çıkmış bel ağrısından duramadım.
yoruldugumu hissettiğim anda bıraksam ne güzel olur ama hadi şunu da yapayım ,e hadi bu da çıksın aradan derken ben bitik vaziyetteydim.eşim de rahatsızdı dün nazlı kuzum benim en ufak bir soğuk algınlıgında bile düşer yüzü

işler bitti ben dinlenirken aklıma bir meyve düştü,basit birşey yaz kış olan bir meyve beni yanlız göndermedi kalktık beraber aldık geldik sağ olsun aşkım

kızlar bugün akşam doktor kontrolüm dua edin hayırlı haberler duyayım.bir endişe ki ben de sormayın,sebepsiz yere.zaman daraldıkça paranoyak oluyor insan derdi ablam inanmazdım :26:

sizler de iyisinizdir umarım.

yapın yapı ıslerı bnde yaptım 2 gun hıc kımıldayamadım yermden belımı ıncıltım. dıkkatlı yavas yap sende cnm valla pısman olursun yaptıgına.gecmıs olsun eşnede cnm :) hayırlı haberlerle gelırsın ınş cnm kocmn olmustur bebsn smdk :)) paronayaklık hıc sorma benıde sardı nası dgrcam dıe off kafayı taktım ıyıce yha

Sol böbreğinde bizimde baştan beri büyüklük var ve her kontrolde biraz daha büyüyor takip ediliyor erkek bebeklerinde genelde bu olabiliyormuş gerçi bizimki farklı bir durum ama.. çoğu doğana kadar yada doğduğunda düzelebiliyormuş canm bence sıkma canını benim bebeğimde 31+3 de 1.770 gr çıktı ama ben küçüklüğüne takılmıyorum doktor sağlıklı ve normal dedikten sonra kimse ile kıyaslamıyorum bebeğimi sende kıyaslama bence boş kilonun ne faydası varki hem daha kolay doğum yaparsın :))

canm ben park yataktan ble kucuk bı besık alcm gercı annem alıcak. heryere tasınsın dıe 7 8 ayına kadar anca yatabılıo onda sonrada mobılya besıgne odasnda yatar ınş :)) bnm evım mutfakla acık oturma odam bebek odasına uzak kapılar kapannca ses duyulmuyo cunku oyuzden bn nerde bebgm orda olcak gezentı bı bebek besıne ıhtıyacımz var bızım :))

Bebekonfor uyku seti yavrumm içindeki.Beşikte cibinlik vardı ama biz takmadık zaten odasındaki beşikte cibinlik olacak
bu bizim yatak odamızda kalacak o yüzden takmadık.Çok teşekkür ederim canım

bir de aynı haftada olan arkadaşlar bebişlerinizin kilosunu kıyaslamayın neden?

21.haftada ayrıntılı ultrason ile doktor kontrolü arasında 2 saat vardı ,aynı gündü yani.ilk önce ayrıntılıyı çektirmiştim.

ayrıntılıyı başka bir yerde çektirmiştim.doktor kontrolüne gittiğimizde bize söylediği kilo ile ayrıntılı çektirdiğim yerde söyledikleri kilo arasında yaklaşık 60 gr fark vardı.doktora sorduğumda aradaki farkı ;farklı cihazların farklı ölçü aldığını,makineye yüklenen verilerden dolayı her makineden farklı ölçüm alınabileceğini söylemişti.

sağlıklı olsunlar da gerisi mühim değil,kilo sonra da alınır.

Aklınızda bulunsun diye paylaşayım dedim

sımdı aklıma geldı yha ben ruyamda oğlumu gordum sıyah saclı beyaz tenlı off cook tatlıydı yha mınıcık yuzu vardı. hemn dogsalarda sevsek azıcık :))))

Evet yavrum bayağı hazırız.Evet yavrum ucuza geldi ben de bakıp bakıp
duruyordum hemen toplanıyor,oldukça hafif çok hoşuma gidiyordu
Ben beğensem de pahalı geliyordu eşime de hiç söylememiştim.
Cumartesi de tesadüf oldu işte bayağı uyguna aldık ki.100 tllikte indirim çeki
aldık 1 ay süreyle onu da kullanacağım.Durucuklar adaş adaş gezerler annem
Umarım sana da kısmet olur yavrum bebek arabası düşünmezken doğumdan
sonra alırız derken alıverdik herşey hayırlısı ve kısmetiyle bitanem

Otur kız oturduğun yerde
Tivibuyu arayıp corla onlara benim digitürke yaptığım gibi
Ayliz'in ne suçu var azıcık yemek yap otur totonun üstüne
Belin ağrıyacak sonra

küçük küçük 3 lü yapabilirsin alt alta güzel bi görüntü verir cnm...ne güzel odanın büyük olması benim küçük odam anca sığdırıcam eşyaları...

istnbuld oturnlar ıcın bu ev meselesı daha sıkıntılı benım evım netı120 m2 ama kucuk oda bebek odası olacak ama utu camasır asma
hep bu odada yaptım sımdı dığer odada yapsamda o esyalar gene oğlumun odada kalacak tayınım çıkınca burdan en az 4.1 ev tutacam ınsallh

Günaydın kuzum
Ne güzel eşinle mesainin aynı anda bitecek ne kadar küçük
şeylerler mutlu oluyoruz di mi?Ama oğluşunu görmen en büyük
mutluluk Ben de de sertleşmeler oluyor hafif kasılma
Ben de haftaya gideceğim doktora ben de soracağım önce sen bir sor

bizim tivibu ev...
aradım carladım arıza tespiti sürüyomuşmuş... kullandığımız cihazda da bi arıza oluşmuş olabilirmişmiş... şimdi kablo tv falan araştırıcam bu ne bee...

evdeykende tv siz zor hakketen. ben hiçbişey izlemesemde müzik kanalı açıyorum mutlaka açık oluyor tv.

senı kandırıodur :)))bende yurudugum zamn oğlum aşgılara baskı yapıo sancım oluo neden acaba yha zaten kafası cap asagı dogru duruo doncek healde kuzum bole gderse. bılemedm nie yururken agrım oldugunu

yoruluyosun heralde ondan mı oluyor ki acaba :44:

yoğun ama güzel bi hafta olmuş bütün işlerinizide halletmişsiniz. bebişinde kocaman olmuş. maşallah
bende çok merak ediyorum ne kadar oldunu. en son gittiğimde 1329 gr dı oğlum. yarın görücez bizde.

selam canım.
benimde aklımda bir meyve var akşam yedim aslında ama benim annemlerin ordaki komşumuzun bahçesinden canım istiyor bugün annemi arayıp sordurucam bakalım olmuş mu olduysa banada toplasınlar.
kontrolünüzde güzel geçicek canım inşallah akşama söylersin nasıl tombiş kocaman oldunu bebişinin

iyi söyledin canım.
zaten o söylenen ağırlık bebeğin yaklaşık ağırlığı. net bir ölçü değilki. bebiş söylenenden fazlada olabilir azda. zaten usg çıktısında da +- diye ne kadar fark olabileceği yazıyor. dr sağlıklı diyorsa gerisi çokta önemli değil bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…