Dantelli olan daha şık görünüyor ama giysilerden dantel izleri belli oluyor diye ben günlük olarak pek kullanamıyorum. özellikle açık renk bluz giyince bi de içi gösteriyor ya biraz. o yüzden diğeri daha rahat olabilir, ama daha önce de söylemiştim, bence en güzeli alttan çıtçıtlı emzirme badileri. biraz pahalı ama hepsi bi arada tek kat, hem sütyen hem atlet giymeye gerek kalmıyor, hem de bluzu ayrı kaldır, atleti ayrı kaldır kat kat olmuyor. belleriniz de açılmıyo. mesela bi yerde emzirmeniz gerekti, her zaman da gömlek giymiyoruz sonuçta bazen bluzu kaldırıp emzirmek gerekiyo, göbekler beller açılmıyor. bence en kullanışlı onlar, ben 3 renk almıştım, siyah beyaz ten. 16 aydır kullanıyorum, memnunum. bir de yazın doğum yapsanız da sonuçta kışın da emzireceksiniz. ama yazın sadece sütyen takarım, atleti çekemem diyosan. sen bilirsin. şimdiden güle güle kulan canım.
keçe bebek şekeri, keçe nikah şekeri
Eki Görüntüle 715814
selam canım. bu ara biraz tatsızım. akşam eşimle konuşurken ağladım bayakendimi rahatlatamıyorum. sürekli ağlamaklıyım. çok bunaldım işten güçten. birde işlerimde pek iyi değil bu ara çok stres oldum anlayacağın. doğum izni için iş yerimden 3 ay ekstra ücretsiz izin istemiştim onunda stresi sardı beni ne dicekler diye.
haftayada yerime bakıcak olan arkadaş ist. a gidicek. onunda stresi sardı beni. kendini çok iyi ifade edebilmesi lazım ki gönül rahatlığıyla beni izne göndersinler :18: çok dolu ve gerginim yani. böyle oturup biriyle dertleşesim çok ağlayasım var
cnm ilk iki ders yokama sanırım nddd hepsi var belki o paylaşabilirbitti kurs 6 haziranda yoga başlıyor
yaa benim deli gibi alışveriş yapasım var... ne alıcağım hiç önemli değil... gidiyim ıvır zıvır ne varsa doldurayım elimi kolumu
bizim ev borcu var her ay 1.500tl veriyoruz o yüzden elimizde pek fazla birşey kalmıyo kredi kartı borçları oluyo nakit pek geçmiyo evlendiğimden beri kartlara alıştım evlenmeden çnce herşeyi nakit alırdım ama evlenince kartla herşey birikiyo borc falan bakalım Allah yardımcımız olsun yine yavaş yavaş alıyoruz herşeyini amaa bir sürü eksik var bakalım nasıl halledicez..
kesınlıkle :) kışa baslıcaz yazında ohhh sortlar kotlar gycekler :)))
teşekkürler teyzelerii
kulpları bebe mağazasından aldım canım bebek odası satıyorlardı bu kulplardan bizede satamısınız dedik üçünü çıkarıp verdiler 9 lira tuttu toplam izne ayrılınca olur hepsi admencim yoğunsun şimdilik tatile girince sıkılacağız evde de eminim..
Eki Görüntüle 715765 Eki Görüntüle 715766 Eki Görüntüle 715767 Eki Görüntüle 715768
bugun guzel bi pazar gecrdiim kizlar normmald sevmem pazarlari esiimn supriz izni anmlerle brlkde guzel bi piknge vesile oldu. bugun 2kilo daha aldk herhalde.:))begim evdeyken cik daha harektli.oluyor ama disardayken dis sesleri yabanciliyo sanirim azaluyo bazen sirf bunun iciin bile cikasim gelmiyo disari ozluyorm hareketleini heleki yabanci bii karnma dokunsun babasi haric hemmenn keayor hareketi sanrm bira asosyal olcak oglum:)) eve gelnc aslyor.oynamaya sizde de oluyrmu?
bu arada net hala duzemedi yazular yanls olursa.ksra bakmayn teldenn grmek pek.zevksiz
iyi tatiller şekerimbize müsaade kızlar yoğun bir haftayı bitirdik çok şükür...üç gün yokuz haberiniz olsun...kendinize ve bebişlere çook ii bakın...öpüldünüz :))
teyzeleri minnosuma aldigimiz ciciler :)
int de sorun var 2 gundur hat gidip gelio umarim yukleyebildim.
Eki Görüntüle 715822 Eki Görüntüle 715823
anneannesi ve babaannesi alıyo ufak tefek şeyleri ama daha alınacak çok şey var ama para yokk
bebeğiniz aylık yarım ile 1 kilo arası kilo alıyorsa sütünüz yeterlidir
artık göğüs uçlarımız için eczaneden e vitamini kapsulu alıp kullanmaya başlayabiliriz göğüs uçlarımız yara olmasın diye
Günaydınlarrrr biz geldik kızçemle
Babamızı günü birlikte olsa Eskişehir'e yolcu ettik
O yüzden de uyuyamadık kızımla.Şimdiden çok ama çok özledik
Tuhaf tuhaf rüyalar da gördüm hayra yormaktan başka çaremiz yok.ALLAH'ım başımızdan eksik etmesin
cümlemizinkini(AMİN)
2 günümüz yoğun geçti küçük hanımın eksikleri.Cumartesi günü ebebeğe uğrayıp
havluydu,bornozdu derken bebek arabası ve araba koltuğu alıp döndük
Hiç aklımızda yoktu ama quinyy xtra zapp 3 tekerlekli 999dan 599a düşmüştü
araba koltuğu da maxi cosi 499 tlye aldık bitirdik.OrADAN ikeaya geçip eksikler vardı
raftı,kutudu,sepetti derken akşam ettik.Dün de beşimiğizi ve bebek arabamızı kurduk
odası doldu kızçeminAkşam üzeri de bankadaki arkadaşımın düğünü vardı
oraya gittik.Amirlerim,yetkililerim görünce kızçemle bize bayıldılar meğer ne kadar
özlemişim onları.Doğumdan sonra belli şartlar altında bankaya dönme sinyalleri bile
çaktım(şube hariç)Kızçem hayırlısıyla gelsin bir bakalım belkide
eşimin dediği gibi ''iş hayatını bile düşünmeyeceksin kızçemiz sayesinde''
bekleyelim ve görelimDÜğünden sonra akraba ziyaretine gittik
bir güzel mamacıkları götürdük kızımla gece geceEskiden gece vaktine
yakın yemek yeseydim anında çıkarırdım ama şimdi kızçemin sayesinde sağlığıma
kavuştum ALLAH'ım bana bu mucizeyi ve mucizenle birlikte verdiğin sağlık
için binlerce kez şükürler olsun
Şimdi geçmişi okuyayım da siz uyanana kadar ödevimi bitireyim
Kızlar
Aklıma geldi de hala bebek arabası almayan varsa açık renk alsın ayol
Bu yavrular bu sıcakta mangal gibi kavrulur koyü renk arabada..
Hafta sonu Antalya daydım da bizzat oğlumda yasadım kırmızı renk bile kavurdu siyah düşünemiyorum yaw
Günaydın arkadaşlar nasılsınız biz dün akşam biraz kötü bi akşam geçirdik kızımla. Eşimle sinemaya gittik kod adı olympus diye bi aksiyon filmine. Normalde çok severim aksiyon filmlerini ama kızım hiç sevmedi. Daha ilk dakikadan beri dan dan dun dun silah sesleri işkence sesleri insanların can çekişmeleri falan çok negatif geldi pişman oldum birçok sahneye bakamadım bile. Kocam da tam tersi ooo ne güzelmiş bu film diye diye izledi ben daha da gıcık oldum. Kızım başından beri bir saniye durmadı yavrum uyuyamadı irkilip durdu herhalde. aklım hep ondaydı çok rahatsız oldu belli ki. Bi daha tövbe doğurana kadar sinema yasak bize.
günaydın kızlar...
dün giden tv yayınımız hala düzelmemiş...şimdi tivibu yu arayıp bi posta carlamak istiyorum...koca gün boşa vakit harcayabildiğim bi o vardı, o da gitti... bugün akşam olmaz artık... dünden beri çok gerginim bu konuda...
olmadı bende kendimi mutfağa atarım bütün gün yemekler yaparım ama o zaman da belim sırtım çok ağrıyo çok yoruluyorum.... ufff yaaa:18:
herkese günayydııın.
Mutlu birgün geçirin inşallah canlar.
Benim bugünüm güzel geçicek inanıyorum. uzun zamandır ilk defa eşimle mesai saatimiz aynı anda biticekakşama erken saatte beraber olucaz yarın sabahta oğluşumuzu görmeye gidicez. benim şımarık oğlum yine yüzünü göstermicektir eminim ama olsun
Bu arada kızlar son bikaç gündür. karnımda gün içinde sertleşmeler oluyor. nette biraz araştırdım. yalancı doğum sancısı olabilirmiş. düzensizse sıkıntı yok yazıyordu. birde kasılmalar ağrısızda olsa oalbilir yazıyordu. benim ağrım yok diye pek dikkate almamıştım o sertleşmeleri.ama ağrısızda olsa bu sertleşmeler erken doğum habercisi olabilirmiş.:18: birde okuduğum yerde baş dönmesi
mide bulantısı ani halsizlik gibi belirtilerle bu kasılmalar olması durumunda dr.u arayın yazıyordu :18: yarın hepsini anlatıcam dr. a inşallah yalancı sancılardır bunlar.
ufffff bu yetebılıomuym konusu herseye ılk bole baslıoruz hea yetıomuyum acaba (ılk evlendıgımızde)??? sımdıde bebgmızde ben cok korkuyorum sutumun olmamasından yha offfffffff(
Hoooopp biz geldik hanımlaarrr..1 hafta oldu yine girmeyeli hatta daha uzun sürdü sanırım bu sefer. Yoğun bir hafta geçirdik cimcimemle inanılmaz yorulduk. Geçen hafta annemler, halamlar geldi memleketten yardım için. Onlar gelince hemen boyacıları çağırdık evimiz bir güzel boyandı, dipten temelden temizliğimiz yapıldı. Kızımızın odası geldi yerleşti, kıyafetleri yıkandı ütülendi onları da yerleştirdik. Doğum çantamızı hazırladık annenin babanın çantasını hazırladık Tek eksiğimiz park yatak. Onun da acelesi yok dedik çünkü ananesi beşiğimizi almıştı onu kurduk. İşte böyle hanımlar dün annemleri memlekete gönderdim Çok keyifli 1 hafta geçirmiştik hep beraber onlar gidince evimde bir sessizlik oldu. Neyse 1 ay sonra gelecekler nasılsa.
Hepiniz iyisinizdir inşallah bebişlerinizle. geçmişe azcık göz attım sonra bakacağım bugün çamaşır atma günüm onları halletmem lazım. özlemişim topiği yaw bakamadıkça sinir olmuştum hehe..cuma günü cimcimemi görmeye gittik doktor amcamıza. nst ye girdik tam kan sayımı yaptırdık. her şey yolunda çok şükür erken doğum var ama bizim cimcime direniyor sanırım 36. haftada kan takviyesi yapılacakmış. yani 2 hafta sonra doktorumuz bir daha çağırdı. 2200 gr ve 44 cm olmuşuz teyzeleri.. hadi bu kadarlık yeter biz gidelim garik :) işlerimizi halledip öyle gelelim. Hepinizi öpüyoruz..
günaydınnn herkesee.
güzel bir hafta sonu geçirdim ama sonunda yoruldum.temizlik,çamaşır,ütü,yerleştirme derken pestilim çıkmış bel ağrısından duramadım.
yoruldugumu hissettiğim anda bıraksam ne güzel olur ama hadi şunu da yapayım ,e hadi bu da çıksın aradan derken ben bitik vaziyetteydim.eşim de rahatsızdı dün nazlı kuzum benimen ufak bir soğuk algınlıgında bile düşer yüzü
işler bitti ben dinlenirken aklıma bir meyve düştü,basit birşey yaz kış olan bir meyvebeni yanlız göndermedi kalktık beraber aldık geldik sağ olsun aşkım
kızlar bugün akşam doktor kontrolüm dua edin hayırlı haberler duyayım.bir endişe ki ben de sormayın,sebepsiz yere.zaman daraldıkça paranoyak oluyor insan derdi ablam inanmazdım :26:
sizler de iyisinizdir umarım.
teşekkürler canımsende tamamlayınca koy bakalım mutlaka. iyiki ikea varmış çocuklarımız odasız kalacakmış
teşekkürler canım..
sağolasın canım.. daha güzelleri sizlerin olsun. sen ne yaptın halı beşik işini civilde evasudenin beşiğinden vardı 350 demişti sanırım ninni bebede 500 falandı galiba afiumdaki bebe mağazasında da 350 gibi bişi demişti. baktınmı oralara. bende en baştanberi o beşikten istemiştim ama hareketlenmeye başlayınca kullanılamayacak gibi geldi o yüzden odam için park yatak aldım ne yapacan mecbuuurrr..
evdeykende tv siz zor hakketen. ben hiçbişey izlemesemde müzik kanalı açıyorum mutlaka açık oluyor tv.
yoruluyosun heralde ondan mı oluyor ki acaba :44:
yoğun ama güzel bi hafta olmuş bütün işlerinizide halletmişsiniz. bebişinde kocaman olmuş. maşallah
bende çok merak ediyorum ne kadar oldunu. en son gittiğimde 1329 gr dı oğlum. yarın görücez bizde.
selam canım.
benimde aklımda bir meyve var akşam yedim aslında ama benim annemlerin ordaki komşumuzun bahçesinden canım istiyorbugün annemi arayıp sordurucam bakalım olmuş mu olduysa banada toplasınlar.
kontrolünüzde güzel geçicek canım inşallahakşama söylersin nasıl tombiş kocaman oldunu bebişinin
iyi söyledin canım.
zaten o söylenen ağırlık bebeğin yaklaşık ağırlığı. net bir ölçü değilki. bebiş söylenenden fazlada olabilir azda. zaten usg çıktısında da +- diye ne kadar fark olabileceği yazıyor. dr sağlıklı diyorsa gerisi çokta önemli değil bencede
ayyy ...
öyle yapıyorum bakalım ne kadar dayanıcam
ınsl canım benım cıtımm odun atesınde bol caaaatakma kafana canım söleyip söleyip susunlar...hadi git doyur kendini ve oğluşunu afiyet olsun..
ohhh semaverde çay keyfi haa..bizim yerimizde iç suzan hnm :)))
ay cnm beım bısde 1050 tl oduyoruz baaklım bu ay ılk taksıtı yatırdık kaldı 119 taksıtbizim ev borcu var her ay 1.500tl veriyoruz o yüzden elimizde pek fazla birşey kalmıyo kredi kartı borçları oluyo nakit pek geçmiyo evlendiğimden beri kartlara alıştım evlenmeden çnce herşeyi nakit alırdım ama evlenince kartla herşey birikiyo borc falan bakalım Allah yardımcımız olsun yine yavaş yavaş alıyoruz herşeyini amaa bir sürü eksik var bakalım nasıl halledicez..
cokkk tatlı olmus yaaa bayıldım bende besık gelsın ona gore yapıcamm bulut ıstıyorum bende odamısın bır kosesı paşama aıt ozel olsunıtıyyorum yoksa ayrı odamıs olmadııgı ıcınnnnnnnnn:26:teşekkürler teyzelerii
kulpları bebe mağazasından aldım canım bebek odası satıyorlardı bu kulplardan bizede satamısınız dedik üçünü çıkarıp verdiler 9 lira tuttu toplam izne ayrılınca olur hepsi admencim yoğunsun şimdilik tatile girince sıkılacağız evde de eminim..
Eki Görüntüle 715765 Eki Görüntüle 715766 Eki Görüntüle 715767 Eki Görüntüle 715768
pöffffffbu is.nizin mevzuu seni cok yipratti cnm braz daha sabret guclu olmaya calis az kaldi uzme oglunu kendnnide.
bu durumda bende sennle ayni.dertten.mudaribim tatlim. surekli bisi eksik sanki bide.esler bira analayamabiliyor sudami lazm daha.ne va dedigi zaman bende aglma basiyo. anliyom biizim kadr detayli dusnemeyblyolar ne yazikki
daha ne kaldi ? ayni tepkiler cnm bense.soylemedn halltmyi dusnuyorm artik:)) hakli.onlarda zaten.stres var bude biz herseyden.istyos:))
bayilim canm kizinin odasina becerkli anne uydurmussn herseyi gule gule gunler nasip olsun insallah
cnm bend oyle bisi dusnuyorm oyuncaklar filan.icin.bi fotosunu.koyablrmn eger mumkunse fikir olsun banada
cok tatalılar hele su karpuzlu olann hmm tam yemelıkkkteyzeleri minnosuma aldigimiz ciciler :)
int de sorun var 2 gundur hat gidip gelio umarim yukleyebildim.
Eki Görüntüle 715822 Eki Görüntüle 715823
gunaydın lar cnm gecmecı ana kız sızıııı neyse az kaldı sonrasında ev de beklersınız artıkk ALLAH kavustursun cnm benımmmGünaydınlarrrr biz geldik kızçemle
Babamızı günü birlikte olsa Eskişehir'e yolcu ettik
O yüzden de uyuyamadık kızımla.Şimdiden çok ama çok özledik
Tuhaf tuhaf rüyalar da gördüm hayra yormaktan başka çaremiz yok.ALLAH'ım başımızdan eksik etmesin
cümlemizinkini(AMİN)
2 günümüz yoğun geçti küçük hanımın eksikleri.Cumartesi günü ebebeğe uğrayıp
havluydu,bornozdu derken bebek arabası ve araba koltuğu alıp döndük
Hiç aklımızda yoktu ama quinyy xtra zapp 3 tekerlekli 999dan 599a düşmüştü
araba koltuğu da maxi cosi 499 tlye aldık bitirdik.OrADAN ikeaya geçip eksikler vardı
raftı,kutudu,sepetti derken akşam ettik.Dün de beşimiğizi ve bebek arabamızı kurduk
odası doldu kızçeminAkşam üzeri de bankadaki arkadaşımın düğünü vardı
oraya gittik.Amirlerim,yetkililerim görünce kızçemle bize bayıldılar meğer ne kadar
özlemişim onları.Doğumdan sonra belli şartlar altında bankaya dönme sinyalleri bile
çaktım(şube hariç)Kızçem hayırlısıyla gelsin bir bakalım belkide
eşimin dediği gibi ''iş hayatını bile düşünmeyeceksin kızçemiz sayesinde''
bekleyelim ve görelimDÜğünden sonra akraba ziyaretine gittik
bir güzel mamacıkları götürdük kızımla gece geceEskiden gece vaktine
yakın yemek yeseydim anında çıkarırdım ama şimdi kızçemin sayesinde sağlığıma
kavuştum ALLAH'ım bana bu mucizeyi ve mucizenle birlikte verdiğin sağlık
için binlerce kez şükürler olsun
Şimdi geçmişi okuyayım da siz uyanana kadar ödevimi bitireyim
nasılsın cnm benımm ıı sın ınslll ınsl bıse hedıye gelcek mıs gelemsse seneye dusunuyorum almayı zaten yerımız yok bır sene bır sendırrrKızlar
Aklıma geldi de hala bebek arabası almayan varsa açık renk alsın ayol
Bu yavrular bu sıcakta mangal gibi kavrulur koyü renk arabada..
Hafta sonu Antalya daydım da bizzat oğlumda yasadım kırmızı renk bile kavurdu siyah düşünemiyorum yaw
ohh pasta boek yap oturarardakn kız buzluga att ohh cnn ıstedıkce yersınngünaydın kızlar...
dün giden tv yayınımız hala düzelmemiş...şimdi tivibu yu arayıp bi posta carlamak istiyorum...koca gün boşa vakit harcayabildiğim bi o vardı, o da gitti... bugün akşam olmaz artık... dünden beri çok gerginim bu konuda...
olmadı bende kendimi mutfağa atarım bütün gün yemekler yaparım ama o zaman da belim sırtım çok ağrıyo çok yoruluyorum.... ufff yaaa:18:
ayy cnaım benımmm evet setlestı ole dogum hebercısı :44: benımdun basım dondu gece mıde bulandı hey ne oluyor bana o zamannherkese günayydııın.
Mutlu birgün geçirin inşallah canlar.
Benim bugünüm güzel geçicek inanıyorum. uzun zamandır ilk defa eşimle mesai saatimiz aynı anda biticekakşama erken saatte beraber olucaz yarın sabahta oğluşumuzu görmeye gidicez. benim şımarık oğlum yine yüzünü göstermicektir eminim ama olsun
Bu arada kızlar son bikaç gündür. karnımda gün içinde sertleşmeler oluyor. nette biraz araştırdım. yalancı doğum sancısı olabilirmiş. düzensizse sıkıntı yok yazıyordu. birde kasılmalar ağrısızda olsa oalbilir yazıyordu. benim ağrım yok diye pek dikkate almamıştım o sertleşmeleri.ama ağrısızda olsa bu sertleşmeler erken doğum habercisi olabilirmiş.:18: birde okuduğum yerde baş dönmesi
mide bulantısı ani halsizlik gibi belirtilerle bu kasılmalar olması durumunda dr.u arayın yazıyordu :18: yarın hepsini anlatıcam dr. a inşallah yalancı sancılardır bunlar.
ohh darısı bıze yaaa ınslll bende evım temıs artık herseyım hazır demek ıstyorum artıkkkHoooopp biz geldik hanımlaarrr..1 hafta oldu yine girmeyeli hatta daha uzun sürdü sanırım bu sefer. Yoğun bir hafta geçirdik cimcimemle inanılmaz yorulduk. Geçen hafta annemler, halamlar geldi memleketten yardım için. Onlar gelince hemen boyacıları çağırdık evimiz bir güzel boyandı, dipten temelden temizliğimiz yapıldı. Kızımızın odası geldi yerleşti, kıyafetleri yıkandı ütülendi onları da yerleştirdik. Doğum çantamızı hazırladık annenin babanın çantasını hazırladık Tek eksiğimiz park yatak. Onun da acelesi yok dedik çünkü ananesi beşiğimizi almıştı onu kurduk. İşte böyle hanımlar dün annemleri memlekete gönderdim Çok keyifli 1 hafta geçirmiştik hep beraber onlar gidince evimde bir sessizlik oldu. Neyse 1 ay sonra gelecekler nasılsa.
Hepiniz iyisinizdir inşallah bebişlerinizle. geçmişe azcık göz attım sonra bakacağım bugün çamaşır atma günüm onları halletmem lazım. özlemişim topiği yaw bakamadıkça sinir olmuştum hehe..cuma günü cimcimemi görmeye gittik doktor amcamıza. nst ye girdik tam kan sayımı yaptırdık. her şey yolunda çok şükür erken doğum var ama bizim cimcime direniyor sanırım 36. haftada kan takviyesi yapılacakmış. yani 2 hafta sonra doktorumuz bir daha çağırdı. 2200 gr ve 44 cm olmuşuz teyzeleri.. hadi bu kadarlık yeter biz gidelim garik :) işlerimizi halledip öyle gelelim. Hepinizi öpüyoruz..
gusel gusel haberlerl gel ınsl karabıberımmmgünaydınnn herkesee.
güzel bir hafta sonu geçirdim ama sonunda yoruldum.temizlik,çamaşır,ütü,yerleştirme derken pestilim çıkmış bel ağrısından duramadım.
yoruldugumu hissettiğim anda bıraksam ne güzel olur ama hadi şunu da yapayım ,e hadi bu da çıksın aradan derken ben bitik vaziyetteydim.eşim de rahatsızdı dün nazlı kuzum benimen ufak bir soğuk algınlıgında bile düşer yüzü
işler bitti ben dinlenirken aklıma bir meyve düştü,basit birşey yaz kış olan bir meyvebeni yanlız göndermedi kalktık beraber aldık geldik sağ olsun aşkım
kızlar bugün akşam doktor kontrolüm dua edin hayırlı haberler duyayım.bir endişe ki ben de sormayın,sebepsiz yere.zaman daraldıkça paranoyak oluyor insan derdi ablam inanmazdım :26:
sizler de iyisinizdir umarım.
aynen yaaaaaaaaaasımdı aklıma geldı yha ben ruyamda oğlumu gordum sıyah saclı beyaz tenlı off cook tatlıydı yha mınıcık yuzu vardı. hemn dogsalarda sevsek azıcık :))))
canım bir bakmışsın hallolmuş hepsi en geç doğum iznine çıktığında her şey belirlenmiş olacak, ve inşaallah allah gönlüne göre en hayırlısını versin sana..
yoga süperrr
bebişe süs mü alsan :)) ya da bak gez ama alma
canım sanırım çoğumuzun kredi vs sıkıntısı var ama allah sağlık versin bizlere hallolur... bebiş için eksk meksik hiç düşnme temel ihtiyaçlarından al bir iki tane öbür türlü hepsi büyür kaçımızın hem odası hem park yatağı hem beşiği vardı ya da hastane çıkış seti annelerimizin anneannelerimizin yaptığı aldığı bir iki eşyayla büyümedik mi zaten yazın bodyden başka birşey giydiremeyeceksinşiz diyorlar...sıkma canını hallolur mutlaka bebiş kısmetiyle gelir
ah canım ya yazın body den başka şey giydiremezsin diyorlasr gelecek yaza inş.. seneye de altlarında bezleriyler pıtır pıtır yürürler inş..akşamları da süsleriz kısmetse :)
çok güzel olmuş stickerlar güle güle kullanın
canım bizimki de aynı dışarıda bi sevdiğim seminerlerde oynuyor ama en çok eve gidip ayaklarımı uzatınca oynuyor yavrum benimle..ne yapsın başbaşa kalacağımız zamanı bekliyor demek dertleşmek için
iyi tatiller şekerim
güle güle giyinsin karpuzlu salopetini yerim en çok laciverttli tulumunu beğendimm :)))
olur olur hepsi yavaş yavaş olduğu kadar... zaten hele kıyafette büyüklerin sözü var ya çocuğun yediği helal giydiği haram diye, bir yatacak yeri bir bezi olsun karnı da doyar altı da alınır yaz çocuğu çıplak da olsa birşey olmaz asslında bayıla bayıla elzem gördüğümüz şeyler baktığında tam ticaret silsilesi..
ben aldım iki kez de kullandım :))
güle güle kullanın canım cybex de quinnye uygun bir anakucağı o da 299a düşmüştü sanırım biz onu aldık quinny dört tekelrklisini de abd den sipariş ettik çok ucuza geldi
biz mecburiyetten- internet sitesinde stokta siyah kalmadığı ve indirimli diye- krem rengi aldık ama çabuk leke olur diye düşünüyorum
canım ben normalde çok severim action ama hamileliğimden bu yana gerilim vs izlememeye çalışıyorum bir de en son cem yılmaza gittik sonrasında da salondan enfeksiyon vs bulaşmasın diye gitmiyoruz aslında çocuk olamdan gitmek lazımmış da korkuyoruz
bizde de digitürk enufak rüzgarda gidiyor.. sinir bozucu
canım bende de oluyor hatta dr farketti böyle olunca bir saat içinde 4-5 kez mutlaka beni ara diye ben hissettiğimde ayaklarımı uzatıp dinleniyorum geçiyor arada bir iki kez gece yatarken oldu farkettim ama dr yi arama gereği duymadım hiç
oo canım benim olduğu kadar benim bir arkadşaım sütü gelmediği için öylemutluydu ki oh ne rahat ilk günden çocuğu bırakıpgezmeye gidebiliyorum diye seviniyordu :))
canım elinize sağlık helal olsun çoğu şeyi halletmişsin
canım güzel haberlerle geleceksin bence :))
Kızlarrrrr Duru'mun hareketleri bazen çok canımı acıtıyor.Hele sol tarafımı
kemiriyor resmenYiyor mu bu kız beni ne?
BAZEN DE pat diye dönüyor mu ne midem bulanıyor o zaman:44::44::44::44:
Yılan gibi sürünüyor içimde çok yavaş ama yüzeye çok yakın.Bir de hıçkırıklarıyla
başımız beladaSürekli pıt pıt içimde saatli bomba gibi
Kızlarrrrr Duru'mun hareketleri bazen çok canımı acıtıyor.Hele sol tarafımı
kemiriyor resmenYiyor mu bu kız beni ne?
BAZEN DE pat diye dönüyor mu ne midem bulanıyor o zaman:44::44::44::44:
Yılan gibi sürünüyor içimde çok yavaş ama yüzeye çok yakın.Bir de hıçkırıklarıyla
başımız beladaSürekli pıt pıt içimde saatli bomba gibi
hayırlı gunler hanımlar ve cücük leriii nasılsnız bakalım bıs ıkıncı kahvaltımızı yaptıkda caymızıda aldık geldık bakmaya sızleree cok sukruher gunumuze pşamm bır ayona bır bu yana sallnıyor ıcerdee ttosunu yedimmmmmm
dun aksam park takı sefadan sonra esımel yurudukk bayagı hızlı yurudum dogum nefesı alrakdan hazılık yapıyorum ve donmesınıde saglıyormuss hıccde yorulmadımm sadece ayak parmagımı kesemedıgım tıknak yan kardesını azıcık ısırmıs ondan cnm yandı hemen eve gelır gelmes esım kestı ama bır komık bır komık ılk defa kestı ayy korkuyorr sonra bır canımı aktı dedım oglumuzun tırnaklarını nasl kesıcen sen yaa?:44:korkuyor hehe ne bılım dedıı dun hatımımı bıtırdım bgn de babamı son sayay okuyacak ve baba ana bır hatım duası yapacagız paşama ınsl ve gene baslıcam hemen bıtmesede ark.akrabalar okur ınsll devamınıı gece uyandım mıdem bulanıyordu ılk defa uzun zaman aradan sonraa aclıkdan bulandııı ama yatmadan elma yemıstımm:44: dunde bas donmesı hayırdır ınsl hafaya cuma dr gıdıcez bakalım ark.pers.gelıcek dogumiçinn ayy darısı bıslere ınslll
ınsl canım benım cıtımm odun atesınde bol caaaa
ay cnm beım bısde 1050 tl oduyoruz baaklım bu ay ılk taksıtı yatırdık kaldı 119 taksıtesım dıyor u 2 ayı atlatalım sonrasında normale donerızz kıyamıyorum onada cunku dogum da ne ka harcıyacagmız bellı dıll ınsl saglıklıca kucgaımıza alırızdaa parası bosver....sukur ben ılk aykı eksıklerını aldım ıkı takım daha alıcam tmm dır sorna gelen hedıyelere baglı larak tamamlarızz
cokkk tatlı olmus yaaa bayıldım bende besık gelsın ona gore yapıcamm bulut ıstıyorum bende odamısın bır kosesı paşama aıt ozel olsunıtıyyorum yoksa ayrı odamıs olmadııgı ıcınnnnnnnnn:26:
pöffffff
cok tatalılar hele su karpuzlu olann hmm tam yemelıkkk
gunaydın lar cnm gecmecı ana kız sızıııı neyse az kaldı sonrasında ev de beklersınız artıkk ALLAH kavustursun cnm benımmm:13:
nasılsın cnm benımm ıı sın ınslll ınsl bıse hedıye gelcek mıs gelemsse seneye dusunuyorum almayı zaten yerımız yok bır sene bır sendırrr
ohh pasta boek yap oturarardakn kız buzluga att ohh cnn ıstedıkce yersınn
ayy cnaım benımmm evet setlestı ole dogum hebercısı :44: benımdun basım dondu gece mıde bulandı hey ne oluyor bana o zamann
ohh darısı bıze yaaa ınslll bende evım temıs artık herseyım hazır demek ıstyorum artıkkk
gusel gusel haberlerl gel ınsl karabıberımmmevet paronayakk lık hepımızde var olucakdaa son gue kadrr
aynen yaaaaaaaaaa
selam kızlar bende yoktum haftasonu.doktotra gıttık ankaradan.kızımın kıstlerı konusunda cok rahatlattı.safra kesesının ordakı kıst tamemen gecmıs.akcigerındekı de kuçuluyormus.korkulcak bırsey yokmuş çok sukur. bır daha kı kontrol1ay sonra.ınş tamamen gecer.bızdekocişle ayrılmakzorunda kaldık.ben ankarada dogum yapıcam. annemlerle kalıyorum.buykbabam buyukannem falanda burda.cok cok kalabalık ev. rahat edemıyorum. Allah yardımcım olsun
canım bir bakmışsın hallolmuş hepsi en geç doğum iznine çıktığında her şey belirlenmiş olacak, ve inşaallah allah gönlüne göre en hayırlısını versin sana..
yoga süperrr
bebişe süs mü alsan :)) ya da bak gez ama alma
canım sanırım çoğumuzun kredi vs sıkıntısı var ama allah sağlık versin bizlere hallolur... bebiş için eksk meksik hiç düşnme temel ihtiyaçlarından al bir iki tane öbür türlü hepsi büyür kaçımızın hem odası hem park yatağı hem beşiği vardı ya da hastane çıkış seti annelerimizin anneannelerimizin yaptığı aldığı bir iki eşyayla büyümedik mi zaten yazın bodyden başka birşey giydiremeyeceksinşiz diyorlar...sıkma canını hallolur mutlaka bebiş kısmetiyle gelir
ah canım ya yazın body den başka şey giydiremezsin diyorlasr gelecek yaza inş.. seneye de altlarında bezleriyler pıtır pıtır yürürler inş..akşamları da süsleriz kısmetse :)
çok güzel olmuş stickerlar güle güle kullanın
canım bizimki de aynı dışarıda bi sevdiğim seminerlerde oynuyor ama en çok eve gidip ayaklarımı uzatınca oynuyor yavrum benimle..ne yapsın başbaşa kalacağımız zamanı bekliyor demek dertleşmek için
iyi tatiller şekerim
güle güle giyinsin karpuzlu salopetini yerim en çok laciverttli tulumunu beğendimm :)))
olur olur hepsi yavaş yavaş olduğu kadar... zaten hele kıyafette büyüklerin sözü var ya çocuğun yediği helal giydiği haram diye, bir yatacak yeri bir bezi olsun karnı da doyar altı da alınır yaz çocuğu çıplak da olsa birşey olmaz asslında bayıla bayıla elzem gördüğümüz şeyler baktığında tam ticaret silsilesi..
ben aldım iki kez de kullandım :))
güle güle kullanın canım cybex de quinnye uygun bir anakucağı o da 299a düşmüştü sanırım biz onu aldık quinny dört tekelrklisini de abd den sipariş ettik çok ucuza geldi
biz mecburiyetten- internet sitesinde stokta siyah kalmadığı ve indirimli diye- krem rengi aldık ama çabuk leke olur diye düşünüyorum
canım ben normalde çok severim action ama hamileliğimden bu yana gerilim vs izlememeye çalışıyorum bir de en son cem yılmaza gittik sonrasında da salondan enfeksiyon vs bulaşmasın diye gitmiyoruz aslında çocuk olamdan gitmek lazımmış da korkuyoruz
bizde de digitürk enufak rüzgarda gidiyor.. sinir bozucu
canım bende de oluyor hatta dr farketti böyle olunca bir saat içinde 4-5 kez mutlaka beni ara diye ben hissettiğimde ayaklarımı uzatıp dinleniyorum geçiyor arada bir iki kez gece yatarken oldu farkettim ama dr yi arama gereği duymadım hiç
oo canım benim olduğu kadar benim bir arkadşaım sütü gelmediği için öylemutluydu ki oh ne rahat ilk günden çocuğu bırakıpgezmeye gidebiliyorum diye seviniyordu :))
canım elinize sağlık helal olsun çoğu şeyi halletmişsin
canım güzel haberlerle geleceksin bence :))
Amin canım benim aminnnn.Hepimiz heyecanla aldıklarımızı sağlıklı bir
şekilde kullanmayı nasip etsin(main)
Benim de tırnağım etime batık yapmıştı ayyyy ne çektim
bennnn görünürde bir şey yoktu sonradan fark ettim dün benimki de
benim tırnaklarımı kesti ardından bir masaj hemen uyku modunu aldım
ALLAH'ım başımızdan eksik etme adamlarımızı ve ailemizi(amin):nazar:
sımdı aklıma geldı yha ben ruyamda oğlumu gordum sıyah saclı beyaz tenlı off cook tatlıydı yha mınıcık yuzu vardı. hemn dogsalarda sevsek azıcık :))))
Günaydın kuzum
Ne güzel eşinle mesainin aynı anda bitecek ne kadar küçük
şeylerler mutlu oluyoruz di mi?Ama oğluşunu görmen en büyük
mutlulukBen de de sertleşmeler oluyor hafif kasılma
Ben de haftaya gideceğim doktora ben de soracağım önce sen bir sor
aynı dertler bndede var :)) btek bnm sag tarafımı acıtıo temelerıyle hiçkırıkları yetıo zaten saydığmda hep 160 170 lerde hıckırıo :)))))
günaydınlarrr dün gece gördüğüm çatlaklar yüzünden biraz moralim bozuldu küçük küçük çıkmışlar bir iki tane o kadarda yağlanıyordum nerden çıktı bide eşim gördüü aa bunlar ne dedi değişik birşeyle oluşmuş diye bebişin hareketlerini görürüken gördü :78: :18: :18: :18: :18: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :78: Dünde annemin amcasını torunu kaynarcaya taşınmış oraya gideceğim bakalım moralim düzelirse gideceğim :97: :97: :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?