2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

cok sağol canım ama emzırme badylerı nasıl gosterıyor ben fazla buyuk goguslu degılım maalesef desteksızler kotu duruyo bende ama cok haklısın begendım emzırme badysını bende ndan alayım

canım bir bakmışsın hallolmuş hepsi en geç doğum iznine çıktığında her şey belirlenmiş olacak, ve inşaallah allah gönlüne göre en hayırlısını versin sana..

cnm ilk iki ders yokama sanırım nddd hepsi var belki o paylaşabilir bitti kurs 6 haziranda yoga başlıyor

yoga süperrr

yaa benim deli gibi alışveriş yapasım var... ne alıcağım hiç önemli değil... gidiyim ıvır zıvır ne varsa doldurayım elimi kolumu

bebişe süs mü alsan :)) ya da bak gez ama alma

canım sanırım çoğumuzun kredi vs sıkıntısı var ama allah sağlık versin bizlere hallolur... bebiş için eksk meksik hiç düşnme temel ihtiyaçlarından al bir iki tane öbür türlü hepsi büyür kaçımızın hem odası hem park yatağı hem beşiği vardı ya da hastane çıkış seti annelerimizin anneannelerimizin yaptığı aldığı bir iki eşyayla büyümedik mi zaten yazın bodyden başka birşey giydiremeyeceksinşiz diyorlar...sıkma canını hallolur mutlaka bebiş kısmetiyle gelir

kesınlıkle :) kışa baslıcaz yazında ohhh sortlar kotlar gycekler :)))

ah canım ya yazın body den başka şey giydiremezsin diyorlasr gelecek yaza inş.. seneye de altlarında bezleriyler pıtır pıtır yürürler inş..akşamları da süsleriz kısmetse :)

çok güzel olmuş stickerlar güle güle kullanın

canım bizimki de aynı dışarıda bi sevdiğim seminerlerde oynuyor ama en çok eve gidip ayaklarımı uzatınca oynuyor yavrum benimle..ne yapsın başbaşa kalacağımız zamanı bekliyor demek dertleşmek için

bize müsaade kızlar yoğun bir haftayı bitirdik çok şükür...üç gün yokuz haberiniz olsun...kendinize ve bebişlere çook ii bakın...öpüldünüz :))
iyi tatiller şekerim

teyzeleri minnosuma aldigimiz ciciler :)

int de sorun var 2 gundur hat gidip gelio umarim yukleyebildim.

Eki Görüntüle 715822 Eki Görüntüle 715823

güle güle giyinsin karpuzlu salopetini yerim en çok laciverttli tulumunu beğendimm :)))

anneannesi ve babaannesi alıyo ufak tefek şeyleri ama daha alınacak çok şey var ama para yokk

olur olur hepsi yavaş yavaş olduğu kadar... zaten hele kıyafette büyüklerin sözü var ya çocuğun yediği helal giydiği haram diye, bir yatacak yeri bir bezi olsun karnı da doyar altı da alınır yaz çocuğu çıplak da olsa birşey olmaz asslında bayıla bayıla elzem gördüğümüz şeyler baktığında tam ticaret silsilesi..

ben aldım iki kez de kullandım :))

güle güle kullanın canım cybex de quinnye uygun bir anakucağı o da 299a düşmüştü sanırım biz onu aldık quinny dört tekelrklisini de abd den sipariş ettik çok ucuza geldi

biz mecburiyetten- internet sitesinde stokta siyah kalmadığı ve indirimli diye- krem rengi aldık ama çabuk leke olur diye düşünüyorum

canım ben normalde çok severim action ama hamileliğimden bu yana gerilim vs izlememeye çalışıyorum bir de en son cem yılmaza gittik sonrasında da salondan enfeksiyon vs bulaşmasın diye gitmiyoruz aslında çocuk olamdan gitmek lazımmış da korkuyoruz

bizde de digitürk enufak rüzgarda gidiyor.. sinir bozucu

canım bende de oluyor hatta dr farketti böyle olunca bir saat içinde 4-5 kez mutlaka beni ara diye ben hissettiğimde ayaklarımı uzatıp dinleniyorum geçiyor arada bir iki kez gece yatarken oldu farkettim ama dr yi arama gereği duymadım hiç

ufffff bu yetebılıomuym konusu herseye ılk bole baslıoruz hea yetıomuyum acaba (ılk evlendıgımızde)??? sımdıde bebgmızde ben cok korkuyorum sutumun olmamasından yha offfffffff (

oo canım benim olduğu kadar benim bir arkadşaım sütü gelmediği için öylemutluydu ki oh ne rahat ilk günden çocuğu bırakıpgezmeye gidebiliyorum diye seviniyordu :))

canım elinize sağlık helal olsun çoğu şeyi halletmişsin

canım güzel haberlerle geleceksin bence :))

Sağol cnm benim halısını almadık daha bakamadım işler yogun olunca fırsat bulamıyorum ne eşim ne ben evet gördüm canım civildekini ama ben sorduğumda ordada 480 civarı demişlerde afiumdakine bakmadım almayacağım diye birde dediğin gibi çok sallanan bişi bebek hareketlenince sıkıntı olur diye düşündüm bende sonradan vazgeçtim ama kvler alırsa ondan aldırırım olmadı küçük beşiklerden aldıracağım cnmm

bılemedm kı bnde neden oluyo dr solım bakalım cmtesı ne dıcek

ayyy ...
öyle yapıyorum bakalım ne kadar dayanıcam

Dayanamayacaksın sen az çok tanıdık birbirimizi
Çok yorulma annem ben de azar azar çamaşır asacağım
bugün toto büyütme günüm
Kapı süsü yapacağım taşlarımı yapıştıracağım
ve aşkımı bekleyeceğim altı gözle(2 ben de 2 lens,2 adette Duru'nunkiler)

hayırlı gunler hanımlar ve cücük leriii nasılsnız bakalım bıs ıkıncı kahvaltımızı yaptıkda caymızıda aldık geldık bakmaya sızleree cok sukruher gunumuze pşamm bır ayona bır bu yana sallnıyor ıcerdee ttosunu yedimmmmmm
dun aksam park takı sefadan sonra esımel yurudukk bayagı hızlı yurudum dogum nefesı alrakdan hazılık yapıyorum ve donmesınıde saglıyormuss hıccde yorulmadımm sadece ayak parmagımı kesemedıgım tıknak yan kardesını azıcık ısırmıs ondan cnm yandı hemen eve gelır gelmes esım kestı ama bır komık bır komık ılk defa kestı ayy korkuyorr sonra bır canımı aktı dedım oglumuzun tırnaklarını nasl kesıcen sen yaa?:44:korkuyor hehe ne bılım dedıı dun hatımımı bıtırdım bgn de babamı son sayay okuyacak ve baba ana bır hatım duası yapacagız paşama ınsl ve gene baslıcam hemen bıtmesede ark.akrabalar okur ınsll devamınıı gece uyandım mıdem bulanıyordu ılk defa uzun zaman aradan sonraa aclıkdan bulandıııama yatmadan elma yemıstımm:44: dunde bas donmesı hayırdır ınsl hafaya cuma dr gıdıcez bakalım ark.pers.gelıcek dogumiçinn ayy darısı bıslere ınslll

takma kafana canım söleyip söleyip susunlar...hadi git doyur kendini ve oğluşunu afiyet olsun..

ohhh semaverde çay keyfi haa..bizim yerimizde iç suzan hnm :)))
ınsl canım benım cıtımm odun atesınde bol caaaa
ay cnm beım bısde 1050 tl oduyoruz baaklım bu ay ılk taksıtı yatırdık kaldı 119 taksıt esım dıyor u 2 ayı atlatalım sonrasında normale donerızz kıyamıyorum onada cunku dogum da ne ka harcıyacagmız bellı dıll ınsl saglıklıca kucgaımıza alırızdaa parası bosver....sukur ben ılk aykı eksıklerını aldım ıkı takım daha alıcam tmm dır sorna gelen hedıyelere baglı larak tamamlarızz
cokkk tatlı olmus yaaa bayıldım bende besık gelsın ona gore yapıcamm bulut ıstıyorum bende odamısın bır kosesı paşama aıt ozel olsunıtıyyorum yoksa ayrı odamıs olmadııgı ıcınnnnnnnnn:26:
pöffffff

teyzeleri minnosuma aldigimiz ciciler :)

int de sorun var 2 gundur hat gidip gelio umarim yukleyebildim.

Eki Görüntüle 715822 Eki Görüntüle 715823
cok tatalılar hele su karpuzlu olann hmm tam yemelıkkk
gunaydın lar cnm gecmecı ana kız sızıııı neyse az kaldı sonrasında ev de beklersınız artıkk ALLAH kavustursun cnm benımmm:13:
nasılsın cnm benımm ıı sın ınslll ınsl bıse hedıye gelcek mıs gelemsse seneye dusunuyorum almayı zaten yerımız yok bır sene bır sendırrr
ohh pasta boek yap oturarardakn kız buzluga att ohh cnn ıstedıkce yersınn
ayy cnaım benımmm evet setlestı ole dogum hebercısı :44: benımdun basım dondu gece mıde bulandı hey ne oluyor bana o zamann

ohh darısı bıze yaaa ınslll bende evım temıs artık herseyım hazır demek ıstyorum artıkkk
gusel gusel haberlerl gel ınsl karabıberımmm evet paronayakk lık hepımızde var olucakdaa son gue kadrr

sımdı aklıma geldı yha ben ruyamda oğlumu gordum sıyah saclı beyaz tenlı off cook tatlıydı yha mınıcık yuzu vardı. hemn dogsalarda sevsek azıcık :))))
aynen yaaaaaaaaaa

Son düzenleme:

oldu cnm baska nası sevınebılıo yha ne kadar rahatmıs ole yazık mınıcık bebege yha

Kızlarrrrr Duru'mun hareketleri bazen çok canımı acıtıyor.Hele sol tarafımı
kemiriyor resmenYiyor mu bu kız beni ne?
BAZEN DE pat diye dönüyor mu ne midem bulanıyor o zaman:44::44::44::44:
Yılan gibi sürünüyor içimde çok yavaş ama yüzeye çok yakın.Bir de hıçkırıklarıyla
başımız beladaSürekli pıt pıt içimde saatli bomba gibi

günaydınlarrr dün gece gördüğüm çatlaklar yüzünden biraz moralim bozuldu küçük küçük çıkmışlar bir iki tane o kadarda yağlanıyordum nerden çıktı bide eşim gördüü aa bunlar ne dedi değişik birşeyle oluşmuş diye bebişin hareketlerini görürüken gördü :78: :18: :18: :18: :18: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :78: Dünde annemin amcasını torunu kaynarcaya taşınmış oraya gideceğim bakalım moralim düzelirse gideceğim :97: :97: :97:

kızlar gögüs ucu dogumdan sora yara olmasın dıye krem falan demıs bazı arkadaslar nedır o şimdiden mı kullanmak gerekıyo adı nedır acaba o kremın offf ne kadar yapmamız gereken seyler varmıs yahuuuu gercekten annelık ne zormus bız babalardan 9+1 ondeyız vallahı :)))))

selam kızlar bende yoktum haftasonu.doktotra gıttık ankaradan.kızımın kıstlerı konusunda cok rahatlattı.safra kesesının ordakı kıst tamemen gecmıs.akcigerındekı de kuçuluyormus.korkulcak bırsey yokmuş çok sukur. bır daha kı kontrol1ay sonra.ınş tamamen gecer.bızdekocişle ayrılmakzorunda kaldık.ben ankarada dogum yapıcam. annemlerle kalıyorum.buykbabam buyukannem falanda burda.cok cok kalabalık ev. rahat edemıyorum. Allah yardımcım olsun

aynı dertler bndede var :)) btek bnm sag tarafımı acıtıo temelerıyle hiçkırıkları yetıo zaten saydığmda hep 160 170 lerde hıckırıo :)))))

benimde aynısı oluyo canım hatta karnımı dirseğiyle mi artık bacağıylamı ne dağ gibi oluyo göbeğimin bi tarafı sınra dışarda bazen ne yapıyorsa acıtıyo elimi karnıma koyuyorum kaçıyo sonra

Amin canım benim aminnnn.Hepimiz heyecanla aldıklarımızı sağlıklı bir
şekilde kullanmayı nasip etsin(main)
Benim de tırnağım etime batık yapmıştı ayyyy ne çektim
bennnn görünürde bir şey yoktu sonradan fark ettim dün benimki de
benim tırnaklarımı kesti ardından bir masaj hemen uyku modunu aldım
ALLAH'ım başımızdan eksik etme adamlarımızı ve ailemizi(amin):nazar
:

doğum yapınca napıcaksın cnm nası yatıcaksın emzırmek zaten hep bı zor olucak senn ıcın goguslerın dsarıda olucak allah yardımcın olsun cnm bnm yha

Güle güle kullan yavrum seninki daha bile ucuza gelmiştir
Allah'ım o güzel günleri de yaşatsın bize arabalarının içinde

eşlermız olmasa yanımızda ne yapardk bılmıorum valla allah basımızdan eksık etmesınnnnnnn

sımdı aklıma geldı yha ben ruyamda oğlumu gordum sıyah saclı beyaz tenlı off cook tatlıydı yha mınıcık yuzu vardı. hemn dogsalarda sevsek azıcık :))))

heheh bak benimde aklıma eşimin lafı geldi. doğsada heemn sevilcek kıvama gelse diyor. doğduğunda ufak oluyorlar ya korkuyor şimdiden nasıl kucağıma alıcam diye

geceden geceye anca görüşüyoruz eşimle. ondada 1 saat oturuyoruz sonra benim uykum geliyor
o yüzden de aynı anda erken çıkıcak olmamız büyük mutluluk benim için
yarın sorucam bakalım dr. a ne dicek. inşallah normaldir.

benimde çok uzun sürmüyor en fazla 20 sn sonra normale dönüyor. banada dr demişti. öyle bişey olursa ara diye. ama ben kısa sürdüğü ve sürekli olmadığı için aramadım. normaldir diye düşünüyorum ama yarın kontrolde tekrar söylicem.

aynı dertler bndede var :)) btek bnm sag tarafımı acıtıo temelerıyle hiçkırıkları yetıo zaten saydığmda hep 160 170 lerde hıckırıo :)))))

Ben de sayıyorum hıçkırıklarını sonra acıyorum kimbilir
ne kadar zordur onun için hemen ovuyorum pıt pıt sesinin
geldiği yeri,su içiyorum ve yürüyorum....Ayyyy çok vicdan yapcaz
biz çokkkkk

ne olcak kıs mınık mnık catlaklardan bna bnmkılerın ftgrafını cektırıp koydurma bnm yerımde olsan ne yapardn acaba. bacak ıclerım dız kapaklarama kadar catlaklar ınıo popom ole karnım desen catladı kedı tırmıklamıs gıbıyım heryerımı kırmızı hep bde dustan sonra mosmor oluyolar aynaya bakamıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…