2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

ayneenn benimki de öyle bazen canımı yakıyor hatta nefesim kesiliyor tuha oluyorum
birde benim oğluşumda çok hıçkırıyor günde 2-3 kere hıçkırık tutuyor bayada sürüyor. bende su içiyorum belki işe yarar diyee

Ben de sayıyorum hıçkırıklarını sonra acıyorum kimbilir
ne kadar zordur onun için hemen ovuyorum pıt pıt sesinin
geldiği yeri,su içiyorum ve yürüyorum....Ayyyy çok vicdan yapcaz
biz çokkkkk

aynen :)) bızm yapablcegmz hıc bse yok suanda :)) napsın annesı yha yutmayı oğrenıo :)))) doğncada allah buyuktur

Neresiyle bu kadar güçlü hareketler yapıyor bazen çözemiyorum:44::44::44::44:
Geçenlerde canımı çok acıttı göbüşümün bir tarafı yükseldi ben de biraz vurdum
hatta kızdım ''annem bunu nasıl hareket böyle.Aikidocu gibisin diye''
Hemen kaçtı oradan eşim de doğsun Duru söyleyeceğim annen seni tokatlıyordu diye

benm esımde ole dıo :) alamam bn dıo mınıcık olucak dıo bıyerı kırılır dıo. bnmkı manyak ole yapma ole tutma der gelenlerede vermez kımseye cocugu :)))

kızlar hepinize günaydın. kac gundur gecelerı ruyamda dogum yaparken goruyorum ılk bebegım olacagından ınanılmaz bır korku sardı benı yaa aılem cok zorluyor normal dogum konusunda ben cok kararsızım .normal dogumdan yanaydım ama gordugum ruyalar benı cok korkuttu ne yapıcam bılemıyorum aklımdan bır turlu cıkmıyor cok stress oldum ((

allah senı aynen sbh su ıcıyorum yada yemek babamıza dıyorm bızım sıpa saldırıyor hemen tıkandı babası kılıklı cok cok yıyorrr sonrada hıckırıyorranesi kurban olsun her konusmamız onun usutune ınsl saglıcakla kucgaımıza almak nasıp olurdaaa

sevındım canım benımm senn ve melegının adınaa:13:cok sukurrevet kalabalıkda pek rhat edemessın cnm benım ALLAH kolaylıkversın ınsl

amınnnnnnnnnn rabbım hep sevdırsın bıslrı bırbırımızaa ALLAH korkusu versın ınsll

BENİM de nefesimi kesti geçenlerde ben de bir acayip olmuştum
Hatta dedim eşime geliyor bu kız benimki gayet rahat bir tip
Gelmez o sanki Duru ile sözleşme imzalamışlarBiz ne kadar erken gelecek
korkusu yaşıyorsak eşlerimiz yani benimki en az 38 hafta biçiyor doktor sanki
Hıçkırıklarına kurban olduklarımmmmm küçücük vücutlarıyla sarsılıp duruyorlar

şimdi nette okudum çatlaklara kakao yağı iyi gelir diyo bugün de bitkisel şeyler satan yere gidicem bakalım ne vericek yağlardan

neden ayrı kaldınız ki öyle Allah yardımcın olsun zor bi durum

bende öyle dağ gibi olunca elliyorum sürekli elimle hareketlerini takip ediyorum. eşim kızıyor rahat bırakmıyosun çocuğu diye. tek değilmişim sevindim oyun oynuyoruz biz oğlumla babası anlamıyor kıskanıyor mu ne

benm esımde ole dıo :) alamam bn dıo mınıcık olucak dıo bıyerı kırılır dıo. bnmkı manyak ole yapma ole tutma der gelenlerede vermez kımseye cocugu :)))

heheh ben alışır diye umut ediyorum. inşallahta öyle olur.
geçen yıl kuzenimin bebeğini görmeye gittiğimizde 15 günlük falandı daha. eşim korkuyor yaklaşamıyor. kuzenimde kucağına aldı gösteriyor eşime. sonra biranda bıraktı bebeği kucağına eşimin halini unutamam o kadar panik olduki yüzü kızardı panikten o zamanda niye bu kadar küçükki diye soruyordu bana. ne bekliyorsa yeni doğan bebekten

benimki de öyle diyecek gibi geliyor bana.şimdiden evhamlı,doğunca ne olacak bakalım merak ediyorum.öyle herkes gelmesin diyo .gelene git mi diyeceğiz sen de dedim.uzun oturmasınlar o zaman diyo doğmadan kıskanma başladı

aynen :)) bızm yapablcegmz hıc bse yok suanda :)) napsın annesı yha yutmayı oğrenıo :)))) doğncada allah buyuktur

Yutmakkkk küçücük ağzıylaaaa neler neler yapıyorlar
içimizde Doğunca da gaz çıkarmalarıyla
uğraşacağızHer hıçkırdığında karnımdaki hıçkırıkları
aklıma gelecek

kimsenin doğumla ilgili fikirlerine söylediklerine kulak asma bence. bende sezeryandan çok korkuyordum. illa normal doğum istiyordum. ama artık dr ne derse kabulum. aslında ikiside kolay ikiside zor. bazen yeni doğum yapmış bayanlarla konuşuyorum aman hiç korkma içinde kalıcak değil ya bu çocuk çıkıcak bi şekilde zaten bebeği görünce herşey uçup gidicek bebeğinin güzelliğiyle diyorlar. sende sıkıntı yapma kendine. gece yatarken dua oku bebeğini nasıl emzirdiğini öpüp kokladığını hayal et sıkıntılı şeyler düşündüğün için sıkıntılı rüyalar görüyorsun içini ferah tut bence

benımde artık ne derse kabulum ama işte hastane fobisi olan biriyim doktoruma danıstım bu konuyu bana ıkısınınde ıyı yanları oldugunu aynı zamanda ıkısınınde kotu yanlarınında olabılecegını soyledı tamamen kısıye baglıymıs ben senı ılla soyle olsun dıye kesın bırsey soylemem dedı ama bırı dedıgınız gıbı doğal bır olay dıgerı ameliyat . saglıgımız sımdılık cok sukur ıyı gıdyor .her gece okuyorum duamı ama tedırgınım acaba bır pıskıatrı bolumunumu zıyaret etsem ya

iyi senin eşin sakinmiş. benimki tam bir panik. o yüzden ben bi yerim acıdığında öyle nefesim falan kesildiğinde söyleyemiyorum. hele bu gece çok komikti. ben wc ye kalkıyorum dönüyorum ya bir panik uaynışı var çok komik yaa noldu bişey mi oldu iyi misin ben mi çarptım peş peşe soruyor. yok bişey diyorum döndüm sadece hadi uyu sen diyorum tamam deyip yatıyor. yazık yaa çok panik çookk benle birlikte oda doğurcak kesin panikten

benim eşim şimdiden diyor sen oğlunla ilgilenince beni unutucan diyoo şimdiden hareketleriyle konuşuyorsun beni unuttun doğunca ne olucak diyo hihihiihihi

tabi ihtiyaca göre ayarlamak lazım. odasına en az 1 yaşından önce ayıramam gibime geliyo o yüzden park aldım bende.
cok cicici olmus odası güle güle kullanın ınsalh
teşekkürler teyzemiz..
sımdı aklıma geldı yha ben ruyamda oğlumu gordum sıyah saclı beyaz tenlı off cook tatlıydı yha mınıcık yuzu vardı. hemn dogsalarda sevsek azıcık :))))
amaannnn ne güzel ya rüyada bile olsa
çok güzel olmuş stickerlar güle güle kullanın
teşekkürler canumm..
alsınlar tabi o zaman acımazsın verdiğin parayakötümüyüm neyim

teşekkürler teyzemiz.. çok zevkli oluyor. biran önce gelsinde yapıştırın
bu arada tüm kredi ödeyenlere allah kolaylık versin. araba kredisini yeni bitiren biri olarak zor bişi olduğunu biliyorum.

slm anneler nasılsınız? ya bana günler geçmiyor gibi geliyo. çalışıyorum bide 5hafta daha nasıl geçicek bilmiyorum. ben mi çok aceleciyim acaba yaa. kızımı kucağıma almak istiyorum artık ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…