Kızlarrrrr Duru'mun hareketleri bazen çok canımı acıtıyor.Hele sol tarafımı
kemiriyor resmenYiyor mu bu kız beni ne?
BAZEN DE pat diye dönüyor mu ne midem bulanıyor o zaman:44::44::44::44:
Yılan gibi sürünüyor içimde çok yavaş ama yüzeye çok yakın.Bir de hıçkırıklarıyla
başımız beladaSürekli pıt pıt içimde saatli bomba gibi
Ben de sayıyorum hıçkırıklarını sonra acıyorum kimbilir
ne kadar zordur onun için hemen ovuyorum pıt pıt sesinin
geldiği yeri,su içiyorum ve yürüyorum....Ayyyy çok vicdan yapcaz
biz çokkkkk
benimde aynısı oluyo canım hatta karnımı dirseğiyle mi artık bacağıylamı ne dağ gibi oluyo göbeğimin bi tarafı sınra dışarda bazen ne yapıyorsa acıtıyo elimi karnıma koyuyorum kaçıyo sonra
heheh bak benimde aklıma eşimin lafı geldi. doğsada heemn sevilcek kıvama gelse diyor. doğduğunda ufak oluyorlar ya korkuyor şimdiden nasıl kucağıma alıcam diye
geceden geceye anca görüşüyoruz eşimle. ondada 1 saat oturuyoruz sonra benim uykum geliyor
o yüzden de aynı anda erken çıkıcak olmamız büyük mutluluk benim için
yarın sorucam bakalım dr. a ne dicek. inşallah normaldir.
benimde çok uzun sürmüyor en fazla 20 sn sonra normale dönüyor. banada dr demişti. öyle bişey olursa ara diye. ama ben kısa sürdüğü ve sürekli olmadığı için aramadım. normaldir diye düşünüyorum ama yarın kontrolde tekrar söylicem.
allah senı aynen sbh su ıcıyorum yada yemek babamıza dıyorm bızım sıpa saldırıyor hemen tıkandı babası kılıklı cok cok yıyorrr sonrada hıckırıyorrKızlarrrrr Duru'mun hareketleri bazen çok canımı acıtıyor.Hele sol tarafımı
kemiriyor resmenYiyor mu bu kız beni ne?
BAZEN DE pat diye dönüyor mu ne midem bulanıyor o zaman:44::44::44::44:
Yılan gibi sürünüyor içimde çok yavaş ama yüzeye çok yakın.Bir de hıçkırıklarıyla
başımız beladaSürekli pıt pıt içimde saatli bomba gibi
sevındım canım benımm senn ve melegının adınaa:13:cok sukurrselam kızlar bende yoktum haftasonu.doktotra gıttık ankaradan.kızımın kıstlerı konusunda cok rahatlattı.safra kesesının ordakı kıst tamemen gecmıs.akcigerındekı de kuçuluyormus.korkulcak bırsey yokmuş çok sukur. bır daha kı kontrol1ay sonra.ınş tamamen gecer.bızdekocişle ayrılmakzorunda kaldık.ben ankarada dogum yapıcam. annemlerle kalıyorum.buykbabam buyukannem falanda burda.cok cok kalabalık ev. rahat edemıyorum. Allah yardımcım olsun
amınnnnnnnnnn rabbım hep sevdırsın bıslrı bırbırımızaa ALLAH korkusu versın ınsll
Amin canım benim aminnnn.Hepimiz heyecanla aldıklarımızı sağlıklı bir
şekilde kullanmayı nasip etsin(main)
Benim de tırnağım etime batık yapmıştı ayyyy ne çektim
bennnn görünürde bir şey yoktu sonradan fark ettim dün benimki de
benim tırnaklarımı kesti ardından bir masaj hemen uyku modunu aldım
ALLAH'ım başımızdan eksik etme adamlarımızı ve ailemizi(amin):nazar:
ayneenn benimki de öyle bazen canımı yakıyor hatta nefesim kesiliyor tuha oluyorum
birde benim oğluşumda çok hıçkırıyor günde 2-3 kere hıçkırık tutuyor bayada sürüyor.bende su içiyorum belki işe yarar diyee
ne olcak kıs mınık mnık catlaklardan bna bnmkılerın ftgrafını cektırıp koydurma bnm yerımde olsan ne yapardn acaba. bacak ıclerım dız kapaklarama kadar catlaklar ınıo popom ole karnım desen catladı kedı tırmıklamıs gıbıyım heryerımı kırmızı hep bde dustan sonra mosmor oluyolar aynaya bakamıorum
selam kızlar bende yoktum haftasonu.doktotra gıttık ankaradan.kızımın kıstlerı konusunda cok rahatlattı.safra kesesının ordakı kıst tamemen gecmıs.akcigerındekı de kuçuluyormus.korkulcak bırsey yokmuş çok sukur. bır daha kı kontrol1ay sonra.ınş tamamen gecer.bızdekocişle ayrılmakzorunda kaldık.ben ankarada dogum yapıcam. annemlerle kalıyorum.buykbabam buyukannem falanda burda.cok cok kalabalık ev. rahat edemıyorum. Allah yardımcım olsun
benimde aynısı oluyo canım hatta karnımı dirseğiyle mi artık bacağıylamı ne dağ gibi oluyo göbeğimin bi tarafı sınra dışarda bazen ne yapıyorsa acıtıyo elimi karnıma koyuyorum kaçıyo sonra
benm esımde ole dıo :) alamam bn dıo mınıcık olucak dıo bıyerı kırılır dıo. bnmkı manyak ole yapma ole tutma der gelenlerede vermez kımseye cocugu :)))
benm esımde ole dıo :) alamam bn dıo mınıcık olucak dıo bıyerı kırılır dıo. bnmkı manyak ole yapma ole tutma der gelenlerede vermez kımseye cocugu :)))
aynen :)) bızm yapablcegmz hıc bse yok suanda :)) napsın annesı yha yutmayı oğrenıo :)))) doğncada allah buyuktur
kızlar hepinize günaydın. kac gundur gecelerı ruyamda dogum yaparken goruyorum ılk bebegım olacagından ınanılmaz bır korku sardı benı yaa aılem cok zorluyor normal dogum konusunda ben cok kararsızım .normal dogumdan yanaydım ama gordugum ruyalar benı cok korkuttu ne yapıcam bılemıyorum aklımdan bır turlu cıkmıyor cok stress oldum((
Neresiyle bu kadar güçlü hareketler yapıyor bazen çözemiyorum:44::44::44::44:
Geçenlerde canımı çok acıttı göbüşümün bir tarafı yükseldi ben de biraz vurdum
hatta kızdım ''annem bunu nasıl hareket böyle.Aikidocu gibisin diye''
Hemen kaçtı oradan eşim de doğsun Duru söyleyeceğim annen seni tokatlıyordu diye[/QUOTE
annenin vurduğu yerde gül biter
aha da kuzenim geliyomuş oturmaya...
şimdi kalkıp mutfağa gitme zamanı
kimsenin doğumla ilgili fikirlerine söylediklerine kulak asma bence. bende sezeryandan çok korkuyordum. illa normal doğum istiyordum. ama artık dr ne derse kabulum. aslında ikiside kolay ikiside zor. bazen yeni doğum yapmış bayanlarla konuşuyorum aman hiç korkma içinde kalıcak değil ya bu çocuk çıkıcak bi şekilde zaten bebeği görünce herşey uçup gidicek bebeğinin güzelliğiyle diyorlar. sende sıkıntı yapma kendine. gece yatarken dua oku bebeğini nasıl emzirdiğini öpüp kokladığını hayal et sıkıntılı şeyler düşündüğün için sıkıntılı rüyalar görüyorsun içini ferah tut bence
BENİM de nefesimi kesti geçenlerde ben de bir acayip olmuştum
Hatta dedim eşime geliyor bu kız benimki gayet rahat bir tip
Gelmez o sanki Duru ile sözleşme imzalamışlarBiz ne kadar erken gelecek
korkusu yaşıyorsak eşlerimiz yani benimki en az 38 hafta biçiyor doktor sanki
Hıçkırıklarına kurban olduklarımmmmm küçücük vücutlarıyla sarsılıp duruyorlar
neden ayrı kaldınız ki öyleAllah yardımcın olsun zor bi durum
bende öyle dağ gibi olunca elliyorum sürekli elimle hareketlerini takip ediyorum. eşim kızıyor rahat bırakmıyosun çocuğu diye. tek değilmişim sevindimoyun oynuyoruz biz oğlumla babası anlamıyor kıskanıyor mu ne
heheh ben alışır diye umut ediyorum. inşallahta öyle olur.
geçen yıl kuzenimin bebeğini görmeye gittiğimizde 15 günlük falandı daha. eşim korkuyor yaklaşamıyor. kuzenimde kucağına aldı gösteriyor eşime. sonra biranda bıraktı bebeği kucağına eşimin halini unutamam o kadar panik olduki yüzü kızardı panikteno zamanda niye bu kadar küçükki diye soruyordu bana. ne bekliyorsa yeni doğan bebekten
tabi ihtiyaca göre ayarlamak lazım. odasına en az 1 yaşından önce ayıramam gibime geliyo o yüzden park aldım bende.canm ben park yataktan ble kucuk bı besık alcm gercı annem alıcak. heryere tasınsın dıe 7 8 ayına kadar anca yatabılıo onda sonrada mobılya besıgne odasnda yatar ınş :)) bnm evım mutfakla acık oturma odam bebek odasına uzak kapılar kapannca ses duyulmuyo cunku oyuzden bn nerde bebgm orda olcak gezentı bı bebek besıne ıhtıyacımz var bızım :))
teşekkürler teyzemiz..cok cicici olmus odası güle güle kullanın ınsalh
amaannnn ne güzel ya rüyada bile olsasımdı aklıma geldı yha ben ruyamda oğlumu gordum sıyah saclı beyaz tenlı off cook tatlıydı yha mınıcık yuzu vardı. hemn dogsalarda sevsek azıcık :))))
teşekkürler canumm..çok güzel olmuş stickerlar güle güle kullanın
alsınlar tabi o zaman acımazsın verdiğin parayaSağol cnm benim halısını almadık daha bakamadım işler yogun olunca fırsat bulamıyorum ne eşim ne ben evet gördüm canım civildekini ama ben sorduğumda ordada 480 civarı demişlerde afiumdakine bakmadım almayacağım diye birde dediğin gibi çok sallanan bişi bebek hareketlenince sıkıntı olur diye düşündüm bende sonradan vazgeçtim ama kvler alırsa ondan aldırırımolmadı küçük beşiklerden aldıracağım cnmm
hayırlı gunler hanımlar ve cücük leriii nasılsnız bakalım bıs ıkıncı kahvaltımızı yaptıkda caymızıda aldık geldık bakmaya sızleree cok sukruher gunumuze pşamm bır ayona bır bu yana sallnıyor ıcerdee ttosunu yedimmmmmm
dun aksam park takı sefadan sonra esımel yurudukk bayagı hızlı yurudum dogum nefesı alrakdan hazılık yapıyorum ve donmesınıde saglıyormuss hıccde yorulmadımm sadece ayak parmagımı kesemedıgım tıknak yan kardesını azıcık ısırmıs ondan cnm yandı hemen eve gelır gelmes esım kestı ama bır komık bır komık ılk defa kestı ayy korkuyorr sonra bır canımı aktı dedım oglumuzun tırnaklarını nasl kesıcen sen yaa?:44:korkuyor hehe ne bılım dedıı dun hatımımı bıtırdım bgn de babamı son sayay okuyacak ve baba ana bır hatım duası yapacagız paşama ınsl ve gene baslıcam hemen bıtmesede ark.akrabalar okur ınsll devamınıı gece uyandım mıdem bulanıyordu ılk defa uzun zaman aradan sonraa aclıkdan bulandııı ama yatmadan elma yemıstımm:44: dunde bas donmesı hayırdır ınsl hafaya cuma dr gıdıcez bakalım ark.pers.gelıcek dogumiçinn ayy darısı bıslere ınslll
cokkk tatlı olmus yaaa bayıldım bende besık gelsın ona gore yapıcamm bulut ıstıyorum bende odamısın bır kosesı paşama aıt ozel olsunıtıyyorum yoksa ayrı odamıs olmadııgı ıcınnnnnnnnn:26:
pöffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?