bak bakalım :)) takma kafana yha dogmdan snra gecıo zaten vucudn toparlıcakşimdi nette okudum çatlaklara kakao yağı iyi gelir diyo bugün de bitkisel şeyler satan yere gidicem bakalım ne vericek yağlardan
valla kımseye uzun oturma dyemezssın yha :))) aynn bnmkıde ole sımdıden kıskanıo yha ben sana bıle ole yap bole yap derm dıo sen cok bılıosun yha dedm napım dıo ıstemeyerek yaparım dıo :))benimki de öyle diyecek gibi geliyor bana.şimdiden evhamlı,doğunca ne olacak bakalım merak ediyorum.öyle herkes gelmesin diyo .gelene git mi diyeceğiz sen de dedim.uzun oturmasınlar o zaman diyodoğmadan kıskanma başladı
Yutmakkkk küçücük ağzıylaaaa neler neler yapıyorlar
içimizdeDoğunca da gaz çıkarmalarıyla
uğraşacağızHer hıçkırdığında karnımdaki hıçkırıkları
aklıma gelecek
tabi ihtiyaca göre ayarlamak lazım. odasına en az 1 yaşından önce ayıramam gibime geliyo o yüzden park aldım bende.
teşekkürler teyzemiz..
amaannnn ne güzel ya rüyada bile olsa
teşekkürler canumm..
alsınlar tabi o zaman acımazsın verdiğin parayakötümüyüm neyim
teşekkürler teyzemiz.. çok zevkli oluyor. biran önce gelsinde yapıştırın
bu arada tüm kredi ödeyenlere allah kolaylık versin. araba kredisini yeni bitiren biri olarak zor bişi olduğunu biliyorum.
o kadar rahat olamam ben yaa
ama acaba suyum geldikten sonra evde biraz beklesek daha mı iyi olur diye düşünüyorum. duş falan alsak mesela
bence bugünden gitmeliymişsin hastaneye canım çok geçmiş olsun
suni sancı bir kolaylık sağlamıyor yani.
bunu bilmem iyi oldu aslında. normal yoldan gelmek istemiyorsa bebiş kendimizide onuda yormanın tehlikeye atmanın manası yok öyleyse
araba kredımız 1 sene once bıtıt bu sende 10 yıllıgına ev kredımız baladı ınsl koalycada bıter rabbımodemem kolaylıgınasıp eder ınsl bıse ve tum borclularaaaaaaaatabi ihtiyaca göre ayarlamak lazım. odasına en az 1 yaşından önce ayıramam gibime geliyo o yüzden park aldım bende.
teşekkürler teyzemiz..
amaannnn ne güzel ya rüyada bile olsa
teşekkürler canumm..
alsınlar tabi o zaman acımazsın verdiğin parayakötümüyüm neyim
teşekkürler teyzemiz.. çok zevkli oluyor. biran önce gelsinde yapıştırın
bu arada tüm kredi ödeyenlere allah kolaylık versin. araba kredisini yeni bitiren biri olarak zor bişi olduğunu biliyorum.
bizim tivibu ev...
aradım carladım arıza tespiti sürüyomuşmuş... kullandığımız cihazda da bi arıza oluşmuş olabilirmişmiş... şimdi kablo tv falan araştırıcam bu ne bee...
iyi senin eşin sakinmiş. benimki tam bir panik. o yüzden ben bi yerim acıdığında öyle nefesim falan kesildiğinde söyleyemiyorum. hele bu gece çok komikti. ben wc ye kalkıyorum dönüyorum ya bir panik uaynışı var çok komik yaa noldu bişey mi oldu iyi misin ben mi çarptım peş peşe soruyor. yok bişey diyorum döndüm sadece hadi uyu sen diyorum tamam deyip yatıyor. yazık yaa çok panik çookkbenle birlikte oda doğurcak kesin panikten
şimdi nette okudum çatlaklara kakao yağı iyi gelir diyo bugün de bitkisel şeyler satan yere gidicem bakalım ne vericek yağlardan
benimki de öyle diyecek gibi geliyor bana.şimdiden evhamlı,doğunca ne olacak bakalım merak ediyorum.öyle herkes gelmesin diyo .gelene git mi diyeceğiz sen de dedim.uzun oturmasınlar o zaman diyodoğmadan kıskanma başladı
Yutmakkkk küçücük ağzıylaaaa neler neler yapıyorlar
içimizdeDoğunca da gaz çıkarmalarıyla
uğraşacağızHer hıçkırdığında karnımdaki hıçkırıkları
aklıma gelecek
aha da kuzenim geliyomuş oturmaya...
şimdi kalkıp mutfağa gitme zamanı
benımde artık ne derse kabulum ama işte hastane fobisi olan biriyim doktoruma danıstım bu konuyu bana ıkısınınde ıyı yanları oldugunu aynı zamanda ıkısınınde kotu yanlarınında olabılecegını soyledı tamamen kısıye baglıymıs ben senı ılla soyle olsun dıye kesın bırsey soylemem dedı ama bırı dedıgınız gıbı doğal bır olay dıgerı ameliyat . saglıgımız sımdılık cok sukur ıyı gıdyor .her gece okuyorum duamı ama tedırgınım acaba bır pıskıatrı bolumunumu zıyaret etsem ya
canlar merhaba.bugün sağlık ocağına gittik kızımla.ebe teyzesi baktı.şükür maşallah her şey normal güzel.kızım başaşağı dönmüş.kilosu da iyiymiş kızımın.sonra hastaneye gittik çalışabilir raporu almaya.ama yine alamadık.amma nazlandılar.çok kabalıktı.birazdan tekrar gideceğim.
gosun aydın cnm benım ınsl hallourartık yaaff ebe banada öle dedıydı bas asagı donmus dıye p.tesı sonra cuma dr gıtık donmemıs dedıı oöff paşam cok hareketlı oldugu ıcınmı sureklı yer degıstırıyor acabaa:44::44:canlar merhaba.bugün sağlık ocağına gittik kızımla.ebe teyzesi baktı.şükür maşallah her şey normal güzel.kızım başaşağı dönmüş.kilosu da iyiymiş kızımın.sonra hastaneye gittik çalışabilir raporu almaya.ama yine alamadık.amma nazlandılar.çok kabalıktı.birazdan tekrar gideceğim.
slm anneler nasılsınız? ya bana günler geçmiyor gibi geliyo. çalışıyorum bide 5hafta daha nasıl geçicek bilmiyorum. ben mi çok aceleciyim acaba yaa. kızımı kucağıma almak istiyorum artık ..
benm bebek odamda bde cekyatım var hıc olmazzsa orda yannda yatarım dıe dusunuorum. zaten odalarımz yanyana 9 aylık da artk emme saatlerı faln duzenı gırmıs bı bebek olarak yatar dıe dusunuorum yanıma alıstırmak hıc ıstemıorum yha ınş alişmaz babasına kalsa yanımzda yatırıcakmısız o bırakamzmıs oğlunu tek yatıramazms bı dogsunda ole karar verıcem artkın :))
Canım birşey sorucam sen kaçıncı haftadasın ? Ben geçen hafta doktora gittim 25 Mayıs'ta gel çalışabilir raporu vereyim dedi ama 25 inde 31+ 1 oluyorum kafam karıştı benim yaaa. Senin nasıl bir anlatsana bana nolur
benim eşim şimdiden diyor sen oğlunla ilgilenince beni unutucan diyooşimdiden hareketleriyle konuşuyorsun beni unuttun doğunca ne olucak diyo hihihiihihi
slm anneler nasılsınız? ya bana günler geçmiyor gibi geliyo. çalışıyorum bide 5hafta daha nasıl geçicek bilmiyorum. ben mi çok aceleciyim acaba yaa. kızımı kucağıma almak istiyorum artık ..
hehehe panık kocalar yha bnkıde donsem kalkıp bkıo ustumu ortuo. bde ben yastıkla yatıorum yanı yatakta 3 kısı yatıoruz :)) bacaklarımn arasına koyuyorum yastıgı rahat oluyo dengelenıorum :) gecelerıde bı of desem ne oldu agrn mı var masj yapımmı gece cok kalkıp bna masj yaptı kramplar yuzunden :) kıyamıorum yha zaten butun gun essek gıbı calısıo gecelerı barı rahat uyusun dıorum ama kendı uyanıo askım bnm :))
günaydınlarrr dün gece gördüğüm çatlaklar yüzünden biraz moralim bozuldu küçük küçük çıkmışlar bir iki tane o kadarda yağlanıyordum nerden çıktı bide eşim gördüü aa bunlar ne dedi değişik birşeyle oluşmuş diye bebişin hareketlerini görürüken gördü :78: :18: :18: :18: :18: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :78: Dünde annemin amcasını torunu kaynarcaya taşınmış oraya gideceğim bakalım moralim düzelirse gideceğim :97: :97: :97:
kızlar gögüs ucu dogumdan sora yara olmasın dıye krem falan demıs bazı arkadaslar nedır o şimdiden mı kullanmak gerekıyo adı nedır acaba o kremın offf ne kadar yapmamız gereken seyler varmıs yahuuuu gercekten annelık ne zormus bız babalardan 9+1 ondeyız vallahı :)))))
canlar merhaba.bugün sağlık ocağına gittik kızımla.ebe teyzesi baktı.şükür maşallah her şey normal güzel.kızım başaşağı dönmüş.kilosu da iyiymiş kızımın.sonra hastaneye gittik çalışabilir raporu almaya.ama yine alamadık.amma nazlandılar.çok kabalıktı.birazdan tekrar gideceğim.
32.haftam bitti.doktora iki hafta önce bahsettiğimde; iki hafta sonra 32.haftam doluyor çalışıyorum dediğimde hemen çalışaşmak istiyor musun diye sordu.cuma gittim yoktu.bugün gittim öğleden sonra gel dedi.sana neden erkenden veriyor.ben devlet sektöründeyim.dmk'da 32.haftada doğum öncesi başlar;isterse 5 haftasını doğum sonrasına aktarabilir deniyor.
bende almıştım kakao yağı ama kokusu beni çok rahatsız etti süremedim. eşimde sevmedi zaten kokusunu öylece duruyor evde. 2 kere anca sürdüm
bende de oluştu küçük çatlaklar ne yazıkki... üstelik kremlerimi ve yağlarımı hiç ihmal etmedim.. bir de sürmeseydim allah bilir şimdi ne halde olurdumbenim de moralimi çok bozuyor ama yapacak bişey yok göre göre alışırım heralde ...
lansinoh göğüs kremi var onu kullanabilirsin.. geçen gün göğüslerim çok sızlıyordu birazcık o kremden sürdüm sızısı anında kesildi ve yumuşadı 2 gün felan çok rahat ettim.. demekki baya etkili bir krem:)
bizim ev borcu var her ay 1.500tl veriyoruz o yüzden elimizde pek fazla birşey kalmıyo kredi kartı borçları oluyo nakit pek geçmiyo evlendiğimden beri kartlara alıştım evlenmeden çnce herşeyi nakit alırdım ama evlenince kartla herşey birikiyo borc falan bakalım Allah yardımcımız olsun yine yavaş yavaş alıyoruz herşeyini amaa bir sürü eksik var bakalım nasıl halledicez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?