2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
şimdi nette okudum çatlaklara kakao yağı iyi gelir diyo bugün de bitkisel şeyler satan yere gidicem bakalım ne vericek yağlardan
bak bakalım :)) takma kafana yha dogmdan snra gecıo zaten vucudn toparlıcak

bende öyle dağ gibi olunca elliyorum sürekli elimle hareketlerini takip ediyorum. eşim kızıyor rahat bırakmıyosun çocuğu diye. tek değilmişim sevindim oyun oynuyoruz biz oğlumla babası anlamıyor kıskanıyor mu ne

heheh ben alışır diye umut ediyorum. inşallahta öyle olur.
geçen yıl kuzenimin bebeğini görmeye gittiğimizde 15 günlük falandı daha. eşim korkuyor yaklaşamıyor. kuzenimde kucağına aldı gösteriyor eşime. sonra biranda bıraktı bebeği kucağına eşimin halini unutamam o kadar panik olduki yüzü kızardı panikten o zamanda niye bu kadar küçükki diye soruyordu bana. ne bekliyorsa yeni doğan bebekten [/QUOTE]

ayy bnmkı daha bı bebek ble almdı kucagına ole bnde alış dıorum bn yorulnca kım sallıcak kucagına alıp gazını cıkarıcak :)))

valla kımseye uzun oturma dyemezssın yha :))) aynn bnmkıde ole sımdıden kıskanıo yha ben sana bıle ole yap bole yap derm dıo sen cok bılıosun yha dedm napım dıo ıstemeyerek yaparım dıo :))

Yutmakkkk küçücük ağzıylaaaa neler neler yapıyorlar
içimizde Doğunca da gaz çıkarmalarıyla
uğraşacağızHer hıçkırdığında karnımdaki hıçkırıkları
aklıma gelecek

ayhhh mınıcıkler yha yerım bn onları :) gaz sancısı cok cekmeyız ınş . onların hıckırıklarını yerm bn

benm bebek odamda bde cekyatım var hıc olmazzsa orda yannda yatarım dıe dusunuorum. zaten odalarımz yanyana 9 aylık da artk emme saatlerı faln duzenı gırmıs bı bebek olarak yatar dıe dusunuorum yanıma alıstırmak hıc ıstemıorum yha ınş alişmaz babasına kalsa yanımzda yatırıcakmısız o bırakamzmıs oğlunu tek yatıramazms bı dogsunda ole karar verıcem artkın :))

Suni sancı ile normal doğum yapan 3 arkadaşım var... Fyi...

araba kredımız 1 sene once bıtıt bu sende 10 yıllıgına ev kredımız baladı ınsl koalycada bıter rabbımodemem kolaylıgınasıp eder ınsl bıse ve tum borclularaaaaaaaa

hehehe panık kocalar yha bnkıde donsem kalkıp bkıo ustumu ortuo. bde ben yastıkla yatıorum yanı yatakta 3 kısı yatıoruz :)) bacaklarımn arasına koyuyorum yastıgı rahat oluyo dengelenıorum :) gecelerıde bı of desem ne oldu agrn mı var masj yapımmı gece cok kalkıp bna masj yaptı kramplar yuzunden :) kıyamıorum yha zaten butun gun essek gıbı calısıo gecelerı barı rahat uyusun dıorum ama kendı uyanıo askım bnm :))

şimdi nette okudum çatlaklara kakao yağı iyi gelir diyo bugün de bitkisel şeyler satan yere gidicem bakalım ne vericek yağlardan

bende almıştım kakao yağı ama kokusu beni çok rahatsız etti süremedim. eşimde sevmedi zaten kokusunu öylece duruyor evde. 2 kere anca sürdüm

onlar bizden daha panik anlaşılan.

Yutmakkkk küçücük ağzıylaaaa neler neler yapıyorlar
içimizde Doğunca da gaz çıkarmalarıyla
uğraşacağızHer hıçkırdığında karnımdaki hıçkırıkları
aklıma gelecek

yutmayı kafasını çevirmeyi parmaklarını hareket ettirmeyi emmeyi pek çok şeyi öğreniyorlar şuanda karnımızda.
gerçekten çookk muhteşem bişey yaaaa küçücük elleriyle ayaklarıyla karnımıza vuruyorlar bizde görüyoruz bu hareketleri

aha da kuzenim geliyomuş oturmaya...
şimdi kalkıp mutfağa gitme zamanı

hadi gözünaydın sanada uğraşçak bişey çıktı. çok yorma sakın kendini

bak canım şu topic teki doğum hikayelerine bir göz at istersen. belki biraz rahatlamanı sağlar

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/238205-cok-kolay-dogum-yaptim.html

canlar merhaba.bugün sağlık ocağına gittik kızımla.ebe teyzesi baktı.şükür maşallah her şey normal güzel.kızım başaşağı dönmüş.kilosu da iyiymiş kızımın.sonra hastaneye gittik çalışabilir raporu almaya.ama yine alamadık.amma nazlandılar.çok kabalıktı.birazdan tekrar gideceğim.

Canım birşey sorucam sen kaçıncı haftadasın ? Ben geçen hafta doktora gittim 25 Mayıs'ta gel çalışabilir raporu vereyim dedi ama 25 inde 31+ 1 oluyorum kafam karıştı benim yaaa. Senin nasıl bir anlatsana bana nolur

gosun aydın cnm benım ınsl hallourartık yaaff ebe banada öle dedıydı bas asagı donmus dıye p.tesı sonra cuma dr gıtık donmemıs dedıı oöff paşam cok hareketlı oldugu ıcınmı sureklı yer degıstırıyor acabaa:44::44:

slm anneler nasılsınız? ya bana günler geçmiyor gibi geliyo. çalışıyorum bide 5hafta daha nasıl geçicek bilmiyorum. ben mi çok aceleciyim acaba yaa. kızımı kucağıma almak istiyorum artık ..

ben de aynı duygular içindeyim günler geçmiyor, elini kolunu yüzünü çok merak ediyorum .. kucağıma alıp öpüp koklamak istiyorum:)

benim okuduğum bebek gelişimi kitaplarında 2 yaşına kadar odasını ayırmayın diyor.. çünkü ilk 2 yıl bebeğin güven duygusunun gelişim için önemli ve bebek asla yalnız kalmamalı.. bana alışır diye düşünme sakın bu çok yanlış bir anlayış.. bırak alışsın tabiki alışacak sana o bebeğin bu dünyada senden başka kimi var ki? onun tek sığınabileceği insan sensin.. onu bundan mahrum etme sakın...

32.haftam bitti.doktora iki hafta önce bahsettiğimde; iki hafta sonra 32.haftam doluyor çalışıyorum dediğimde hemen çalışaşmak istiyor musun diye sordu.cuma gittim yoktu.bugün gittim öğleden sonra gel dedi.sana neden erkenden veriyor.ben devlet sektöründeyim.dmk'da 32.haftada doğum öncesi başlar;isterse 5 haftasını doğum sonrasına aktarabilir deniyor.

benim eşim şimdiden diyor sen oğlunla ilgilenince beni unutucan diyoo şimdiden hareketleriyle konuşuyorsun beni unuttun doğunca ne olucak diyo hihihiihihi

benimkinde de var kıskançlık. geçenlerde forum açık oda bakmış ne yazıyorum falan diye. benim nick imde aşkların en güzeli oğlum yazıyor yaa. bana senin en büyük aşkın ben değilmiydim noldu şimdi diyor o kadar güldüm ki oğlundan mı kıskanıyorsun dedim. sonra çevirmeye çalıştım bende sana olan aşkım başka ona olan başka sıraya koyamam sizi ikinizde ilk sıradasınız falan. baya baya kıskanmış adam yaaa

slm anneler nasılsınız? ya bana günler geçmiyor gibi geliyo. çalışıyorum bide 5hafta daha nasıl geçicek bilmiyorum. ben mi çok aceleciyim acaba yaa. kızımı kucağıma almak istiyorum artık ..

kız bebişler pek gününü doldurmuyormuş zaten canım ama sen yinede sabırlı ol vaktiyle gelsin kuzucuk
benim yakın çevremde doğum yapan kız anneleri hep erken doğurdu kızlarını. bir tanede oğlu olucak arkadaşım vardı onunkide gelmek bilmedi doktor gün veriyordu gidiyordu arkadaşım o gün kontrole bişey yok sonra bikaç gün sonrasına gün veriyordu yine yok. epey bekletmişti annesini yaramaz

onlarda bize kıyamıyorlar işte
iyiki kocişler var yaaa

bende de oluştu küçük çatlaklar ne yazıkki... üstelik kremlerimi ve yağlarımı hiç ihmal etmedim.. bir de sürmeseydim allah bilir şimdi ne halde olurdum benim de moralimi çok bozuyor ama yapacak bişey yok göre göre alışırım heralde ...

lansinoh göğüs kremi var onu kullanabilirsin.. geçen gün göğüslerim çok sızlıyordu birazcık o kremden sürdüm sızısı anında kesildi ve yumuşadı 2 gün felan çok rahat ettim.. demekki baya etkili bir krem:)

niye veremediler ki raporunu kalabalık diye mi :44:

ya benimde adet tarihime göre 19 temmuz doğum tarihi ama usg ye göre 12 temmuz. en son gittiğimde dr a çalışabilir raporu almak istediğimi söyledim 3 hafta sonra gel dedi. oda bu hafta oluyor. inşallah yarın sıkıntı yaşamam rapor alırken. tam gününü doldurmak gerekiyormuş dimi? senin usg ye göre mi veriyor raporu senin adet tarihine göre mi ??

bende almıştım kakao yağı ama kokusu beni çok rahatsız etti süremedim. eşimde sevmedi zaten kokusunu öylece duruyor evde. 2 kere anca sürdüm

hmm olmadı badem yağıyla biraz karıştırıp kullanırım yada bitkisel satan adama dicem ne yapmam lazım diye bakalım ne önerecek

son ay zaten kullanmak lazımmış göğüs kremi. ben yarın onuda sorayım dr. a . yine sorcak çok şey birikti. bu sefer yazıp gidicem unutuyorum hep

bende istiyorum doğsun seveyim opeyım izleyeyim onu:)) ayrıca sırt ustu yuz ustu sağ tarafa rahat yatyım

Bizimde 2.000 TL cnm malesef aynı şeyleri yaşıyoruz eksik çok bitmiyor daha doğum parası var bunun olacak birşekilde Allah büyüktür evlenip ev kurarken, ev alırken nasıl herşey halolduysa şimdide olacaktır Rabbim büyüktür yardımcımız olsun hepimizin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…