2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Amin canım Allah sizede kolaylık versin inşallah

selam , biz geldikkk oglusumlaa ,

bugun doktor kontrolumuz vardi , cok iyi gecti biraz önden gidiyormusuz , boyumuz kilomuz herseyimiz cok iyi ,

herkesler iyidir inş.

görüşmek üzere

bende istiyorum doğsun seveyim opeyım izleyeyim onu:)) ayrıca sırt ustu yuz ustu sağ tarafa rahat yatyım

ilk bikaç ay o isteğin olamayabilir canım. :44: yatma konusunda. bulduğumuz her fırsatta her türlü uyurmuşuz gibi geliyor bana

Son düzenleme:

bugun doktor kontrolumuz vardi , cok iyi gecti biraz önden gidiyormusuz , boyumuz kilomuz herseyimiz cok iyi ,

herkesler iyidir inş.

görüşmek üzere

o zaman yüzünün yanlışlıkla asıldığını düşünüyorum canım
maşallah size inşallah hep böyle önden önden sağlıkla büyürler

oldu cnm baska nası sevınebılıo yha ne kadar rahatmıs ole yazık mınıcık bebege yha

ya tabi üzülmüştür ama allahtan gelmiyorsa süt kendini zorlamasından iyiir belki de

ay benim de öyle canım sağdan soldan çatlıyorum kremlere yağlara rağmen doğumdan bir aysonraya kadar kulalnılsın diyorlar yağ ve kremler

canım önceleri çatlaalrıma sürdüğüm kremlerden sürüyordum sonra lansinoh aldım bir de evicop e vit kapsülü iğneyle delip çıkan sıvıyı sürüorsun

çok güzel canım gözün aydın off kalabalıkta hamile olmak zordur allah kolrylıkversin

Güle güle kullan yavrum seninki daha bile ucuza gelmiştir
Allah'ım o güzel günleri de yaşatsın bize arabalarının içinde

ya evet biz de indirimde 1000tlyi gözden çıkarmıştık ama evet daha uyguna geldi bir de 4 tekerlekli istiyorduk o yzden de ii oldu

ya evet korkmamalı ama dikkatli de olmalıyız..içimizi ferah tutalım

eşlermız olmasa yanımızda ne yapardk bılmıorum valla allah basımızdan eksık etmesınnnnnnn

amin canım ya bazen ökzülüğü tutuyor ama yine de allah sağlık versin

sen krem yağ kullanmadın mı

peki dr ne diyor normal mi sezeryan mı

ben şu 10 gündür öyle öksürüyrum ki çocuğum artık oynamaktan helak olmutur benim yüzümden bir de dün polonezkoye gideceğiz diye acayip yollardan gittik içeride gümbür gümbür yazık miniğime amaaa

slm anneler nasılsınız? ya bana günler geçmiyor gibi geliyo. çalışıyorum bide 5hafta daha nasıl geçicek bilmiyorum. ben mi çok aceleciyim acaba yaa. kızımı kucağıma almak istiyorum artık ..

aynen canım artık her sabah işe inleyerek geliyorum

biz de şimdiden ayrı yatmaya başladık aramızda yastıklar falan

bende istiyorum doğsun seveyim opeyım izleyeyim onu:)) ayrıca sırt ustu yuz ustu sağ tarafa rahat yatyım

evet sanırım yapacağım ilk şeylerden biri yüzüstü serilmek olacak yatağa

benımde bazam var herkes cok kullanıslı olur senın ıcın dıyor bılır kısıler :)) ben bır yasına kadar yatırmayı dsunuyorum yanımda 6 ay cok kucuk gelıyor

:18::18::18::18::18: Kızlar biraz önce haziran annelerine baktım tam 12 kişi doğum yapmış 2 kişide doğuma girmiş bugün allahımm tırsmaya başladım yaaawww bizde görürüz inş o günleri hayırlısıylann:18::18::18::18:

Son düzenleme:

herkesler iyidir inş.

görüşmek üzere
gozunaydın cnm benımm görusuruzz

evet mayıs annelerındede bır kac kısı kalmıs daha ayı cıkmaya cok var hemdeee:26: hayırlısı bısdede hazıran dedımmı baslıcak ınsllben mısal 20 hazıranı gozum e kestırdım öle gelıcek dıye gecıyor ııcmden

evet canım özel bilge hastanesi bakalım gidicem ya inş ha bu hafta yada haftaya hem 4 boyutlu görürüm :) hemde doğum odalarına falan bakıcam doktorlarına nasıl die.

cumartesi gittim bnde kontrolm wardı akın bey war orda çok iidi ama ayrıldı şafağa geçmiş bende bayan doktora gittim tam 31 haftalıktı ve 1750 gr çıktı çok şükür herşyimiz ii.

Evt cnm ya haziran dedimmi başlarız bizde nedense benimde içimde haziranda geçiyor hatta erken çıkmayı düşünüyorum 19hazirana kadar zor çalışamam birazda evimde olmak istiyorum artık ya haziran 10gibi doğum iznimi başlatacağım inşş bebişlerimiz hayırlısıyla zamanında gelsinler inş

bizim tivibu ev...
aradım carladım arıza tespiti sürüyomuşmuş... kullandığımız cihazda da bi arıza oluşmuş olabilirmişmiş... şimdi kablo tv falan araştırıcam bu ne bee...

cnm en iyisi digiturk sonra kablo net d smarttanda uzak dur

tabıkı tek bırakmm ama bızmle bırlıkte yatmasına alştrmak ıstemıorum besıgnde hıc yatmazzsa sonra

annişler herkese merhaba
umarım hepiniz iyisinizdir.ben iyim çok şükür.
allaha emanet olun.kocaman öpüldünüz

slm kızlar işten ayrılmama tek bir nedenden dolayı üzüldüm oda sizi takip edemiyorum işte bütün gün bilgisayar başında okuyordum ne güzel arada kaçırdıklarım çok var çünkü hiç geçmişi okuyamıyorum soru sormak isteyen felan olursa özelden de yazabilir :) bir arkadaş konyada hangi doktora gittn demişti farabide mehmet bardakçı diye bi adam hiç tavsiye etmem kafayı sezeryan ile yemiş kendisi :)

tabıkı tek bırakmm ama bızmle bırlıkte yatmasına alştrmak ıstemıorum besıgnde hıc yatmazzsa sonra
kesinlikle katılıyorum bu seferde ayrılmazsa sıkıntı arkadaşımı oğlu var 1,5 yaşında dah öncede dedim ayıramıyorlar ve artık çok sıkıntı oldu onlara ama kuzenim oğlunu ilk günden itibaren yatırdı 2 yaşında gidip kendi uyuyor bende hemen ayrılmak istiyorum

benımde bazam var herkes cok kullanıslı olur senın ıcın dıyor bılır kısıler :)) ben bır yasına kadar yatırmayı dsunuyorum yanımda 6 ay cok kucuk gelıyor

bnda ole dıolar tatlım yatagmda yatrmak ıstemıorum bn ayırması cok zr oluyo cnku bı arkadsm var oğlu ılk okulA basladı hala aynı odada kalıolar cocugun bazasını kendıodalarına koymuslar 1 yas tan sonra ayırmak gerekır dıe dusunuorum cunku herseyı bılıolar artk anlıolar en fazla 2 yasına kadar yatar yanmda

aynn canm bzm arkadsda hep yannda yatrdı bu sefer cocuk ılk okula basladı hala aynı odada yaıolar cocugun bazasıda kendı odalarında herseyı anlayabılcek yastalar bde cocuk bunları goruo gece) dedesıne anlatıo babam annemn ustunde ve cıplak dı dıe ) allah korusun yha bole bse yasamak cok kotu bse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…