Bizimde 2.000 TL cnm malesef aynı şeyleri yaşıyoruz eksik çok bitmiyor daha doğum parası var bunun olacak birşekilde Allah büyüktür evlenip ev kurarken, ev alırken nasıl herşey halolduysa şimdide olacaktır Rabbim büyüktür yardımcımız olsun hepimizin..
bende istiyorum doğsun seveyim opeyım izleyeyim onu:)) ayrıca sırt ustu yuz ustu sağ tarafa rahat yatyım
selam , biz geldikkk oglusumlaa ,
bugun doktor kontrolumuz vardi , cok iyi gecti biraz önden gidiyormusuz , boyumuz kilomuz herseyimiz cok iyi ,
herkesler iyidir inş.
görüşmek üzere
ilk bikaç ay o isteğin olamayabilir canım. :44:yatma konusunda. bulduğumuz her fırsatta her türlü uyurmuşuz gibi geliyor bana
oldu cnm baska nası sevınebılıo yha ne kadar rahatmıs ole yazık mınıcık bebege yha
günaydınlarrr dün gece gördüğüm çatlaklar yüzünden biraz moralim bozuldu küçük küçük çıkmışlar bir iki tane o kadarda yağlanıyordum nerden çıktı bide eşim gördüü aa bunlar ne dedi değişik birşeyle oluşmuş diye bebişin hareketlerini görürüken gördü :78: :18: :18: :18: :18: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :78: Dünde annemin amcasını torunu kaynarcaya taşınmış oraya gideceğim bakalım moralim düzelirse gideceğim :97: :97: :97:
canım önceleri çatlaalrıma sürdüğüm kremlerden sürüyordum sonra lansinoh aldım bir de evicop e vit kapsülü iğneyle delip çıkan sıvıyı sürüorsunkızlar gögüs ucu dogumdan sora yara olmasın dıye krem falan demıs bazı arkadaslar nedır o şimdiden mı kullanmak gerekıyo adı nedır acaba o kremın offf ne kadar yapmamız gereken seyler varmıs yahuuuu gercekten annelık ne zormus bız babalardan 9+1 ondeyız vallahı :)))))
çok güzel canım gözün aydın off kalabalıkta hamile olmak zordur allah kolrylıkversinselam kızlar bende yoktum haftasonu.doktotra gıttık ankaradan.kızımın kıstlerı konusunda cok rahatlattı.safra kesesının ordakı kıst tamemen gecmıs.akcigerındekı de kuçuluyormus.korkulcak bırsey yokmuş çok sukur. bır daha kı kontrol1ay sonra.ınş tamamen gecer.bızdekocişle ayrılmakzorunda kaldık.ben ankarada dogum yapıcam. annemlerle kalıyorum.buykbabam buyukannem falanda burda.cok cok kalabalık ev. rahat edemıyorum. Allah yardımcım olsun
Güle güle kullan yavrum seninki daha bile ucuza gelmiştir
Allah'ım o güzel günleri de yaşatsın bize arabalarının içinde
heheh bak benimde aklıma eşimin lafı geldi. doğsada heemn sevilcek kıvama gelse diyor. doğduğunda ufak oluyorlar ya korkuyor şimdiden nasıl kucağıma alıcam diye
geceden geceye anca görüşüyoruz eşimle. ondada 1 saat oturuyoruz sonra benim uykum geliyor
o yüzden de aynı anda erken çıkıcak olmamız büyük mutluluk benim için
yarın sorucam bakalım dr. a ne dicek. inşallah normaldir.
benimde çok uzun sürmüyor en fazla 20 sn sonra normale dönüyor. banada dr demişti. öyle bişey olursa ara diye. ama ben kısa sürdüğü ve sürekli olmadığı için aramadım. normaldir diye düşünüyorum ama yarın kontrolde tekrar söylicem.
eşlermız olmasa yanımızda ne yapardk bılmıorum valla allah basımızdan eksık etmesınnnnnnn
ne olcak kıs mınık mnık catlaklardan bna bnmkılerın ftgrafını cektırıp koydurma bnm yerımde olsan ne yapardn acaba. bacak ıclerım dız kapaklarama kadar catlaklar ınıo popom ole karnım desen catladı kedı tırmıklamıs gıbıyım heryerımı kırmızı hep bde dustan sonra mosmor oluyolar aynaya bakamıorum
kızlar hepinize günaydın. kac gundur gecelerı ruyamda dogum yaparken goruyorum ılk bebegım olacagından ınanılmaz bır korku sardı benı yaa aılem cok zorluyor normal dogum konusunda ben cok kararsızım .normal dogumdan yanaydım ama gordugum ruyalar benı cok korkuttu ne yapıcam bılemıyorum aklımdan bır turlu cıkmıyor cok stress oldum((
BENİM de nefesimi kesti geçenlerde ben de bir acayip olmuştum
Hatta dedim eşime geliyor bu kız benimki gayet rahat bir tip
Gelmez o sanki Duru ile sözleşme imzalamışlarBiz ne kadar erken gelecek
korkusu yaşıyorsak eşlerimiz yani benimki en az 38 hafta biçiyor doktor sanki
Hıçkırıklarına kurban olduklarımmmmm küçücük vücutlarıyla sarsılıp duruyorlar
slm anneler nasılsınız? ya bana günler geçmiyor gibi geliyo. çalışıyorum bide 5hafta daha nasıl geçicek bilmiyorum. ben mi çok aceleciyim acaba yaa. kızımı kucağıma almak istiyorum artık ..
hehehe panık kocalar yha bnkıde donsem kalkıp bkıo ustumu ortuo. bde ben yastıkla yatıorum yanı yatakta 3 kısı yatıoruz :)) bacaklarımn arasına koyuyorum yastıgı rahat oluyo dengelenıorum :) gecelerıde bı of desem ne oldu agrn mı var masj yapımmı gece cok kalkıp bna masj yaptı kramplar yuzunden :) kıyamıorum yha zaten butun gun essek gıbı calısıo gecelerı barı rahat uyusun dıorum ama kendı uyanıo askım bnm :))
bende istiyorum doğsun seveyim opeyım izleyeyim onu:)) ayrıca sırt ustu yuz ustu sağ tarafa rahat yatyım
benm bebek odamda bde cekyatım var hıc olmazzsa orda yannda yatarım dıe dusunuorum. zaten odalarımz yanyana 9 aylık da artk emme saatlerı faln duzenı gırmıs bı bebek olarak yatar dıe dusunuorum yanıma alıstırmak hıc ıstemıorum yha ınş alişmaz babasına kalsa yanımzda yatırıcakmısız o bırakamzmıs oğlunu tek yatıramazms bı dogsunda ole karar verıcem artkın :))
selam , biz geldikkk oglusumlaa ,
bugun doktor kontrolumuz vardi , cok iyi gecti biraz önden gidiyormusuz , boyumuz kilomuz herseyimiz cok iyi ,
herkesler iyidir inş.
görüşmek üzere
gozunaydın cnm benımm görusuruzzselam , biz geldikkk oglusumlaa ,
herkesler iyidir inş.
görüşmek üzere
evet mayıs annelerındede bır kac kısı kalmıs daha ayı cıkmaya cok var hemdeee:26: hayırlısı bısdede hazıran dedımmı baslıcak ınsll:18::18::18::18::18: Kızlar biraz önce haziran annelerine baktım tam 12 kişi doğum yapmış 2 kişide doğuma girmiş bugün allahımm tırsmaya başladım yaaawwwbizde görürüz inş o günleri hayırlısıylann:18::18::18::18:
evet canım özel bilge hastanesi bakalım gidicem ya inş ha bu hafta yada haftaya hem 4 boyutlu görürüm :) hemde doğum odalarına falan bakıcam doktorlarına nasıl die.
gozunaydın cnm benımm görusuruzz
evet mayıs annelerındede bır kac kısı kalmıs daha ayı cıkmaya cok var hemdeee:26: hayırlısı bısdede hazıran dedımmı baslıcak ınsllben mısal 20 hazıranı gozum e kestırdım öle gelıcek dıye gecıyor ııcmden
bizim tivibu ev...
aradım carladım arıza tespiti sürüyomuşmuş... kullandığımız cihazda da bi arıza oluşmuş olabilirmişmiş... şimdi kablo tv falan araştırıcam bu ne bee...
ben de aynı duygular içindeyim günler geçmiyor, elini kolunu yüzünü çok merak ediyorum .. kucağıma alıp öpüp koklamak istiyorum:)
benim okuduğum bebek gelişimi kitaplarında 2 yaşına kadar odasını ayırmayın diyor.. çünkü ilk 2 yıl bebeğin güven duygusunun gelişim için önemli ve bebek asla yalnız kalmamalı.. bana alışır diye düşünme sakın bu çok yanlış bir anlayış.. bırak alışsın tabiki alışacak sana o bebeğin bu dünyada senden başka kimi var ki? onun tek sığınabileceği insan sensin.. onu bundan mahrum etme sakın...
cnm en iyisi digiturk sonra kablo net d smarttanda uzak dur
kesinlikle katılıyorum bu seferde ayrılmazsa sıkıntı arkadaşımı oğlu var 1,5 yaşında dah öncede dedim ayıramıyorlar ve artık çok sıkıntı oldu onlara ama kuzenim oğlunu ilk günden itibaren yatırdı 2 yaşında gidip kendi uyuyor bende hemen ayrılmak istiyorumtabıkı tek bırakmm ama bızmle bırlıkte yatmasına alştrmak ıstemıorum besıgnde hıc yatmazzsa sonra
benımde bazam var herkes cok kullanıslı olur senın ıcın dıyor bılır kısıler :)) ben bır yasına kadar yatırmayı dsunuyorum yanımda 6 ay cok kucuk gelıyor
kesinlikle katılıyorum bu seferde ayrılmazsa sıkıntı arkadaşımı oğlu var 1,5 yaşında dah öncede dedim ayıramıyorlar ve artık çok sıkıntı oldu onlara ama kuzenim oğlunu ilk günden itibaren yatırdı 2 yaşında gidip kendi uyuyor bende hemen ayrılmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?