2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

cnm eczanade satılan e vitamini kapsulleri var onu iğne ile delip göğüs uçlarımıza sürüyoruz bu dönemde kullanmaya baslarsak yumşamış olucağı için yara olma olasılığı çok aza iniyormuş

aynen cicim ilk okula giden komşumun çocuğu var onlarda ayıramamış yatak oadası hayatları çocuğun ağzında tabi tüm komşularında:) tabi ailenin de dikkat etmesi lazım çocuk var odada

merhaba kızlar

bena tam 32artı0da verdi doktorum sata göre

aynen cicim ilk okula giden komşumun çocuğu var onlarda ayıramamış yatak oadası hayatları çocuğun ağzında tabi tüm komşularında:) tabi ailenin de dikkat etmesi lazım çocuk var odada

aynen ole cnm valla ozel haytın mahellnn dılınde :) oyuzden 9 ayına kadar kucuk besıkde yatabılır ondan sonra odasndakı besıkde yatırıcam artk duzene gırer heralde emme saatlerı feln da hıc olmadı bn onn yanında odasnda yatarım bnm odama alısmasın da :))

Evet tatlım artık bebişimizi bekleyeceğiz sadece :) Oğluşun da büyümüştür artık güzel haberlerini alırız yarın inşallah!!

canım elinize sağlık helal olsun çoğu şeyi halletmişsin

Teşekkür ettim canım hallettik çok şükür, doktorum hemen hallet demeseydi yine sarkardı işler onun sayesinde şükür :)

ohh darısı bıze yaaa ınslll bende evım temıs artık herseyım hazır demek ıstyorum artıkkk

Darısı başınıza canımcım ama muhakkak yardım eden birileri olmalı yoksa kendine de bebeğine de yazık. Kendi başıma olsaydım bu kadar rahat olamazdım.. kendinize de dikkat edin yaparken emi..

kızlar yha ekmek almaya fırına gttm 100 metre gdp gelme kasıklarıma sancı vuruyo bnm karnmda sertlşio sıznde olemı yuruyemıorum artk yha

kızlar yha ekmek almaya fırına gttm 100 metre gdp gelme kasıklarıma sancı vuruyo bnm karnmda sertlşio sıznde olemı yuruyemıorum artk yha

Canım ya ben de aynı durumdan muzdaribim. evin içinde yürürken bile kasığıma inme iniyormuş gibim oluyor. doktora sormak mı lazım acaba? Yürürken canım yanıyor çünkü.

Kızlar çalışabilir raporumu bu sabah aldım. 32+1 olarak gittim. Çünkü 32 bittiğinde gidilmesi gerekiyormuş.

evet canım oluyor.bir gerginlik,sertlik...geçiyor ama sonra uzun sürmüyor.rahim antrenman yapıyor herhalde.akşam doktora gittiğimde sorayım unutmazsam.

Canım ya ben de aynı durumdan muzdaribim. evin içinde yürürken bile kasığıma inme iniyormuş gibim oluyor. doktora sormak mı lazım acaba? Yürürken canım yanıyor çünkü.

benm yenı basladı yha offf dogurucakmısım gıbı hıssedıorum bn cmtesı gdcem sorucam artk neden oldgunu

canım sen 37.haftaya kadar çalışabilir raporu alıp,bu süreçte yıllık iznini kullanıp memlekete gitmiştin değil mi?

benim de yıllık iznim var geçen seneden ve bu seneden.5 hafta daha çalışabilir raporu alıp sıkıldığımda izin mi kullansam diyorum :44::44::44: olur mu ki öyle?

kızlar ya bir yerde cam biberonlar anne sütü için uygun değil gibi birşey okudum bilginiz var mı acaba neden?

bir de geçen hafta üç ayrı siteden alışveriş yaptım ve kargoları siparişim farklı zamanlarda olmasına rağmen aynı günde geldi ve dermoeczanemden olan hem hızlı hem de içinde minik hediyelerle geldi teşekkür amaçlı mail attım ve biz sadece görevimizi yaptık yanıtını aldım... kesinlikle memnunum tavsiye ederim

cnm uzun süre saklama kullanımında önerilmiyor içindeki vitaminler (tam ne olduğunu hatırlayamadım başka bir şey de olabilir) cama yapışıyormuş

hıc bı bılgım yok tatlım cam bıberon en saglıklısı dıe dusunuorum bn. ben aventın yenıdoganlar ıcın gaz sancısı olanndan alıcam herkes cok memnun kesnlıkle gaz yapmıomus. sen ne aldın hangısınden

Çok sevindim canım güzel haberler verdin Allah sağlıkla sorunsuz doğmasını nasip etsin bütün bebişlerin:)

Ben de sayıyorum hıçkırıklarını sonra acıyorum kimbilir
ne kadar zordur onun için hemen ovuyorum pıt pıt sesinin
geldiği yeri,su içiyorum ve yürüyorum....Ayyyy çok vicdan yapcaz
biz çokkkkk
Benimki de çok hıçkırıyor doktora söyledim çok iyi dedi ciğerlerini geliştiriyor dış dünyaya hazırlıyor dedi sevindim:)

ınsl cnm yaa zamnında saglıkıca ınsll

ayy eltım gelıcek bnmde ya hayırlısı yagmurları atlatalımdaa hayırlısı ınsll

benım olmuyor sukur ole 20 dk aralıklarlla dınlenerek yuru tatlımm

Bugün bebek şekeri malzemelerim geldi hatta iki kargo beş dakika aralıklarla geldi çok iyi oldu Size gelince resmini yollarım demiştim gelir gelmez hemen bir tane de örnek yaptım size göstermek için. Tabi çok özensiz oldu bu. Annesi bebişinin şekerlerini özene bezene yapacak inşallah:)))) kapak stickerımızı da istediğim şekilde tasarlatıp son halini verdirdim ve siparişini verdim. Sticker gelince yapıştırıp onu da gösteririm size:))

Konya Büyükşehir belediye hastanesi Nihal Demirköprülü ... Tek geçerim

selam , biz geldikkk oglusumlaa ,

bugun doktor kontrolumuz vardi , cok iyi gecti biraz önden gidiyormusuz , boyumuz kilomuz herseyimiz cok iyi ,

herkesler iyidir inş.

görüşmek üzere
maşallah bebişine
skandallllllllll....:26::26::26::26:

anammm çok güzel olmuş.. bu gidişle bende yapacağım bunlardan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…