kızlar gögüs ucu dogumdan sora yara olmasın dıye krem falan demıs bazı arkadaslar nedır o şimdiden mı kullanmak gerekıyo adı nedır acaba o kremın offf ne kadar yapmamız gereken seyler varmıs yahuuuu gercekten annelık ne zormus bız babalardan 9+1 ondeyız vallahı :)))))
aynen cicim ilk okula giden komşumun çocuğu var onlarda ayıramamış yatak oadası hayatları çocuğun ağzında tabi tüm komşularında:) tabi ailenin de dikkat etmesi lazım çocuk var odadaaynn canm bzm arkadsda hep yannda yatrdı bu sefer cocuk ılk okula basladı hala aynı odada yaıolar cocugun bazasıda kendı odalarında herseyı anlayabılcek yastalar bde cocuk bunları goruo gece) dedesıne anlatıo babam annemn ustunde ve cıplak dı dıe ) allah korusun yha bole bse yasamak cok kotu bse
Canım birşey sorucam sen kaçıncı haftadasın ? Ben geçen hafta doktora gittim 25 Mayıs'ta gel çalışabilir raporu vereyim dedi ama 25 inde 31+ 1 oluyorum kafam karıştı benim yaaa. Senin nasıl bir anlatsana bana nolur
aynen cicim ilk okula giden komşumun çocuğu var onlarda ayıramamış yatak oadası hayatları çocuğun ağzında tabi tüm komşularında:) tabi ailenin de dikkat etmesi lazım çocuk var odada
yoğun ama güzel bi hafta olmuş bütün işlerinizide halletmişsiniz. bebişinde kocaman olmuş. maşallah
bende çok merak ediyorum ne kadar oldunu. en son gittiğimde 1329 gr dı oğlum. yarın görücez bizde.
canım elinize sağlık helal olsun çoğu şeyi halletmişsin
ohh darısı bıze yaaa ınslll bende evım temıs artık herseyım hazır demek ıstyorum artıkkk
kızlar yha ekmek almaya fırına gttm 100 metre gdp gelme kasıklarıma sancı vuruyo bnm karnmda sertlşio sıznde olemı yuruyemıorum artk yha
Canım birşey sorucam sen kaçıncı haftadasın ? Ben geçen hafta doktora gittim 25 Mayıs'ta gel çalışabilir raporu vereyim dedi ama 25 inde 31+ 1 oluyorum kafam karıştı benim yaaa. Senin nasıl bir anlatsana bana nolur
kızlar yha ekmek almaya fırına gttm 100 metre gdp gelme kasıklarıma sancı vuruyo bnm karnmda sertlşio sıznde olemı yuruyemıorum artk yha
Canım ya ben de aynı durumdan muzdaribim. evin içinde yürürken bile kasığıma inme iniyormuş gibim oluyor. doktora sormak mı lazım acaba? Yürürken canım yanıyor çünkü.
evet canım oluyor.bir gerginlik,sertlik...geçiyor ama sonra uzun sürmüyor.rahim antrenman yapıyor herhalde.akşam doktora gittiğimde sorayım unutmazsam.
kızlar ya bir yerde cam biberonlar anne sütü için uygun değil gibi birşey okudum bilginiz var mı acaba neden?
bir de geçen hafta üç ayrı siteden alışveriş yaptım ve kargoları siparişim farklı zamanlarda olmasına rağmen aynı günde geldi ve dermoeczanemden olan hem hızlı hem de içinde minik hediyelerle geldi teşekkür amaçlı mail attım ve biz sadece görevimizi yaptık yanıtını aldım... kesinlikle memnunum tavsiye ederim
kızlar ya bir yerde cam biberonlar anne sütü için uygun değil gibi birşey okudum bilginiz var mı acaba neden?
bir de geçen hafta üç ayrı siteden alışveriş yaptım ve kargoları siparişim farklı zamanlarda olmasına rağmen aynı günde geldi ve dermoeczanemden olan hem hızlı hem de içinde minik hediyelerle geldi teşekkür amaçlı mail attım ve biz sadece görevimizi yaptık yanıtını aldım... kesinlikle memnunum tavsiye ederim
Çok sevindim canım güzel haberler verdin Allah sağlıkla sorunsuz doğmasını nasip etsin bütün bebişlerin:)selam kızlar bende yoktum haftasonu.doktotra gıttık ankaradan.kızımın kıstlerı konusunda cok rahatlattı.safra kesesının ordakı kıst tamemen gecmıs.akcigerındekı de kuçuluyormus.korkulcak bırsey yokmuş çok sukur. bır daha kı kontrol1ay sonra.ınş tamamen gecer.bızdekocişle ayrılmakzorunda kaldık.ben ankarada dogum yapıcam. annemlerle kalıyorum.buykbabam buyukannem falanda burda.cok cok kalabalık ev. rahat edemıyorum. Allah yardımcım olsun
Benimki de çok hıçkırıyor doktora söyledim çok iyi dedi ciğerlerini geliştiriyor dış dünyaya hazırlıyor dedi sevindim:)
Ben de sayıyorum hıçkırıklarını sonra acıyorum kimbilir
ne kadar zordur onun için hemen ovuyorum pıt pıt sesinin
geldiği yeri,su içiyorum ve yürüyorum....Ayyyy çok vicdan yapcaz
biz çokkkkk
ınsl cnm yaa zamnında saglıkıca ınsllEvt cnm ya haziran dedimmi başlarız bizde nedense benimde içimde haziranda geçiyor hatta erken çıkmayı düşünüyorum 19hazirana kadar zor çalışamam birazda evimde olmak istiyorum artık ya haziran 10gibi doğum iznimi başlatacağım inşş bebişlerimiz hayırlısıyla zamanında gelsinler inş
ayy eltım gelıcek bnmde ya hayırlısı yagmurları atlatalımdaa hayırlısı ınsllEvet tatlım artık bebişimizi bekleyeceğiz sadece :) Oğluşun da büyümüştür artık güzel haberlerini alırız yarın inşallah!!
Teşekkür ettim canım hallettik çok şükür, doktorum hemen hallet demeseydi yine sarkardı işler onun sayesinde şükür :)
Darısı başınıza canımcım ama muhakkak yardım eden birileri olmalı yoksa kendine de bebeğine de yazık. Kendi başıma olsaydım bu kadar rahat olamazdım.. kendinize de dikkat edin yaparken emi..
benım olmuyor sukur ole 20 dk aralıklarlla dınlenerek yuru tatlımmkızlar yha ekmek almaya fırına gttm 100 metre gdp gelme kasıklarıma sancı vuruyo bnm karnmda sertlşio sıznde olemı yuruyemıorum artk yha
slm kızlar işten ayrılmama tek bir nedenden dolayı üzüldüm oda sizi takip edemiyorum işte bütün gün bilgisayar başında okuyordum ne güzel arada kaçırdıklarım çok var çünkü hiç geçmişi okuyamıyorum soru sormak isteyen felan olursa özelden de yazabilir :) bir arkadaş konyada hangi doktora gittn demişti farabide mehmet bardakçı diye bi adam hiç tavsiye etmem kafayı sezeryan ile yemiş kendisi :)
maşallah bebişineselam , biz geldikkk oglusumlaa ,
bugun doktor kontrolumuz vardi , cok iyi gecti biraz önden gidiyormusuz , boyumuz kilomuz herseyimiz cok iyi ,
herkesler iyidir inş.
görüşmek üzere
skandallllllllll....:26::26::26::26:aynn canm bzm arkadsda hep yannda yatrdı bu sefer cocuk ılk okula basladı hala aynı odada yaıolar cocugun bazasıda kendı odalarında herseyı anlayabılcek yastalar bde cocuk bunları goruo gece) dedesıne anlatıo babam annemn ustunde ve cıplak dı dıe ) allah korusun yha bole bse yasamak cok kotu bse
Bugün bebek şekeri malzemelerim geldi hatta iki kargo beş dakika aralıklarla geldi çok iyi oldu Size gelince resmini yollarım demiştim gelir gelmez hemen bir tane de örnek yaptım size göstermek için. Tabi çok özensiz oldu bu. Annesi bebişinin şekerlerini özene bezene yapacak inşallah:)))) kapak stickerımızı da istediğim şekilde tasarlatıp son halini verdirdim ve siparişini verdim. Sticker gelince yapıştırıp onu da gösteririm size:))Eki Görüntüle 716312 Eki Görüntüle 716313
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?