cnm uzun süre saklama kullanımında önerilmiyor içindeki vitaminler (tam ne olduğunu hatırlayamadım başka bir şey de olabilir) cama yapışıyormuş
hıc bı bılgım yok tatlım cam bıberon en saglıklısı dıe dusunuorum bn. ben aventın yenıdoganlar ıcın gaz sancısı olanndan alıcam herkes cok memnun kesnlıkle gaz yapmıomus. sen ne aldın hangısınden
Bugün bebek şekeri malzemelerim geldi hatta iki kargo beş dakika aralıklarla geldi çok iyi oldu Size gelince resmini yollarım demiştim gelir gelmez hemen bir tane de örnek yaptım size göstermek için. Tabi çok özensiz oldu bu. Annesi bebişinin şekerlerini özene bezene yapacak inşallah:)))) kapak stickerımızı da istediğim şekilde tasarlatıp son halini verdirdim ve siparişini verdim. Sticker gelince yapıştırıp onu da gösteririm size:))Eki Görüntüle 716312 Eki Görüntüle 716313
kızlar yha ekmek almaya fırına gttm 100 metre gdp gelme kasıklarıma sancı vuruyo bnm karnmda sertlşio sıznde olemı yuruyemıorum artk yha
Canım ya ben de aynı durumdan muzdaribim. evin içinde yürürken bile kasığıma inme iniyormuş gibim oluyor. doktora sormak mı lazım acaba? Yürürken canım yanıyor çünkü.
evet canım oluyor.bir gerginlik,sertlik...geçiyor ama sonra uzun sürmüyor.rahim antrenman yapıyor herhalde.akşam doktora gittiğimde sorayım unutmazsam.
canım sen 37.haftaya kadar çalışabilir raporu alıp,bu süreçte yıllık iznini kullanıp memlekete gitmiştin değil mi?
benim de yıllık iznim var geçen seneden ve bu seneden.5 hafta daha çalışabilir raporu alıp sıkıldığımda izin mi kullansam diyorum :44::44::44: olur mu ki öyle?
turkiye hastanesine giden arkadaslar ,
bugun kontrolum vardi , burdan duydugum bebek dogdugunda sarilik diye hemen kuveze alıyorlar vs ile ilgili olarak ,
gittigim doktor tanidik oldugu için bu soruyu direk kendisine sordum ,
aldigim cevap ise ; 2 sene once kendimde bu hastanede dogum yaptim sarilik dendi , baska doktorada goturdum ordada degerleri yuksek cikti ve kuvezde kaldi , endiseniz olmasin , oyle bir sey yok dedi. tanidik oldugu icin ikna oldum , endise duyan arkadaslar icin paylasmak istedim.
Canım ben kaçırdım galiba bu konuyu..şimdi bebek sarılık diye küveze almalarının ne mahsuru var?normali o değil mi?
Bugün bebek şekeri malzemelerim geldi hatta iki kargo beş dakika aralıklarla geldi çok iyi oldu Size gelince resmini yollarım demiştim gelir gelmez hemen bir tane de örnek yaptım size göstermek için. Tabi çok özensiz oldu bu. Annesi bebişinin şekerlerini özene bezene yapacak inşallah:)))) kapak stickerımızı da istediğim şekilde tasarlatıp son halini verdirdim ve siparişini verdim. Sticker gelince yapıştırıp onu da gösteririm size:))Eki Görüntüle 716312 Eki Görüntüle 716313
kızlar selamlar herkese,
benim merak ettiğim bişey var.yeni doğan bebekler bellerini falan tutamazlar ya.teyzem dedi ki bebeğin beline tülbent sar ilk günlerde.komşuda hazır o amaca yönelik şeyler var satılan sizler aldınızmı öyle bir ürün?
plastiğe yapışmıyor muymuşş??
canım cam olduğu için chicconun miniklerinden aldım ama şimdi acaba yedek bir tane de dr browns mı alsam diye düşünmeye başladım...görümcem de aventin kullanmıştı memnundu arkadaşm da dr browns kullanıyor o da memnun bilemedim
kızlar selamlar herkese,
benim merak ettiğim bişey var.yeni doğan bebekler bellerini falan tutamazlar ya.teyzem dedi ki bebeğin beline tülbent sar ilk günlerde.komşuda hazır o amaca yönelik şeyler var satılan sizler aldınızmı öyle bir ürün?
ben de böyle yapsam nasıl olur diye düşünüp gözümde canlandıramamıştım.tüller hazır kesilmiş ya kavanozlara büyük gelir abes durur mu diye düşünmüştüm ama çok hoş olmuş vallahi...Ellerine sağlık...Ben de vereyim artık siparişlerimi
kavanozların 29 cc lik olanlardan mı canım...?
kızlar selamlar herkese,
bu tül çok hoş olmuşş. ama bende erkek bebek süsünde tül çok mu fazla olur diye düşünüyorum. gerçi bebek sonuçta ne farkeder dimiiçine koymaktansa dışında daha şirin olmuş
kızlar selamlar herkese,
magneti ben düşünmüştüm ama şimdi böyle görünce ve kavanoz boyutunuda gördüm magnet taşımaz cidden. ama bu tüllü halini çok sevdim çok orjinal sevimli bi görüntü olmuşTeşekkürler canım ben de ilk başta kestiremedim büyük mü küçük mü nasıl olur diye. Ama neyseki tam istediğim gibi oldu. Ben 40cclik aldım canım tüle göre boyu çok iyi oldu ama içi bayağı geniş. Çikolatalı badem şekerlerinden denedim beş tane iyi oluyor. Normal badem şekeri koyacaksan daha da fazla lazım olur. Yani içine bayağı bir şeker gidecek. Az koymak istersen 29luk daha mantıklı olur ama o zaman da tül büyük gelebilir:))) nasıl istersen. Bir de mıknatıs düşünen arkadaşlar vardı ama bayağı ağır oldu bu. Büyük de olsa mıknatıs hiç tutmaz gibime geliyor
ben bundan aldım... ilk 2 ay kullanmak gerekicek...
Bebek Bel Koruyucu | Babyjem.com.tr | Anne Kadar Yakn...
Böyle birşey kullanmak şartmışmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?