şart değildir elbette... sadece kolaylık bence...
bebek kendisini tutamadığı için ani geri düşmelere karşı küçük bi önlem... beli hasar görmemesi açısından...
Teşekkürler canım ben de ilk başta kestiremedim büyük mü küçük mü nasıl olur diye. Ama neyseki tam istediğim gibi oldu. Ben 40cclik aldım canım tüle göre boyu çok iyi oldu ama içi bayağı geniş. Çikolatalı badem şekerlerinden denedim beş tane iyi oluyor. Normal badem şekeri koyacaksan daha da fazla lazım olur. Yani içine bayağı bir şeker gidecek. Az koymak istersen 29luk daha mantıklı olur ama o zaman da tül büyük gelebilir:))) nasıl istersen. Bir de mıknatıs düşünen arkadaşlar vardı ama bayağı ağır oldu bu. Büyük de olsa mıknatıs hiç tutmaz gibime geliyor
fark olarak çok değil 29 luk ile 40 cc lik ama 5 şeker de çok değil mi? bebek şekerinden koyacağım,renklilerden. 29 cc lik düşünüyorum ben.bir de hem lokum hem badem şekeri koymayı düşünüyordum henüz herşeyde oldugu gibi karar verebilmiş değilim.
hasar görmez canım korkma.kucağında linkteki ekli fotoğraftaki gibi duran bebeğin belini bir an olsun bırakmayacaksın zaten.refleks olarak bebek kendini geri atar ,incinir.
temmuz sıcağında yazık değil mi bebeciğe takacaksın bunu.
Günaydınlarrrr biz geldik kızçemle
Babamızı günü birlikte olsa Eskişehir'e yolcu ettik
O yüzden de uyuyamadık kızımla.Şimdiden çok ama çok özledik
Tuhaf tuhaf rüyalar da gördüm hayra yormaktan başka çaremiz yok.ALLAH'ım başımızdan eksik etmesin
cümlemizinkini(AMİN)
2 günümüz yoğun geçti küçük hanımın eksikleri.Cumartesi günü ebebeğe uğrayıp
havluydu,bornozdu derken bebek arabası ve araba koltuğu alıp döndük
Hiç aklımızda yoktu ama quinyy xtra zapp 3 tekerlekli 999dan 599a düşmüştü
araba koltuğu da maxi cosi 499 tlye aldık bitirdik.OrADAN ikeaya geçip eksikler vardı
raftı,kutudu,sepetti derken akşam ettik.Dün de beşimiğizi ve bebek arabamızı kurduk
odası doldu kızçeminAkşam üzeri de bankadaki arkadaşımın düğünü vardı
oraya gittik.Amirlerim,yetkililerim görünce kızçemle bize bayıldılar meğer ne kadar
özlemişim onları.Doğumdan sonra belli şartlar altında bankaya dönme sinyalleri bile
çaktım(şube hariç)Kızçem hayırlısıyla gelsin bir bakalım belkide
eşimin dediği gibi ''iş hayatını bile düşünmeyeceksin kızçemiz sayesinde''
bekleyelim ve görelimDÜğünden sonra akraba ziyaretine gittik
bir güzel mamacıkları götürdük kızımla gece geceEskiden gece vaktine
yakın yemek yeseydim anında çıkarırdım ama şimdi kızçemin sayesinde sağlığıma
kavuştum ALLAH'ım bana bu mucizeyi ve mucizenle birlikte verdiğin sağlık
için binlerce kez şükürler olsun
Şimdi geçmişi okuyayım da siz uyanana kadar ödevimi bitireyim
herkese günayydııın.
Mutlu birgün geçirin inşallah canlar.
Benim bugünüm güzel geçicek inanıyorum. uzun zamandır ilk defa eşimle mesai saatimiz aynı anda biticekakşama erken saatte beraber olucaz yarın sabahta oğluşumuzu görmeye gidicez. benim şımarık oğlum yine yüzünü göstermicektir eminim ama olsun
Bu arada kızlar son bikaç gündür. karnımda gün içinde sertleşmeler oluyor. nette biraz araştırdım. yalancı doğum sancısı olabilirmiş. düzensizse sıkıntı yok yazıyordu. birde kasılmalar ağrısızda olsa oalbilir yazıyordu. benim ağrım yok diye pek dikkate almamıştım o sertleşmeleri.ama ağrısızda olsa bu sertleşmeler erken doğum habercisi olabilirmiş.:18: birde okuduğum yerde baş dönmesi
mide bulantısı ani halsizlik gibi belirtilerle bu kasılmalar olması durumunda dr.u arayın yazıyordu :18: yarın hepsini anlatıcam dr. a inşallah yalancı sancılardır bunlar.
benim eşim şimdiden diyor sen oğlunla ilgilenince beni unutucan diyooşimdiden hareketleriyle konuşuyorsun beni unuttun doğunca ne olucak diyo hihihiihihi
selam , biz geldikkk oglusumlaa ,
bugun doktor kontrolumuz vardi , cok iyi gecti biraz önden gidiyormusuz , boyumuz kilomuz herseyimiz cok iyi ,
herkesler iyidir inş.
görüşmek üzere
fark olarak çok değil 29 luk ile 40 cc lik ama 5 şeker de çok değil mi? bebek şekerinden koyacağım,renklilerden. 29 cc lik düşünüyorum ben.bir de hem lokum hem badem şekeri koymayı düşünüyordum henüz herşeyde oldugu gibi karar verebilmiş değilim.
Canım hayırlı uğurlu olsun güle güle sağlıklı günlerde kullansın oğluşunBenim odası geldi henüz kurmadık.İkea ganimetlerinden aldık:)Tülüde ve fon perdesi takıldı Kahramanlar perdeyi bilirsin belki ordan geldi.Fethiye cad köşede bir halıcıya baktım ama pek beğendiğim bişey olmadı.Tahminen kenarlarında rengarenk harflerin olduğu hatta ingilizce terimlerin olduğu bir halı görmüştüm ince yumuşak dokusu vardı bebek odasına uygun belki onu aldınız,o çok hoştu ama benim odaya uyumsuzdu..Odamızın hemen hemen herşeyi tekstil ürünleride hazır ama henüz yerleştirmedik.Ben odayı düzenleyince foto koyarım senden de bekliyorum görüntüleri
cok sağol canım ama emzırme badylerı nasıl gosterıyor ben fazla buyuk goguslu degılım maalesef desteksızler kotu duruyo bende ama cok haklısın begendım emzırme badysını bende ndan alayım
kızlar hepinize günaydın. kac gundur gecelerı ruyamda dogum yaparken goruyorum ılk bebegım olacagından ınanılmaz bır korku sardı benı yaa aılem cok zorluyor normal dogum konusunda ben cok kararsızım .normal dogumdan yanaydım ama gordugum ruyalar benı cok korkuttu ne yapıcam bılemıyorum aklımdan bır turlu cıkmıyor cok stress oldum((
ben de böyle yapsam nasıl olur diye düşünüp gözümde canlandıramamıştım.tüller hazır kesilmiş ya kavanozlara büyük gelir abes durur mu diye düşünmüştüm ama çok hoş olmuş vallahi...Ellerine sağlık...Ben de vereyim artık siparişlerimi
kavanozların 29 cc lik olanlardan mı canım...?
Bugün bebek şekeri malzemelerim geldi hatta iki kargo beş dakika aralıklarla geldi çok iyi oldu Size gelince resmini yollarım demiştim gelir gelmez hemen bir tane de örnek yaptım size göstermek için. Tabi çok özensiz oldu bu. Annesi bebişinin şekerlerini özene bezene yapacak inşallah:)))) kapak stickerımızı da istediğim şekilde tasarlatıp son halini verdirdim ve siparişini verdim. Sticker gelince yapıştırıp onu da gösteririm size:))Eki Görüntüle 716312 Eki Görüntüle 716313
bu yuvarlak tülleri nereden aldınız? ben cok begendim :)
kızlaarr benim kociş bana sipriz yapmış işten erken çıkmış benim yanıma geldi şimdi. birazdan benimde mesaim bitiyor. birlikte çıkıcaz dışarda bişiler yiyip gezinip öyle gidicez evimize
bikaç gündür yaşadığım bunalımlardan sonra çok iyi gelicek bana bu.
hepinize iyi günleerr öpüyorum sizi ve bebişlerinizi.
yarında oğluşumu görücemm yuppiii
bakılamıyor yaffbakın ne var burda
https://www.....................php?v=311043549029525
canım benım duydugum sancı anında goguse kuru sogan surmek cok ı mıs hem sutu getırıp hemde yara olmasını engellıyromus sur ve yıka ınsll ben öle yapıcammm ve haz zeytın yagıııkızlar doğumdan sonrada en önemli şeylerden biride göğüs ucunda olan yaralar bildiklerimizi duyduklarımızı yazıp paylaşalım.Benim bi arkadaşım ilk çocuğunda ağlaya ağlaya emzirmiş yaralardan.ikincisinde doktoru söylemiş gögüs ucu cıkarıcı başlıklar oluyomuş emzirdikten sonra göğsüne onu tak göğüs pedide koy kalsın emene kadar demiş ikinci çocukta yara nedir bilmiyorum dedi.denemekte fatyda var.
ben bır haatdır her gece degısık bır ruya ıle dogum yapıyorum heheehufff bu aralar benı dogum korkusu sardı(( normal ıstıorum epıdurel ınş. ama sancım olucakmı acılmm olucakmı dogurablcekmıyım yapabılırmıyım ıyıce kafayı taktım bu ara yha ( sızde bolemısınz
wayy ıı olur cnm ya hep calıs calısss ıı gez bıraz yarında gusel haberlerle gelın ınl paşan laaaaaaaaaaakızlaarr benim kociş bana sipriz yapmış işten erken çıkmış benim yanıma geldi şimdi. birazdan benimde mesaim bitiyor. birlikte çıkıcaz dışarda bişiler yiyip gezinip öyle gidicez evimize
bikaç gündür yaşadığım bunalımlardan sonra çok iyi gelicek bana bu.
hepinize iyi günleerr öpüyorum sizi ve bebişlerinizi.
yarında oğluşumu görücemm yuppiii
teyzeleri minnosuma aldigimiz ciciler :)
int de sorun var 2 gundur hat gidip gelio umarim yukleyebildim.
Eki Görüntüle 715822 Eki Görüntüle 715823
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?