2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
şart değildir elbette... sadece kolaylık bence...
bebek kendisini tutamadığı için ani geri düşmelere karşı küçük bi önlem... beli hasar görmemesi açısından...

hasar görmez canım korkma.kucağında linkteki ekli fotoğraftaki gibi duran bebeğin belini bir an olsun bırakmayacaksın zaten.refleks olarak bebek kendini geri atar ,incinir.
temmuz sıcağında yazık değil mi bebeciğe takacaksın bunu.

fark olarak çok değil 29 luk ile 40 cc lik ama 5 şeker de çok değil mi? bebek şekerinden koyacağım,renklilerden. 29 cc lik düşünüyorum ben.bir de hem lokum hem badem şekeri koymayı düşünüyordum henüz herşeyde oldugu gibi karar verebilmiş değilim.

Eklentiler

• $300_300_a68269d49180f6f27f746b85b2eec4ff.webp
    3 KB · Görüntüleme: 41

en küçüğü bencede daha mantıklı olucak. birde onu doldurmak için bi sürü masrafa gerek yok bence
bende lokumla badem şekeri arasında kararsız kaldım. mevlütlerde genelde lokum dağıtılıyor ya acab küçük küp lokumlardan mı koysam diyorum renk renk. veya badem şekeri koyup içine ayrıca lokum mu dağıtsam bilemiyorum :44::44:

kızlar doğumdan sonrada en önemli şeylerden biride göğüs ucunda olan yaralar bildiklerimizi duyduklarımızı yazıp paylaşalım.Benim bi arkadaşım ilk çocuğunda ağlaya ağlaya emzirmiş yaralardan.ikincisinde doktoru söylemiş gögüs ucu cıkarıcı başlıklar oluyomuş emzirdikten sonra göğsüne onu tak göğüs pedide koy kalsın emene kadar demiş ikinci çocukta yara nedir bilmiyorum dedi.denemekte fatyda var.

valla doğru yazık bu sıcakta

canim Allah kavustrsun benm esimde gecelri yanmda olmutor gece ucuuslari artti.cok ozluyo insan uyamiyo bil
cok.guzel bebek arabasi.guzellde indirim yakalmissin gul gule.kullanin

ayy insallah gosterir cnm yzunu mutlu eder anesini.
bu ay hic gecmedi ya crsamba gdcem bende cok.ozledm cook
yalancisancd cnm.insaah baklm.dokor.ne.dcek

benim eşim şimdiden diyor sen oğlunla ilgilenince beni unutucan diyoo şimdiden hareketleriyle konuşuyorsun beni unuttun doğunca ne olucak diyo hihihiihihi

ben oglsuumu askim butanemm diye seviyorm esimde yandan hemen efendm diyr sanaa dedm diyom hayir i sozler bennm icin senn.iyice unuttun bni diyor
kiskanc esler hehe:))

selam , biz geldikkk oglusumlaa ,

bugun doktor kontrolumuz vardi , cok iyi gecti biraz önden gidiyormusuz , boyumuz kilomuz herseyimiz cok iyi ,

herkesler iyidir inş.

görüşmek üzere

masallah cnm ogluna tosuncuk yaa:))

Beş olmasa da dört kesin koymak gerekir yoksa kavanozun dibinde kalıyo komik duruyo. Hatta ben de az koyup annemlere gösterdim babam döndü dedi ki her şeyini alıyorsunuz da bir badem şekerinden mi ekonomi yaptın iki tane daha koysaydın bari dedi:))
Renkli lokum da mantıklı geldi şimdi. Ama yazın sıcağında eriyip yapışır mı acaba

intenet hala duzelmwdi cok uyuz oluyorm aayp sayyoruz dokuyorz ama.nafile diiturk ve superonline ikisinde cok.kizinim.neyse oglumu germcem smi bnlar yzunden:)
kasik agrilarii.bazn cddi boyutta baskilar hssdyorm. bide cok halsik...
yuuyus oneriyo dotorlar ama ben 5dkkadakasgm ta gbi oluyor batma yapuyor bnde bebek siksdi diye.dusnup endsye kapiliyorm acikcasi
bde guvenli yan yatma yastigi bebekler icin btan almayi dusnyorm siz aldnzmi?

1gun daha gecsn carsmba oglumu gormek istyorm.cook ozlem icim.cime sgmiyor.kontol zamanlari 1 ay gecmek blmei ayoll.
opuyormm hepnizii koca gobusler:))

Kızlar'ın çaprazına denk geliyor sanırım o halıcı...Her yerinde yazılar var''MUSİC,ROCK,SON''falan yazıyor,3-4 tanede kalp var değişik boyutlarda..Krem renginin üzerine mavinin her tonu var üzerinde ve 4 metre kare,iyi oldu büyük oluşu oğluşumun poposu üşümesin ,)))) Sendende fotoğraflar bekliyorum canım..Tülü de gelsin paylaşırım tabiki :)

cok sağol canım ama emzırme badylerı nasıl gosterıyor ben fazla buyuk goguslu degılım maalesef desteksızler kotu duruyo bende ama cok haklısın begendım emzırme badysını bende ndan alayım

Merhabalar, benim emzirme badilerim desteksizdi ama belki desteklisi de vardır bilmiyorum. bi arkadaşım hep göğüslerini küçüklüğünden yakınırdı, emzirme döneminde en çok sevdiği şeyin göğüslerinin büyümesi olduğunu söylemişti, benim de göğüslerim zaten biraz dolgundu, hamileliğin son 2-3 ayında iki beden büyüdü. 16 aydır emziriyorum ve henüz eski sütyenlerime dönemedim. nasıl çamaşır alacağın senin kararın tabiki, ama bunu da gözönünde bulundurarak alırsan iyi olur.
yazın badi beni sıkar dersen, sıcakta içime sadece sütyen giyiyorum dersen sütyen al. ama inan kışın badilerin üstüne tanımıyorum ben :) yazın da bizim klimamız var, o yüzden evde sadece emzirme badisiyle geziyodum biri gelince üstüme bişey giyiyordum mesela.
sonuçta herkes için kullanışlı olan farklıdır. ben sadece fikir vermek istedim. gerisi sana kalmış

Ben hep normal doğum yapmak isterdim, bana hep çok cazip geliyodu ve hep merak ediyodum. Ama son ay biraz korkmaya başlamıştım. çünkü biz ilçedeydik ve doktorum izmirde bi hastanedeydi, ya doğumum çabuk olursa yetişemezsem arabada doğurursam diye. Bari doğum nasıl oluyor diye biraz araştırma yapayım dedim. 10 tane filan normal vajinal doğum videosu izledim, hatta bana izleme daha çok korkarsın diyolardı. ama ben izledikçe daha da alıştım :) artık ohoo kendim bile doğururum diye gaza gelmiştim :) istersen sen de üstüste izle, bi yerden sonra hakikaten çok normal gelmeye başlıyo :) en azından bende öyle oldu, sen kendini daha iyi tanırsın tabi. mesela herşey bebeğin kafası çıkana kadar, ondan sonra vücudu hop diye kaydıraktan kayar gibi çıkıveriyor :) Doğum resmen bir mucize hiç korkma, inşallah sen de bebeğinde sağsalim sağlıkla huzurla mutlulukla kucağına alırsın, bu korkuların ne kadar gereksiz olduğunu görürsün. yaşamadan bilinmiyor ki ne kadar anlatsam boş :)

keçe bebek şekeri, keçe nikah şekeri

Eki Görüntüle 716354

Tüller de boy boy oluyor canım. çapı küçük olanlardan da alabilirsin. yanlış hatırlamıyorsam en küçük çap 20 cm.

RNA TASARIM

bu yuvarlak tülleri nereden aldınız? ben cok begendim :)

ufff bu aralar benı dogum korkusu sardı (( normal ıstıorum epıdurel ınş. ama sancım olucakmı acılmm olucakmı dogurablcekmıyım yapabılırmıyım ıyıce kafayı taktım bu ara yha ( sızde bolemısınz

kızlaarr benim kociş bana sipriz yapmış işten erken çıkmış benim yanıma geldi şimdi. birazdan benimde mesaim bitiyor. birlikte çıkıcaz dışarda bişiler yiyip gezinip öyle gidicez evimize
bikaç gündür yaşadığım bunalımlardan sonra çok iyi gelicek bana bu.
hepinize iyi günleerr öpüyorum sizi ve bebişlerinizi.
yarında oğluşumu görücemm yuppiii

Ne güzel gezin birlikte bol bol:) benim eşim de çok yoğun çalışıyor birlikte dışarı çıktığımız zamanlar benim için çok değerli oluyor. İnşallah yarın oğluşunun güzel haberlerini getirirsin canım.

bakılamıyor yaff

canım benım duydugum sancı anında goguse kuru sogan surmek cok ı mıs hem sutu getırıp hemde yara olmasını engellıyromus sur ve yıka ınsll ben öle yapıcammm ve haz zeytın yagııı

ben bır haatdır her gece degısık bır ruya ıle dogum yapıyorum heheeh
wayy ıı olur cnm ya hep calıs calısss ıı gez bıraz yarında gusel haberlerle gelın ınl paşan laaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…