2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Arabayı uygun almışsınız. İnşaallah iyi günlerde güle güle kullanmak nasip olsun canım.

evet canım çok kalabalıktı.cuma günü doktor yoktu.bugün sabahta kalabalıktı.öğleden sonra aldım.tüm günüm hastanede geçti.günüm öldü anlayacağın.

raporu sat a göre veriyorlar

Teşekkür ederim:)) Hepsini internetten aldım. Tülü cicekmalzeme.com diye bir siteden aldım çok memnun kaldım. Siparişi akşam verdim sabah kargoya verildi diye mail geldi

ben birmax.comdan bakmıştım burası daha uygunmuş bende burdan alırım büyük ihtimalle.

benim 34. hfta bu hafta. lansinoh krem siparişi verdim. gelince kullanmaya başlarım herhalde. arkadaşlarım bundan kullanmış. içeriği tamamen doğalmış. yani emzirirken yıkanmazsa bi zararı yokmuş bebeğe. baya bi de araştırdım. lansinoha karar verdim. bi de doğumdan bir ay kadar önce kullanmaya başlamak lazımmış.

ya bu kavanoz olayı çok güzel gerçekten. insanın aklında yokken aklına düşürüyosunuz valla.:) yakında hepimiz birden kavanoz işine gireceğiz.:)

esımle yemekden sonra 1st yakın yurudukkk eve yaklasınca kasıklarıma ındı paşa bayagı yordum dogru dusaa hehe

vveeee hastane cantamısıda hazırladıkkkk evımızınde son temsılıgı bıtınce bız hazırızzzzzzzzzzzzzzzz

merhaba kızlar.birkaç gündür giremedim.geçmişi okuyabilecek miyim bilemiyorum.baya sohbetler edilmiştir kesin.bir ara bakıcam.
ben de cuma günü hem çalışabilir raporumu almaya hem de kontrole gittim.çok şükür bir sorun yoktu.yarın da rapor alıcam,okulda bir etkinlik var da katılmamak için.bir garip olcak hem çalışabilir raporu hem rapor bir arada vercem müdüre.
sizlerde de inşallah bir sorun yoktur herşey yolundadır

ayy çokk güzel olmuş bende yapmak istiyorum malzemeler ne kadar tuttu acaba :44:

Son düzenleme:

ben giremedim kaç günden beri ... şöyle bi geçmişi gözden geçiriyorum hepsini okuyamaam

ben jeibon topic koydum o da çok güzel oldu bence :) hem uygun, hem de jelibonu herkes sever :)

http://fc07.deviantart.net/fs22/i/2007/345/c/c/Jelibon_by_ckaracin.jpg için Google Görsel Sonuçları

nasılsınız. biz yorgunuz kızcığımla. dün stada gittik yürüyüş yapmaya sabah bacaklarımız ağrımış.. çoktan başlamamız lazımdı ama neyssee...rüyamda kzıımı gördümotobüsle biyere gidiyorduk tombul tombuldu ağız küçücük anası gibi duduşlar ince o da baba gibi kıpır kıpırdı çok güzeldii

günaydinlarr ,

kıpırık oglumla işe geldik teyzeleri , kahvaltimizi yaptik , oturuyoruz şimdilik iş yogunlugu yok ,

birazdan kahvemizi içeriz , keyfimize bakarizzz ,

sizlerde ne var ne yok herkes iyi umarim ??

Bizde geldik işe.sol bacağımla kalçamda ağrı vardı biraz azaldı ama yine sekleyerek geldim işe.dün internetten spor gecelik emzirme sütyeni ve atleti aldım bakalım öğlene kadar gelicek beklemekteyim :) kızlar ben daha doğum çantasını hazırlamadım banyo küvetinide almadım.baya eksiklerim var ve haftaya 8 aylık olucam sanırım geç kalmadım :))

günaydn canim ,

ben bi:)razini hazirladim çantanın ama hergun bişey geliyo aklima , aliyorum , hepsini cantanin yanina yigiyorum bu hafta sonu son kontrolleri yapip tamamlamayi dusunuyorum , nolur nolmaz endişesi ile. küvet bugun alicam intten .

ben eksikleri tamamladım ama çantaya yerleştirmedim. yıkadım ütüledim kenara koydum.. ama bence daha erken tam zamanında doğacak bebişlerimiz inşallah ben 18 temmuzda doğmasını bekliyorum hep öyle plan yapıyorum inş öyle de olur:) nerden baksan 2 ayımız var..

günaydın herkese

sizi şarkıyla karşılamak istiyoruz bu sabah her ne kadar moralimiz çok iyi olmasa da babamız sayesinde.

karabiberim vur kadehlere
hadi içelim içelim her gece
zevk-i sefa doldu gönlüme
hadi içelim acıların yerine

bu kadar eğlence yeter neyse gelelim sadede;

dün akşam doktor kontrolü vardı çok şükür herşey yolunda.şöyle bir maziye daldık doktorla zaman ne çabuk geçiyor.2 ay kaldı şunun surasında diye.rapor işini konuştuk bu hafta gidip alacağım inşallah.hiç çalışma raporu vermek ister gibi değildi izin verip dinlendirme taraftarıydı ama siz verin ben yıllık iznimi kullanrım sıkılırsam dedim bakalım ne olacak.hayırlısı olsun.

karnımın ara sıra gerildiğini,sertleştiğini ama o sırada ağrı duymadığımı söyledim.kaç dk bir oluyor dedi gün içinde 2-3 kez bazen hiç olmuyor dedim.bizim için 10 dk ,20 dk aralıkla olması endişe duymamıza sebep olur.söylediklerin braxton hicks dediğimiz yalancı kasılmalar önemli değil dedi.ben zaten sık gelince zamana bakıyorum dedim

bir sonraki kontrol 1 ay sonra dedi:18: uzun değil mi dedim güldü
bu aylarda herkeste mi böyle bilmiyorum ama bir panik halindeyim eski rahatlığım yok dedim.yine güldü.bundan sonra böyle olur dedi.

son haftalarda artık doğum şeklini konuşuruz dedi.gerek yok ki konuşmaya ben baştan beri sezeryan istediğimi söylüyorum lütfen caydırmayın dedim tırsıyorum normalden dedim.peki peki dedi tatlı doktorum benim.

ay ne çok konuştum.ben kkarabiberim kk haber antalya,söz sizde sayın topik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…