Günaydınlarrrr biz geldik kızçemle
Babamızı günü birlikte olsa Eskişehir'e yolcu ettik
O yüzden de uyuyamadık kızımla.Şimdiden çok ama çok özledik
Tuhaf tuhaf rüyalar da gördüm hayra yormaktan başka çaremiz yok.ALLAH'ım başımızdan eksik etmesin
cümlemizinkini(AMİN)
2 günümüz yoğun geçti küçük hanımın eksikleri.Cumartesi günü ebebeğe uğrayıp
havluydu,bornozdu derken bebek arabası ve araba koltuğu alıp döndük
Hiç aklımızda yoktu ama quinyy xtra zapp 3 tekerlekli 999dan 599a düşmüştü
araba koltuğu da maxi cosi 499 tlye aldık bitirdik.OrADAN ikeaya geçip eksikler vardı
raftı,kutudu,sepetti derken akşam ettik.Dün de beşimiğizi ve bebek arabamızı kurduk
odası doldu kızçeminAkşam üzeri de bankadaki arkadaşımın düğünü vardı
oraya gittik.Amirlerim,yetkililerim görünce kızçemle bize bayıldılar meğer ne kadar
özlemişim onları.Doğumdan sonra belli şartlar altında bankaya dönme sinyalleri bile
çaktım(şube hariç)Kızçem hayırlısıyla gelsin bir bakalım belkide
eşimin dediği gibi ''iş hayatını bile düşünmeyeceksin kızçemiz sayesinde''
bekleyelim ve görelimDÜğünden sonra akraba ziyaretine gittik
bir güzel mamacıkları götürdük kızımla gece geceEskiden gece vaktine
yakın yemek yeseydim anında çıkarırdım ama şimdi kızçemin sayesinde sağlığıma
kavuştum ALLAH'ım bana bu mucizeyi ve mucizenle birlikte verdiğin sağlık
için binlerce kez şükürler olsun
Şimdi geçmişi okuyayım da siz uyanana kadar ödevimi bitireyim
niye veremediler ki raporunu kalabalık diye mi:44:
ya benimde adet tarihime göre 19 temmuz doğum tarihi ama usg ye göre 12 temmuz. en son gittiğimde dr a çalışabilir raporu almak istediğimi söyledim 3 hafta sonra gel dedi. oda bu hafta oluyor. inşallah yarın sıkıntı yaşamam rapor alırken. tam gününü doldurmak gerekiyormuş dimi? senin usg ye göre mi veriyor raporu senin adet tarihine göre mi ??
Teşekkür ederim:)) Hepsini internetten aldım. Tülü cicekmalzeme.com diye bir siteden aldım çok memnun kaldım. Siparişi akşam verdim sabah kargoya verildi diye mail geldi
kızlar doğumdan sonrada en önemli şeylerden biride göğüs ucunda olan yaralar bildiklerimizi duyduklarımızı yazıp paylaşalım.Benim bi arkadaşım ilk çocuğunda ağlaya ağlaya emzirmiş yaralardan.ikincisinde doktoru söylemiş gögüs ucu cıkarıcı başlıklar oluyomuş emzirdikten sonra göğsüne onu tak göğüs pedide koy kalsın emene kadar demiş ikinci çocukta yara nedir bilmiyorum dedi.denemekte fatyda var.
Bugün bebek şekeri malzemelerim geldi hatta iki kargo beş dakika aralıklarla geldi çok iyi oldu Size gelince resmini yollarım demiştim gelir gelmez hemen bir tane de örnek yaptım size göstermek için. Tabi çok özensiz oldu bu. Annesi bebişinin şekerlerini özene bezene yapacak inşallah:)))) kapak stickerımızı da istediğim şekilde tasarlatıp son halini verdirdim ve siparişini verdim. Sticker gelince yapıştırıp onu da gösteririm size:))Eki Görüntüle 716312 Eki Görüntüle 716313
teyzeleri minnosuma aldigimiz ciciler :)
int de sorun var 2 gundur hat gidip gelio umarim yukleyebildim.
Eki Görüntüle 715822 Eki Görüntüle 715823
Bugün bebek şekeri malzemelerim geldi hatta iki kargo beş dakika aralıklarla geldi çok iyi oldu Size gelince resmini yollarım demiştim gelir gelmez hemen bir tane de örnek yaptım size göstermek için. Tabi çok özensiz oldu bu. Annesi bebişinin şekerlerini özene bezene yapacak inşallah:)))) kapak stickerımızı da istediğim şekilde tasarlatıp son halini verdirdim ve siparişini verdim. Sticker gelince yapıştırıp onu da gösteririm size:))Eki Görüntüle 716312 Eki Görüntüle 716313
merhaba kızlar.birkaç gündür giremedim.geçmişi okuyabilecek miyim bilemiyorum.baya sohbetler edilmiştir kesin.bir ara bakıcam.
ben de cuma günü hem çalışabilir raporumu almaya hem de kontrole gittim.çok şükür bir sorun yoktu.yarın da rapor alıcam,okulda bir etkinlik var da katılmamak için.bir garip olcak hem çalışabilir raporu hem rapor bir arada vercem müdüre.
sizlerde de inşallah bir sorun yoktur herşey yolundadır
Konya Büyükşehir belediye hastanesi Nihal Demirköprülü ... Tek geçerim
en küçüğü bencede daha mantıklı olucak. birde onu doldurmak için bi sürü masrafa gerek yok bence
bende lokumla badem şekeri arasında kararsız kaldım. mevlütlerde genelde lokum dağıtılıyor ya acab küçük küp lokumlardan mı koysam diyorum renk renk. veya badem şekeri koyup içine ayrıca lokum mu dağıtsam bilemiyorum :44::44:
nihal hanıma ben de gittim, gerçekten çok tatlı bi bayan..
Bizde geldik işe.sol bacağımla kalçamda ağrı vardı biraz azaldı ama yine sekleyerek geldim işe.dün internetten spor gecelik emzirme sütyeni ve atleti aldım bakalım öğlene kadar gelicek beklemekteyim :) kızlar ben daha doğum çantasını hazırlamadımbanyo küvetinide almadım.baya eksiklerim var ve haftaya 8 aylık olucam sanırım geç kalmadım :))
Bizde geldik işe.sol bacağımla kalçamda ağrı vardı biraz azaldı ama yine sekleyerek geldim işe.dün internetten spor gecelik emzirme sütyeni ve atleti aldım bakalım öğlene kadar gelicek beklemekteyim :) kızlar ben daha doğum çantasını hazırlamadımbanyo küvetinide almadım.baya eksiklerim var ve haftaya 8 aylık olucam sanırım geç kalmadım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?