2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

hadi gözün aydın o sertleşme bende de oluyor kafasını veya ayağını dayıyor sanıyorum çok sürmüyor yer değiştiriyor. ordan oraya geziyor akşama kadar

hadi gözün aydın o sertleşme bende de oluyor kafasını veya ayağını dayıyor sanıyorum çok sürmüyor yer değiştiriyor. ordan oraya geziyor akşama kadar

sağol canım.ben de bebek toplanıyor mu dedim öyle hissedilir ama rahim kasılıyor dedi.sık gelirse süresine bakacakmışız kaç dk bir geliyor diye.

Günaydın günaydın biz geldikkk
Kızçemin sabah sporuna uyandım o kadar güçlü hareketlerdi ki şaşırdım
Kahvaltımızı yaptık babamızla..Eskişehirden de döndü sağ salim
Bugün miskinim kızçem ise kıpır kıpırGeçmişi okuyayım ben
miskinliğim de kalkar belkiiiiiii:122::122::122::122::122::122::111::111::111::111::111:

herkese günaydın kızlar.. nasılsınız? inşallah hepiniz ve kuzucuklarınız çook iyisinizdir. ben 1.5 haftadır geçmişi okumadığım için herşeyden habersizim pek bi uzak kaldım.. artık 35.haftadayız. 2 haftadır ağrılarım oluyor ara ara, üstelik oğluşum başıyla aşağı doğru baskı yapıyo bazen, hissediyorum.. doktorum ağrı sıklığı ve süresi artarsa ve kanama lekelenme olursa hiç vakit kaybetme hemen gel demişti..üstelik biraz aşağı inmiş gibi bizim oğlan.. dışardan bakınca öyle görünüyo.. anlayacağınız o içerden bir an evvel çıkmaya çalışıyo bense onu içerde tutmaya çalışıyorum..özellikle baban gelmeden sakın acele etme annecim diyorum..
babamız da inşallah cuma akşamı yola çıkıyo, gece gelecek, çok şükür..
tüm eşyalarımız hazır.. annemle herşeyi yıkadık ütüledik, dolaplara yerleştirdik, hastane çantamızı falan da hazırladık. sadece oğluşumun yatağını kurma işi var, onu da ben annemle yapamayacağım için babamızı bekliyoruz.. eşim gelince annemle birlikte yatağın yerini değiştirip kuracaklar ve çarşaf nevresim vs derken o da tamam olacak inşallah..

gözün aydin canim hayirli haberlerle gelmişsin ,

o sertleşme hepimizde oluyor saniyorum , özellikle benim göbek deligimin ust tarafinda totosunu dayıyo diye tahmin ediyorum , bazen sag tarafimda oluyo kafayı dayiyomus ,yer deiştiriyomuş ,

bende 30. haftamdayim ayin 30'unda 32+0 oluyormusum ve rapourumu alıcam . benim bebegim biraz önden gidiyormus dogum normal dedi , tersti oglusum donmus normale , bakalim zaman ne gösterecek

bi de size sormak istediğim bişey var... utanarak söylüyorum.... yatağımın alezinde yeni evlilik dönemimden kalma lekeler var, anlarsınız işte.. ne yaptıysam o lekeleri çıkaramıyorum ( o kadar çok leke çıkarıcı denedim ki.. sizce ne yapmam gerek ((

hoş gelsiniz canim :)) bugun genel bir hareketlilik var saniyorum bebislerdeee , havalardan mi bilmiyorum ama benim tosuncugumda kıpır kıpır teyzesi .

oh masallah canim bizde geliriz inş 35. haftalara , bende cok tırsıyorum erken dogum olur vs diye , Allah herseyin hayirlisini nasip etsin hepimize ,

esinlede ins biran once kavusursun cnm

oksijenli suyla ıslat sonra sabunlu ılık suda yıka canım ve durula , veya

nişastayı suyla karıştır ve bir hamur oluştur daha sonra bu hamuru lekenin üstüne sür ve hamurun kurumasını beklekuruduktan sonra bir fırça yardımı ile kumaşı temizle,.

belki faydasi olur . genelde tazeyken leke yapiliyor ama şimdi faydasi olurmu bilmem , ben pantalonuma yapmiştim.

Nasılsınız bakim?Ben cok iyiyim valla babam ameliyatını oldu hastaneden cıktı cok şükür cok iyi herşey yolunda resmen hafifledim,oğlumu da gördüm düün 2 kg olmuşş bağdaş kurmuş oturuyodu benim makat gelişli oğlumya ben 1.5 ay kaldı diyorum doğumuma dr um 2 ay deli olcam niye böyle uzatr anlamam ki zaten sabırsızlanıyorum..Oğluma cicişlerde aldım yenii değme keyfime eksikler cok az kaldı artık şu catlak olayı nolcak onu hiç bilemiyorum sabah yine yağlı güreşe cıkar gibi yağlandım inş. daha fazla catlamam ya,contratubex diye bi krem varmış duyan varmı yara izlerini geçiriyomuşşş..

Çok teşekkür ederim canım benim ALLAH'ım arabanın içinde
gezmeyi de nasip etsin(amin)

herkese guzel gunler dılıyoruzzzzz epey agırlastım kızlar moral olarakta ınsan kotu oluyo sızde de olemı zayıf zayıf kızları gordukce bı bunalımdayım yaaaa saclar boyazsız kılolu kendımı kotu hısseder oldum ben lohusa bunalımına gırmem ınsallh sacları lohusalık bıtmeden de boyatamıyorummm acaba son ay boyatsammı ne dersınız bısey olurmu benım dıplere gelmıyo paket atılıyo saclarıma ama bı fıkır verın

inan bi süre sonra zaman o kadar ilerliyor ki.. ben de nasıl bu haftaya geldim anlamadım.. Rabbim hayırla ulaştırsın ve sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize..
ayyyy çok özledik babamızı yaa ufff.. hiç bu kadar ayrı kalmamıştık.. o da tabi zor bi acı yaşadı ailesine destek olma niyetiyle mecburen böyle uzun izin aldı ama ne o dayanabildi ne ben...

günaydınnnnn.. 1 hafta aradan sonra biz geldikkkkkk..
Nasılsınızzz..???
biz anneannemizde 1 hafta güzel bir tatil yaptık..hiç durduğumuz yerde durmadık o ayrı yorulduk biraz..
geçmişten korkuyorum kızlar bakamadım zaten hemen yazıyım dedim herhalde bi 500 sayfa yapmışsınızdır..
doğuran falan yoktur umarım..

çok sağol canım ya bunları denemeliyim hemen inşallah çıkar artık sinir bozucu oluyo leke çıkmadıkça.. şimdi de annem varken doğum öncesi temizlik niyetiyle herşeyi yerinden oynattım yıkansın temizlensin diye.. inşallah işe yarar da çıkar.. piyasadaki leke çıkarıcıların hepsini denedim olmadı

Güzel haberler getirmişsin kuzum maşallah size

benim çocuk gelişimi eğitimi veren bir arkadaşım, saç boyatma için en tehlikeli dönem emzirme dönemi kesinlikle yasak dedi haberin olsun...

Selam koca göbişliler biz geldik kızımlan nasılsınız bugün herkes iyi maşallah geçmişe baktımda
Kızlar dün eşimle hani bebeğin banyo yaparken videosu varya onu izledik ve rüyamda gördüm bebişimi ben yıkıyormuşum ve teni o kadar yumuşakmışki diyorum senin tenin ne kadar yumuşak diyorum allahım ya o kadarmı gerçek gibi olur videonun etkisinde kaldım ben kesinnn Ama çok güzeldiii

gözün aydın canım. babanında bebişinin da ii olmasına sevindim. erkekler 9 ay 10 günde geliyorlarmış ondanmı uzatıyor acaba
hoşgeldiniz... bizde gelecek ay gideceğiz inşallah anneemize. 17 haziranda eşim istanbula eğiime gidecek bizide anenemize bırakacak inşallah.. tabi doktorumuz izin verirse.:18::18::18:

ohhh çok şükür canim , bende mreakta kaldim , sesin çıkmadi kaç gündür , geçmiş olsun , bundan sonrasida iyi olur inşallah , Allah başka sikinti vermesin kimseye

benim karnım çok fena oldu ciger gibi sivilceli sivilceli sanki , acaip kaşını meger catlakmiş :) dün dr kontrolumuzde sorduk kaşıntı geçirici krem verdi , 2 tanede catlak geçirici krem tavsiye etti ama almadim , isimlerini hatirlamiyorum evde recete , digerlerini cok tavsiye etmiyorum mustela vs dedi. p kadar krem yag kullanmama ragmen catladim , annemde kantaron ile saf zeytin yagindan bir karısım yapmiş 1 haftadir onu suruyorum bu sabah baktim baya hafiflemiş kızariklarim , dogumdan sonrada gögüslere sürün demişler , istersen bunu deneyebilirsin canim , çatlagin yoksa şuan kantaron çok iyi imiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…