günaydın herkese
sizi şarkıyla karşılamak istiyoruz bu sabah her ne kadar moralimiz çok iyi olmasa da babamız sayesinde.
karabiberim vur kadehlere
hadi içelim içelim her gece
zevk-i sefa doldu gönlüme
hadi içelim acıların yerine
bu kadar eğlence yeterneyse gelelim sadede;
dün akşam doktor kontrolü vardı çok şükür herşey yolunda.şöyle bir maziye daldık doktorla zaman ne çabuk geçiyor.2 ay kaldı şunun surasında diye.rapor işini konuştuk bu hafta gidip alacağım inşallah.hiç çalışma raporu vermek ister gibi değildi izin verip dinlendirme taraftarıydı ama siz verin ben yıllık iznimi kullanrım sıkılırsam dedim bakalım ne olacak.hayırlısı olsun.
karnımın ara sıra gerildiğini,sertleştiğini ama o sırada ağrı duymadığımı söyledim.kaç dk bir oluyor dedi gün içinde 2-3 kez bazen hiç olmuyor dedim.bizim için 10 dk ,20 dk aralıkla olması endişe duymamıza sebep olur.söylediklerin braxton hicks dediğimiz yalancı kasılmalar önemli değil dedi.ben zaten sık gelince zamana bakıyorum dedim
bir sonraki kontrol 1 ay sonra dedi:18: uzun değil mi dedim güldü
bu aylarda herkeste mi böyle bilmiyorum ama bir panik halindeyim eski rahatlığım yok dedim.yine güldü.bundan sonra böyle olur dedi.
son haftalarda artık doğum şeklini konuşuruz dedi.gerek yok ki konuşmaya ben baştan beri sezeryan istediğimi söylüyorum lütfen caydırmayın dedimtırsıyorum normalden dedim.peki peki dedi tatlı doktorum benim.
ay ne çok konuştum.ben kkarabiberim kk haber antalya,söz sizde sayın topik
hadi gözün aydıno sertleşme bende de oluyor kafasını veya ayağını dayıyor sanıyorum çok sürmüyor yer değiştiriyor. ordan oraya geziyor akşama kadar
günaydın herkese
sizi şarkıyla karşılamak istiyoruz bu sabah her ne kadar moralimiz çok iyi olmasa da babamız sayesinde.
dün akşam doktor kontrolü vardı çok şükür herşey yolunda.şöyle bir maziye daldık doktorla zaman ne çabuk geçiyor.2 ay kaldı şunun surasında diye.rapor işini konuştuk bu hafta gidip alacağım inşallah.hiç çalışma raporu vermek ister gibi değildi izin verip dinlendirme taraftarıydı ama siz verin ben yıllık iznimi kullanrım sıkılırsam dedim bakalım ne olacak.hayırlısı olsun.
karnımın ara sıra gerildiğini,sertleştiğini ama o sırada ağrı duymadığımı söyledim.kaç dk bir oluyor dedi gün içinde 2-3 kez bazen hiç olmuyor dedim.bizim için 10 dk ,20 dk aralıkla olması endişe duymamıza sebep olur.söylediklerin braxton hicks dediğimiz yalancı kasılmalar önemli değil dedi.ben zaten sık gelince zamana bakıyorum dedim
bu aylarda herkeste mi böyle bilmiyorum ama bir panik halindeyim eski rahatlığım yok dedim.yine güldü.bundan sonra böyle olur dedi.
son haftalarda artık doğum şeklini konuşuruz dedi.gerek yok ki konuşmaya ben baştan beri sezeryan istediğimi söylüyorum lütfen caydırmayın dedimtırsıyorum normalden dedim.peki peki dedi tatlı doktorum benim.
Günaydın günaydın biz geldikkk
Kızçemin sabah sporuna uyandım o kadar güçlü hareketlerdi ki şaşırdım
Kahvaltımızı yaptık babamızla..Eskişehirden de döndü sağ salim
Bugün miskinim kızçem ise kıpır kıpırGeçmişi okuyayım ben
miskinliğim de kalkar belkiiiiiii:122::122::122::122::122::122::111::111::111::111::111:
herkese günaydın kızlar.. nasılsınız? inşallah hepiniz ve kuzucuklarınız çook iyisinizdir. ben 1.5 haftadır geçmişi okumadığım için herşeyden habersizimpek bi uzak kaldım.. artık 35.haftadayız. 2 haftadır ağrılarım oluyor ara ara, üstelik oğluşum başıyla aşağı doğru baskı yapıyo bazen, hissediyorum.. doktorum ağrı sıklığı ve süresi artarsa ve kanama lekelenme olursa hiç vakit kaybetme hemen gel demişti..üstelik biraz aşağı inmiş gibi bizim oğlan.. dışardan bakınca öyle görünüyo.. anlayacağınız o içerden bir an evvel çıkmaya çalışıyo bense onu içerde tutmaya çalışıyorum..özellikle baban gelmeden sakın acele etme annecim diyorum..
babamız da inşallah cuma akşamı yola çıkıyo, gece gelecek, çok şükür..
tüm eşyalarımız hazır.. annemle herşeyi yıkadık ütüledik, dolaplara yerleştirdik, hastane çantamızı falan da hazırladık. sadece oğluşumun yatağını kurma işi var, onu da ben annemle yapamayacağım için babamızı bekliyoruz.. eşim gelince annemle birlikte yatağın yerini değiştirip kuracaklar ve çarşaf nevresim vs derken o da tamam olacak inşallah..
bi de size sormak istediğim bişey var... utanarak söylüyorum.... yatağımın alezinde yeni evlilik dönemimden kalma lekeler var, anlarsınız işte.. ne yaptıysam o lekeleri çıkaramıyorum( o kadar çok leke çıkarıcı denedim ki.. sizce ne yapmam gerek ((
canim Allah kavustrsun benm esimde gecelri yanmda olmutor gece ucuuslari artti.cok ozluyo insan uyamiyo bil
cok.guzel bebek arabasi.guzellde indirim yakalmissin gul gule.kullanin
ayy insallah gosterir cnm yzunu mutlu eder anesini.
bu ay hic gecmedi ya crsamba gdcem bende cok.ozledm cook
yalancisancd cnm.insaah baklm.dokor.ne.dcek
ben oglsuumu askim butanemm diye seviyorm esimde yandan hemen efendm diyr sanaa dedm diyom hayir i sozler bennm icin senn.iyice unuttun bni diyor
kiskanc esler hehe:))
masallah cnm ogluna tosuncuk yaa:))
Arabayı uygun almışsınız. İnşaallah iyi günlerde güle güle kullanmak nasip olsun canım.
hoş gelsiniz canim :)) bugun genel bir hareketlilik var saniyorum bebislerdeee , havalardan mi bilmiyorum ama benim tosuncugumda kıpır kıpır teyzesi .
oh masallah canim bizde geliriz inş 35. haftalara , bende cok tırsıyorum erken dogum olur vs diye , Allah herseyin hayirlisini nasip etsin hepimize ,
esinlede ins biran once kavusursun cnm
oksijenli suyla ıslat sonra sabunlu ılık suda yıka canım ve durula , veya
nişastayı suyla karıştır ve bir hamur oluştur daha sonra bu hamuru lekenin üstüne sür ve hamurun kurumasını beklekuruduktan sonra bir fırça yardımı ile kumaşı temizle,.
belki faydasi olur . genelde tazeyken leke yapiliyor ama şimdi faydasi olurmu bilmem , ben pantalonuma yapmiştim.
günaydın herkese
herkese guzel gunler dılıyoruzzzzz epey agırlastım kızlar moral olarakta ınsan kotu oluyo sızde de olemı zayıf zayıf kızları gordukce bı bunalımdayım yaaaa saclar boyazsız kılolu kendımı kotu hısseder oldum ben lohusa bunalımına gırmem ınsallh sacları lohusalık bıtmeden de boyatamıyorummm acaba son ay boyatsammı ne dersınız bısey olurmu benım dıplere gelmıyo paket atılıyo saclarıma ama bı fıkır verın
Nasılsınız bakim?Ben cok iyiyim valla babam ameliyatını oldu hastaneden cıktı cok şükür cok iyi herşey yolunda resmen hafifledim,oğlumu da gördüm düün 2 kg olmuşş bağdaş kurmuş oturuyodu benim makat gelişli oğlum ya ben 1.5 ay kaldı diyorum doğumuma dr um 2 ay deli olcam niye böyle uzatr anlamam ki zaten sabırsızlanıyorum..Oğluma cicişlerde aldım yenii değme keyfime eksikler cok az kaldı artık şu catlak olayı nolcak onu hiç bilemiyorum sabah yine yağlı güreşe cıkar gibi yağlandım inş. daha fazla catlamam ya,contratubex diye bi krem varmış duyan varmı yara izlerini geçiriyomuşşş..
hoşgeldiniz... bizde gelecek ay gideceğiz inşallah anneemize. 17 haziranda eşim istanbula eğiime gidecek bizide anenemize bırakacak inşallah.. tabi doktorumuz izin verirse.:18::18::18:günaydınnnnn.. 1 hafta aradan sonra biz geldikkkkkk..
Nasılsınızzz..???
biz anneannemizde 1 hafta güzel bir tatil yaptık..hiç durduğumuz yerde durmadık o ayrı yorulduk biraz..
geçmişten korkuyorum kızlar bakamadım zaten hemen yazıyım dedim herhalde bi 500 sayfa yapmışsınızdır..
doğuran falan yoktur umarım..
Nasılsınız bakim?Ben cok iyiyim valla babam ameliyatını oldu hastaneden cıktı cok şükür cok iyi herşey yolunda resmen hafifledim,oğlumu da gördüm düün 2 kg olmuşş bağdaş kurmuş oturuyodu benim makat gelişli oğlum ya ben 1.5 ay kaldı diyorum doğumuma dr um 2 ay deli olcam niye böyle uzatr anlamam ki zaten sabırsızlanıyorum..Oğluma cicişlerde aldım yenii değme keyfime eksikler cok az kaldı artık şu catlak olayı nolcak onu hiç bilemiyorum sabah yine yağlı güreşe cıkar gibi yağlandım inş. daha fazla catlamam ya,contratubex diye bi krem varmış duyan varmı yara izlerini geçiriyomuşşş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?