2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Teşekkür ederim canım büyük bi korku atlattım ama cok şükür yani en büyüğünü atlattık artık iyileşme sürecindeyiz buna da şükür..Bebişim ters canım ya bi de erken alırım demişti böyle giderse ama belki döner diye umut ediyo sanırım dr amca :) bence daha dönmesi çok zor artk ben sezeryan fikrine iyice alıştırdm kendimi bakalım hayırlısı yalnız cok zor böyle taşımak bir ağırlık yapıyo anlatamam poposunu yaslıyo oohh keyfine diycek yok iyice paytak paytak yürümeye başladım psikolojim biraz bozuldu alışveriş iyi gelcek sanırımm :))

canim ,

doktoruna sorabilirsin , bitkisel boyalara izin veriyorlar diye biliyorum ,

benim kuzenim sezeryanla dogum yapmişti , doguma gitmeden önce röflesini yaptirdi öle gitti. ama bitkisel olduguna %100 güvendigin bir yerde yaptir derim.

tabi canim mecburiyetler bazen insanlari birbirinden uzaklastirabiliyo , Allah can sagligi versin canim , sayili gun çabuk geçiyor , eşininde acisi büyük napsin , Allah yardimcisi olsun herkesin

alez beyaz renktedir sanırım.beyazlarla birlikte at makineye yüksek sıcaklıkta ön yıkamalı olarak (80-90 da yapıyorum be nbu işlemi) yıkansın azıcık çamaşır suyu damlat deterjan gözüne.sıktırma yapma suda beklet bir gece,sonrasında suyunu sıktır tekrar baştan istediğin sıcaklıkta bir kez daha yıka.çıkacaktır diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

canim benim oglumda tersti , dun kontrol vardi teyzesi dönmüş şimdilik , ama gene dönebilir dedi doktorumuz , son ana kadar belli olmaz bekleyip görecegiz dedi , endişe etme bence annesi

ben 5 ay dayandım boyatmadım.kendi saç rengine boyattığım için beyazlar da alt kısımlarda oldugundan idare ettim ama sadece 5 ay.
organic diye bir marka var onunla boyatttım ben amonyaksız.o anda başkaları da boyatıyordu tabi içerde koku almamak için kapı ağzına oturup kapıyı da açtırmştım.bir de kesim ooh mis gibi olmuştu.

doktor 3. aydan sonra boyatabilirsin demişti ama beklemiştim ben.şimdi de doğuma yakın boyatırım diyordum ama öncesinde 1 kez boyatırım herhalde her gün suyu görünce uzuyorlar

bu arada ablam 2 hamileliğinde de 1.5 ayda bir boyattı amonyaksız boyayla.baya beyaz vardı çünkü bekletemezdi.çok şükür 2 canavarımızda da bir sıkıntı yok.korkma canım.

kan lekesi sicakta kumaşa daha çok işlermiş , ılık , soguk su tavsiye ediyorlar cnm .

canim benim oglumda tersti , dun kontrol vardi teyzesi dönmüş şimdilik , ama gene dönebilir dedi doktorumuz , son ana kadar belli olmaz bekleyip görecegiz dedi , endişe etme bence annesi

Canım ne güzel gözün aydın bence böyle gider senn tabi belli olmaz ama ne bilim yer dar ya artık zor gibi yani bi de risk altındayım bu şeklde o yüzden erkn alır 1-2 hafta beklemez diye düşünüyorum amaan sağlıklı olsun da oğlum yeter hem 1-2 hafta erken kavuşurum tombişime dr um 3 kg gecer dedi bu gidişle umarım öyle olur yoksa tutmaya kıyamam ben onu :)

Canım benm göbek deliğimn yukarısı yanları iyi bişe yok ama aşağı bikini bölgesinden başlayan çatlak da değil bildiğin kedi tırmalamış gibi yırtık var bi de leğen kemiğimin yanında 2 taraflı aynı yani diyorum daha fazla olmasın yeter ama onlar da gecsin istiyorum ya ben de kullanmıştım bi ara kilo alıp vermekten oluşan catlaklarıma kantoron ama dayanamadım bıraktım sen dene bi bakim olmazsa ben de yapim su karışımdan kırmızı çatlaklar gecebilirmiş tek tesellim o bi de buz sürelim arada onu okumuştum büzüp daraltıyomuş canım aklında bulunsun yağı sürmeden buzla masaj yap istersen..

kan lekesi sicakta kumaşa daha çok işlermiş , ılık , soguk su tavsiye ediyorlar cnm .

ister istemz oluyor o leke ben de hiç sevmem lekeli birşeyi.
dokuması bozulmasın diye düşük sıcaklıkta yıkamıştım ama çıkmamıştı,hafif sarı kalmıştı.utana sıkıla anneme sormuştum o da az önce yazdığım methodu söylemişti.ben anca öyle çıkarmıştım.

ama asıl mesele ılık ,sıcak su değil bence.sıktırma yapmadan deterjanlı suda bir gece bekletmek lekeyi çıkaran.

Son düzenleme:
ohhh çok şükür canim , bende mreakta kaldim , sesin çıkmadi kaç gündür , geçmiş olsun , bundan sonrasida iyi olur inşallah , Allah başka sikinti vermesin kimseye

Amin canım cok teşekkür ederim biliyorum aklıma da geldi ama ne okuyabldm ne yazabldm ertlendi fln moraller cok kötüydü zaten ameliyat günü kv ye gectm orda kaldık 3 gün şimdi çıktı da hast. rahatım evmdeyim ve ilk işim size yazmak oldu :)

Araya karışmış mesajım tatlım tekrar yazim dedimm :))

hanımlar hazıran topıgınden bır ark. nurgu66 dun dusmustu gece hats.kaldı kolu kırık snaıırm cok agrıyor suanda 38 haftalık gebee dr fılm cekemdıgı ıcın tam bırsey dıyemıyor oda tsre yapınca tansıyonu cıkmıss sımdı ıı ama sancı balamıs en son 15-20 dk dusmuss sımdı dogum cın gelıyorlar yozgattan hast.varma k uzere sızden ıstegımm

**ayetel kursı
**sümmes sebila yesserah(sancı anında soylenırmiş)
**ınsıkak suresi
**inşirah süresini okursanız çok mutlu oluruzzzz

dua ıle ınsallah

Son düzenleme:

kötü olmuş gerçekten bu şekilde düşüp,kolunu kırması.herşey Allah tan.hayırlısıyla yapsın doğumunu inşallah.

duaları arkadaşının niyetine okudum canım.Allah bir avazda kurtarsın inşallah

duaları (inşikak ve inşirah) bilmiyordum hatta internetten bulup okudum Allah kabul etsin.

canım çok çok geçmiş olsun artık gönül rahatlığıyla oğluşunu beklersin :) ya benim de oğlum makat geliş ve dediğin gibi taşıması çok zor böyle, hele yemek falan yediğimde resmen karnımda zıplıyor ve kafasını göğüs altıma sokuyor gerçi kuzularımız sağlıklı olsun biz herşeye katlanırız da, doktorumuz da demişti bebek rahat merak etme ama sen zorlanırsın diye..hala küçük bi umut var belki daha da büyümeden döner diye :)

HEM KOLU KIRIK HEM DOĞUM SANCISI :s allah yardımcısı olsun....

Bende de bu konuda fazla rahatlık var. Sanki 39. haftadan önce gelmeyecek gibi hareket ediyorum. Daha bebeğin kıyafetleri yıkanmadı. Ufak tefekte olsa eksikleri hala var. Şampuan, deterjan gibi şeyler. Ve en önemlisi hastane çantası bile yok ortada. Bilmiyorum yanlış mı yapıyorum.

Çok sağol canım benimm aynen o kadar rahatladım ki anlatamam cok şükür :) Ayy kader arkadasım benm biz birbirimzi cok iyi anlarız işte o başını göğsünün altına sokması aman Allahım robot gibi durman lazım ya da yatman ne eğilebiliyosun ne uzanabliyosun hafiften cok zor cok ağrıyo batıyo dimi hele ayaklarıyla bikini bölgene yaptıkları benmki yırtıyo resmen ama canları sağolsun dediğin gibi iyi olsun da yavrularımız biz biraz daha dayanırız artık..Benm dr um ağrılarımn hep ters olmasından kaynaklı olduğunu söyledi yormuycaksın yürümüyceksin cok kanaman olblr erken doğum olur kendine dikkat et dedi ama yat yat olmaz ki ya sana böyle bişeyler dedi mi canım,benm umudum yok tam sıpa oğlum %3-4 ihtimal olurmuş ters o da geldi beni buldu nerde anten kunten şeyler var beni bulur o yüzden pek inancım yok o yönde :))

okuduk cnm Allah kabul etsin inş.

buz bilmiyodum , akşam yapar,m onuda , kantaronu kullaniyorum 3 gundur kırmızılıklar kahvaleşmeye başladi canim ,

inttede baktim faydalı bişeymiş.

o rahatlık bendede var canım saydığım eksikler bendede mevcut ama bu hafta inş. tamamlamayı düşünüyorum bir kısmını.. en azından çantamı geceliğimi alıp kıyafetleri yıkayıp çantayı hazırlamak istiyorum..açıkçası korkuyorum heran bişey olursa diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…