gözün aydın canım. babanında bebişinin da ii olmasına sevindim. erkekler 9 ay 10 günde geliyorlarmış ondanmı uzatıyor acaba
hoşgeldiniz... bizde gelecek ay gideceğiz inşallah anneemize. 17 haziranda eşim istanbula eğiime gidecek bizide anenemize bırakacak inşallah.. tabi doktorumuz izin verirse.:18::18::18:
herkese guzel gunler dılıyoruzzzzz epey agırlastım kızlar moral olarakta ınsan kotu oluyo sızde de olemı zayıf zayıf kızları gordukce bı bunalımdayım yaaaa saclar boyazsız kılolu kendımı kotu hısseder oldum ben lohusa bunalımına gırmem ınsallh sacları lohusalık bıtmeden de boyatamıyorummm acaba son ay boyatsammı ne dersınız bısey olurmu benım dıplere gelmıyo paket atılıyo saclarıma ama bı fıkır verın
inan bi süre sonra zaman o kadar ilerliyor ki.. ben de nasıl bu haftaya geldim anlamadım.. Rabbim hayırla ulaştırsın ve sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize..
ayyyy çok özledik babamızı yaa ufff.. hiç bu kadar ayrı kalmamıştık.. o da tabi zor bi acı yaşadı ailesine destek olma niyetiyle mecburen böyle uzun izin aldı ama ne o dayanabildi ne ben...
bi de size sormak istediğim bişey var... utanarak söylüyorum.... yatağımın alezinde yeni evlilik dönemimden kalma lekeler var, anlarsınız işte.. ne yaptıysam o lekeleri çıkaramıyorum( o kadar çok leke çıkarıcı denedim ki.. sizce ne yapmam gerek ((
Teşekkür ederim canım büyük bi korku atlattım ama cok şükür yani en büyüğünü atlattık artık iyileşme sürecindeyiz buna da şükür..Bebişim ters canım ya bi de erken alırım demişti böyle giderse ama belki döner diye umut ediyo sanırım dr amca :) bence daha dönmesi çok zor artk ben sezeryan fikrine iyice alıştırdm kendimi bakalım hayırlısı yalnız cok zor böyle taşımak bir ağırlık yapıyo anlatamam poposunu yaslıyo oohh keyfine diycek yok iyice paytak paytak yürümeye başladım psikolojim biraz bozuldu alışveriş iyi gelcek sanırımm :))
herkese guzel gunler dılıyoruzzzzz epey agırlastım kızlar moral olarakta ınsan kotu oluyo sızde de olemı zayıf zayıf kızları gordukce bı bunalımdayım yaaaa saclar boyazsız kılolu kendımı kotu hısseder oldum ben lohusa bunalımına gırmem ınsallh sacları lohusalık bıtmeden de boyatamıyorummm acaba son ay boyatsammı ne dersınız bısey olurmu benım dıplere gelmıyo paket atılıyo saclarıma ama bı fıkır verın
alez beyaz renktedir sanırım.beyazlarla birlikte at makineye yüksek sıcaklıkta ön yıkamalı olarak (80-90 da yapıyorum be nbu işlemi) yıkansın azıcık çamaşır suyu damlat deterjan gözüne.sıktırma yapma suda beklet bir gece,sonrasında suyunu sıktır tekrar baştan istediğin sıcaklıkta bir kez daha yıka.çıkacaktır diye düşünüyorum.
canim benim oglumda tersti , dun kontrol vardi teyzesi dönmüş şimdilik , ama gene dönebilir dedi doktorumuz , son ana kadar belli olmaz bekleyip görecegiz dedi , endişe etme bence annesi
ohhh çok şükür canim , bende mreakta kaldim , sesin çıkmadi kaç gündür , geçmiş olsun , bundan sonrasida iyi olur inşallah , Allah başka sikinti vermesin kimseye
Amin canım cok teşekkür ederim biliyorum aklıma da geldi ama ne okuyabldm ne yazabldm ertlendi fln moraller cok kötüydü zaten ameliyat günü kv ye gectm orda kaldık 3 gün şimdi çıktı da hast. rahatım evmdeyim ve ilk işim size yazmak oldu :)
benim karnım çok fena oldu ciger gibi sivilceli sivilceli sanki , acaip kaşını meger catlakmiş :) dün dr kontrolumuzde sorduk kaşıntı geçirici krem verdi , 2 tanede catlak geçirici krem tavsiye etti ama almadim , isimlerini hatirlamiyorum evde recete , digerlerini cok tavsiye etmiyorum mustela vs dedi. p kadar krem yag kullanmama ragmen catladim , annemde kantaron ile saf zeytin yagindan bir karısım yapmiş 1 haftadir onu suruyorum bu sabah baktim baya hafiflemiş kızariklarim , dogumdan sonrada gögüslere sürün demişler , istersen bunu deneyebilirsin canim , çatlagin yoksa şuan kantaron çok iyi imiş..
kan lekesi sicakta kumaşa daha çok işlermiş , ılık , soguk su tavsiye ediyorlar cnm .
ohhh çok şükür canim , bende mreakta kaldim , sesin çıkmadi kaç gündür , geçmiş olsun , bundan sonrasida iyi olur inşallah , Allah başka sikinti vermesin kimseye
hanımlar hazıran topıgınden bır ark. nurgu66 dun dusmustu gece hats.kaldı kolu kırık snaıırm cok agrıyor suanda 38 haftalık gebee dr fılm cekemdıgı ıcın tam bırsey dıyemıyor oda tsre yapınca tansıyonu cıkmıss sımdı ıı ama sancı balamıs en son 15-20 dk dusmuss sımdı dogum cın gelıyorlar yozgattan hast.varma k uzere sızden ıstegımm
**ayetel kursı
**sümmes sebila yesserah(sancı anında soylenırmiş)
**ınsıkak suresi
**inşirah süresini okursanız çok mutlu oluruzzzz
dua ıle ınsallah
Teşekkür ederim canım büyük bi korku atlattım ama cok şükür yani en büyüğünü atlattık artık iyileşme sürecindeyiz buna da şükür..Bebişim ters canım ya bi de erken alırım demişti böyle giderse ama belki döner diye umut ediyo sanırım dr amca :) bence daha dönmesi çok zor artk ben sezeryan fikrine iyice alıştırdm kendimi bakalım hayırlısı yalnız cok zor böyle taşımak bir ağırlık yapıyo anlatamam poposunu yaslıyo oohh keyfine diycek yok iyice paytak paytak yürümeye başladım psikolojim biraz bozuldu alışveriş iyi gelcek sanırımm :))
hanımlar hazıran topıgınden bır ark. nurgu66 dun dusmustu gece hats.kaldı kolu kırık snaıırm cok agrıyor suanda 38 haftalık gebee dr fılm cekemdıgı ıcın tam bırsey dıyemıyor oda tsre yapınca tansıyonu cıkmıss sımdı ıı ama sancı balamıs en son 15-20 dk dusmuss sımdı dogum cın gelıyorlar yozgattan hast.varma k uzere sızden ıstegımm
**ayetel kursı
**ınsıkak suresi
dua ıle ınsallah
Bizde geldik işe.sol bacağımla kalçamda ağrı vardı biraz azaldı ama yine sekleyerek geldim işe.dün internetten spor gecelik emzirme sütyeni ve atleti aldım bakalım öğlene kadar gelicek beklemekteyim :) kızlar ben daha doğum çantasını hazırlamadımbanyo küvetinide almadım.baya eksiklerim var ve haftaya 8 aylık olucam sanırım geç kalmadım :))
canım çok çok geçmiş olsun artık gönül rahatlığıyla oğluşunu beklersin :) ya benim de oğlum makat geliş ve dediğin gibi taşıması çok zor böyle, hele yemek falan yediğimde resmen karnımda zıplıyor ve kafasını göğüs altıma sokuyorgerçi kuzularımız sağlıklı olsun biz herşeye katlanırız da, doktorumuz da demişti bebek rahat merak etme ama sen zorlanırsın diye..hala küçük bi umut var belki daha da büyümeden döner diye :)
günaydın canım konyada mısın.bende konyalıyım.annemler konyada.ben muğlada yaşıyorum
**ayetel kursı
**ınsıkak suresi
dua ıle ınsallah
Canım ne güzel gözün aydın bence böyle gider senn tabi belli olmaz ama ne bilim yer dar ya artık zor gibi yani bi de risk altındayım bu şeklde o yüzden erkn alır 1-2 hafta beklemez diye düşünüyorum amaan sağlıklı olsun da oğlum yeter hem 1-2 hafta erken kavuşurum tombişime dr um 3 kg gecer dedi bu gidişle umarım öyle olur yoksa tutmaya kıyamam ben onu :)
Canım benm göbek deliğimn yukarısı yanları iyi bişe yok ama aşağı bikini bölgesinden başlayan çatlak da değil bildiğin kedi tırmalamış gibi yırtık var bi de leğen kemiğimin yanında 2 taraflı aynı yani diyorum daha fazla olmasın yeter ama onlar da gecsin istiyorum yaben de kullanmıştım bi ara kilo alıp vermekten oluşan catlaklarıma kantoron ama dayanamadım bıraktım sen dene bi bakim olmazsa ben de yapim su karışımdan kırmızı çatlaklar gecebilirmiş tek tesellim o bi de buz sürelim arada onu okumuştum büzüp daraltıyomuş canım aklında bulunsun yağı sürmeden buzla masaj yap istersen..
Bende de bu konuda fazla rahatlık var. Sanki 39. haftadan önce gelmeyecek gibi hareket ediyorum. Daha bebeğin kıyafetleri yıkanmadı. Ufak tefekte olsa eksikleri hala var. Şampuan, deterjan gibi şeyler. Ve en önemlisi hastane çantası bile yok ortada. Bilmiyorum yanlış mı yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?