2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

ben epudiral olurcam inş ,

spinalde uyusukluk azaldiginda tekrar ilac verilemiyor diye biliyorum ben , ama epudiralde verilebilior , hem agri sanci icin hemde sezeryan sonrasi agri icin . ve daha hafif diye duydum.

biz cıkıyorum ark.gıdecegız az yemek yıyelım dogru duzgun bırsey yemedım paşam vurup duruyor yemekkkkk dıyeeeeeee ALLAH a emanet olunnnnn gusel haberlerle donmek uzere ınslll

al benden de o kadar... tek isteğim abdestimi alıp doğuma gidebileyim... yemişim fönünü ojesini... kaldı ki ojeli hiç gezmem hamileliğim süresince... dünyanın bin türlü hali var...

Görcem ben seni saçların dağınık foto cektirirken bebişinle :) Canım zaten sık sık duşa giriyoruz ve boy abdesti alıyoruz keşke o imkan olsa doğumdan önce ama bilemezsin işte ben zaten eşimle münasebeti kestim son 3 aylık dönemde riskleri varmış dr söylemşti zaten benm bebeğim de ters ya hiç riske atamam ayrıca ben de dua fln okuduğum için oje pek sürmüyodum ama hem kendimi iyi hissetmek adına hem de ayak tırnağımda bi morluk oluştu cok canımı skıyo onu kapatmak adına sürdüm ama her duşta bunlar cıkar istersen yenilersin yani bukadar basit bi oje yüzünden doğuma pis girceğini düşünmemelisin biz zaten tertemiziz suan hamileyiz yani en kutsal görevi yapıyoruzz..Rabbim tertemiz doğuma girmemizi nasip etsin ben ekstra bakımlı da olmak isterim nacizane fikrim :)

sarı canim ,

sapli bişidi zaten saf zeytinyagina koymus , bekletilmiş vs detaylari var ama ben tam bilmiyorum intten bak istersen canim bi

Hmm bak ben kırmızı kullanmıştım iyi oldu bunu bildiğim hemen alcam sarısını sağol canım..

Oje serbest bir tek işaret parmağını siliyolar o da mandal takcakları için okadar canım cok ağır makyaj yasak o kadar..

ben epudiral olurcam inş ,

spinalde uyusukluk azaldiginda tekrar ilac verilemiyor diye biliyorum ben , ama epudiralde verilebilior , hem agri sanci icin hemde sezeryan sonrasi agri icin . ve daha hafif diye duydum.

Ozaman epidural tabi ki yani ama sipinalle olanlar nasıl kabul ediyo bunu acaba epidural daha iyiyse benm bi ark. spinal oldu acaba cok mu uyusuk oluyosun ki ne bilim drla konuşmak iyi olcak bu durumu..

Kızlar söylemeyi unuttum gebe de sadece internet alışverişinde 2 gün indirim var.haberiniz olsun.

ya bu kavanoz olayı çok güzel gerçekten. insanın aklında yokken aklına düşürüyosunuz valla.:) yakında hepimiz birden kavanoz işine gireceğiz.:)
Benim de aklımda yoktu internetten hazır sipariş verecektim modeli bile seçmiştim ama sonra bu daha çok hoşuma gitti:))
ben birmax.comdan bakmıştım burası daha uygunmuş bende burdan alırım büyük ihtimalle.
Canım birmaxa ben de bakmıştım ama kredi kartı kabul etmiyorlar sadece havale. O yüzden vazgeçmiştim
ayy çokk güzel olmuş bende yapmak istiyorum malzemeler ne kadar tuttu acaba :44:

Sağol canım:)) kavanozlar kargoyla birlikte 55 lira(105tne), sticker 25 ira (100tane), tül (100 tane) ve kurde falan 20 civarı. İstanbldaysan kargo paralarını da çıkarırsan daha uyguna gelir. Geriye içine konacak şekerler kalıyo:)

ayy şekerler ne özledim sizi yaa?
cumt. beri dışarlardayım sölemiştim ya, aklımda hep burda ay az kaynatsalarda dönünce zor olmasa okumak die geçirdim hep içimden valla
hemen neler oldu anlatayım çünkü çıkmam lazım yine komşu günüm var
cumt pazar halamlarda kaldım beni kasım ayından beri görmüyorlardı, kuzenlerim babaannem halam eniştem hepsi çok şaşırdılar
veeeee çok beğendiler beniii biri gelio öpüyo ne güzel hamile olmuşsun dio 10dk. sonra gelio biri sarılıo tekrar ben hayatımda böyle hamileliğin yakıştığı bi insan görmedim dio bayabi moral depoladım yani
3 kuzenim var ikisi erkek benden büyük biride kız benle akran kardeşlerim gibiler
halamda sağolsun bana dolmalar börekler pastalar oohhhh
neyse sonra dün sabahta ordan cerrahpaşaya kontrole gittik
nst ye bağladılar önce, kızımı ilk defa bu kadar net dinledik 20dk boyunca kalp atışlarını flnda kaydettim birazını
nst de herşey normal çıktı
dr. sonra usgde herşeyine baktı şuan için gelişimi çok güzel dedi, bağırsaklarınada fazla takılmayın, şuan dışarda olan kısım o kadar büyük gözükmüyor yinede doğunca daha net birşeyler söylenir tabi ama ameliyatlık bi durum olmaz muhtemelen, önce askıya alırlar sonra yoğun bakımda yavaş yavaş içeri alınır dedi beni çok rahatlattı bu kontrol çok şükür kızlar

dualarınız bana karşı geldi, rabbim hepinizden razı olsun

hee bu arada benim tosuncuk ECE'm 2500gr olmuş boyuda 46cm teyzeleriiiiii, 34 haftaya göre önde görünüyor şuanda
:81::119::118:

bugünleride gördük ya kızlar, rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun
iyiki varsınız acaip rahatlıyorum sizinle konuşunca

Benimki de makat gelişli gerçekten çok ağrı yapıyo özellikle kaburgalarımda. Bugün doğum iznimi almaya gittim ama esas doktoruma değil çünkü onunki özel muayenehane sgk ile anlaşması yok. Ben de tahlillerimi yaptırdığım doktora gittim canımı sıktı. Ultrasonla bakmaya hazırlanırken dedi ki sancın var gibi fazla yorulma dikkat et gençliğine güvenme hahaha diye de güldü tabi ben kireç gibi oldum sanki komik bişe. Sonra dedi ki gelişimi biraz geri (gerçi alıştım buna ) sonra da tansiyonumu ölçtü tabi ben duyduklarımla strese girdim 12,5 çıktı büyük. Dedi ki tansiyonun da yüksek idrar tahlili yapalım dedi. Bir gerildim ki sormayın oturup ağlayasım geldi. Altı üstü doğum izni içn kağıt alacaktım duymadığım kötü bişe kalmadı(

Canım tabi ki biz daha risk altındayız makat gelişli olduğu için doğru ama bunda komik olan ne onu anlamadım terbiyesiz adam ayrıca benm sürekli tansiyonum 12-13 dr bu kadar abartmadı yani bunlar sınıra yakın sadece 14-15leri bile gördü yani stresten ama hiç bu kadar büyütülmedi olabilen şeyler bunlar tansiyonun devamlı yüksek cıkarsa 14-15 gibi ozaman riskli benm duyduğum bildiğim bu en canlı örnek benm valla cok şükür bende bebiş de iyi sen takılma hiç moralini bozma bence..

cnm sürekli kullanımda kısa sürelerde cam ama saklamak için süt saklama poşetleri ve mika biberonlarmış

saklamak için poşetlerden aldım ama sütü vermek için cam biberon almıştım şimdi emin olamadım anne sütü vermek için de cam olmayan mı baksam acaba

görümcem mevlitte lokum şeker karışık yaptırmıştı hepsi ikigüne yapıştı iyi saklamak ve hemen tüketmek gerek sanırım

Teşekkür ederim:)) Hepsini internetten aldım. Tülü cicekmalzeme.com diye bir siteden aldım çok memnun kaldım. Siparişi akşam verdim sabah kargoya verildi diye mail geldi
ben de alayım bakayımm

yok yok geç kalmadın hepsi var hazır karar verdikten sı-onra alırsın ben de mayıs sonu haziran başı gibi hazır etmeyi planlıyorum

canım ya dünakşamdan beri bende de acayip kasılmalar var korkuyorum ama aramadım dr yi yarın öğlen gideceğim kısmetse

duymadım canım..bu arada maaşallahoğluşuna

ben kilodan değil de saçlardan ve güzel kıyafet bulamamaktan şikayetçiyim.. boyatmak istiyorum ama cesaret edemedim arkadaşlara doğumdan bir hafta önce boyatabilirsiniz demiş dr.. benimki de ilk 4aydan sonra boyatabilrisin demişti yine de cesaret edemedim belki eczneden boyamı kendim alıp diplere değdirmeden boyatabilirim ya da saç maskaraları satılıyor ondan alabilirim

benim kv yöntemii

canım okudum allah kabul ederse.. allah kolay ve hayırlı doğum nasip etsin ona ve cümlemize

aynı kaygı bende de var ya ağdasız yakalnırsam diye.. inş olmaz... inş en güzel hallerimizle hayırlısıyla doğururuz gerçi zaten güzeliz de neyse

canım öyle olduğu zamanlarda gidip oturma odasında oturarak uzanıyorum biraz öyle uyuduktan sonra uyanıp yatağıma dönüyorum

al benden de o kadar... tek isteğim abdestimi alıp doğuma gidebileyim... yemişim fönünü ojesini... kaldı ki ojeli hiç gezmem hamileliğim süresince... dünyanın bin türlü hali var...

ben ojeleri çok seviyorum da bildiğim kadarıyla ojeleri doğum anında en azından sezeryanda çıkartmaları lazım çünkü herhangi bir olumsuz durumu tırnağın morarmasından anlayabiliyorlarmış ve ona göre müdahale edilmeliymiş..buna dikkat etmeyen önemsemeyen doktorları eleştiriyorlardı o yüzden ojeyi hastane çantasına koyup doğum sonrası sürmek sanırım daha iyi

Son düzenleme:
bişey sorucam kızlar benim şu anda göğüs ölçüm 80 emzirme sütyeni aldım internetten 90 böle büyük gbi geldi dğiştirimmi yoksa doğumdan sonra büyürmü yoksa :) büyüse şu an belli olurmuyduki :)bilemeim yaa

Sağol canım içimi rahatlattın doktordan çıkınca eve giderken bi eczaneye girdim biraz oturup dinlendim yine ölçtürdüm 10 - 6 çıktı demek ki o anda tansiyonum çıkmış hem dediğin gibi zaten 12,5 da çok yüksek değil yani moralimi bozması tansiyondan daha kötü bence. Saat 3te tahlil sonucumu alacam inşallah bi problem çıkmaz. Şimdi de bebeğin hareketleri olunca acaba bu kasılma mı yoksa sadece hareket mi diyorum ya adam aklıma soktu sancın var diye off. Nerden anlicam hangisi olduğunu ki. Artık sadece dua ediyorum erken gelmesin sağlıklı olsun diye.

aynen canım zaten güzeliz ama en iyi halimizle olur inşallah iç huzuru cok önemli 2. bebeğe kadar lazer epilasyon şart artık eşimden de onayı aldımUmarım hersey yolunda gider canım iyi haberlerimizi alırız

Sezeryanda ben bitek işaret parmağının cıkması gerektiğini biliyodum bunu ilk duydumm hmm bunu da araştırim bi amaan en olmadı parlatıcı süreriz onu da görmezse artık dr un sorunu yaniCanım varya doğumdan sonra bakında görün hiçbişe yapamıycaz o heyecan yorgunluk ağrın sızın gelen giden biraz zor ancak belki bi saç tararız fln yani o yüzden doğumdan önce nekadar bakımlı olursak okadar iyi

Tabii bu konuyu kendi doktorlarımıza da danışmak lazım. Onlar neyi önerecek.

gözün aydin canimmm

Rica ederim canım hem doğrular bunlar inan rahat ol ozaman tansiyonunda iyi olur ki bak iyi cıkmış eczanede niye stresten cıktı işte hastanede dr un yüzünden benmde strese bağlı yükseliyo ama genelde 12 yani gayet normal hiç takma o tahlili bile boşuna istemiş seni panikletmş aptal şey,hem o nerden biliyomuş nst ye sokmadan senn kasılman olduğunu sallamış ya resmen al suan benm de adet olcak gibi ağrım var arada kasılmam da oluyo bu da normal hem de cok o adam ne yapmaya calışmış cözemedim eğer için rahat etcekse bi nstye gir canım ama hiç zannetmiyorum bişey olduğunu sen şimdi kafana taktın ağrın olmasa bile psikoljik olarak öyle bile hissedeblrsin büyüteblrsin yat dinlen canım sonuçlarını olmazsa eşin alsın sen git dinlen eve..

Merhaba kızlar

Son bir haftadır baş ağrısı çekiyorum.Şakaklarım ağrıyor.Daha öncesinde migrenim falan yoktu.Düzensiz uykudan olabilir mi?

Merhaba kızlar

Son bir haftadır baş ağrısı çekiyorum.Şakaklarım ağrıyor.Daha öncesinde migrenim falan yoktu.Düzensiz uykudan olabilir mi?

düzensiz uykudan da olur tabii bide sıcakta kalıyomusun?
malum artık bünyeler değişti
cok şiddetli ise minoset al canım eziyet etme kendine

kızlar grip oldum hemde bu sıcakta (
hiç halim yok iştahım yok
mide bulantılarım geri döndü
eşim çok yoğun çalışıyor annem de gelemiyo
oğlum okula gittiği için bende anneme gidemiyorum
ağlamak istiyorum

ayyy canım yaaaa ne güzel maşallah kızçene de sana da rabbim sağlıkla hayırla kucağına ve kucaklarımıza almayı nasip etsin neşemiz hep yerinde olsun inşallah bende on gün sonra gitcem çoook merak ediyom bende ne kaa büyüdü acaba bu aralar iyice ağırlaştım valla iki hareket ediyom yoruluyom hemen olsun ama minnoşum için değer herşey gönlümüzce olur inşallah rabbim senden de hepimizden de razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…