bende bayagıdır giremedim bu ara
dün çalışabilir raporumu aldım herade 2-3 hafta daha calısır sonra izne cıkarımmm
bu arada bebiş odamızda geldi
ufak tefek eksikler olmasına ragmen coook güzel oldu
cok şirin bi oda oldu
fotolarını yüklücem inşallah ama tamamlansın da öyleeee
bana ilk nst mi cuma gününe verdiler yani 31 + 2 günlük olacağım.
Bana nst lafı hiç edilmedi henüz.5 gün önce gittim.13 haziranda bi sonraki randevum.34 +5 olcam , Gerek duyulursa mı olcak acaba,rutin bişeymi bende hiç bilmiyorum.
benimde dundu kontrol 30. haftam
kontrol 1 ay sonra 34 hafta olcak ,
nst'den bahsetmedi hiç ,
hepsi çok güzeller güle güle giy.. tek alt almak iyi bende aldım..slm kızlar
bugun annemle salı pazarına gittik güzel lohusa takımı yoktı bende gecelik pijama takımı pijama altı 2 tişört aldım evde giymek için ordan Loya'ya gittik çok hoşuma giden bir lohusa takımı aldım 140'tan 107 ye düşmüştü ite resimler aldıklarım resimlerde pek iyi çıkmamış aslında daha hoşlar
Mrb kızlar ben bişeyi çok merak ediyorum acaba nts ye ne zaman giriliyo bilgisi olan varmı
slm kızlar
bugun annemle salı pazarına gittik güzel lohusa takımı yoktı bende gecelik pijama takımı pijama altı 2 tişört aldım evde giymek için ordan Loya'ya gittik çok hoşuma giden bir lohusa takımı aldım 140'tan 107 ye düşmüştü ite resimler aldıklarım resimlerde pek iyi çıkmamış aslında daha hoşlar
benim halen aylik ,
bi sonraki gidisim 34 hafta olucak , bidahaki kontrolden sonra sık sık görüşücez dedi.
slm kızlar
Eki Görüntüle 717015 lohusa takımımön kısımdaki anne bebek pullu işleme
Eki Görüntüle 717016
Eki Görüntüle 717017
Eki Görüntüle 717018
Eki Görüntüle 717020
slm kızlar
Eki Görüntüle 717015 lohusa takımımön kısımdaki anne bebek pullu işleme
Eki Görüntüle 717016
Eki Görüntüle 717017
Eki Görüntüle 717018
Eki Görüntüle 717020
bişey sorucam kızlar benim şu anda göğüs ölçüm 80 emzirme sütyeni aldım internetten 90 böle büyük gbi geldi dğiştirimmi yoksa doğumdan sonra büyürmü yoksa :) büyüse şu an belli olurmuyduki :)bilemeim yaa
alez beyaz renktedir sanırım.beyazlarla birlikte at makineye yüksek sıcaklıkta ön yıkamalı olarak (80-90 da yapıyorum be nbu işlemi) yıkansın azıcık çamaşır suyu damlat deterjan gözüne.sıktırma yapma suda beklet bir gece,sonrasında suyunu sıktır tekrar baştan istediğin sıcaklıkta bir kez daha yıka.çıkacaktır diye düşünüyorum.
Evet Konyadayım, bu sene geldik konyaya. Annemler konyada biizm de, tayinimizi isteyip geldik bu sene :) Konyada mı doğum yapacaksınız
Yatağın üstünde çıkarılabilen ped tarzı bişey yoksa zor gibi cnm..
bu kasılmalar yüzünden çarşamba günü 1 gece hastanede yatırdı doktorum beni . 2 şişe serum yedim . Biraz gereksizdi ama gözlem amaçlı yatırdı. Bende biraz yürüyüş yapmıştım o gün . Külodumda ıslaklık hissettim su gibi sırılsıklamdı, daha öncede olmuştu ama önemsememiştim o gün yine olunca birde kasık ve bel ağrısıyla beraber doktorumu aradım beni rahatlatsın diye açıkcası hani normaldir bunlar her hamilelilkte olur falan gibisinden ama doktorumu arayıp bunları söleyince kasılma varmı dedi var dedim hemen küvözü olan bir hastaneye git dedierken doğum başlamış olabilir dedi. Ben o hastaneye gittim ama birde bana sorun nasıl gittim ayrıca panik atak hastasıyım elim kolum uyuşuk bir şekilde hastanedeydim . Yani doğurmayacaksam bile o korkuyla doğuracaktım. Neyse nst ye bağlandım kasılmalarım vardı ancak düzenli değildi. Ayrıca o su diye bahsettiğim akıntım gelmemişti . Neyse o gece 2 şişe serum yedim zaten amniyo sıvıda son kontrolde olması gerekenden az çıkmıştı herşey üst üste geldi anlayacağınız . Eğer sabahki nstde kasılmalarım devam etseydi bir ilaca başlatacaktı doktorum neyseki geçmişti ve taburcu oldum .Aslında hamileliğimden kaynaklı hiç bir sıkıntı yaşamamıştım çok şükür ama benimde böyle bir anım oldu :)epikriz raporumda da yalancı doğum yazıyor :)İnşallah vaktinde gelirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?