2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

ben de aynen dün aldım raporumu göztepe ssk'dan...
31 mayıs son gelicem ama 2 hafta daha yani.. dayanamıycam artık...
ve de bizim de odamız geldi bu hafta sonu..
sizinle doğum tarihi de aynı görünüyo her şeyi aynı anda yapıyoruz:)
hastane çantanız hazır mı peki?
bnm diil
yani çantayı aldım
içine koyulucakları da aldım ama
her şey karman corman bir şekilde kızımın eşyalarıyla birlikte yan odada duruyor....
mobilyaların kokusu çıkınca hem eşyaları yerleştiririm hem de kızımla kendime ayrı birer çanta yaparım diyorum
umarım geç kalmış olmam...

Son düzenleme:
Bana nst lafı hiç edilmedi henüz.5 gün önce gittim.13 haziranda bi sonraki randevum.34 +5 olcam , Gerek duyulursa mı olcak acaba,rutin bişeymi bende hiç bilmiyorum.

benimde dundu kontrol 30. haftam

kontrol 1 ay sonra 34 hafta olcak ,

nst'den bahsetmedi hiç ,

slm kızlar
bugun annemle salı pazarına gittik güzel lohusa takımı yoktı bende gecelik pijama takımı pijama altı 2 tişört aldım evde giymek için ordan Loya'ya gittik çok hoşuma giden bir lohusa takımı aldım 140'tan 107 ye düşmüştü ite resimler aldıklarım resimlerde pek iyi çıkmamış aslında daha hoşlar

lohusa takımım ön kısımdaki anne bebek pullu işleme

Son düzenleme:
hepsi çok güzeller güle güle giy.. tek alt almak iyi bende aldım..

Mrb kızlar ben bişeyi çok merak ediyorum acaba nts ye ne zaman giriliyo bilgisi olan varmı

32inci hafta ve 34uncu hafta arasında başlıyo die biliyorum ki bende bu haftasonu 34uncu haftama girmiş olucam 33+2iken ve her hafta tekrar edecekmiş

güle güle kullan canım güzeller

canim güle güle giy , hepsi çok güzel

güle güle kullan canım çok güzeller.ilk resimdekinde alt yokmu onu anlamadım.

ben de 80 kullanıyorum.. bi tane 90 bi tane de 95 aldım, çünkü bana satan arkadaş da geçen yıl doğum yaptı bi 90 bi 95 al dedi çünkü doğumdan sonra göğüsler inanılmaz şişiyor doldurursun bunları bak göreceksin dedi .. bi de büyük almamın sebebi olabildiğince rahat olsun ilk etapta.. sonra zaten göğsüme uygun numaralı ayrıca alırım ama hastanede rahat olmak önemli sütyen de sıkarsa hiç dayanılmaz o sıcakta

bu yöntemi denedim ama işe yaramadı canım..

Dün muayenemizi olduk, dr.um 20 mayısta başlatırız demişti iznini. 32 yi dolduruyormu doldurmuyor mu hiç sormadım karıştırmadım zaten doktorum hep bir hafta fazla muamelesi yapıyordu zaten bir gün daha çalış dese oturur ağlardım. yeter 21 yıldır çalışıyorum... çalışır raporu alır çalışırım diyordum ama bünyem kaldırmadı artık. Allah'ın izni ile dün itibari ile evdeyim artık. darısı diğer çalışan anneciklerin başına olsun.
Kızım 1700 gr olmuş. 15 gün evvel çok sıkıntılar yaşamıştım hatta hastanede diazem serum falan verip düzelttiler o iki üç günde bile gelişimi yavaşlamıştı ona rağmen maaşaallah iyi. tansiyonum iyi, kilom fazla artmamış, evde daha iyi olucaz inşaallah ama 2 gündür nefes darlığım başladı. sıcaktan olabilir, astımım da var.
evde çok işimiz var, 7 ayın pisliği, yazlık kışlık değişimler, bebeğin giyisileri, belki evi taşıyacağız daha geniş ve site içinde bir yere geçeceğiz şu an her şey ortada, ona göre oda mı alıcaz yoksa odamıza yatak mı hiç bir şey belli değil, rabbim hakkımızda hayırlısını gösterecektir...
en azından çantam hemen hemen tamam gibi, hele dün bir takım buldum durup durup onu giyiyorum bakıyorum. altüst pijama ama fantazi gibi, başka bir kısma sabahlığını koymuşlar, giyince üzerinde hiçbir şey yok gibi hissediyorsun tam sıcaklarda giyilecek şekilde...
bir de istanbul'da anadolu yakasındaki optimum outlet'e giden veya yakın olan var ise oradaki dagi mağazasına uğramasını tavsiye derim. 31 liradan başlayan lohusa ve normal gecelik ve pijamalar var. 39 liraya bir lohusa pijama takımı aldım emzirme için göğüs kısmında deliği bile var gizli. imkanı olup uğrayanların bilgisi olsun derim.
şimdilik durum bu kızlar...
Allah hepimizin yardımcısı olsun...

çok geçmiş olsun canım.bütün bu yaşadığın sancılar stresli hamilelik geçirdiğinden olabilir mi?
ben de hiç birşey yokken mesela kızdırıyor malum kişi beni.sinirlenince ağrılarım başlıyor,psikolojik mi bilmiyorum ama bizi bizden başka kimse düşünmüyor bu da bir gerçek.
takmayacaksın en iyisi ,yapabilene ne mutlu.

ben de aldıklarımdan hiç yüklemedim buraya hep istiyorum bir türlü yapmıyorum.bir ara ben de yüklüycem.benim doktorum da kontrolleri bir türlü sıklaştırmıyor.17 mayısta gittim şimdi de 15 hazirana gün verdi.zaten sezaryen olcak,2-3 temmuz a falan olur heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…