2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

ben bu yöntemi daha önce görmüştüm ama nasıl olduğunu anlayamadım cnm banada bakarmısın?

neden yaptırmadın kiii.varsa kesin çıkardı çünkü.idrarda test yapmışmıydın??

Herkes kan tahlili yaptırmak için uğraşıyor, sen de fırsatı geri tepmişsin be güzelim, nasıl sabredeceksin, yaptırsaydın ya keşkeee

hakkında hayırlısı olsun canım 2 gün geçtiyse kan testiyle kesin belli olur hatta benim bat günü gebelik kitiyle bile çıkmıştı

Son düzenleme:
ben bu yöntemi daha önce görmüştüm ama nasıl olduğunu anlayamadım cnm banada bakarmısın?

Doğum yıllarınıza göre hesaplıyorsun canım. Doğumdan itibaren erkeklerin her 4 yılda bir, kadınlarınki 3 yılda bir yenileniyor... O şekilde hesapladığında en son hanginizinki yenilenmişse, bebeğin cinsiyeti o oluyor

ama ben 1999 da ameliyat oldum eşimde sık sık kan verir o tarihleri de göz önünde bulundurmalıyım dimi:)

neden yaptırmadın kiii.varsa kesin çıkardı çünkü.idrarda test yapmışmıydın??

hayır canım idrar testi yapmadım benim geç döllenme oldu sanırım yumurtlamam ayın 20 sindeydı idrarda çıkmaz die bekliyorum özel hastanede 45 tl isteyince yaptırmadım testi bide yarın sabah gitmem gerekiyormuş vs...

Ben de çok istiyorum şu hamilelik takvimini yapmayı.kaç kez elim gitti geldi.ama söz vermiştim kendime keseyi görmeden yapmıycam diye.Sabır ve dua ile bekliyorum susam tanemi

Ben de çok istiyorum şu hamilelik takvimini yapmayı.kaç kez elim gitti geldi.ama söz vermiştim kendime keseyi görmeden yapmıycam diye.Sabır ve dua ile bekliyorum susam tanemi

susam taneni yerim bende 25 ekimden önce her ne olursa olsun bakmayacağım gebelik var mı yok mu diye totem yapmıştım 24 ekim gecesi 00:00 da eşim hadi yap 25i oldu dedi ve yaptık o yüzden seni çok iyi anlıyorum kendini nasıl motive ettiysen o zaman yap rabbim bebişlerimizi korusun

Son düzenleme:
kızlar ben 88 ağustos doğumluyum eşim 84 ekim doğumlu bakalım ne çıkacak
1984 +
1985
1986
1987
1988 + +
1989
1990
1991 +
1992 +
1993
1994 +
1995
1996 +
1997 +
1998
1999
2000 + +
2001
2002
2003 +
2004 +
2005
2006 +
2007
2008 +
2009 +
2010
2011
2012 + +

eeeee bu durumda cinsiyeti ne olacak anlamadıım ben şimdiiii
çin takviminde erkek çıkıyo kızlar bi yorum yapın bende ne çıktı şimdii..?

Phia bu ay inşallah ovu testinin faydasını görürsün çok güzel çalışma yapmışsın maşallah

yaaaaaaa güldürdün beni vallaaaaaaaa ikiz çok zor be yavruuu bi tanenin üstesinden nasıl gelicem diye düşünüyorum ben sende ikiz diyosun.. Allah sana versin ikiz bebeğiiiii

Versin valla ne güzel bi kız bi erkek bi seferde ikisini birden çıkartırım oh mis mis

Canım eşinin ve senin doğum ayına bakıyorsun bu durumda, en son hanginizin ayı ise onun cinsiyeti oluyormuş

Canım eşinin ve senin doğum ayına bakıyorsun bu durumda, en son hanginizin ayı ise onun cinsiyeti oluyormuş

hmmmm o zaman bu durumda bu testte de erkek çıkıyo.. çin takvimi de erkek çıkıyo hayırlı ve sağlıklı olsunda cinsiyeti hiç önemli değil sonuçta ilk bebeğimiz olacak...

Herkes kan tahlili yaptırmak için uğraşıyor, sen de fırsatı geri tepmişsin be güzelim, nasıl sabredeceksin, yaptırsaydın ya keşkeee

doktorumu da hiç sevmiyorum her gittiğimde bir daha bu kadına muayene olmayacağım diyorum yine onu görünce hiç içimden gelmedi birde çok pahalıydı yaptırmadım bende gebelik testi alayım dedim eşim aldırmadı bilmiyorum bakalım ya gelecek benim kırmızılar her şey mana oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…