kızlar aranızda sigara kullanan var mı?:18:
canım ben kullanıyodum ama bebişimi öğrenir öğrenmez bıraktım çok şükür Rabbime
tebrikler bende öyle yapacağım bakalım hayırlısı :)))
birde benim belimde inceden bir sızı var sizde de oluyor mu? başka hiç bir belirti yok o nedenle ümitlenemiyorum göğüs uçlarında koyulaşma mide bulantısı baş dönmesi hiç biri yok birde bacak ağrısı ve halsizlik var
bende kullanıyordum bilinçli hamilelik düşündüğümüz için eylülden itibaren bıraktım yaklaşık 2 ay oluyor.. kesinlikle bırakmalısın tam olarak öğrenmeyi beklemeden.. çektiğin her duman zarar verir miniğe yoksa..
merhabalar..aranızda hiç ultrason görüntüsüne baktıran oldu mu?gebelik kesesi kaç mm cıktı?lütfen yazar mısınız..
kese ne zaman görülüyor cnm. bir de doktor beslenmen hakkında ne dedi ilaç verdimi süt içiyormusun neler yememelisin bilgilendirir misin biraz
kese ne zaman görülüyor cnm. bir de doktor beslenmen hakkında ne dedi ilaç verdimi süt içiyormusun neler yememelisin bilgilendirir misin biraz
vajinal ultrasonla bugün baktırdım ben.gebelik kesesinin küçük olduğunu söyledi doktor..normale göre 7+1 haftalık hamileyim.ama doktor daha kısa bi süre olduğunu söyledi.folik asite mutlaka baslamalısın eger baslamadıysan..bebeklerimizde olası sakatlıkları önlüyomus.süt,yogurt balık kırmızı et yememi söyledi.bi de pekmez..hazır gıdalar cok az tüketilmeliymiş.bi de hamilelikte vücudun hiç şekere ihtiyacı yokmuş..o yüzden sekerli şeyler tüketmemeye calış dedi..bildiğim şimdilik bunlar canım...
Merhaba
phia tamamdir sen tablo yapiyormussun konuyu sana devrettim.
guzel bir hamilelik sureci dileriz....
kimse ultrasona baktırmadı mı arkadaslar...
ben baktırdım canım ama keseyi göremedik kan tahlili verdim sabah gidcem inşllh
teşekkürler cnm folik asit kullanıyorum süt içmeliyim sanırım. birde benim kan değerim 13 yinede içmelimiyim ki?
merhabalar..aranızda hiç ultrason görüntüsüne baktıran oldu mu?gebelik kesesi kaç mm cıktı?lütfen yazar mısınız..
ben keseyi gördüm canım 5+0 bugünhemde karnımdan baktı vajinal değil
Görev tamamdır, teşekkür ederim
İnşallah kendi adımı da yazmak nasip olur buraya...
Sayin Phia Haziran 2013 annelerini de bir arkdasiniza yonlendirirmisiniz ?
tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?