2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Sayin Phia Haziran 2013 annelerini de bir arkdasiniza yonlendirirmisiniz ?

tesekkurler

Kazen, o topikteki çizelgeye Keepmeinformed ya da Everythingwillbegreat hakim olabilir diye düşünüyorum
:26:

iyi akşamlar kızlar...bir heyecen bir coşku var topikte hissediliyor...ama ben niye böyleyim bilmiyorum dün öğrendim gebe olduğumu ne kan testi yapmak ne doktora gitmek geliyor içimden sanki bu da önceki gibi ölüp gidecek...hiç bağlanmak istemiyorum yardım edin kızlar çok mutlu olmam lazımken neden böyle oldu...halbuki öyle çok istiyodum ki bu bebeği

canım belliki aynı şeyleri yaşamışız ama ben mutluyum umutluyum rabbim bilir yine yaşarmıyız ama unutma o herşeyi duyuyo hissediyo annesi onu çok sev konuş onunla

Ümitsizlik yok canım, sakın
Anın tadını çıkart lütfen Beta HCG ni ölçtür düzenli olarak, doktoru da ihmal etme lütfen

kızlar bu arada bana günde 3 tane progestan verdi rabbim yardımcım olsun:18::18:

oooo Allah yardımcın olsun canımm feci sersemlik yapan bi ilaç yaa.. banada tedavi sürecinde duphaston vermişti doktor bi sıkıntısı yok şükür onun yarında kontrol vaaarrr :18:

Canımm öncelikle kendini bi toparla bak Rabbim sana ikinci bebeğini göndermiş senin çok mutlu olman lazım... onu hisset göbişini sev ve biran evvel git kan testini yaptır.. Artık herşey onun için lütfen böyle yapma bebeğinin sana ve enerjine ihtiyacı var annesi.. onu canlandırıcak olan senin enerjinn.. hadi bebişini sev, okşa canım benimm

Kızlaaarrr bugün verdiğim kanın sonucunu aldııımm

pazar saat 14.00'de verdiğim test 61,95

salı saat 08.30'da verdiğim test 169,25 çıktı

sizce artış iyimi..? sonucu alırken hemşire kız bence gayet güzel ama doktorun görmeli dedi.. 2 günde 2 kat artmalı değerin dedi...

Canımcım, artışın çok iyi maşallah Hemşire doğru diyor, tıpta 2 güne 2 kat sıçrayış deniyormuş zaten. Öyle olursa normaldir herşey endişelenme, ama zıplayış az olursa problem tabii...

canım belliki aynı şeyleri yaşamışız ama ben mutluyum umutluyum rabbim bilir yine yaşarmıyız ama unutma o herşeyi duyuyo hissediyo annesi onu çok sev konuş onunla

Ümitsizlik yok canım, sakın
Anın tadını çıkart lütfen Beta HCG ni ölçtür düzenli olarak, doktoru da ihmal etme lütfen

[Canımm öncelikle kendini bi toparla bak Rabbim sana ikinci bebeğini göndermiş senin çok mutlu olman lazım... onu hisset göbişini sev ve biran evvel git kan testini yaptır.. Artık herşey onun için lütfen böyle yapma bebeğinin sana ve enerjine ihtiyacı var annesi.. onu canlandırıcak olan senin enerjinn.. hadi bebişini sev, okşa canım benimm [/QUOTE]

saolun kızlarr ...ne güzel moral veriyosunuz...ben de farkındayım bu halimi atlatıp bir an önce kendime gelmeliyim....o benim yavrum annesinin üzülmesine dayanamamış yarasına ilaç olmaya gelmiş...benim bu yaptığım olmuyoo...dediğinizz gibi yapayım bari....beynimi olumlu düşünmeye zorlamam lazım...burada hep birlikte hep güzel şeyler yaşayalım inşş kimsenin bebişine bişey olmasın...rabbim onları korusun.

Canımcım, artışın çok iyi maşallah Hemşire doğru diyor, tıpta 2 güne 2 kat sıçrayış deniyormuş zaten. Öyle olursa normaldir herşey endişelenme, ama zıplayış az olursa problem tabii...

çoook şükür rabbimeee yükselişte bi sıkıntı olursa diye endişeleniyodum bunu atlattım çok şükür... sıra doktor ve kese olayında.. İnşallah onlarıda sorunsuz atlatırım..

Bu arada iki topiğin birleşmesi çok güzel olmuuuşşş.. phiaaaa bu ay hamiş kalda sende gel aramıza İnşallaaaaaaaaaaaahh.. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın hepimiz için çabalıyosun çünkü...

Merhaba Temmuz annecikleri
Bat a 4 gün var,yarın ilk testi yapıcam inşallah ben de temmuz annesi olurum
Kasıklarımda ve belimde ağrı var,idrarda bulanıklık ve aşırı uyku hali var.İlk gebeliğimde de bu belirtiler olmuştu
Dua edin bana
Eylülde ilk bebeğimi 8 haftalıkken kaybettim,şimdi korkuyorum ama istiyorum da
Allah hayırlısını nasip etsin hepimize

ben de senin gibiyim siwitim sanki pozitifi görünce o ilk bebeğimdeki sevinci tadamicam gibi geliyo
şimdi kasıklarımda ağrı var,acaba hamileyim de bu da düşecek mi demekten kendimi alamıyorum :26:
Allah yardımcımız olsun :18:

Hah şöyle yaaaaaaaa süpersinn... bebeklerimizin bize ihtiyaçları vaarr enerjimizle onların daha sıkı tutunmalarını sağlayalım... Rabbim bebişlerimizi ve bizleri korur İnşallaaahhh... Ayyy 9 ay boyunca Rabbimin de izniyle beraberiz kızlaaarr... herşeyimizi paylaşalım.. öööyle aşağıda bakmakla olmuyooooooooooooo

Öyle çok istiyorum ki canımm, inşallahh dediğin gibi emeklerim boşa çıkmaz
Dua edin bana noluurrr ​

Canım yaşadığınız eminim çok zordur Rabbim kimseye yaşatmasın... Ama pozitif düşününki herşey olumlu olsun.. Canım İnşallah bebişin seninledir.. Yeni bebişte de aynı heyecanı yaşayacağından ben eminim... Sıkıntı ve stresten uzağıız kızlaaaaaaaarr.. Pozitif düşünüyoruzz ona göree.. İnşallah sende aramıza katılırsın canım bu ay

Öyle çok istiyorum ki canımm, inşallahh dediğin gibi emeklerim boşa çıkmaz
Dua edin bana noluurrr ​

sen bizim heeeeeeeeeeeeeep dualarımızdasın canım arkadaşımmm... Rabbim gönlüne göre versin.. Bat ne zaman senin..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…