Yediklerimiz aldırıyor canım ben de almışımdır tartışmadım ama ben 63 le hamile kaldım boyum 1.65 ben kiloyu düşünmüyorum canım şu 3 ayı hayırlısıyla bi atlatalım da dikkat ederiz ondan sonra biraz daha. Benim randevum buranın saatiyle saat 12 de Türkiye'de 2 oluyor ben hastaneden çıkınca yazarım inşallah hemen inşallah hayırlı haberler le dönerim .
gelen mailden haberdar et ,sana işlemi yapanları.gözlerini korkut biraz herşey sizim sorumluluğunuzda,istemememe rağmen yaptınız işlemi,dava açacağım falan de,yazık değil mi sana bu korkuyu,endişeyi yaşatıyorlar.burunlarından getir onların.yapamaz sinirlenirsen ,cazgır bir arkadaşına arat,senin ağzından konuşsun.kendini bilmezler,cihazla ilgili detaylı bilgileri yok madem neden yapıyorsunuz,gerizekalılar.
Allah korur canım inşallah birşey olmaz bebeğine.aklını,gönlünü ferah tut kötü düşünme.
ben düzenli cilt bakımına giderdim en son hamile olduğumu bildigimde gittim.cilt bakım uzmanı dedi ki artık yapmayız bizdeki ürünler zararlı olabilir tedbir alalım dedi.ben de organşk sertifikalı ürünler kullanıyorum cildime gebelikte de zararlı olmasın diye.kendi ürünlerimle yapmaz mısınız dedim onlarla yaparız tamam olur dedi.biz cihaz üzerine değil krem,ürün üzerine konuşmuştuk bir de düşün.Bunlar çok bilgisizlermiş ama.
benim sadece 7.haftada bulantım oldu ama kusma olmadan hafiften hafiften.şimdilerde akşam oluyor sadece,dediğin gibi göğüs ağrısı tek belirtimdi aslında şimdilerde baya azaldı belli ki geçecek.endişe duyuyorum bazen.sonra Allah büyük ne isterse,nasıl isterse öyle olur diyorum,şükredip sakinleşiyorum çok şükür.benim de daha var kontrole aklıma geldikçe çatlıcak gibi oluyorum meraktan.sen ne güzel görmüş,güzel haberleralmışsın.hayırlı haberlerin darısı başımıza inşallah.
kızlar dün doktor kontrolümüze gittik ben 7 haftalık diye biliyordum doktor 8 hafta 2 günlük dedi gelişimi 1hafta önde gidiyormuş çok şükür bebişimin kalp sesinide duydum rabbim herkese nasip eder inşallah
merhaba arkadaşlar
dün nihayet sağlık ocağına giderek kaydımı yaptırdım çok ilgili davrandılar çok memnun kaldım kan tahlillerim yapıldı sonuçlarımı aldım fakat henüz doktoruma gösteremedim.
beni korkutan başka bişey var bu gece saat 3 gibi kasıklarıma çok kötü sancı girdi daha sonra belimde çok ağrıdı
eşimi uyandırmaya kıamadım10-15 dakika iddetli bir sancıdan sonra hafifledi sonra uykuya dalmışım doktora gitmedim ama gitsemmi acaba neden olmuşturki
kızlar ben geldim benim bebeiş erkenden pipisini gösterdi tam d aiçime doğan gibi erkek olacakmış hep gözüm maviye gidiyordu zaten elleri ayakları kıpır kıpırdı maşallah hiç bi grm kilo almamışım karnım neden böle büyüdü dedim gazdır dedi bi de boyu 3cm yani benim gibi minyon bi bebek
ayy benimde alnımda var isilik gibi tam sivilce değil ama minik kabartılı bakalım doğru çıkcakmı benim kız olursa demekki doğruuu aayrıca herkeseee selamlaar
tamam canım dua listesini diyorsun dimi
günaydınlar
kızlar grip oldum yatak döşek yatıyorum gece ateşlendim birde.çğleden sonra dra gidicem rapor alırım herhalde.
peericim duanı okudum canım Allah kabul etsin.
peri hamisseyda dra gidecekti haber yok dimi
deragun ne güzel erkenden belli olmuş cinsiyeti
yeha canım dualarımız seninle
kızlar ben napiym şimdi ilaç kullanmayı düşünmüyorum ama neye baksam hamilelikte zararlı diyor bitkisel çayları önermiyolar zaten napsam acaba
birde hangi dra gitsem hala karar veremedim kendi kadın doğumcum uzak ve full dolu zaten perşembe randevumuz var.şimdi sadece dahiliyeyi gidip rapor mu alsam bu durumda illa bir kadın doğumcuya görünmek gerekirmi
Günaydın kızlar doktordan geldik şimdi kanamam geçmiş ilaç içmene gerek yok dedi kalp atışları düzenli dedi suyu gösterdi yetrli dedi 10+4 üm tam gününde gidiyosun dedi hareketlerini gördüm ellerini oynatıyodu hareketliydi 2 hafta sonraya gün verdi 12+4 de 25 aralıkta ikili test için çok sükür o kadar korkuyodum ki dua okuya okuya girdim allahım çok şükür kilo alımın fazla dedi bide abur cubur yeme dedi yemiyorum aslında ama anlamadım kanaması olan arkadaşımın tez vakitte iyi haberini alırız işallah rabbim korusun
kızlar birşey sorcam doktorunuz size hangi vitamin ilaçlarını yazdı:26:
benimki suan sadece folik asit 12 haftadan itibaren demir hapı ve multivitamin dedi
canımm teşekkür ederiz öncelikle.. yazdıklarını gözümde canlandırdım da kendi ailem için gerçekten zor günler geçirmişsiniz.. kayınvalidende pek bi pervahsızmış vallaaa... öyle olmak lazım demekki bu devirdee.... para biriktirme konusunda çooooook haklısın ben daha bebiş olmadan başlamıştım zaten biriktirmeyeeeeeiyi kötü birikti biraz kocişe kalsak hiç kenarda paramız olmıcak amaaaaaa akıllı bennn düşündüm o işiii... haberi olsa o parayıda harcarrrr uyussss..... senin engiiiin tecrübelerini sık sık paylaşmanı bekliyoruz canım... aramızda ilk bebeği olan ve yaşı küçük olan çook arkadaşımız varr bende dahil... bizi aydınlat şekeriim...
diğer tecrübeli annelerde paylaşırsaaa çoook seviniriiizzzzz
doktorum bana vitamin ve demir hapı yazdı kullan diye neden erkenden yazdı acaba:26:
aynen öyle canım ben de ablamın doğumundan biliyorum annemin ne çektiğini.gündüz ziyarete gelenlere pasta,börek akşam babamlar da yemeğe gelirdi onlara yemek,bir yandan lohusa şerbeti kaynatırdı annneciğim,iş çıkışı yardım ediyordum ama yattığı yeri bilmiyordu yorgunluktan.olan kız annelerine oluyor gerçekten,benim kv den de birşey beklenmez,yapamam elim ayağım tutmuyor der ama iştahlı iştahlı yemek yer.yemeğe çağırırsın sağol gelirim inşallah dersin değil mi? ne yemek var diye sorar ,bana gelir o an gelenler.Allah ne verdiyse derim hep.ne ayıp alışık olmadığın birçok huy,tavır,duymaya alışkın olmadıgın laf,söz eşin için katlanıyorsun mecbur.
ablamın kayınvalidesi az da olsa ucundan tutmuştu iişin 1-2 gün de olsa ama benimki inan köşe taşı gibi oturur bana da gelirler.
düşünüyorm oğlum olursa ben de mi gelinime böyle davranırım diye.yok bu karakter,görgü meselesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?