2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

bende düşünmüyorum kiloyu dediğin gibi atlatalım 3 ayı bekliyoruz güzel haberlerini bekliyoruz işallah

az önce alt kattaki aile sağlığı merkezindeki doktora gittim, ağrı kesici bile önermiyoruz artık işin duaya kaldı dedi bana, ikili testte de çıkmaz erken göstermez sonucu etkilenmeme ihtimali de var vücuduna göre ama dedi, evet o merkez de bağdat caddesinde doktor 85 yaşında gata emeklisi kaç yıllık doktor ünlülerden falan hastaları var güvenip gittim, bir gidip fatura alacağım o zaman cazlamayı ve nette rezil etmeyi düşünüyorum, zaten reçeteye yazdığı kremler de hamilelerin kullanmaması gerekenlerdenmiş, allahtan eczacı tanıdıktı da uyardı beni yoksa başka eczacı hamile olduğumu bilmezdi, ne diyeyim bilmiyorum, allah bizi ve çocuklarımızı korusun böyle salaklardan

Bulantı olmayınca böle hissediyoruz belkide benimde gögüs ağrım azaldı endişe duyma ana rahmine düşüren rabbim onları koruyacaktır tevekkül etmen seni sakinleştiriyo ne kadar var kontrole benim arası 3 haftaydı inanmazsın belki ama nasıl geçirdim meraktan korkudan anlatamam anlıyorum seni benim gibi iyi haberlerini alıcaksın sende nazara dikkat edelim tüm hamileler

ooooo mansallah topik senlenmis

efsuncum gecmis olsun limon bal karistir ic iyi gelir ozellikle limonu tavsiye ederim

perimm duani da okudum canim Rabbim kabul etsinn

veee herkez doktora gidiyor bende istiyorum ooofff benim daha iki haftam var catlamak uzereyim

kizzllaaarrr siz asil kilolari 3.aydan sonra gorun 2 ser 2ser alicaz

maşallaaahhh sizeeeee Daha da güzel günlerini gör annesiiiii....

canım hiç korkma bende aynı sancıyı yaşadım hem bel hem kasık sancısı... kendimi o gün yormuştum biraz ondan oldu diye düşündüm sonra dayanamadım doktora gittim.. korkulacak hiçbirşey yok bebek büyüyo rahim büyüyo ve yukarı çekiliyo bu sancıları yaşaman çook normal dedi... kanama olmadıkça sıkıntı yokmuş.. o yüzden korkma sakınn bunlar çok normal sancılar.. şiddetli olsada normalmiş...

gözün aydın canım beniimmm kız sen öğrenince bende meraklandım cumayı hasretle bekliyorum annemde merak ettinya göstermez artık seninki dedi

ayy benimde alnımda var isilik gibi tam sivilce değil ama minik kabartılı bakalım doğru çıkcakmı benim kız olursa demekki doğruuu aayrıca herkeseee selamlaar

aynen canım aynen benimde kızsa doğrudur

deragunnnnnnnnnyaaa cok gusell bende cuma gunu gıdecegımm ınsll bısde goruruzz cınsıyetımızı onemlı dgl ama merak ısteeeeeeee

perii cımm haydı hayırlı olsun zekı bey onde mı dedı demekk haydı hayrlısı bısde cuma ya ınsll tekdene gıdeecgız kocısleeeeeeeeeeee

çok geçmiş olsun cnm,ballı süt yap içinede zencefil koy çok iyi geliyor cnm Allah acil şifalar versin bol bol C vitamini al birde

oyyyyy canm benim gözün aydın benimde kilo alımım fazla bakalım nasıl olucak

dualarımı okuyan herkesten allah razı olsun kızlar rabbim bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

oyyyyy canm benim gözün aydın benimde kilo alımım fazla bakalım nasıl olucak[/QUOTE]

Allah razı olsun canım kilo alımlarını daha sonra düzenlicez artık 3 ayımızı atlatalım tombiş anneler oluruz yada

çok iyi yapıyosun canım biriktir valla biriktirin kızlar.. bu kocalar niye böyle ne çok seviyolar para yemeyi bende söylemiyorum valla

ne yazıkki sizde yaşamışsınız.. doğumdan sonra o kadar çok bu tarz paylaşımlar olcakki bu topikte eminim o yüzlen önlem diyorum
yok daha neler ya ne yemek var diyo hee töbe töbe aman sende gardını al canım seninkide fena gibi geldi bana anca lök gibi otursun emretsinler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…