kızlar ben geldim benim bebeiş erkenden pipisini gösterdi tam d aiçime doğan gibi erkek olacakmış hep gözüm maviye gidiyordu zaten elleri ayakları kıpır kıpırdı maşallah hiç bi grm kilo almamışım karnım neden böle büyüdü dedim gazdır dedi bi de boyu 3cm yani benim gibi minyon bi bebek
Günaydın kızlar doktordan geldik şimdi kanamam geçmiş ilaç içmene gerek yok dedi kalp atışları düzenli dedi suyu gösterdi yetrli dedi 10+4 üm tam gününde gidiyosun dedi hareketlerini gördüm ellerini oynatıyodu hareketliydi 2 hafta sonraya gün verdi 12+4 de 25 aralıkta ikili test için çok sükür o kadar korkuyodum ki dua okuya okuya girdim allahım çok şükür kilo alımın fazla dedi bide abur cubur yeme dedi yemiyorum aslında ama anlamadım kanaması olan arkadaşımın tez vakitte iyi haberini alırız işallah rabbim korusun
Çok sevindim canım inşallah doğuma kadar herşey yolunda gider boyu kaç cm olmuş . Benimde yarın kontrolüm heyecandan ölüyorum inşallah güzel haberlerle dönerim bende senin gibi :)
Bizde geçen hafta başladık para biriktirmeye her hafta biraz koyuyoruz doğuma kadar ellemicez Allah nasip ederse bebeğimiZin ihtiyaçlarını alırız yada arabasını alırız diye . Ben yurt dışında olduğum için fazla gelenim olmaz belki kayınvalidemin bir kaç arkadaşı birde annemi getittirmeyi düşünüyorum bi aksilik çıkmazsa. Kayınvalidem den yana sıkıntım yok çok şükür ama Türkiye'de olsak daha çok gelen olurdu ozaman sıkıntı çok olurdu :)))) fazla misafir de insanı sıkar
kızlar ben napiym şimdi ilaç kullanmayı düşünmüyorum ama neye baksam hamilelikte zararlı diyor bitkisel çayları önermiyolar zaten napsam acaba
birde hangi dra gitsem hala karar veremedim kendi kadın doğumcum uzak ve full dolu zaten perşembe randevumuz var.şimdi sadece dahiliyeyi gidip rapor mu alsam bu durumda illa bir kadın doğumcuya görünmek gerekirmi
benim cilt fena, haftasonu çok ünlü bir doktora gittim bir dünya da para verdim itiraz etmeme rağmen bir sakıncası yok deyip bir ışın verdiler yüzüme ve kaç gündür onun endişesini çekiyorum, bugün cihazın dağıtımcısından mail geldi hamileliğin ilk dört ayında önerilmiyormuş şimdi ne yapayacağım???
sağol canım 33,9 mm dedi işallah hep böle geçer heyecanını anlıyorum o duygu çok fena yarın senide güzel haberlerini alıcaz sakın korkma
günaydınlar
kızlar grip oldum yatak döşek yatıyorum gece ateşlendim birde.çğleden sonra dra gidicem rapor alırım herhalde.
peericim duanı okudum canım Allah kabul etsin.
peri hamisseyda dra gidecekti haber yok dimi
deragun ne güzel erkenden belli olmuş cinsiyeti
yeha canım dualarımız seninle
kızlar ben napiym şimdi ilaç kullanmayı düşünmüyorum ama neye baksam hamilelikte zararlı diyor bitkisel çayları önermiyolar zaten napsam acaba
birde hangi dra gitsem hala karar veremedim kendi kadın doğumcum uzak ve full dolu zaten perşembe randevumuz var.şimdi sadece dahiliyeyi gidip rapor mu alsam bu durumda illa bir kadın doğumcuya görünmek gerekirmi
Duanı okudum canım allah kabul etsin sana ve bebeğine iyi gelsin
Maşallah canım benim . İnşallah canım daha önceden bir kaybım olduğu için her doktora gittiğimde açaba köyü birşey mi söylücek diye doktorun gözlerinin içine bakıyorum yüzü herşeyi anlatıyor zaten söylemese de Rabbim bebeklerimizi bizi bağışlasın inşallah .
kızlar gece yehandan gelen haber bu düşük değilmiş.ama şuan ne durumda bilmiyoruz.ancak akşama haber gelir yazatım o zman inş.
kızlar ben geldim benim bebeiş erkenden pipisini gösterdi tam d aiçime doğan gibi erkek olacakmış hep gözüm maviye gidiyordu zaten elleri ayakları kıpır kıpırdı maşallah hiç bi grm kilo almamışım karnım neden böle büyüdü dedim gazdır dedi bi de boyu 3cm yani benim gibi minyon bi bebek
kızlar dün doktor kontrolümüze gittik ben 7 haftalık diye biliyordum doktor 8 hafta 2 günlük dedi gelişimi 1hafta önde gidiyormuş çok şükür bebişimin kalp sesinide duydum rabbim herkese nasip eder inşallah
Günaydın kızlar;
2 gündür 1-2 saat ayakta iş yapınca inanılmaz bir bel ağrısı çekiyorum,adım bile atamaz hale geliyorum,daha karnımda çıkmadı bu neyin ağrısı anlayamadım,bulantılarımda oldukça azaldı,kahverengi akıntım hiç olmadı allah korusun da gene de acaba bişeymi oldu diye endişeleniyorum,bundan sonra kendimi asla ve asla yormamaya söz verdim kendime.
Kaybını aklına getirme buna bişey olmıcak allahın izniyle inan bu sefer bende ekrana bakamadım bişey olcak göremicem diye doktora balkıyorum sersem sersem ne zaman ağzından iyi lafı çıktı öle bakabildim dediğin gibi rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın
Âmin canım inşallah . Çok sevindim oğlanlar genelde gelişimleri önden gidermiş hayırlısı olsun inşallah canım kaç cm olmuş bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?