2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

hayırlı olsun canım tez vakitte bizde öğreniriz işallah

Çok sevindim canım inşallah doğuma kadar herşey yolunda gider boyu kaç cm olmuş . Benimde yarın kontrolüm heyecandan ölüyorum inşallah güzel haberlerle dönerim bende senin gibi :)

Çok sevindim canım inşallah doğuma kadar herşey yolunda gider boyu kaç cm olmuş . Benimde yarın kontrolüm heyecandan ölüyorum inşallah güzel haberlerle dönerim bende senin gibi :)

sağol canım 33,9 mm dedi işallah hep böle geçer heyecanını anlıyorum o duygu çok fena yarın senide güzel haberlerini alıcaz sakın korkma

hmmm yurt dışında olunca öyle olur ama türkiyeye annenlere geldiğin zaman baya bi yoğun geçer... bizim de baya yoğun olur heralde bide eşimin akrabaları geldimi gitmek bilmezler kayınvalidemde şikayetçi aynı konudan.. benim annemde yaşlı ve bacağından rahatsız sadece bebeğe ve bana yardımcı olsa yeter.. kayınvalidemde gelenle gidenle ilgilense sağ salim atlatırız İnşallah... benim kayınvalideninde çenesi azcık çokk umarım bebiş doğduğu zaman bi sıkıntı yaşamayızzz onun yüzünden... çünkü daha bu sabag beni sinir ettii işe gelirken... onun yüzünden oturdum ağladım bir sürü yaa... derdimi bi anlatsammm halimi anlarsınızzz

canım soğuk algınlığı için kadın doğumcuya gitmene gerek yok normal bi dahiliyeciye gitsen de olur bence.. durumunu bildirirsin ilaç kullanamıyorum bitki çayıda içemiyorum dersin.. o hamilelere uygun bi tedavi yöntemi söyler sana zaten...

gelen mailden haberdar et ,sana işlemi yapanları.gözlerini korkut biraz herşey sizim sorumluluğunuzda,istemememe rağmen yaptınız işlemi,dava açacağım falan de,yazık değil mi sana bu korkuyu,endişeyi yaşatıyorlar.burunlarından getir onların.yapamaz sinirlenirsen ,cazgır bir arkadaşına arat,senin ağzından konuşsun.kendini bilmezler,cihazla ilgili detaylı bilgileri yok madem neden yapıyorsunuz,gerizekalılar.

Allah korur canım inşallah birşey olmaz bebeğine.aklını,gönlünü ferah tut kötü düşünme.

ben düzenli cilt bakımına giderdim en son hamile olduğumu bildigimde gittim.cilt bakım uzmanı dedi ki artık yapmayız bizdeki ürünler zararlı olabilir tedbir alalım dedi.ben de organşk sertifikalı ürünler kullanıyorum cildime gebelikte de zararlı olmasın diye.kendi ürünlerimle yapmaz mısınız dedim onlarla yaparız tamam olur dedi.biz cihaz üzerine değil krem,ürün üzerine konuşmuştuk bir de düşün.Bunlar çok bilgisizlermiş ama.

Son düzenleme:
Arkadaşlar dün eşimle sinemaya gittik Özcan Deniz'in evim sensin adlı sinemasına film başladı ben başladım 10 dk sonra ağlamaya film bitene kadar ağladım eşim bana bakıp duruyor ağlıyormuyum diye bi ara hatta hıçkıra hıçkıra ağlayasım geldi tuttum kendimi zaten duygusaldım iyice duygusal oldum ama harika bir aşk filmiydi tavsiye ederim :)

sağol canım 33,9 mm dedi işallah hep böle geçer heyecanını anlıyorum o duygu çok fena yarın senide güzel haberlerini alıcaz sakın korkma

Maşallah canım benim . İnşallah canım daha önceden bir kaybım olduğu için her doktora gittiğimde açaba köyü birşey mi söylücek diye doktorun gözlerinin içine bakıyorum yüzü herşeyi anlatıyor zaten söylemese de Rabbim bebeklerimizi bizi bağışlasın inşallah .

Allah şifa versin geçmiş olsun bol yat dinlen

kızlar dün doktor kontrolümüze gittik ben 7 haftalık diye biliyordum doktor 8 hafta 2 günlük dedi gelişimi 1hafta önde gidiyormuş çok şükür bebişimin kalp sesinide duydum rabbim herkese nasip eder inşallah

kızlar gece yehandan gelen haber bu düşük değilmiş.ama şuan ne durumda bilmiyoruz.ancak akşama haber gelir yazatım o zman inş.

Kaybını aklına getirme buna bişey olmıcak allahın izniyle inan bu sefer bende ekrana bakamadım bişey olcak göremicem diye doktora balkıyorum sersem sersem ne zaman ağzından iyi lafı çıktı öle bakabildim dediğin gibi rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın

AYYYY ben onun küçücük pipisine kurban olurum
yerim onu yerim maşallah kuzumuza Allah sünnetini,düğününü göstersin

Âmin canım inşallah . Çok sevindim oğlanlar genelde gelişimleri önden gidermiş hayırlısı olsun inşallah canım kaç cm olmuş bebişin

Ben haziran annesi olarak geziyordum sizin topraklarda :)
Hiiiiç kendini telaşa sokma tatlım, aynı şekilde benimde bel ağrım çok oldu hala bile az biraz yorulayım ağrıyor hemen ama benimde akıntım olmadı,kanamam olmadı..
Ben de çok telaş ettim kendimi yordum.. Kötü bir durum olsa vücudumuz hemen tepki verir, herhangi bir tepki yoksa herşey normal demektir. Üzme canını herşey normal..

Âmin canım inşallah küçük meleklerimiz annelerini hiç bırakmasınlar . Öyle çok özlüyorum ki bebeğimi görmeyi gün sayıyorum hep hiç bi bulantım birşeyim de yok ondan hiç anlamıyorum hamile olduğumu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…