Âmin canım inşallah küçük meleklerimiz annelerini hiç bırakmasınlar . Öyle çok özlüyorum ki bebeğimi görmeyi gün sayıyorum hep hiç bi bulantım birşeyim de yok ondan hiç anlamıyorum hamile olduğumu .
okudum,okudum,okudum perimmmm ALLAH'ım kabul etsin dualarımızı(amin)
Sağlık ocağında yaptırdığım test sonuçları geldi herşey iyi fakat TSH düşük çıkmış.
Nedeni gebelikten dolayı çalışan hormonlardanmış ama bugün tekrar kan vermeye
gittim buna bağlı olarak T3,T4e bakacaklarmış onun sonuçlarına göre de kendi doktoruma
götüreceğim umarım sorun çıkmaz sadece gebelikten dolayıdır...:18::18::18::18::18:
Önceki sonuçlarımı da incelediğimiz zaman sorun yok.İlaçla tedavisi mümkünmüş zaten.
Normalde çıksa umrumda olmazdı ama şimdi bebeğimi düşünüyorum sadece.Eşimde
hemen kötüye yorma diyerek kızdı banaBakalım yarın ki sonuçlara.
Sİzleri çok seviyorum ama miniş naneli lokumlarınızı daha çok seviyorum:118::118:
tsh ne canım kanla ilgili mi
tiroit işlevinin değerlendirilmesiyle alakalı kuzum
Anladım canını sıkacak bi durum yokmuş herşeyin tedavisi var doktorun en güzel bilgiyi verecektir kuzun ve sen iyi olacaksınız iyi haberlerini bekliyoruz
sağol canım 33,9 mm dedi işallah hep böle geçer heyecanını anlıyorum o duygu çok fena yarın senide güzel haberlerini alıcaz sakın korkma
Ya kızlar dün doktora gittim 7+1 dim 1cm dedi doktor boyuna benim cocuk deve doğacak herhalde!!! Leyla sen 33 mm yazınca şaşırdım açıkcası tuhafıma gittidoktorumda mı bir gariplik var ?
Bende hiç bulantı çekmedim ne tesadüf sadece göğüslerim şişti acırdı şimdi acısıda geçti hiç belirti yok bende şafak saydım 3 hafta şimdi tekrar başlıcak
Ya kızlar dün doktora gittim 7+1 dim 1cm dedi doktor boyuna benim cocuk deve doğacak herhalde!!! Leyla sen 33 mm yazınca şaşırdım açıkcası tuhafıma gittidoktorumda mı bir gariplik var ?
kızlar ben geldim benim bebeiş erkenden pipisini gösterdi tam d aiçime doğan gibi erkek olacakmış hep gözüm maviye gidiyordu zaten elleri ayakları kıpır kıpırdı maşallah hiç bi grm kilo almamışım karnım neden böle büyüdü dedim gazdır dedi bi de boyu 3cm yani benim gibi minyon bi bebek
Aynen canım sadece çok iştahım var bi o geçmedi :)) başkada birşey yok sanki hiç hamile değilmişim gibi ondan görmeden içim rahat etmiyor :)
Benim yarından sonra öteki randevu 28 inde oda birbirimize yakın
ne güzel işte gelişimleri güzel,herşey yolunda birinizinki 8 haftalık 1 cm.diğerinizin 11 haftalık 3 cm.Allah hayırla kucağınıza almayı nasip etsin.durduk yere dert çıkarmayın kendinize,yok öyle mi yok böyle mi.vesvese yapmayın şükredin lütfen arkadaşlar.
Benimde iştahım acık doktor kilo fazla gidiyo dedi 3 kilo almışım abur cubur hamurişi yeme dedi yemiyorum zaten çok su içiyorum o mu şişiriyo anlamadım gerçi çok zayıf hamile kaldım boyum uzun 56 kiloyudm hiç bulantı çekmedim bende o yüzden öle geliyo sana banada oldu yarınki haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum iyi şeylerle döniceksin evet diğer randevularımızda yakın birbirine
Süper ya erkenden öğrendin :))
Bende saat 3 te dr gidiyorum acaba bende öğrenebilirmiyim ya?
bak şimdi heyecan yaptım :))
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım
Benimde iştahım acık doktor kilo fazla gidiyo dedi 3 kilo almışım abur cubur hamurişi yeme dedi yemiyorum zaten çok su içiyorum o mu şişiriyo anlamadım gerçi çok zayıf hamile kaldım boyum uzun 56 kiloyudm hiç bulantı çekmedim bende o yüzden öle geliyo sana banada oldu yarınki haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum iyi şeylerle döniceksin evet diğer randevularımızda yakın birbirine
merhaba arkadaşlar
dün nihayet sağlık ocağına giderek kaydımı yaptırdım çok ilgili davrandılar çok memnun kaldım kan tahlillerim yapıldı sonuçlarımı aldım fakat henüz doktoruma gösteremedim.
beni korkutan başka bişey var bu gece saat 3 gibi kasıklarıma çok kötü sancı girdi daha sonra belimde çok ağrıdı
eşimi uyandırmaya kıamadım10-15 dakika iddetli bir sancıdan sonra hafifledi sonra uykuya dalmışım doktora gitmedim ama gitsemmi acaba neden olmuşturki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?