2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Bende hiç bulantı çekmedim ne tesadüf sadece göğüslerim şişti acırdı şimdi acısıda geçti hiç belirti yok bende şafak saydım 3 hafta şimdi tekrar başlıcak

okudum,okudum,okudum perimmmm ALLAH'ım kabul etsin dualarımızı(amin)
Sağlık ocağında yaptırdığım test sonuçları geldi herşey iyi fakat TSH düşük çıkmış.
Nedeni gebelikten dolayı çalışan hormonlardanmış ama bugün tekrar kan vermeye
gittim buna bağlı olarak T3,T4e bakacaklarmış onun sonuçlarına göre de kendi doktoruma
götüreceğim umarım sorun çıkmaz sadece gebelikten dolayıdır...:18::18::18::18::18:
Önceki sonuçlarımı da incelediğimiz zaman sorun yok.İlaçla tedavisi mümkünmüş zaten.
Normalde çıksa umrumda olmazdı ama şimdi bebeğimi düşünüyorum sadece.Eşimde
hemen kötüye yorma diyerek kızdı banaBakalım yarın ki sonuçlara.
Sİzleri çok seviyorum ama miniş naneli lokumlarınızı daha çok seviyorum:118::118:

tsh ne canım kanla ilgili mi

sağol canım 33,9 mm dedi işallah hep böle geçer heyecanını anlıyorum o duygu çok fena yarın senide güzel haberlerini alıcaz sakın korkma

Ya kızlar dün doktora gittim 7+1 dim 1cm dedi doktor boyuna benim cocuk deve doğacak herhalde!!! Leyla sen 33 mm yazınca şaşırdım açıkcası tuhafıma gitti doktorumda mı bir gariplik var ?

Son düzenleme:
Ya kızlar dün doktora gittim 7+1 dim 1cm dedi doktor boyuna benim cocuk deve doğacak herhalde!!! Leyla sen 33 mm yazınca şaşırdım açıkcası tuhafıma gitti doktorumda mı bir gariplik var ?

Ne güzel işte uzun boylu olsun bizde uzun boyluyuz gerçi eşimle ama benimki öle dedi kağıtta öle yazıyo belki benimkinde bi gariplik vardır çok mu az ki

Bende hiç bulantı çekmedim ne tesadüf sadece göğüslerim şişti acırdı şimdi acısıda geçti hiç belirti yok bende şafak saydım 3 hafta şimdi tekrar başlıcak

Aynen canım sadece çok iştahım var bi o geçmedi :)) başkada birşey yok sanki hiç hamile değilmişim gibi ondan görmeden içim rahat etmiyor :)
Benim yarından sonra öteki randevu 28 inde oda birbirimize yakın

günaydın ben galıba grıp oldum bas agrısı burun akıntısı okadr meyve yıyorum halbukı nasıl gecer napsam bıde 2.aydan sonra mı baslıyormuş bulantı bnm suan bıraz fena ama ben grp olncada bulanırdı anlayamdım sımdık 3ayda baslıyor falan dyence korktum çok bulndıgında napıyorsunuzbana söyler mısnız kı

ne güzel işte gelişimleri güzel,herşey yolunda birinizinki 8 haftalık 1 cm.diğerinizin 11 haftalık 3 cm.Allah hayırla kucağınıza almayı nasip etsin.durduk yere dert çıkarmayın kendinize,yok öyle mi yok böyle mi.vesvese yapmayın şükredin lütfen arkadaşlar.

Süper ya erkenden öğrendin :))
Bende saat 3 te dr gidiyorum acaba bende öğrenebilirmiyim ya?
bak şimdi heyecan yaptım :))
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım

Benimde iştahım acık doktor kilo fazla gidiyo dedi 3 kilo almışım abur cubur hamurişi yeme dedi yemiyorum zaten çok su içiyorum o mu şişiriyo anlamadım gerçi çok zayıf hamile kaldım boyum uzun 56 kiloyudm hiç bulantı çekmedim bende o yüzden öle geliyo sana banada oldu yarınki haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum iyi şeylerle döniceksin evet diğer randevularımızda yakın birbirine

doğru vesvese yapmalıyım herzaman şükür ediyorum tek duam o ama haklısın

merhaba arkadaşlar

dün nihayet sağlık ocağına giderek kaydımı yaptırdım çok ilgili davrandılar çok memnun kaldım kan tahlillerim yapıldı sonuçlarımı aldım fakat henüz doktoruma gösteremedim.

beni korkutan başka bişey var bu gece saat 3 gibi kasıklarıma çok kötü sancı girdi daha sonra belimde çok ağrıdı
eşimi uyandırmaya kıamadım 10-15 dakika iddetli bir sancıdan sonra hafifledi sonra uykuya dalmışım doktora gitmedim ama gitsemmi acaba neden olmuşturki

Yediklerimiz aldırıyor canım ben de almışımdır tartışmadım ama ben 63 le hamile kaldım boyum 1.65 ben kiloyu düşünmüyorum canım şu 3 ayı hayırlısıyla bi atlatalım da dikkat ederiz ondan sonra biraz daha. Benim randevum buranın saatiyle saat 12 de Türkiye'de 2 oluyor ben hastaneden çıkınca yazarım inşallah hemen inşallah hayırlı haberler le dönerim .

Süper ya erkenden öğrendin :))
Bende saat 3 te dr gidiyorum acaba bende öğrenebilirmiyim ya?
bak şimdi heyecan yaptım :))
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım

benimde haftaya kontrolüm sizleri duydukca benim de sabırsızlığım daha bir artıyor canım umarım sağlıklı ve hayırlı haberlerle dönersin de sizin güzel haberinizle biraz avunmuş olurum:)

Son düzenleme:

benim sadece 7.haftada bulantım oldu ama kusma olmadan hafiften hafiften.şimdilerde akşam oluyor sadece,dediğin gibi göğüs ağrısı tek belirtimdi aslında şimdilerde baya azaldı belli ki geçecek.endişe duyuyorum bazen.sonra Allah büyük ne isterse,nasıl isterse öyle olur diyorum,şükredip sakinleşiyorum çok şükür.benim de daha var kontrole aklıma geldikçe çatlıcak gibi oluyorum meraktan.sen ne güzel görmüş,güzel haberler almışsın.hayırlı haberlerin darısı başımıza inşallah.

Son düzenleme:

Sanki bu gece benimde kıramp gibi ağrılar girdi kıvrandığımı hatırlıyorum ama rüya mı gerçek mi onu hatırlamıyorum sonra geçti . Aklına kötü şey getirme canım öyleyse bile rahim büyüdüğü içindir bu aralar bende çok oluyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…