benide aranıza alıınn :) bende temmuz annesi olucam inş. 8 yıllık evliyim, ilk bebeğim ve çok heyecanlıyım herkese allah kolaylık versin inşaalllaaahhhh :)
aaaa iyi hatırlattın cnm anneannelere söyleyelim ileriki aylarda hırka yeleğe başlarlar 3 aylıktan sonraya daha çok örsünler.sonuçta ilk 3 ay yaz sıcağına denk gelior
yün yelekler doğduktan 3-4 ay sonra lazım olacak canım :) bazı illerde temmuzda hava soğuk olabiliyorr..internette buldum bu listeyi tabi ki gereksiz gördüklerimiz olacaktır.
doğru bazı illerde serin olabiliyo ama genelde sıcak kış gibi olmaz heralde penye yelek ve hırkalar daha iyi
Selam hanımlar dün kontrolüm vardı 10+5 haftalık hamile olmam gerekirken doktor bebişin 2 gün ileride olduğunu 11+0 gözüktüğünü söyledi ..İkili test için ayın 21 gibi gelmem, söyledi 12+5 oluyor doktorun hesabına göre bu tarih geç değil mi? sizce bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim..
kızlar ben geldim benim bebeiş erkenden pipisini gösterdi tam d aiçime doğan gibi erkek olacakmış hep gözüm maviye gidiyordu zaten elleri ayakları kıpır kıpırdı maşallah hiç bi grm kilo almamışım karnım neden böle büyüdü dedim gazdır dedi bi de boyu 3cm yani benim gibi minyon bi bebek
günaydınlar
kızlar grip oldum yatak döşek yatıyorum gece ateşlendim birde.çğleden sonra dra gidicem rapor alırım herhalde.
Peericim duanı okudum canım allah kabul etsin.
Peri hamisseyda dra gidecekti haber yok dimi
deragun ne güzel erkenden belli olmuş cinsiyeti
yeha canım dualarımız seninle
kızlar ben napiym şimdi ilaç kullanmayı düşünmüyorum ama neye baksam hamilelikte zararlı diyor bitkisel çayları önermiyolar zaten napsam acaba
birde hangi dra gitsem hala karar veremedim kendi kadın doğumcum uzak ve full dolu zaten perşembe randevumuz var.şimdi sadece dahiliyeyi gidip rapor mu alsam bu durumda illa bir kadın doğumcuya görünmek gerekirmi
günaydın kızlar doktordan geldik şimdi kanamam geçmiş ilaç içmene gerek yok dedi kalp atışları düzenli dedi suyu gösterdi yetrli dedi 10+4 üm tam gününde gidiyosun dedi hareketlerini gördüm ellerini oynatıyodu hareketliydi 2 hafta sonraya gün verdi 12+4 de 25 aralıkta ikili test için çok sükür o kadar korkuyodum ki dua okuya okuya girdim allahım çok şükür kilo alımın fazla dedi bide abur cubur yeme dedi yemiyorum aslında ama anlamadım kanaması olan arkadaşımın tez vakitte iyi haberini alırız işallah rabbim korusun
kızlar ya bişey sorcam ben 8+3 ümde ben doktora gittim dün yatırdılar gece doktor 3 aylık gebelik dedi nasıl oluyor bu ay hesabı bilen varmı
oooooooooooo kimler gelmiiişşşş...... nerdesiniz siz hanfendiiiii...? bi soru sorup kaçmak varmıymış öyleeee....!!!!
slm kızlar bende temmuz annesi olcam Rabbim nasip ederde sağlıkla kucağıma alırsam bebeğimi. 3buçuk yıllık evliyim 2aşılama oldum tutmadı son aşılamadan sonra adet gördüm ve o ay hamile kalmışım. kısmet olunca tedaviye falan gerek kalmıyo işte. süpriz yaptı bizim küçüğümüz bize :)
maşallah canım çok heyecanlandım okuyunca.. Ne güzel erkenden öğrendin erkek daha eken belli olrmuş zaten.
ben kadın doğumcumu aramıştım ateşlenince gecenin bi vakti, parol içiliyor sadece yada minoset içinde paraseteemol var ve zararı yok ateşin çok ykselirse mutlaka müdahale gerekir, ateş tehlikeli. Bol bbol sıvı al demişti dr bana rapor alırsan hemen toparlarsın zaten, geçmiş olsun canım
gözünaydın canım maşallah sanada bebişinede ne güzel haeketlerinide görmüşsün :)
slm kızlar bende temmuz annesi olcam Rabbim nasip ederde sağlıkla kucağıma alırsam bebeğimi. 3buçuk yıllık evliyim 2aşılama oldum tutmadı son aşılamadan sonra adet gördüm ve o ay hamile kalmışım. kısmet olunca tedaviye falan gerek kalmıyo işte. süpriz yaptı bizim küçüğümüz bize :)
maşallah canım hoşgeldin aramıza :) ne güzel 2 aşılamadan sonra böyle bir süpriz sağlıkla devam etsin inşallah bebiklerimz...
kızlar bu arada bişey sorcam daha önceki sayfalarda yazılmışmıydı hatırlamıyorum ama ün dr sormaya unttum kaçıncı haftadan sonra saçlar boyanıyordu bilginiz varmı.
son adet tarihinden itibaren hesaplıyolar sanırım
maşallah canım hoşgeldin aramıza :) ne güzel 2 aşılamadan sonra böyle bir süpriz sağlıkla devam etsin inşallah bebiklerimz...
kızlar bu arada bişey sorcam daha önceki sayfalarda yazılmışmıydı hatırlamıyorum ama ün dr sormaya unttum kaçıncı haftadan sonra saçlar boyanıyordu bilginiz varmı.
evet zaten adet tarihime göre 8+ 3 ama doktor 3 aylık dedi şaşırdım hesap başkamı oluyo acaba
hoşgeldin canı işallah sağlıklı bi hamilelik geçirirsin
allah razı olsun canım çok sağol gördüm ufaklığı sonunda ikli test yapmadı 25 aralık de o zaman dedi
ben hiç boyanmıyo diye biliyorum saçları ama
ırmegan, leylamer, 19asos03 daha isminisayamadığım canım arkadaşlarım uzun aradan sonra nasılsınız diye bir gireyim dedim hatırlarsanız 9 haftalıkken bebeğin kalp atımı alamadığımızdan kürtaj olmuştum anca toparladım kendimi bebeği ve anne babadan genetik test yapmak için kanlarımızı aldılar onların sonuclarını bekliyorum inş. temiz cıkar şimdi kürtajdan sonra ilk adetimi bekliyorum adet olup bittikten sonrada histeroskopi yapılcak bana rahim içine bakılcak ondan sonrada ne gerekiyoya bakalım dr ne derse yapacaz hakkımda hayırlısı olsun inş.. sizler nasılsınız hemilelikler nasıl gidiyo tahmini olarak 11. haftada falansınızdır maşallah diyorum gecmişi okumadım sizden güzel haberlerinizi bekliyorum canlaröpüyorum allaha emanet olun
kızlar ya bişey sorcam ben 8+3 ümde ben doktora gittim dün yatırdılar gece doktor 3 aylık gebelik dedi nasıl oluyor bu ay hesabı bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?