2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
canlarım saylafaları yeni bitirdim ben okulda çok yorulmuşum bugün iyi dilekleriniz için teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda siz de öğrenirsiniz herkesi öptüm görüşürüz

arkadaşlar öğrendiğim bir şeyi paylaşmak istedim..
'sübhanallahi ve bi hamdihi' ilk 4 ay içinde 70 bin defa okuduğumuzda Allah ın izniyle bebeklerimiz inşallah sağlıklı, engelsiz kucağımızda olacaklar..
'gaf suresi' okumaya devam ettiğimizde ahlaklı evlatlara sahip olmamıza vesile olacak inşallah..
'meryem ve yusuf' surelerini okumakta faydalıymış..
tabi hatim etmek daha bir tatlı.. dadından yenmez.. :)

aynııııı benim pıtırcanım :)) şimdi baktım ultrason resmine kafa solda kocaman vücut daha ufak ayy yerim yaa ne datlılar ..Maaşallah kuzularımıza bide kucağımıza alsak öpsek ısırsakkkk

aynııııı benim pıtırcanım :)) şimdi baktım ultrason resmine kafa solda kocaman vücut daha ufak ayy yerim yaa ne datlılar ..Maaşallah kuzularımıza bide kucağımıza alsak öpsek ısırsakkkk

Maşallah Allah nazarlardan korusun. Sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.

Çok fena nezle oldum 1 haftadır onunla uğraşıyorum. Burnumdan nefes alamıyorum ağzım açık uyuyunca da sabah midem çok kötü şekilde uyanıyorum. Bir de son 3-4 gündür sanki hamile değilmişim gibi hissediyorum, inşallah bebişim iyidir. Bu duygu da inşallah hamileliğin verdiği bir hisstir.

canım çok teşekkür ederim.Bu sıralar biraz yoğunum o yüzden pek internete giremiyorum yazını geç gördüm.Duaların için teşekkür ederim.Amin inşallah hepimiz hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza alırız.

gunaydın kızlar. dun gıremedım az onceden berı gecmısı okuyorum
off bu arada nasıl oldu anlamadım ama bende hasta oluyorum hapsırık burun akıntısı dunde bogazım yanıyodu.
aksama kada ıhlamur ıctım en son bol bıberlı corba içip terlemeye calstım. off ınsallah daha da ılerlemez
bangbang duanı okudum canım allah kabul etsın inş

Herkeze günaydın hamişler benim bebiş 30 haziran gözüküyor o yüzden haziran annelerini takip ediyorum ama onlar neredeyse benden 2 üç hafta önde burada mı olmalıyım bilemedim)şuan11+3 deyim bana yakın olan kim var acaba

Meraba arkadaşlar..çok fazla burayı takip edemiyorum zaten bu sayfadaki son yazım olacak..dün bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum..Allahım sizleri bebeklerinize sağsağlim kavuştursun..tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim şimdiden..

70 binin hepsini ben okumasam tanıdıklar da okusa olur mu??

canım geçmiş olsun, bal limon karıştır iç, bir de kuşburnu, unutma günde iki fincandan fazla bitki çayı önermiyor doktorlar, allah razı olsun gönlüne yüreğine diline sağlık :))

canım çok geçmiş olsun, ben de sıkıntılı bir kaç gün yaşıyorum, cilt bakımı için zorla sokturulduğum bir ışıktan dolayı ödüm kopuyor, yapanlar zararı olmaz diyor ama zararlı olur diyenler de var sonrasında, içim acayip sıkıntılı, ama şunu diyorum herşeyde bir hayır var, allah nasip ederse bir lokma yemek nerede nasıl isterse öyle yazar alnımıza, allah senin ve bebek bekleyen tüm arkadaşlarımızın yardımcısı olsun...tez zamanda yuvanıza bebiş nasip etsin allah..

Çok geçmiş olsun allah sana sağlık versin işallah en kısa zamanda hayırlı haberler alırsın

günaydın kızlar,

Bugün bebeğimi rüyamda gördüm,ultrasondan bakıyodum,cinsiyeti erkekmiş,pek çirkin ama olsun benim bebeğim severim onu diyodum
artık nasıl bir bilinçaltıysa işlemişte işlemiş

günaydın arkadaşlar işinize yararmı bilmem ama oğlum 2,5 yaşında ve mayısta doğdu kendime göre bende neler lazım olabilir sıralayayım..
oda takımındansa park yatak çok kullanışlı oluyor... doğum çantanıza 2 takım tulum zıbına bence hiç gerk yok almayın bile 2 adet çıtçıtlı badi ilk aylarda sıcak bile olsa penye şapka ve eldiven gerekli birde mutlaka biberon ve yalancı emzik koyun çantanıza çünkü ilk etapta hemen süt gelmeyebiliyor bebeğin sarılık olmaması için ise sık beslenmesi gerekiyor mamayı zaten hastaneden tedarik ediyorlar ilk etapta biberon kauçuk emzikli ve üzerinde bpa free olan her tür biberon işinizi görebilir kolik önleyiciler bence palavra bu arada bebeğin gazı için biz o ilacı kullanana kadar çok kötü geçmişti 1 ay sonra doktoru verdi bitkisel gaz ilacı bio gaia muhteşem bişey neyse devam edeyim emzik mutlaka kullanın bence tam bir susturucu oluyor(Buna çok ihtiyacımız olacak bence)... kauçuk ve damaklı olan nuk kullandım ben ilk bebeğimde hiç te zor bırakmadı korkmayın bir yaşında falan bıraktı emziği....

ilk etapta günde 20 kere falan ufak ufak kaka yapıyor onun için bezler çabuk bitiyor... ve bazen tulumları çabuk batıyor yaz çocuğu olacaK diye az tulum almayın bir günde 12 tulum değiştirdiğimi hatırlıyorum... ama çok hızlı büyüyorlar ayda bir kıyafet alabilirsiniz ilk 6 ay .... 6 aylıktan sonra ayaklı tulum falan kullanışlı olmuyor bence genelde patiksiz tulum alın ... şimdilik aklıma gelenler bunlar....merak ettiğiniz birşey olursa yardımcı olurum ....

birde en önemlisi ilk 3 ay bence doğum yapmış kişiyi bebeği görmeye kimse gitmesin çünkü çok uykusuz sinirli ve yorgun olabiliyoruz....

yine ben, sabah sabah çenem açıldı, allah kabul ederse dualarımı okudum, allah önce efsuna sonra periye ve sırayla tüm bebek bekleyen arkadaşlarımıza sağlık versin, sağlıkla hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına almayı büyütmeyi mürüvetlerini görmeyi nasip etsin ve hepimizin gönüllerine göre versin, amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…