Arkadaşlar Cumartesi günkü ultrason görüntümüz tam 9 haftalık.
Solda büyük yuvarlak kafası sağdaki gövdesi küçük parıltılar şeklinde olan noktalar ise el ve ayakları oluyor. Kağıt biraz katlanmış o yüzden ortadaki çizgiyi dikkate almayın arkadaşlar
Eki Görüntüle 574430
aynııııı benim pıtırcanım :))şimdi baktım ultrason resmine kafa solda kocaman vücut daha ufak ayy yerim yaa ne datlılar ..Maaşallah kuzularımıza bide kucağımıza alsak öpsek ısırsakkkk
Arkadaşlar Cumartesi günkü ultrason görüntümüz tam 9 haftalık.
Solda büyük yuvarlak kafası sağdaki gövdesi küçük parıltılar şeklinde olan noktalar ise el ve ayakları oluyor. Kağıt biraz katlanmış o yüzden ortadaki çizgiyi dikkate almayın arkadaşlar
Eki Görüntüle 574430
inanınki neredeyse ağlıyordum maaıl güzel duygularınızı ifade etmişsiniz... Kendi hamileliğimi öğrendiğimde bu kadar sevinmemiştim... Allah bebeğini sağlıklı bir şekilde kollarına almak nasip etsin...
canım duanı okudum Allah Kabul etsin inşş :)[/QUOTE
çok teşekkür ederim canım, yüreğine diline sağlık, allah hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin,
yalnız benim hala abrayamadığım bir olay var kime ne zaman hangi duaları okuayacağız bilmiyorum, en son yasin dedik ama ihlas ve fatiha diyenler de olmuştu son kararımız ne? daha önce de yazdım ama kimseden ses çıkmadı, akşamları ya da haftasonu giremediğimden eski iletileri bilmiyorum, ne olur listeyi bana gönderin, okuyamadıklarımı okuyayım ve sonraki günlerden de haberim olsun
çok teşekkür ederim canım, yüreğine diline sağlık, allah hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin,
yalnız benim hala abrayamadığım bir olay var kime ne zaman hangi duaları okuayacağız bilmiyorum, en son yasin dedik ama ihlas ve fatiha diyenler de olmuştu son kararımız ne? daha önce de yazdım ama kimseden ses çıkmadı, akşamları ya da haftasonu giremediğimden eski iletileri bilmiyorum, ne olur listeyi bana gönderin, okuyamadıklarımı okuyayım ve sonraki günlerden de haberim olsun
canım 1. sayfa da kime hangi tarihte okuyacağın yanlarında yazıyor dua listesi diye ayetel kürsü-fatiha ve 3 ihlas suresi okunacak :))
arkadaşlar öğrendiğim bir şeyi paylaşmak istedim..
'sübhanallahi ve bi hamdihi' ilk 4 ay içinde 70 bin defa okuduğumuzda Allah ın izniyle bebeklerimiz inşallah sağlıklı, engelsiz kucağımızda olacaklar..
'gaf suresi' okumaya devam ettiğimizde ahlaklı evlatlara sahip olmamıza vesile olacak inşallah..
'meryem ve yusuf' surelerini okumakta faydalıymış..
tabi hatim etmek daha bir tatlı.. dadından yenmez.. :)
gunaydın kızlar. dun gıremedım az onceden berı gecmısı okuyorum
off bu arada nasıl oldu anlamadım ama bende hasta oluyorum hapsırık burun akıntısı dunde bogazım yanıyodu.
aksama kada ıhlamur ıctım en son bol bıberlı corba içip terlemeye calstım. off ınsallah daha da ılerlemez
bangbang duanı okudum canım allah kabul etsın inş
Meraba arkadaşlar..çok fazla burayı takip edemiyorum zaten bu sayfadaki son yazım olacak..dün bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum..Allahım sizleri bebeklerinize sağsağlim kavuştursun..tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim şimdiden..
Meraba arkadaşlar..çok fazla burayı takip edemiyorum zaten bu sayfadaki son yazım olacak..dün bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum..Allahım sizleri bebeklerinize sağsağlim kavuştursun..tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim şimdiden..
canım 1. sayfa da kime hangi tarihte okuyacağın yanlarında yazıyor dua listesi diye ayetel kürsü-fatiha ve 3 ihlas suresi okunacak :))
allah razı olsun :)) hemen efsun ve peri'nin dualarını okuyorum, allah kabul ederse inşaallah
bangbang duanı okudum canım sana ve bebeğine iyi gelsin işallah ilk sayfada var dua listesi hergün bi dua okucaz bugün sıra senin 1 ayetel kürsi 1 fatiha 3 ihlas okuyoruz hamile listesinin altında dua listesi
bangbang duanı okudum canım sana ve bebeğine iyi gelsin işallah ilk sayfada var dua listesi hergün bi dua okucaz bugün sıra senin 1 ayetel kürsi 1 fatiha 3 ihlas okuyoruz hamile listesinin altında dua listesi
günaydın herkese,
bangbang duanı okudum canım.Allah kabul etsin.
sağolun arkadaşlar yüreğinize gönlünüze sağlık, allah hepimiizn dualarını kabul etsin inşaallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?