2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Evet aynı zamanda işallah dediğn gibi iyi sonuçlar alırız ben hiç boyanmıcak diye biliyodum sormakta aklıma gelmedi belki burada bilenler vardır boya için gereken haftayı beyazımda var diyosun olmazsa test için gittiğindede sorrasın garanti olur

evet bi dahaki gittiğimde sorarım zaten şimdi boyanmaz erken daha.. çok heyecanlı bir bekleyişş yaaa sonra cinsiyet sonra isim arayışı ooo burası gümbür gümbür çoşar :) maşallah diyelim de :)

Arkadaşlar bebek gezmesine geldim 18 günlük minicik ya bir kaç kere kustu diye annesi nasıl ağlıyor .anne olmak böyle birşey herhalde

kızlar 11-13 haftalar arası bebeğin ''genital tüberkül'' diye ileride genital organını oluşturacak şey görülüyormuş ve bu çıkıntının açısına göre 11-13. haftalarda cinsiyeti %90 belli oluyormuş çoğu doktor prensip gereği 16. haftadan önce yani o çıkıntı cinsel organa dönüşmeden önce bebeğin cinsiyetini anlasada söylemiyormuş. ben eşime de gösterdim öğrendik bakalım 11. 12. haftayı bekliyoruz belki doktor bişey söylemez :)

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...un-genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.html

canım bu sayfayı okumanı tavsiye ederim.

Gebelikte (Hamilelikte) Sa Boyamak,Kesmek, Kuafr Bakm, Salar Boyatmak Gebelikte Sa Bakm Rfle Sa Boyas e-gebelik.net

Çok sevindim canım bebeğinin iyi olmasına geç döllenme olmuştur takma kafana iyi olsun da sorun değil o bizde şemi bekliyorduk nerde kaldın diye :)

yooooyooo hiçi üzülmedim bebeşim için sadece bulantılara yani :))) dün anneme gittim o sevinçle eşim işe döndü akşama kadar oradaydım yazamadım ve saatlerdir geçmiş sayfaları okuyorum 32 sayfa okudum tek tekkk

kızlar yaa ben en çok ne alınacak ne edilecek onu merak ediyorum.tecrübeli arkadaşlar sayısıyla ne ne kadar alınacak bir liste yazabilirler mi acaba
kıyafet,arabası beşiği,kremi falan filan

tecrübeli değilim ama tecrübeli birinin yaptığı bir liste var elimde isterseniz paylaşabilirim canım

benim bulduğum listede bu:)
çıktı aldım bende aklıma geldikçe alıcam gayet mantıklı ve olması gerekenler var

Allah Allah niye öyle demiş acaba. onların hesabı farklıdır belki

4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.
acaba buna göre 3 demekmi kafa karıştı çorba oldu çorba dedim canım çorba çekti

kızlar yehanın durumu iyiymiş bebeişinin pıtpıtlarını da duymuş,Allahım kimseye yaşatmasın inş. korusun hepimizi

Arkadaşlar Cumartesi günkü ultrason görüntümüz tam 9 haftalık.
Solda büyük yuvarlak kafası sağdaki gövdesi küçük parıltılar şeklinde olan noktalar ise el ve ayakları oluyor. Kağıt biraz katlanmış o yüzden ortadaki çizgiyi dikkate almayın arkadaşlar

Son düzenleme:

canım 22 aralıkta çağırdı tekrar

gözünaydın canım hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inş. oğlunu :)) ne demişler yiğidin malı meydan da olur hahahaha :)

evet kızzzz büyük olacak benimkininki galiba. canım ben çin takvimine ve diğerine hiç bakmadım tek yüzük testi yapınca yuvarlaklar çiziyodu karnımda

benim de karnım büyüdü ama doktor o gazdır dedi zaten kilom da aynı bi de sabah iniyo akşam davul gibi oluyo

kızlar sızdede kramp oluyormuu ya bende cok oluyor sag ayagımda ozellıkle ve maden suyu ıctıgımde gecıyor hıcde sevmem ama ustelık yaralı dıe ıcıyorumm bebegımee gunluk ıcmedıgım zamanlarda hemen kramplar gırıyor sızdede varmıkııı

efsuncumm ılk 33 kısınınkını okudum ınsll rabbım bebeklerımızı bagıslarsın ınslllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…