2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Bırakmaz yaf neden bıraksııınn
Umarım öyle olur hala bi tedirginlik var içimde Rabbim hayırlısını nasip etsin... yarın bi daha kan testi yaptırıcam İnşallaaahh....

Canım hayırlı olsun bebişinnnn Maşallah çizgilerin net çıkmış... kan testide yaptırsaydın..?
canım yalnız benim ara ara kasık batmalarım oluyo alt karın ağrım oluyo sende durumlar nasıl

Kasık ağrıları bendede var canım.. geçen biraz eğildim kalkınca bi 5 dk kasıklarım ağrıdı.. dünde eşimle avm'ye gittik fazla yürüyüncede sıkıntı çektim.. şu ilk 3 ayı sağ salim atlatsaydık bi :18:

Son düzenleme:
kızlar dilinizde kalbinizde sürekli ya mubdiu deyin rabbim bebeklerimizi bizimle bırakacak onları koruyacaktır

kızlar dilinizde kalbinizde sürekli ya mubdiu deyin rabbim bebeklerimizi bizimle bırakacak onları koruyacaktır

saol yaa benim de aklım da ne etsem de bu kez bebeğimi kaybetmesem var hep...allaha havale ediyorum o nasıl hayırlı görüyorsa öyle olsun..bu arada benim de kasıklarda ağrı var ama hafif hafif tatlı tatlı olması normalmiş zaten rahim genişliyo falan..ama aşırısı tehlike habercisi galiba.....umarım herkes sorunsuz hamilelik yaşar

Kızlar ben bebişi öğrendiğimden bu tarafa nerdeyse 3 kilo aldım öle bişeyde yemiyorum öle iştahımda yok ama anlamadım şimdiden böle gidersee

aynen öle bende eşimde hiç kimseye söylemem kararı aldık en azından bebek 4 ay olana kadar.ilkinde herkese söledik sonrada çok bunaldım herkes sorup durdu ....aynen benimde hayalimde rüyalarımda içim içime sağmıyor

kızlar ben yarın rapor almayı düşünüyorum çift rahmim var ve herkesten daha çok risk gurubundayım dua edin benim için lütfen bu kez de gitmesin bebeğim

arkadaşlar selam bende hayırlısıyla temmuzda üçüncü kez anne olucam allahım esirgesin tüm yavrularımızı bunuda sağlıcakla dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah

bende 2 kilo :) bir iştahım açıldı anlatamam hep tatlı yiyorum ama:)

Kızlar ben bebişi öğrendiğimden bu tarafa nerdeyse 3 kilo aldım öle bişeyde yemiyorum öle iştahımda yok ama anlamadım şimdiden böle gidersee

kızlar durun ne yapıyosunuz ne zaman öğrendiniz ne zaman kilo almaya başladınızz.bence o gaz ya da şişkinliktir...ben şahsen kilo kontrolu yapmaya çalışacağım zaten çok zayıf değilim...hamileliğin sonlarında ve doğum sonrası çok bunalmamak için dikkat etmek zorundayız...düşünün yazın o sıcağında kilolar ve koca bir karın....yanii dikkat edelim

İrmegan canım çalışıyomuydun sen

evet canım çalışıyorum ama doğumdan sonra ayrılıcam işten.. bebeğimi kendim büyütmek istiyorum sen çalışıyomusun canım..?

oooo naptın kuzum yaaaa dikkat et azıcık yediklerine barii... yanlız benimde acayip iştahım açıldı yaaaa önüme ne gelse yemek istiyorum ama kendimi kısıtlamaya çalışıyorum... mide bulantısından çok korkuyorum İnşallah yaşamayız... mide bulantısı başlayan varmı aramızda kızlaaar...???

arkadaşlar selam bende hayırlısıyla temmuzda üçüncü kez anne olucam allahım esirgesin tüm yavrularımızı bunuda sağlıcakla dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun tecrübeli annemiz... çoğumuzun ilk bebeği... senden öğreneceğimiz çok şey var

sonunda buldum topiği Allah nasip ederse bende temuz annesi olucam selamlar herkese..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…