2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

benim annemde öle şimdiden bebek odası bakmaya başladı bile erken dememe rağmen bende annemi yanımda istiyorum yapamam zaten diğer türlü çok zorlanırım gibime geliyo

Vallaa benim kaynanam da duyar duymaz geliyim 1 ay 40 gun kaliyim yaninda sen is yapma diye dedi ama ablam zaten yanimda kaliyor onu duyunca vazgecti.dogunca da yanliz kalamayacam kesinhic gelemem ben de birinin surekli tepemde olmasina.annem bile bunaltmaz huyumu bildigi icin.napcaz bilmiyom

benim kaynanan gelirim demedi ama biliyorumki illaki gelir seninki gibi bende öleyim annem bile çok bişey demez bana bunaltmaz loğusalık zaten zor bir süreçmiş duygusallık hat safhada bide üstümüze gelmeseler bari

Sagol canım iyimis bu denicem :)

kızlar ikili taramaya gittiğimde 12+6 olacak sizce cinsiyet belli olabilrimi
ben şansımı deneyecem ama doktor sölermiki acaba

gunaydiin anneler nasilsiniz ???ben esimle disarida mis gibi bir kahvalti yaptim sonra o ise ben eve bugun iyiyim cook sukurrr 5 gun sonra bebisimi gorucem catlamak uzereyim yaaaaaa sabrim kalmadi

kızlar ikili taramaya gittiğimde 12+6 olacak sizce cinsiyet belli olabilrimi
ben şansımı deneyecem ama doktor sölermiki acaba

valla ogrenen var canim bebegin gosterirse doktor soyler zaten burda 4 ay bitene kadar soylemiyorlarben de sorucam ama buyuk ihtimal soylemezler

günaydın herkese,

Gunaydinnn kizlar ne cok sayfa olmus pek okuyamadim ama ikizleri olcak arkadasa tebrikler kizlar bisey sorucam sizede aksamlari ates basmasi cok oluyomu ben geceleride hic rahat uyuyamiyorum sizdede ayni seyler oluyomu

evet canım gece hiç uyuyamıyorum zaten.sabah da zombi gibi kalkıyorum.gece bir üşüyorum bir ateş basıyor anlamadım gitti.ben sıcaklığımı ayarlayana kadar uykum kaçıyor,uykuya dalınca da alarm çalıyor

Son düzenleme:
Karlı bir istanbuldan Herkese günaydın,
Kızlar istanbul buz gibi tam bir fırtına vardı gece sabaha kadar uyumadım.. İşe geldim zorla akşama nasıl dönücem diye düşünüyorum şimdiden.
Sağlıklı bir gün geçirin sevgiler

bende dün ikili test yaptırdım. Türkiye hastanesinde. Birde kan tahlili verdim. vitamin vs.... bakacaklarmış.

cinsiyetini söylemedi. henüz çok belirsiz dedi.

bugün itibariyle 3 ay+3 günlük.

çok sağol cnm umarım kan tahlilleride iyi çıkar.dr yanılmadıysa kız sağlıklı olsunda gerçi.
bence fikrim yani yaptırman yönünde ama sen nasıl istersen kuzum sağsalim kucağımıza allaım bebeklerimizi inş.

karlı bir sabahtan herkese günaydıııııınnnnnnn,,,

işe çok zor geldim,arabayı almaktan korktum yürüyerek geldim, düşmiyim diyede minik minik adımlar atarak yürüdüm,çile gibi geldi,işede geç kaldım

hamişlerimmm... bende varım BAT : 10 EKİM .............. MDT : 16 TEMMUZ.. İL : ANKARA..
RABBİM HEPİMİZİN TEMMUZDA YÜZÜNE BAKSIN 1 AVAZDA KURTARSIN.. doktor ve doğum yapacağımız doktora kadar her türlü bilgileri paylaşalım canlar..

karlı ve çok soğuk bir istanbul sabahından günaydın herkese:)))
kuzularınızda sizlerde iyisinizdir umarım canlarım
valla dışarısı çok soğuk işe gidenler çok dikkat etsinler,evde olanlarda mecbur kalmadıkça dışarı çıkmasınlar dikkat edin hepiniz kendinize annişler:)

sabaha kadar hiç uyuyamadım desem yeridir kızlar birazdan kontrolüm var ona gideceğim , gerekli görülürse ikili test yapılacak bakalım umarım hayırlı sonuclarla dönerim aranıza yeniden..

kontrolden şimdi geldim kızlar ikili teste gerek görmedi doktorum. bebişim sağlıklı ve gelişimi önden gidiyormuş maşallah yaklasık 50gr. ve 10cm olmuş bile, uzun ve kıpır kıpır bir bebek olacak anlaşılan babacık gibi:) Aranızda kullanan var mı bilmiyorum ama bana ilaç olarak gynoferon diye bir demir hapı verdi sadece şimdilik.
Bir sonraki kontrolümüz bir ay sonraymış sabretmek pek zor olacak ama sanırım o kontrolde artık hayırlısıyla 3lü testimiz yapılacak ve
cinsiyetimiz de belli olacakmış.

Allah'ım sizlere de kontrollerinizden hep böyle güzel haberlerle dönmeyi nasip eder inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…