eveeett eklemeler vee çıkarmalardan sonraaaaaaaaaa herkese kocaman bir günaydııınnnnnnnn :119::119::119:
dün akşam annemlere gittik ve eşimle orda kaldık... annemle bebişle ilgili sohbet ettik çok iyi pazarlık yaptımbebek doğduğunda hastanede sen kalıcan yanımda 40 ı çıkana kadar yine kalıcan yanımda bebekle ilgilencen kayınvalidene ayıp olmasın dedi olmaz olmaz dedimm sen benim annemsin o eşimin annesi doğum farklı bir durum dedim.. neyse annem bebekle ilgili planlar yapmaya başlamış.. elyaf yastıkta yatırma ben sana 2 tane küçük yün yastık yaparım dedi ağız mendillerini yapacakmış ince polardan battaniye hazırlıcaklarmış halamın kızıyla.. artık yelek örmem bir sürü var zaten dedi... aklında bir sürü plan var anlaşılan.. oyşşş çoook heyecanlandım yaa bebişleri dünyaya getirseydik biiiii
Vallaa benim kaynanam da duyar duymaz geliyim 1 ay 40 gun kaliyim yaninda sen is yapma diye dedi ama ablam zaten yanimda kaliyor onu duyunca vazgecti.dogunca da yanliz kalamayacam kesinhic gelemem ben de birinin surekli tepemde olmasina.annem bile bunaltmaz huyumu bildigi icin.napcaz bilmiyom
hiç gerek yok canım okyanus suyuna dünya para vermene.2-3 tl ye serum fizyolojik al eczaneden,bildiğin serum poşetinde 100 ml sanırım.ucuna da enjektör al küçüklerden,takılı dursun seruma,tıkandığı zaman çek enjektöre ,her deliği bir enjektör boşalt.tuzlu su zaten bu dediğim.4 yeğenime de bu şekilde yaptık hala da uyguluyoruz.15 gün sonra poşetteki sıvı bitmezse at yenisini al,enjektörü de yenile.burnun sürekli açık olsun ki tıkanıp kulağına vurmasın.
kızlar ikili taramaya gittiğimde 12+6 olacak sizce cinsiyet belli olabilrimi
ben şansımı deneyecem ama doktor sölermiki acaba
Gunaydinnn kizlar ne cok sayfa olmus pek okuyamadim ama ikizleri olcak arkadasa tebrikler kizlar bisey sorucam sizede aksamlari ates basmasi cok oluyomu ben geceleride hic rahat uyuyamiyorum sizdede ayni seyler oluyomu
valla ogrenen var canim bebegin gosterirse doktor soyler zaten burda 4 ay bitene kadar soylemiyorlarben de sorucam ama buyuk ihtimal soylemezler
çok geçmiş olsun canım
benim tahmini doğum tarihi 11i ama zaten sezaryen olacak, ben 4 ya da 5 inde yapmayı düşünüyorum,bakalım.
benim kızımda hiiç bulantım olmadı,şimdi de olmuyor bakalım bu bebeğimin cinsiyeti ne.
sonucun iyi çıkmasına sevindim.kızın mı olacak o zaman büyük ihtimal tebrik ediyorum şimdiden canım
bayadır yazamıyorum 60-70 sayfa ilerlemiş hepsini de okuyamıyorum ki.neyse hepinizin dualarını okudum arkadaşlar giremesem de duaları unuttum sanmayın.
benim de randevum bu cuma bakalım ne olacak.2li test yaptırmayı düşünmüyorum ben de bakalım.
sabaha kadar hiç uyuyamadım desem yeridir kızlar birazdan kontrolüm var ona gideceğim , gerekli görülürse ikili test yapılacak bakalım umarım hayırlı sonuclarla dönerim aranıza yeniden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?