sabaha kadar hiç uyuyamadım desem yeridir kızlar birazdan kontrolüm var ona gideceğim , gerekli görülürse ikili test yapılacak bakalım umarım hayırlı sonuclarla dönerim aranıza yeniden..
sabaha kadar hiç uyuyamadım desem yeridir kızlar birazdan kontrolüm var ona gideceğim , gerekli görülürse ikili test yapılacak bakalım umarım hayırlı sonuclarla dönerim aranıza yeniden..
günaydın bayanlar
nasılsız bugün
bulantılı bşr günü daha bitiririz inş.
Gunaydin senindemi bulantin oluyo arkadasim bende de var ama bu aralar sabahlari azaldi ama aksamlari yemek yiyemiyorum
valla 7/24 devam ediyo gece kalkıyorum yine bulanıyo ben anlamadım gitti
valla 7/24 devam ediyo gece kalkıyorum yine bulanıyo ben anlamadım gitti
Tez zamanda biter insallh allhin izniyle limon havuc muz naneli seker iyi geliyomus kimisine benimde ac kaldikca oluyo gunduzleri su ictigim icin ac olunca icilmiyo tabi
ben de de aynı durum hiç kesilmeksizin hep bulanıyor 3 aydan sonra geçer ya da en azından azalır diyordum ama maalesef aynı şekilde devam ediyor.
kızlar merhaba bende temmuz annesiyim ve ilk gebeliğim sizlere birşeyler sormak istiyorum..
ben özel doktora gidiyorum yani herhangi bir hastaneye değil muayeneyesi olan özel bi doktora gidiyorum..ama aklıma takılan bazı şeyler var ?
1-bu zamana kadar kan tahlili ve idrar tahlillerimi özel oldugu için cebimizden ödüyoruz ve tabi ilaçlarıda recete yazamadıgı için cebimizden ödüyoruz..bundan sonra testler daha pahalı tutmaya başlayacaktır bunu karşılayabilirmiyim ?
2-8 haftalık hamileyim ama sizleri takip ediyorum mesela doktorunuz sizlere işte bebeğin kaç haftalık oldugunu veya gözüktüğünü söylüyo bana böyle birşey hiç söylemedi geçen muayeneye gidince sordum ne kadarlık diye son adet tarihine göre 7 haftalık dedi..yani bana sizin yazdıklarınızı okuyunca sanki bilgi vermiyormuş gibi geldi ?
3-ben çalışıyorum ve ilerde mutlaka rapor almam gereken zamanlar olacaktır.bu doktor özel muayene oldugu için bana rapor yazabilecekmi? ve kurumum bunu kabul edebilecekmi ?
4-en son muayeneye gidince kontrol oldu tahlillerim alındı ama bana muayene günü verilmedi sekretere sordugumda doktor sizi tahliller çıkınca arıyacak o zaman belirlenir muayene günü dedi..ama doktorum tahlilleri bildirmek için aradığında bir gün söylemedi bende sordum ne zaman geleyim diye..oda bu süreden sonra pek önemli olmadıgını genelde 1 ayda bir hastaları çağırdıgını söyledi..bende iyi eşimle bir tarih belirler size dönerim dedim.sizce bunda bi gariplik yokmu ?
5-bu noktadan sonra özel bi hastaneye başlasam acaab sıkıntı yaşarmıyım benimle ilgilenirlermi ?
offf kızlar kafam çok karışık sizlerden fikir bekliyorum
kızlar merhaba bende temmuz annesiyim ve ilk gebeliğim sizlere birşeyler sormak istiyorum..
ben özel doktora gidiyorum yani herhangi bir hastaneye değil muayeneyesi olan özel bi doktora gidiyorum..ama aklıma takılan bazı şeyler var ?
1-bu zamana kadar kan tahlili ve idrar tahlillerimi özel oldugu için cebimizden ödüyoruz ve tabi ilaçlarıda recete yazamadıgı için cebimizden ödüyoruz..bundan sonra testler daha pahalı tutmaya başlayacaktır bunu karşılayabilirmiyim ?
2-8 haftalık hamileyim ama sizleri takip ediyorum mesela doktorunuz sizlere işte bebeğin kaç haftalık oldugunu veya gözüktüğünü söylüyo bana böyle birşey hiç söylemedi geçen muayeneye gidince sordum ne kadarlık diye son adet tarihine göre 7 haftalık dedi..yani bana sizin yazdıklarınızı okuyunca sanki bilgi vermiyormuş gibi geldi ?
3-ben çalışıyorum ve ilerde mutlaka rapor almam gereken zamanlar olacaktır.bu doktor özel muayene oldugu için bana rapor yazabilecekmi? ve kurumum bunu kabul edebilecekmi ?
4-en son muayeneye gidince kontrol oldu tahlillerim alındı ama bana muayene günü verilmedi sekretere sordugumda doktor sizi tahliller çıkınca arıyacak o zaman belirlenir muayene günü dedi..ama doktorum tahlilleri bildirmek için aradığında bir gün söylemedi bende sordum ne zaman geleyim diye..oda bu süreden sonra pek önemli olmadıgını genelde 1 ayda bir hastaları çağırdıgını söyledi..bende iyi eşimle bir tarih belirler size dönerim dedim.sizce bunda bi gariplik yokmu ?
5-bu noktadan sonra özel bi hastaneye başlasam acaab sıkıntı yaşarmıyım benimle ilgilenirlermi ?
offf kızlar kafam çok karışık sizlerden fikir bekliyorum
Gunaydinnn kizlar ne cok sayfa olmus pek okuyamadim ama ikizleri olcak arkadasa tebrikler kizlar bisey sorucam sizede aksamlari ates basmasi cok oluyomu ben geceleride hic rahat uyuyamiyorum sizdede ayni seyler oluyomu
bende özel muayeneye gidiyorum
ama böle değil benim doktorum çok güzel takip ediyo
elinde benle ilgili bi dosya var her gittiğimde ona bi şeyler yazıyo
usg ile kontorulu yaptıktan sonra odasına geçiyoruz ve bir bir anlatıyo sonra yapmam gerekenleri söylüyo
sorularımı cevaplıyo
geçen bende rapor aldım ve verdi
ama ben patron ofisi olduğu için sıkıntı yaşamadım
eğer kurumsal bi yer olsaydı tabibler odasından onaylatacaktı doktorum
testler içinde çalıştığı lab. var oralara yönlenidiryo
ve biz gitmeden orayı arayıp bilgi veriyo gidince sıkıntı yaşamadan tahlil yaptırıyoruz
muayeneye gelince 2 hafta sonra yada artık 3 haftada bir gidiyorum 3 hafta sonra tekrar görüşelim dio
ona görede sekreteri
gün veriyo
ayrıca cep telini verdi "beni gee gündüz aksi bir durumla karşılasırsan mutlaka ara"dedi
bide doktorumla direk muhattap olaman gereken durumları yazan bi kağıt vardi içinde bişeyler yazıyo işte acil durumlar ile ilgili
bu durumlarda beni mutlaka arıyorusun saat kaç olursa olsun kesinlikle beklemiyosun dedi
seninki biraz ilgisiz gibi geldi bana cnm ya
ya aslında doktorun elinde benimle ilgili bi dosya var dediğin gibi bizde öyle bakıldıktan sonra odasına geçiyoruz muhabbet ediyoruz ama ne biliyim sanki bana yetersizmiş gibi geldi lafam çok karışık..
mesela tahlilleri biz labaratuvara bile gitmiyoruz orda hemşiresi var o alıyo yolluyolar sonra sonuçları alınca beni arıyolar hiç uğraşmıyorum ama işt eyeterli değil gibi geldi ya böyle içimde bişey var tam anlatamıyorumda canım ya
Gunaydin canim 3 gundur uyuyamiyorum.5 -6 kere uyaniyorum cok terliyorum.ince giyince de karnim agriyor.zavalli esim de uykusuz kaliyor benim yuzumden.sabah cok erken uyaniyorum butun gun uyukluyorum.bi de cok karin agrim var benim yaa.korkuyorum.tam rahmimde agri.umarim zararsiz bir agridir:'(
teşekkür ederim canım :13:
Aminnn canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
evet canım yaaa acayip bir mutluluuk
Bugün öğrendim canım, en son üç hafta önce kalp atışı görülmüştü sadece.ben hamileliğimi evde idrar tahlili yaparak öğrendim, sonrasında da hiç kan tahlili yaptırmadım.o yüzden inanamadım.dr. ultrasona başladı ve ikiz olduğu hakında daha önce bilgi verildi mi diye sorunca benim gözler yerinden fırladıkayıtlara girmek için soyadımı sordu ve ben heyecandan kızlık soyadımı söyledim.Sonra da ayyy yanlış oldu dedim hangi profesörün hastasısın dedi adını unuttum dedim herkes güldü halime, ben hala gülüyorum.
canım senin için büyük bi heyecan şok sevinç olmuş sonradan ikiz olduğunu öğrenen çok kişi var biride benim kuzenimdi bebişlerini sağlıkla kucağına al işallah
Ayy ayni arkadasim aksam ates basiyo gece usuyorum sanirim benimde karnim agriyo ve gece sabaha kadar gaz sorunu yasiyorum :) sende kafana takma kotu bisey yoktur bana dr hic uorulmadigim halde sen kendinimi yoruyosun dedi halbuki hep yatiyorum ayaklarinin altina yastik koyda yat dedi sende dene ama cok yuksek olmasin dikkt et kendine
merhaba irmegan son bat 12.Eekim2012 beklenen doğum tarihi 20 Temmuz 2013 eklersen bende çok sevinirim.Sevgiler topikteki herkeze..
ekleyelim istersen canım umarım değişmez tabi
Beni de eklermisin.
Tahmini dogum tarihi 03-08-2013
Ilk bebegim olacak insallahankarada yasiyorum
Yasim 22
Hayırlı olsun arkadaşım topiği devralmışsın...Beni de listeye ekler misin?
SAT 24 eylül
Tahmini doğum tarihi 01 temmuz
İlk Bebeğim Ankara
AyrıcA dua listesine de katılmak istiyorum...
cnm zahmet olucak ama bende 2 listeye birden eklenmek istiyorum
sat:23 eylül ama adet döngüm 34 gün olduğundan muhtemel doğum tarihim 5 temmuz
2. Bebeğim daha önce ali isminde bir oğlum var 9 yaşında sıpam
aydından katılıyorum
ayrıca yeni görevinde sana hayırlı uğurlu olsun bitanem
Ben de listeye girmek istiyorum sat 30 eylül ilk bebek izmir de yaşıyorum sevgler 7 temmuz
düzeltmeleri yaptım cnm dua listesinede eklendinYasadığım sehir ankara değil izmir olacaktı, ilk bebeğim kız ve dua listesinede eklenmek isterim canım, tesekkürler..
Gunaydin canim 3 gundur uyuyamiyorum.5 -6 kere uyaniyorum cok terliyorum.ince giyince de karnim agriyor.zavalli esim de uykusuz kaliyor benim yuzumden.sabah cok erken uyaniyorum butun gun uyukluyorum.bi de cok karin agrim var benim yaa.korkuyorum.tam rahmimde agri.umarim zararsiz bir agridir:'(
Icimi rahatlattin vallaa korktum bende.o kadar zor sahip oldum ki bu bebege.bisey olacak diye cok korkuyorum.rabbime emanet olsun hepimizin kuzucuklari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?