2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
mesaim bittiği halde aldığım raporun acısını çıkarmayan patorunumu
bende burda tutarak kusa kusa canımı yaktığı için
allahım sana havale ediyorum
sözde çok dindar olan bu kulunu sen hidayete erdir yarabbim

Bak sinirlendim simdi...yani insanlar bu kadar mi vicdansizlasti.cok kucukken bayram temizligine gitmistik ananeme kendisi yasli oldu icin.yengem de vardi hamileydi o zamanlar.herkes temizlik yaparken yengemde biseyler hazirlayim temizlikten sonra hep beraber yeriz dedi.ananemse yok kizim sen otur biseylerr mideni bulandirir da allhahin gucune gider yaptigin yemegi yemek hepimize gunah
Olur .demisti.dini gercekten yasayan insanlarin hassasiyetine bir bakin...cok etkilenmistim o zaman.simdi ise maddiyat pesinde insanlar.yazik dogrusu.

ya geçen hafta raporluydum gelemedim
dünde gitme toplantı yapacaz senle dedi
beni saat 7 ye kadar tuuttu
sonra git yarın görüşürüz dedi
manyak
bugünde bu satte kadar tuutu ayıp ya midem ağzımda keyfimden çalışmıyoz herhalde
ihityac olmaza kusa kusa manyakmıyım ben
bide çok dindar sözde

Hayırlı olsun arkadaşım topiği devralmışsın...Beni de listeye ekler misin?
SAT 24 eylül
Tahmini doğum tarihi 01 temmuz
İlk Bebeğim Ankara

AyrıcA dua listesine de katılmak istiyorum...

çok geçmiş olsun canım
benim tahmini doğum tarihi 11i ama zaten sezaryen olacak, ben 4 ya da 5 inde yapmayı düşünüyorum,bakalım.

Ben de erkek bebekte sabah bulantısı olmaz diye duydum. Daha sonraki vakitler olabiliyormuş. Kızlarda da vakit zaman tanımadan çok sık yada sürekli bulantılar olurmuş. Tabi ne derece doğru olduğunu bilmiyorum
benim kızımda hiiç bulantım olmadı,şimdi de olmuyor bakalım bu bebeğimin cinsiyeti ne.
sonucun iyi çıkmasına sevindim.kızın mı olacak o zaman büyük ihtimal tebrik ediyorum şimdiden canım
bayadır yazamıyorum 60-70 sayfa ilerlemiş hepsini de okuyamıyorum ki.neyse hepinizin dualarını okudum arkadaşlar giremesem de duaları unuttum sanmayın.
benim de randevum bu cuma bakalım ne olacak.2li test yaptırmayı düşünmüyorum ben de bakalım.

cnm seni çok iyi anlıyorum ben 2 hafta senin gibiydim,sonra baktım olmuyo yemeye baladım,aç kalmamaya özen göster,bide ben her yemekten sonra tatlı sakız çiğniyorum birazda böyle buldum çözümühem ağzımdaki kokuyu ve tadı alıyo,bide yemek sırasında ve sonra sıvı tüketme su falan yani,yemekten sonra hemen yatma oturur vaziyette kal,benim tecrübelerim bumlar,şuan sürekli bulantılarım var ama çok sükür en azından yediklerim midemde kalabiliyor,inşallah yakında bulantıda geçer ,darısı size

azıcık aç kalınca bulanıyo zaten,bu gün polo nun naneli şekerini keşfettim aralarda onu emiyorum şimdilik iyi gidiyor

cnm zahmet olucak ama bende 2 listeye birden eklenmek istiyorum
sat:23 eylül ama adet döngüm 34 gün olduğundan muhtemel doğum tarihim 5 temmuz
2. Bebeğim daha önce ali isminde bir oğlum var 9 yaşında sıpam
aydından katılıyorum

ayrıca yeni görevinde sana hayırlı uğurlu olsun bitanem

coook gıcıkmıs ((((((

Cok sevindim canim bana da ilk basta ikiz mi yaa demisti doktor.sonra sevindim diye saka saka dedi.

Kizlar ne duasi okuyorsunuz.benim icin de okurmusunuz.ben arapcasini bilmiyorum.

teşekkür ederim canım :13:

Hayırlısı olsun canım çok sevindim Rabbim ikisini de sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip eder inşallah .

Aminnn canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

Ay ay yesinler onları Allahım ne güzel bir haber bu senin adına çok sevindim....iki bebiş hem de tek yumurta.....

evet canım yaaa acayip bir mutluluuk

Bugün öğrendim canım, en son üç hafta önce kalp atışı görülmüştü sadece.ben hamileliğimi evde idrar tahlili yaparak öğrendim, sonrasında da hiç kan tahlili yaptırmadım.o yüzden inanamadım.dr. ultrasona başladı ve ikiz olduğu hakında daha önce bilgi verildi mi diye sorunca benim gözler yerinden fırladı kayıtlara girmek için soyadımı sordu ve ben heyecandan kızlık soyadımı söyledim.Sonra da ayyy yanlış oldu dedim hangi profesörün hastasısın dedi adını unuttum dedim herkes güldü halime, ben hala gülüyorum.

inşallah canım yaa, çok teşekkür ederim, aminnnn.Üç hafta sonra profesör dr. muayenemi kendisi yapacağını söyledi.belki tek kese içerisinde olmayabilir dedi.hayırlısı olur inşallah.

Yasadığım sehir ankara değil izmir olacaktı, ilk bebeğim kız ve dua listesinede eklenmek isterim canım, tesekkürler..

Gunaydinnn kizlar ne cok sayfa olmus pek okuyamadim ama ikizleri olcak arkadasa tebrikler kizlar bisey sorucam sizede aksamlari ates basmasi cok oluyomu ben geceleride hic rahat uyuyamiyorum sizdede ayni seyler oluyomu

sabaha kadar hiç uyuyamadım desem yeridir kızlar birazdan kontrolüm var ona gideceğim , gerekli görülürse ikili test yapılacak bakalım umarım hayırlı sonuclarla dönerim aranıza yeniden..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…