Bak sinirlendim simdi...yani insanlar bu kadar mi vicdansizlasti.cok kucukken bayram temizligine gitmistik ananeme kendisi yasli oldu icin.yengem de vardi hamileydi o zamanlar.herkes temizlik yaparken yengemde biseyler hazirlayim temizlikten sonra hep beraber yeriz dedi.ananemse yok kizim sen otur biseylerr mideni bulandirir da allhahin gucune gider yaptigin yemegi yemek hepimize gunahmesaim bittiği halde aldığım raporun acısını çıkarmayan patorunumu
bende burda tutarak kusa kusa canımı yaktığı için
allahım sana havale ediyorum
sözde çok dindar olan bu kulunu sen hidayete erdir yarabbim
Bak sinirlendim simdi...yani insanlar bu kadar mi vicdansizlasti.cok kucukken bayram temizligine gitmistik ananeme kendisi yasli oldu icin.yengem de vardi hamileydi o zamanlar.herkes temizlik yaparken yengemde biseyler hazirlayim temizlikten sonra hep beraber yeriz dedi.ananemse yok kizim sen otur biseylerr mideni bulandirir da allhahin gucune gider yaptigin yemegi yemek hepimize gunah
Olur .demisti.dini gercekten yasayan insanlarin hassasiyetine bir bakin...cok etkilenmistim o zaman.simdi ise maddiyat pesinde insanlar.yazik dogrusu.
Kızlar Kazen dün akşam topiği devretmiş bana.. Umarım bu işi elime yüzüme bulaştırmadan halledebilirimbiliyosunuzki topik yönetmekle uzaktan yakından alakam yok anlayabildiğim kadar bişeyler yapmaya çalışıcam...
Bu arada aramıza yeni katılan ve ismi listemizde olmayan arkadaşlarımız KONU KISMINA SADECE İSMİMİ YAZARAK son adet tarihlerini, tahmini doğum tarihlerini, belli olduysa eğer cinsiyetlerini, kaçıncı bebekleri olduğunu ve nereden aramıza katıldıklarını topiğe mesaj olarak bırakırlarsa onların isimlerinide listemize ekleriz Allah'ın izniyle... Umarım bu zorlu ve bir o kadarda heyecanlı yolda birbirimizi kırmadan ve üzmeden en güzel şekilde doğumumuza kadar gitmemiz nasip olur...
çok geçmiş olsun canımmerhaba canlarım bugün 2.5 yaşındaki oğlum evin içinde koşarken düştü hemen baktım birşeyi varmı diye birde ne göreyim kulağından kan gelmiş hemen aldığımla hastaneye koştum annem hastanede çalıştığı için yanıma çağırdım çok şükür bütün kontrolleri iyi çıktı oğluşumun doktor biraz kulağında ani düşme sonucu zedelenme olmuş dedi ben kulak zarı delindi diye çok korktum çok şükür birşey çıkmadı doktor krem verdi kulağına sürmem için bugünüde böyle bir teleşla geçirdim rabbim hepimizin çocuklarını ve bebişlerini kazalardan belalardan şerlerden korusun amin.
benim tahmini doğum tarihi 11i ama zaten sezaryen olacak, ben 4 ya da 5 inde yapmayı düşünüyorum,bakalım.Bu arada benim doğum günümde doğum yapacak olan var mı ?
4 Temmuz'da yoksa bugüne ayarlamaya çalışın Amerika seyahetlerimde adamlar acayip özel davranıyor 4 Temmuz doğumlu olanlara : )
Şaka bir tarafa hepinize sağlıklı bir doğum dilerim ...
benim kızımda hiiç bulantım olmadı,şimdi de olmuyor bakalım bu bebeğimin cinsiyeti ne.Ben de erkek bebekte sabah bulantısı olmaz diye duydum. Daha sonraki vakitler olabiliyormuş. Kızlarda da vakit zaman tanımadan çok sık yada sürekli bulantılar olurmuş. Tabi ne derece doğru olduğunu bilmiyorum
sonucun iyi çıkmasına sevindim.kızın mı olacak o zaman büyük ihtimal tebrik ediyorum şimdiden canımhumesa cnm duanı okudum Allah kabul etsin.
nasılsınız annişler.geçmişi okumadan hemen daldım ama hemen okuyorum:))))
yarın randevum vardı izin alamadığım için bugün gittim ikili test için.iyikide gitmişim küçük meleğimi çok özlemiştim:=) anneannesi ve teyzeside gördü nasıl böle kıpır kıpırdı ben güldükçe oda yerinde zıplıyordu:))))) gözleri falan aman allahım dedim ya çok garip birşeydi anlatamam allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.test sonuçları cuma çıkıcak ama ense kalınlığı iyi çıktı suyu ve kendidemaşallahhh iyi dedi dr hattaaaa ufaklığa birşeyler almak istersen pembe alabilirsin dedi:))))))bacaklarını kapamış dedi utangaç biraz dedi senin kız:)))) muhtemelen kız dedi ama 14.haftada tekrar bakarız dedi:))))
ya cnm cok istedim bu bebeği
tedavi görürken kendiliğinden oldu
şimdi böle olunca onu kaybedecekmişim gibi hissediyorum
deli oluyorum
artık yemem lazım herşeyden
3 ay bitiyo bir haftaya
artık kandan değil yediklerimden beslenecek ama ben bı badak su bile içemiyorum
ve hastalıklı gibiyim yorgun uykusuz
yiyemediğim için halsız
ne olacak bilmiyorum
rabbim sanada banada en kısa zamanda ferahlık versin gülüm
bebişlerimizide korusun
kızlar kazen dün akşam topiği devretmiş bana.. Umarım bu işi elime yüzüme bulaştırmadan halledebilirimBiliyosunuzki topik yönetmekle uzaktan yakından alakam yok anlayabildiğim kadar bişeyler yapmaya çalışıcam...
Bu arada aramıza yeni katılan ve ismi listemizde olmayan arkadaşlarımız konu kısmına sadece ismimi yazarak son adet tarihlerini, tahmini doğum tarihlerini, belli olduysa eğer cinsiyetlerini, kaçıncı bebekleri olduğunu ve nereden aramıza katıldıklarını topiğe mesaj olarak bırakırlarsa onların isimlerinide listemize ekleriz allah'ın izniyle... Umarım bu zorlu ve bir o kadarda heyecanlı yolda birbirimizi kırmadan ve üzmeden en güzel şekilde doğumumuza kadar gitmemiz nasip olur...
ay ne güzel topiğin ilk ikizleri geldi
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm
ya geçen hafta raporluydum gelemedim
dünde gitme toplantı yapacaz senle dedi
beni saat 7 ye kadar tuuttu
sonra git yarın görüşürüz dedi
manyak
bugünde bu satte kadar tuutu ayıp ya midem ağzımda keyfimden çalışmıyoz herhalde
ihityac olmaza kusa kusa manyakmıyım ben
bide çok dindar sözde
Cok sevindim canim bana da ilk basta ikiz mi yaa demisti doktor.sonra sevindim diye saka saka dedi.
Kizlar ne duasi okuyorsunuz.benim icin de okurmusunuz.ben arapcasini bilmiyorum.
Hayırlısı olsun canım çok sevindim Rabbim ikisini de sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip eder inşallah .
Ay ay yesinler onları Allahım ne güzel bir haber bu senin adına çok sevindim....iki bebiş hem de tek yumurta.....
Ne kadar güzel yeni mi öğrendin ikiz olduğunu yoksa ilk kontrolde tekti sonrasında mı belli oldu bazen geç olabiliyomuş benim kuzenimde ikizlere hamile ilk tek sonraki randevuda ikiz demişler bende çok istiyodum ikiz nasip böyleymiş ailede varsa mutlaka oluyo hiç korkma karamsar olma aklına kötüyü getirme senin kendine 2 kat iyi bakman lazım doktorun gerekli ilaçları zaten verir gerisi rabbimin takdiri tekrar tebrik ederim
Ayyyy güzel haberle geldin bize valla canım beniim... iki tane hemdee tek yumurtaa ne büyük mucize gerçekten.. Rabbim sağlıcakla dünyaya getirmeni nasip etsin İnşallahh... Şimdiye kadar birçok tek yumurta ikizi sorunsuz dünyaya gelmiş bencede doktor sadece bir olasılığı söylemiş nasıl hepimizin heran düşük riski olabilirse buda öyle bir durum bence... Hadi gözünüzaydın canım beniim.. Çoook heyecanlı vallaa.. yerim o pıtırcıkları ama beeennnnn
temmuz anneleri size sorum olucak sizinde beyaz akintiniz cok oluyormu?
temmuz anneleri size sorum olucak sizinde beyaz akintiniz cok oluyormu?
Yasadığım sehir ankara değil izmir olacaktı, ilk bebeğim kız ve dua listesinede eklenmek isterim canım, tesekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?