olur da kötü birşey çıkarsa hamileliğim zehir olur diye istemiyorum canım.sonuçta kesin bir sonuç bile değil allah korusun kötü çıkacak olsa niye moralimi bozayım,tabi son anda kararım değişir mi bilmem.bu arada duanı okudum canım allah kabul etsin.çok sağol cnm umarım kan tahlilleride iyi çıkar.dr yanılmadıysa kız sağlıklı olsunda gerçi.
bence fikrim yani yaptırman yönünde ama sen nasıl istersen kuzum sağsalim kucağımıza allaım bebeklerimizi inş.
hayırlı olsun canım.bakalım biz de öğrenecekmiyiz cinsiyetini..teyzeleri biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkk
şimdi doktordan geldım kontrolum vardı allaha sukur hıc bır sıkıntımız yokkk
bizim pıtırcık pek oynamadısanırım uyudu kereta ılk basta elı kolu oynuyodu sonra doktor baktıkca durdu sabit bir sekılde o yuzden doya doya oynadıgını ızleyemedım
sat a göre bir gun önde 10+6 olmusuz boyumuz 3,85 miş
asıl bombaaa cınsıyetı öğrendik
çok kesın olmamakla birlikte doktor erkeğe benzıyo dedı
sonracıma belkı merak eden vardır koşu bandını sordum sakınca varmı dıye cok darbeli ve hızlı olmamak kaydıyla yürüyebilirsin dedi riskli gebeliklerde önermiyorum ama sende bır sıkıntı yok dedı
hee birde catlak kremını sordum bana bır krem adı verdı bu cokkk ıyı bır krem bu konuda dedı yanlız bir sıkıntı var kremın adını okuyamıyorummm
bulması bıraz zor olur şimdiden aramaya baslayabılırsın dedi ama el yazısı ıle yazdı yok anam okunmuyoo eczaneye barı sorucam onlar anlar herhalde. birde bepanthol önerdi bunuda kullanabilirsin dedi
2 hafta sonrada 2 li tarama var
KIZLAR PAZARTESİ KONTROLÜM VAR ZAMAN GEÇMEK BİLMİYOR SANKİ :) İKİLİ TEST HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZİ SORMUŞTUM ENDİŞELERİM VARDI VERDİĞİNİZ FİKİRLER İÇİN TŞK EDERİM YAPTIRMAYA KARAR VERDİM İYİ DÜŞÜNÜCEM İYİ OLUCAK SAĞLIKLI OLDUĞUNU ÖĞRENİP RAHAT ETMEYE KARAR VERDİM BU MERCİMEG İYİCE DUYGUSAL YAPIMI BOZDU OĞLUMDA HİÇ BUKADAR OLMAMIŞTIM OĞLUMDA BULANTI NEDİR BİLMİYODUM BUNDA 3 AYDIR MİDEM AĞZIMDA GEZİYORUM :) GÜZEL ŞEYLER BU ARADA GERÇEK ADI OLMASADA TAKMA ADI MERCİMEG KALICAK SANIRSAM BEBİŞİMİN OĞLUM İLK ULTRASYON FOTORAFINI GÖRÜNCE TAKMIŞTI İSMİ MERCİMEG KADAR ANNE KÜÇÜCÜK DİYE ŞİMDİ ETRAFIMDAKİ HERKEZ MERCİMEG NAPIYO DİYE SORUYO KORKUM ÇOCUĞUN Bİ İSMİ OLSADA İLERDE HERKEZ ONA MERCİMEG DİCEK NEDEN MERCİMEK DEĞİLDE MECİMEG DİYEDE DÜŞÜNÜYORSANIZ OĞLUM K HARFLERİNİ O ŞEKİLDE ÇIKARTIYO HALEN CANI İSTEDİĞİ ZMN DÜZGÜN ÇIKARTIYOHEPİNİZE HAYIRLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN ALLAHIM HİÇ BİRİMİZİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN HA BU ARADA DÜN HASTANE ÇIKIŞLARINA BAKTIM BİRAZ ÇARŞIDA 25 TL DEN BAŞLAYIP 150 TLY KADAR OLANLARI VAR 10 LU TAKIMLARIN SİZİN ORALARDA FİYATLAR NE ALEMDE ?? :)
okudum tatlım Allah kabul ederse inşallah
hamişlerimmm... bende varım BAT : 10 EKİM .............. MDT : 16 TEMMUZ.. İL : ANKARA..
RABBİM HEPİMİZİN TEMMUZDA YÜZÜNE BAKSIN 1 AVAZDA KURTARSIN.. doktor ve doğum yapacağımız doktora kadar her türlü bilgileri paylaşalım canlar..
olur da kötü birşey çıkarsa hamileliğim zehir olur diye istemiyorum canım.sonuçta kesin bir sonuç bile değil allah korusun kötü çıkacak olsa niye moralimi bozayım,tabi son anda kararım değişir mi bilmem.bu arada duanı okudum canım allah kabul etsin.
hayırlı olsun canım.bakalım biz de öğrenecekmiyiz cinsiyetini..
fiyatlar hep benzer bebek eşyalarında canım.yalnız hastane çıkışlarında çok fazla parçalı olanlar gereksiz oluyor.badisi ,zıbını, ayaklı altı,battaniyesi yeterli.böyle bir kaç çeşit olması daha iyi oluyor.eldiven falan hiç kullanmadım zaten elleriyle dokunsun algılasın diye.tırnaklarını hep kestim zararı olmadı.bebeklere de ayaklı alt şart.ayaklı olmazsa kullanışlı olmuyor.bir de tulumlar kullanışlı olmuyor.bir anda büyüyorlar ve küçülüveriyor.
herkese günaydınnn nasılsınız bugün biz iğnemizi vurunduk geldik acıyo biraz popuşumuz..lekelenmem bitti ama hiç emin olamıyorumki bi bakıyorum bana sürpriz yapıp geri gelmiş sizler nasılsınız
herkese günaydınnn nasılsınız bugün biz iğnemizi vurunduk geldik acıyo biraz popuşumuz..lekelenmem bitti ama hiç emin olamıyorumki bi bakıyorum bana sürpriz yapıp geri gelmiş sizler nasılsınız
blgn08 duanı okudum arkadasım allah kabul etsın ıns
sende bıraz nazar var gibi dıkkkat et
canımm okudum duaları... Allah kabul eder İnşallah...
canım duanı okudum rabbim kabul etsin
valla ogrenen var canim bebegin gosterirse doktor soyler zaten burda 4 ay bitene kadar soylemiyorlarben de sorucam ama buyuk ihtimal soylemezler
bende dün ikili test yaptırdım. Türkiye hastanesinde. Birde kan tahlili verdim. vitamin vs.... bakacaklarmış.
cinsiyetini söylemedi. henüz çok belirsiz dedi.
bugün itibariyle 3 ay+3 günlük.
kontrolden şimdi geldim kızlar ikili teste gerek görmedi doktorum. bebişim sağlıklı ve gelişimi önden gidiyormuş maşallah yaklasık 50gr. ve 10cm olmuş bile, uzun ve kıpır kıpır bir bebek olacak anlaşılan babacık gibi:) Aranızda kullanan var mı bilmiyorum ama bana ilaç olarak gynoferon diye bir demir hapı verdi sadece şimdilik.
Bir sonraki kontrolümüz bir ay sonraymış sabretmek pek zor olacak ama sanırım o kontrolde artık hayırlısıyla 3lü testimiz yapılacak ve
cinsiyetimiz de belli olacakmış.
Allah'ım sizlere de kontrollerinizden hep böyle güzel haberlerle dönmeyi nasip eder inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?