2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
olur da kötü birşey çıkarsa hamileliğim zehir olur diye istemiyorum canım.sonuçta kesin bir sonuç bile değil allah korusun kötü çıkacak olsa niye moralimi bozayım,tabi son anda kararım değişir mi bilmem.bu arada duanı okudum canım allah kabul etsin.
hayırlı olsun canım.bakalım biz de öğrenecekmiyiz cinsiyetini..

fiyatlar hep benzer bebek eşyalarında canım.yalnız hastane çıkışlarında çok fazla parçalı olanlar gereksiz oluyor.badisi ,zıbını, ayaklı altı,battaniyesi yeterli.böyle bir kaç çeşit olması daha iyi oluyor.eldiven falan hiç kullanmadım zaten elleriyle dokunsun algılasın diye.tırnaklarını hep kestim zararı olmadı.bebeklere de ayaklı alt şart.ayaklı olmazsa kullanışlı olmuyor.bir de tulumlar kullanışlı olmuyor.bir anda büyüyorlar ve küçülüveriyor.

sanırım buldummm kremın adını
bella b
yada bonal
bella b yurt dısından gelıyomus sanırım o yuzden heryerde yokmus galıba
biraz daha arastırayım bakım kullananlarda baya memnun klmıs

bizim ufaklığın adı şimdilişk köfte
doktorumuz koydu
her seferinde oo köftemizde büyümüş ya diyo ole seviyo
adıda ole kaldı köfte

Nuysima gozun aydin canim.hangi hastaneye gidiyorsun sen.

allah razı olsun cnm ağzına sağlık

herkese günaydınnn nasılsınız bugün biz iğnemizi vurunduk geldik acıyo biraz popuşumuz..lekelenmem bitti ama hiç emin olamıyorumki bi bakıyorum bana sürpriz yapıp geri gelmiş sizler nasılsınız

herkese günaydınnn nasılsınız bugün biz iğnemizi vurunduk geldik acıyo biraz popuşumuz..lekelenmem bitti ama hiç emin olamıyorumki bi bakıyorum bana sürpriz yapıp geri gelmiş sizler nasılsınız

çok geçmiş olsun cnm iyi olmana sevindim umarım tamamen geçecek bu lekelenmelrde
sorunsuz güzel ve sağlıklı günlere çok az kaldı canım benim.

Eminim ki iğneler iyi gelecek bu günlerinde geçeçek dikkat ediyosundur eminim ama dinlenmeye devam en kısa zamanda geçer işallah

kızlar sızede belkı fıkır olur bella b hakkında bıraz bılgı buldum
ürün tamamen organıkmıs

Tummy Honey Butter

Çatlak Önleyici Bakım Yağı

Bal, Shea Yağı, Mango Yağı, Kakao Yağı ve Jojoba Yağı cildi nemlendirir, elastin ve kolajenleri güçlendirerek çatlakların önlenmesine destek olur.

Bal ve Aloe Vera, çatlak oluşumu öncesi, cildin gerilmesi ile meydana gelebilen kaşıntının yatıştırılmasına yardımcı olur.

Tummy Honey Butter, su içermeyen tamamen yağ bazlı formülü ile cildi daha uzun sure nemli ve esnek tutar.

Çatlak oluşabilecek bütün bölgelere uygulanabilir; göğüs ucu hariç göğüs bölgesi, bacaklar, kollar, kalça ve karın

Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez kullanılması önerilir.

Organik içerikler ile birlikte üretilmiştir.

Paraben, petrol türevleri, lanolin, yapay koruyucular ve zararlı kimyasallar içermez. Hipoalerjeniktir.

günaydın kızlar.. bu ikili test hakkında bişi sorucam diyelim yaptırdık ve kötü bi sonuç çıktı (Allah korusun) buna aldırma dışında tıbbi müdahalede bulunuluyomu ? yani çıkıcak soruna çare varmı?

valla ogrenen var canim bebegin gosterirse doktor soyler zaten burda 4 ay bitene kadar soylemiyorlarben de sorucam ama buyuk ihtimal soylemezler

bende dün ikili test yaptırdım. Türkiye hastanesinde. Birde kan tahlili verdim. vitamin vs.... bakacaklarmış.

cinsiyetini söylemedi. henüz çok belirsiz dedi.

bugün itibariyle 3 ay+3 günlük.

kızlar daha öncede bahsetmiştim doktorlar 11. haftadan sonra bebeğin cinsiyetini anlıyorlarmış fakat prensip meselesiymiş kimi söylermiş kimi söylemezmiş. 11-14 haftalar arası bebeğin cinsel organı oluşmazmış fakat doktorlar genital tüberkül (nub) denilen çıkıntıdan anlıyorlarmış. nub teorsini öğreten bir topic var bakın derim ben

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...un-genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.html

eşim bu sabah sevinçle uyandı sonra; hadi yaaa dedi üzüldü :) noldu dedim; rüyasında yarın ilk defa gideceğimiz doktoru görmüş (henüz doktora karar vermemiştik bu gideceğimiz 5. doktor) benim doğumu bu doktor yaptırıyormuş, normal doğum yapmışım ve oğlumuz olmuş. lüle lüle kumral saçları varmış. inşallah dedim :) eşimin kalbi temizdir her zaman böyle rüyalar görmez mesela bir keresinde beyaz gömlekli sarışın bir kız görmüş; ertesi gün biz tanışmıştık üzerimde beyaz gömlek vardı :)
bugün bir garip oldum, yarın doktora gidicez, hayırlısı bakalım.. bir garip oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…