Eki Görüntüle 582405 Eki Görüntüle 582407 Eki Görüntüle 582408 Eki Görüntüle 582410 Eki Görüntüle 582412 Eki Görüntüle 582413 Eki Görüntüle 582415 Eki Görüntüle 582416 Eki Görüntüle 582418 Eki Görüntüle 582419
kızlar sıze fıkır olsun dedım son resımde benım dogumuma 1 ay kalaydı
kızlar 2 gündür giremedim. geçmişide fazla okuyamadım. nası diyeceğimi bilemiyorum çok büyük bir acı içindeyim. dün 12 hafta kontrolüm vardı.ikili test için gittik eşimle.bebeğimde omfalosel denilen bi hastalık çıktı hiç olumlu bişi duymadım malesef. karınduvarı oluşmamış bağırsakları dışardaymış hepsini gördüm ultrasonda kocaman kocaman. yarın genetik incelemeye gidicez karnımdan girip bebeğin eşinden hücre alıcaklar büyük ihtimalle genetik bozukluğu olduğundan şüphelendiler.
karnımda gelişimini tamamlayamamış bi bebek var. muhtemelen karnında ölebilir dediler. ilaçla düşükten fln bahsettiler.
çok acı çekiyorum hiç bir yere sığamıyorum hiç uyuyamadım
çok zor çok acı... kelimeler yetmiyor seni teselli etmeme... herşeyin hayırlısı, böylesi hayırlıymış demekki, doğum yapıp kucağına alıp sonra kaybedende var büyütüp okutup kaybeden de var... Allahım beterinden korusun... buda bir sınav, atlatacaksın hayırlısıyla, sonra sağlıklı evlatlar verir daha sana.
kızlar 2 gündür giremedim. geçmişide fazla okuyamadım. nası diyeceğimi bilemiyorum çok büyük bir acı içindeyim. dün 12 hafta kontrolüm vardı.ikili test için gittik eşimle.bebeğimde omfalosel denilen bi hastalık çıktı hiç olumlu bişi duymadım malesef. karınduvarı oluşmamış bağırsakları dışardaymış hepsini gördüm ultrasonda kocaman kocaman. yarın genetik incelemeye gidicez karnımdan girip bebeğin eşinden hücre alıcaklar büyük ihtimalle genetik bozukluğu olduğundan şüphelendiler.
karnımda gelişimini tamamlayamamış bi bebek var. muhtemelen karnında ölebilir dediler. ilaçla düşükten fln bahsettiler.
izmir'in temmuz anneleri bu kadar mıyız??? Nerelerdesinizzz
Canım allah güç kuvvet versin öncelikle sanırım hiç bi tedavisi yok sana bişey olmasın oda önemli rabbim sana mucizesini yine verir önemli olan sen ve eşin birbirinize olan desteğinizle bu günleri atlatıp tekrar anne olucaksın işallah hepimiz allaha emanetiz ve hiçbirşeyin garantisi yok bu hayatta öncelikle kendine dikkat et ve bol bol dua et sana iyi gelecektir
Allah yardımcın olsun sabır versin.. Tekrar sağlıkla sıhhatle güzel haberlerinle gelirsin inşallah arkadaşım .[/QUO
cok zor bi dönem beni bekliyor. amin canım çok sağol
bizlerede eşyalarını almak nasip olur inşallah .. en önemlisi sağlıkla kucaklarımıza almak
teşekkürler canım inşallah hepimiz bu süreci hayırlısıyla atılıp seneye de topikte bebişlerin bakımıyla ilgili paylaşımlarda bulunuyor oluruz:)
berfinbilgen ne mutlu sana, tebrik ediyorum seni çok.
Çok Özel olmazsa eğer affına sıgınarak planlı bir bebek miydi 2.si onu sormak istiyorum? ikisinin arası kısa olduğu için merak ettim.
Emzirme döneminde vücut bir otomatik bir dogum kontrol saglıyormuş diye duymuştum ama ne derece dogru bilemedigim için bu konuda en canlı örnek sensin galiba dogru cevabı verip bizi aydınlatacak olan.
herkese güzel dilekleri ve duaları için tesekkür ediyorum. ben muhtemelen temmuz annesi olamıcam allah herkesin bebeğinede kendinede sağlık sıhhat versin herkesi çok öpüyorum kendinize iyi bakın arkadaşlarım ...
Ankarada yasayanlar hangi hastaneye gidiyorsunuz.ne kadar ucret oduyorsunuz.
Merhaba kızlaaaarrrrrrrrr uzunca bi zamandan sonra ben geldim. Maşallah topik coşmuş ne mümkün geçmişi okumak. Yeni arkadaşlar gelmiş hepsine hayırlı olsun diyorum rabbim hepimize bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.Hayırlı evlatlarımız olsun.Bu arada ben niye kayboldum onu anlatayım. en son düşük tehlikesiyle mücadele ederken burda da üzerine aldığım üzücü haberlerden dolayı biraz uzak kalmayı tercih ettim aynı şeyleri bir kere daha yasıcam diye cok korkuyordum ama rabbime şükürler olsun artık tehlikem geçmiş yarın konrolüm var inş yeni güzel haberler daha alırım. Bir sürede şehir dışındaydım işte bütün bu nedenlerden dolayı sizlerden uzak kaldım ve sizleri çokkk özledik
Efsuna çok üzüldüm Allah en kısa zamanda mucizesini tekrar gönderir inş.Büyük geçmiş olsun arkadaşımıza...
cANIM BENİDE LİSTEYE EKLERMİSİN EKSİK KALMAYIM
sat:4 ekim
muhtemelen doğum tarihi 11 temmuz
cnm ilk bebekmi bide hangi şehir..?cANIM BENİDE LİSTEYE EKLERMİSİN EKSİK KALMAYIM
sat:4 ekim
muhtemelen doğum tarihi 11 temmuz
ekledim cnm...Slm arkadaslar bende Temmuz annesiyim Allah izin verirse ....Listeye beni de ekler misimiz? Sat: 24 Eylül 3. Çocuğum olacak inşl. İstanbul
hangi şehir cnm..?arkadaşlar beni de listeye ekler misiniz? sat 10 ekim muhtemel doğum tarihi 18 temmuz. ilk çocuk 2. gebeliğim 1 düşüğüm var.
canım fazla boyle urun alma ben aldım kızıma alerjı yaptı butun urunler elımde patladı...
Ankarada yasayanlar hangi hastaneye gidiyorsunuz.ne kadar ucret oduyorsunuz.
cnm ankaradayım özel muyenehaneye gidiyorum
normalde 300 tl ama biz 200 tl veriyoruz
doktor tanıdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?