2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Canım allah güç kuvvet versin öncelikle sanırım hiç bi tedavisi yok sana bişey olmasın oda önemli rabbim sana mucizesini yine verir önemli olan sen ve eşin birbirinize olan desteğinizle bu günleri atlatıp tekrar anne olucaksın işallah hepimiz allaha emanetiz ve hiçbirşeyin garantisi yok bu hayatta öncelikle kendine dikkat et ve bol bol dua et sana iyi gelecektir

amin canım. doğru, öyleside gerçekten çok acı. bana dua edin. bende kendmi oyalıyım biras evde işler var kafa olsa ders çalışıcam ama pek mümkün değil en iyisi temizlik yapmak. herkesin bebeğine sağlık versin allahım.

Allah yardımcın olsun sabır versin.. Tekrar sağlıkla sıhhatle güzel haberlerinle gelirsin inşallah arkadaşım .

Ankarada yasayanlar hangi hastaneye gidiyorsunuz.ne kadar ucret oduyorsunuz.

amin teşekkürler canım güzel dileklerin için. allah yardımcımız olsun ne diyeyim...

ne dıyelıbırımkı ınan cok uzuldum birseyler yazmak istiyorum yazıyorum sılıyorum yazıyorum tekrar sılıyorum kelımelerın anlamlarını yitirdiği yerdeyim
konu hakkında bilgim yada fikrim yok ama keske bir muzıce olsada bebeğin sağlıgına kavussa

bizlerede eşyalarını almak nasip olur inşallah .. en önemlisi sağlıkla kucaklarımıza almak

ınsallah canım.daha dun gıbı hatırlıyordum ılk aylarımı gecmez dıyordum allahım bıran once gecsın su zaman dıyordum.sımdı bakıyorumda kızım 4 aylık olmus.ne cabuk gecmıs zaman

herkese güzel dilekleri ve duaları için tesekkür ediyorum. ben muhtemelen temmuz annesi olamıcam allah herkesin bebeğinede kendinede sağlık sıhhat versin herkesi çok öpüyorum kendinize iyi bakın arkadaşlarım ...

Evet planliydi, ocakta 35 yasima giricem ilk hamileligim 7 ayda yani 32 haftada oldu cunku 7 tane myomum vardi ve beklenen bi durumdu 6 ayda herseyi hazir etmisti canta vs, sezerysn oldu ayni anda myomlar alindi kizim 9 gun kuvozde kaldi en zoru oynu hergun gidiyosun bakiyosun dokunamiyosun, gogusleromdrn cok cektim emziremedim yasakti sagdim goturdum oda cocugun emdigi hibi olmuyor 3 ay emdi birakti ben 5 ay hastalanmadim sonra adrt oldim korunma kismi sut korur diyolar fakat kesin drgil

kuzum benim ya allah yar ve yardımcın olsun inş. herşey iyiye gider bi tanem

Yazeeli senile dogumlarimiz ayni gun cok sevindimmmmm

cANIM BENİDE LİSTEYE EKLERMİSİN EKSİK KALMAYIM
sat:4 ekim
muhtemelen doğum tarihi 11 temmuz
cnm ilk bebekmi bide hangi şehir..?

canımmm Rabbim o kadar büyükki emin ol bunda da bir hikmet vardır... Böyle düşün kendini sakın üzme.. Biliyorum üzülmemek elde değil ama bunu veren Rabbim 2.yi 3.yü de verir... Rabbime bol bol dua et bizlerinde dualarında olacaksın cnm..

Slm arkadaslar bende Temmuz annesiyim Allah izin verirse ....Listeye beni de ekler misimiz? Sat: 24 Eylül 3. Çocuğum olacak inşl. İstanbul
ekledim cnm...
arkadaşlar beni de listeye ekler misiniz? sat 10 ekim muhtemel doğum tarihi 18 temmuz. ilk çocuk 2. gebeliğim 1 düşüğüm var.
hangi şehir cnm..?
canım fazla boyle urun alma ben aldım kızıma alerjı yaptı butun urunler elımde patladı...

canım ilk bebeğimiz olduğu için insan herşeyi almak için hevesli oluyo tıpkı sende olduğu gibi.. Her bebekte alerji yapmıcaktır kesin yoksa bütün anneler alıp kullanmazdı... kullanamasamda bebeğimin hiçbir şeyi eksik olsun istemiyorum aklımda duracağına evde dursun

Ankarada yasayanlar hangi hastaneye gidiyorsunuz.ne kadar ucret oduyorsunuz.

Beeeennn Akropol hastanesi Işın hn.a gidiyorum cnm.. muayene ücretimiz 50 tl...

arkadaşlar sefer ayındayız biliyorsunuz resurullah (sav)efendimizin ölüm hastalığına tutulduğu ay bu ayda gökten 1. kat semaya 320.000 bela inmektedir,bu ayda hergün 100 defa LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİM denilmelidir, en küçügü fakirlik olmak üzere 70 bela kaldırılır,bizlerde hamileliğimizin en kritik dönemindeyiz bunu hergün okumayı ihmal etmeyelim,bilmeyen kardeşlerimizede iletelim,kim hayra vesile olursa hayrı yapmış gibidir,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…