2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
anişler nasılsınız benim bugün 14:40 da kontrolüm var inşallah herşey yolundadır stresliyim çok güzel haberler alırım inşallah
bakalım cinsiyetini söyliycekmi söyliycem demişti ama ooooffff çook heycanlıyımmmm

tedavısı yok öncelıkle bebegın kesesınden sıvı alınıyor onun sonucu daha cok onemlı asagı yukarı net sonuc verıyo. 2 secenek var ya dogum ya kurtaj malesef

herkese merhaba nayadır ayrı kaldım sizlerden düşük tehlikesi var diye 15 gün rapor verdi dr yattım evde bugün işbaşı yaptım Allah hepimize sağlıkla kucağımıza alailmeyi nasip etsin inşallah yatarken bile aklımdaydınız hepimiz için okudum duaları

ekledim canım...

ilk bebeğinin cinsiyeti ve şehrinide eklersen listemize akleyelim...
Ilk bebegim kiz 9,5 aylik, istanbul, sagol
evet goruyolar ama yaniltici oluyor bana erkek dedi uzun uzun bakti ilk hamileligimde sonra kiz cikti karisabiliyor, en guzeli 4,5 ayda net oluyor

erkek daha erken gösteriyo ama kız ise aylarca göstermıye bılıyo. mesela bır yakınım 5,5 aylık hamıle daha cınsıyetı yenı oğrenmısler kızmıs

arkadaşlar içinde 1,4 DİOXANE (Etiket üzerinde, “PEG”, “Polyethylene”, “Polyethylene glycol”, “Polyoxyethylene” diye de geçebiliyormuş), PARABEN, PHTHALES, BHT, FORMALDEHIT ve SODIUM LORETH SULFATE (SLS) bulunan ürünleri evinizden uzak tutun. KANSERe yol açan petrol kaynaklı kimyasallarmış. avrupanın bir çok ülkesinde yasakmış zaten. acı tarafı bebe şampuanlarında da kullanılıyormuş, sampuanlar temizleme köpükleri-jelleri, nemlendiriciler ((

Merhaba kızlaaaarrrrrrrrr uzunca bi zamandan sonra ben geldim. Maşallah topik coşmuş ne mümkün geçmişi okumak. Yeni arkadaşlar gelmiş hepsine hayırlı olsun diyorum rabbim hepimize bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.Hayırlı evlatlarımız olsun.Bu arada ben niye kayboldum onu anlatayım. en son düşük tehlikesiyle mücadele ederken burda da üzerine aldığım üzücü haberlerden dolayı biraz uzak kalmayı tercih ettim aynı şeyleri bir kere daha yasıcam diye cok korkuyordum ama rabbime şükürler olsun artık tehlikem geçmiş yarın konrolüm var inş yeni güzel haberler daha alırım. Bir sürede şehir dışındaydım işte bütün bu nedenlerden dolayı sizlerden uzak kaldım ve sizleri çokkk özledik
Efsuna çok üzüldüm Allah en kısa zamanda mucizesini tekrar gönderir inş.Büyük geçmiş olsun arkadaşımıza...

cANIM BENİDE LİSTEYE EKLERMİSİN EKSİK KALMAYIM
sat:4 ekim
muhtemelen doğum tarihi 11 temmuz

kızlar 2 gündür giremedim. geçmişide fazla okuyamadım. nası diyeceğimi bilemiyorum çok büyük bir acı içindeyim. dün 12 hafta kontrolüm vardı.ikili test için gittik eşimle.bebeğimde omfalosel denilen bi hastalık çıktı hiç olumlu bişi duymadım malesef. karınduvarı oluşmamış bağırsakları dışardaymış hepsini gördüm ultrasonda kocaman kocaman. yarın genetik incelemeye gidicez karnımdan girip bebeğin eşinden hücre alıcaklar büyük ihtimalle genetik bozukluğu olduğundan şüphelendiler.
karnımda gelişimini tamamlayamamış bi bebek var. muhtemelen karnında ölebilir dediler. ilaçla düşükten fln bahsettiler.
çok acı çekiyorum hiç bir yere sığamıyorum hiç uyuyamadım

allah yardımcın olsun kardeşim,sakın üzülme biz bu yola allahtan hayırlısını isteyerek başladık,kimimizin ki doğacak kimimizinki yarım kalacak ama her ne olursa olsun hayırlı olacak, düşsede ellerini aç rabbine dua et,çünkü bizim hayır sandığımızda şer,şer sandığımızda hayır vardır,ben 20 ay önce 5 aylık düşük yaptım ve hiç ağlamadım,rabbime çokça şükür ettim,bak gene gebeyim,ya o bebek doğduktan sonra yüzünü gördükten sonra yitirseydim öyle düşün,üzme kendini

Slm arkadaslar bende Temmuz annesiyim Allah izin verirse ....Listeye beni de ekler misimiz? Sat: 24 Eylül 3. Çocuğum olacak inşl. İstanbul

Allah hakkında hayırlısını versin arkadaş çok güzel yorum yapmış evet bazen bizim şer sandığımız şeylerde hayır vardır (

Son düzenleme:
arkadaşlar beni de listeye ekler misiniz? sat 10 ekim muhtemel doğum tarihi 18 temmuz. ilk çocuk 2. gebeliğim 1 düşüğüm var.

ya bende hep hayırlısını diledim hiç böyle olsun şöyle olsun demedim. ama 8 sene sonra ilk bebeğimiz olucaktı. ne bileyim ilk tecrübemde bunları yaşamayı gerçekten beklemiyodum. allah benzer durumdaki herkese sabır versin. çok çok zormuş.
benim için dua edin. ağlamaktan kendimi alamıyorum. allaha isyan etmiş olmaktanda korkuyorum ama ...

canım fazla boyle urun alma ben aldım kızıma alerjı yaptı butun urunler elımde patladı...
arkadası bosver,kardes gıbı olucagını gunler daha onunuzde....
daha cok erken be guzelımm

hep dua edicem kardeşim,allah sabır versin

çok zor çok acı... kelimeler yetmiyor seni teselli etmeme... herşeyin hayırlısı, böylesi hayırlıymış demekki, doğum yapıp kucağına alıp sonra kaybedende var büyütüp okutup kaybeden de var... Allahım beterinden korusun... buda bir sınav, atlatacaksın hayırlısıyla, sonra sağlıklı evlatlar verir daha sana.

paradokss cok gecmiş olsun canım sizin hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah. ESRAXE arkadaşımız zaten durumu güzel özetleyip bizimde duygularımıza tercüman olmuş gerçekten dualarımız seninle canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…