günaydın kızlar.. bu ikili test hakkında bişi sorucam diyelim yaptırdık ve kötü bi sonuç çıktı (Allah korusun) buna aldırma dışında tıbbi müdahalede bulunuluyomu ? yani çıkıcak soruna çare varmı?
Ilk bebegim kiz 9,5 aylik, istanbul, sagolekledim canım...
ilk bebeğinin cinsiyeti ve şehrinide eklersen listemize akleyelim...
evet goruyolar ama yaniltici oluyor bana erkek dedi uzun uzun bakti ilk hamileligimde sonra kiz cikti karisabiliyor, en guzeli 4,5 ayda net oluyorkızlar daha öncede bahsetmiştim doktorlar 11. haftadan sonra bebeğin cinsiyetini anlıyorlarmış fakat prensip meselesiymiş kimi söylermiş kimi söylemezmiş. 11-14 haftalar arası bebeğin cinsel organı oluşmazmış fakat doktorlar genital tüberkül (nub) denilen çıkıntıdan anlıyorlarmış. nub teorsini öğreten bir topic var bakın derim ben
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...un-genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.html
anişler nasılsınız benim bugün 14:40 da kontrolüm var inşallah herşey yolundadır stresliyim çok güzel haberler alırım inşallah
bakalım cinsiyetini söyliycekmi söyliycem demişti ama ooooffff çook heycanlıyımmmm
kızlar 2 gündür giremedim. geçmişide fazla okuyamadım. nası diyeceğimi bilemiyorum çok büyük bir acı içindeyim. dün 12 hafta kontrolüm vardı.ikili test için gittik eşimle.bebeğimde omfalosel denilen bi hastalık çıktı hiç olumlu bişi duymadım malesef. karınduvarı oluşmamış bağırsakları dışardaymış hepsini gördüm ultrasonda kocaman kocaman. yarın genetik incelemeye gidicez karnımdan girip bebeğin eşinden hücre alıcaklar büyük ihtimalle genetik bozukluğu olduğundan şüphelendiler.
karnımda gelişimini tamamlayamamış bi bebek var. muhtemelen karnında ölebilir dediler. ilaçla düşükten fln bahsettiler.
çok acı çekiyorum hiç bir yere sığamıyorum hiç uyuyamadım
allah yardımcın olsun kardeşim,sakın üzülme biz bu yola allahtan hayırlısını isteyerek başladık,kimimizin ki doğacak kimimizinki yarım kalacak ama her ne olursa olsun hayırlı olacak, düşsede ellerini aç rabbine dua et,çünkü bizim hayır sandığımızda şer,şer sandığımızda hayır vardır,ben 20 ay önce 5 aylık düşük yaptım ve hiç ağlamadım,rabbime çokça şükür ettim,bak gene gebeyim,ya o bebek doğduktan sonra yüzünü gördükten sonra yitirseydim öyle düşün,üzme kendini
canım fazla boyle urun alma ben aldım kızıma alerjı yaptı butun urunler elımde patladı...Eki Görüntüle 581172 Eki Görüntüle 581173
kızlaarrr dün bebişim için aldığım ürünler burdaaa.... şu kına sepeti ne işe yarıyacak diye ordan oraya atıp duruyodum evde meğer bebeğimin cicilerini koymak nasip olacakmış.. Çok şükür Rabbim sanaaa....
arkadası bosver,kardes gıbı olucagını gunler daha onunuzde....Biz öğrendiğimiz den beri yasak zaten öğrendiğimde manisadaydım 3 hafta kaldım buraya geldiğim de eşime söyledim 3 ay bitsin Allah'ın izniyle ozaman yasak kalkar yavaş yavaş :))) arkadaş gibi olduk eşimle :))))
daha cok erken be guzelımmAyy canım benim inşallah öyledir dün baya bi dokundum karnıma yok hiç birşey solumda hissediyorum bebeğimi oraya dokundum bi süre yalvardım bebeğime belli et annene bebeğim ne olursun orda olduğunu bileğim annen seni çok seviyor dedim ondan sonra öyle kalp atışı gibi birşeyler oldu ara ara) Rabbim bebeklerimizi bize bağışlar inşallah.
ya bende hep hayırlısını diledim hiç böyle olsun şöyle olsun demedim. ama 8 sene sonra ilk bebeğimiz olucaktı. ne bileyim ilk tecrübemde bunları yaşamayı gerçekten beklemiyodum. allah benzer durumdaki herkese sabır versin. çok çok zormuş.
benim için dua edin. ağlamaktan kendimi alamıyorum. allaha isyan etmiş olmaktanda korkuyorum ama ...
kızlar 2 gündür giremedim. geçmişide fazla okuyamadım. nası diyeceğimi bilemiyorum çok büyük bir acı içindeyim. dün 12 hafta kontrolüm vardı.ikili test için gittik eşimle.bebeğimde omfalosel denilen bi hastalık çıktı hiç olumlu bişi duymadım malesef. karınduvarı oluşmamış bağırsakları dışardaymış hepsini gördüm ultrasonda kocaman kocaman. yarın genetik incelemeye gidicez karnımdan girip bebeğin eşinden hücre alıcaklar büyük ihtimalle genetik bozukluğu olduğundan şüphelendiler.
karnımda gelişimini tamamlayamamış bi bebek var. muhtemelen karnında ölebilir dediler. ilaçla düşükten fln bahsettiler.
allah yardımcın olsun kardeşim,sakın üzülme biz bu yola allahtan hayırlısını isteyerek başladık,kimimizin ki doğacak kimimizinki yarım kalacak ama her ne olursa olsun hayırlı olacak, düşsede ellerini aç rabbine dua et,çünkü bizim hayır sandığımızda şer,şer sandığımızda hayır vardır,ben 20 ay önce 5 aylık düşük yaptım ve hiç ağlamadım,rabbime çokça şükür ettim,bak gene gebeyim,ya o bebek doğduktan sonra yüzünü gördükten sonra yitirseydim öyle düşün,üzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?