2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Merhaba,
Hangi şehirdesiniz nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama ben Kadıköy Acıbadem Hastanesi'ne Habibe Seyisoğlu diyebir doktora gidiyorum. Kendisinden çok ama çok memnunum. Merak ettiğiniz her şeyi sorabiliyorsunuz. Kendi cebini vermekle kalmıyor bazı durumlarda kendisi de size ulaşıyor. Eğer yakınsanız bir kere de onu görün isterseniz. En azından karşılaştırma yaparsınız.

Bir de iş yerinden doğum iznine çıkmak için devlet hastanesinden rapor almak gerekiyormuş. ÇAlışıyorsanız özel sağlık sigortanız yok mu bu arada? Sadece merak ettiğim için soruyorum, yapmadılarsa çok kızdım

cnm ankaradayım özel muyenehaneye gidiyorum
normalde 300 tl ama biz 200 tl veriyoruz
doktor tanıdık

Ben de esat da bi doktora gidiyorum.guvendigim uc insan oraya gitmisti.onlar tavsiye etti.iyikide gitmisim.ben de 200 tl veriyorum

anladım canım teşekkürler aydınlattığın için. biraz zor bir hamilelik süreci geçirmişsin ilkinde umarım bu bebişin daha sakince zamanını bekleyip doya doya ve tabi ki saglıkla yaşatacaktır anneliginin her sürecini:)

romaromanın yazdığı mesajı bulamadığımdan burdan yazıyorum...
ben istanbuldayım ve gebeliğimin başından beri maltepe üniverstesi hastanesine gidiyorum... hastane özel ama sgk anlaşması mevcut... tahlil fiyatları da çok yüksek değil... ayrıca hastanenin yeni doğan bakım ünitesi de mevcut... muayene ücreti olarak 70 tl ödüyorum ve gerekli tüm tetkiklerimi 130 tl ye yaptırdım... doktorum yrd. doç. dr. aygen çelik ve 6 haftalıkken öğrendik bebişimizi... o gün itibariyle de çok ilgili bir doktor olduğuna emin oldum... zaten uzun araştırmalar sonucunda bu doktoru tercih etmiştim... cep telefonu mevcut istediğim her an arayabiliyorum... dişlerle ilgili ciddi bi sıkıntı yaşıyorum dönem dönem... saat kaç olursa olsun ulaşabiliyorum ve her şekilde yardımcı oluyor... bir de özel muayenehanelerde şöyle bir durum sözkonusu... doğuma 2 hafta kalana kadar hangi hastanede doğum yapacağını öğrenemiyorsun... doğumda ise hem doktoruna doğum ücreti (yani bıçak parası) hemde hastaneye doğum ve refakat ödemesi yapmak durumunda kalıyorsun... ayrıca doktor değiştirmekten çekinme 35. haftanda bile doktor değiştirsen sana her türlü yardımcı olur, ama ne kadar erken takibe alınırsan o kadar iyi... bu süreç önemli bi süreç çünkü...

merhabalar kızlar bugun gezıyoruz bebeıgmlee kahvaltıyı gorumcemde yapytık sımdıde arkadasdayızz aksama ne olur bılmemmmbulantım ugramadı bgn pekk ama yedıgımde aklıma yemek gelınce mıdem bulanıyor oda gayet normal hayırlısı artıkkahvaltıda vazgecılmesım olannn zeytın ve peynır ekmekkk 3 lusuu o kadarrrrrrrrrr bunlar 3 ogun yetıyorr hayırlısıı bakalımm 12.haftayada gırmısızz cok sukur darısıı 22.32...haftalara hep beraber ınsallhhhhh

rabbım hayırlı gunler yasamayı nasıpp etsın ınsalahhh

arkadaşlar son 4 gündür çok afedersiniz ama ishalim sabah ve akşam olmak üzere çok sıkıntı yaşıyorum... neden olur bilgisi olan varmı? yada başına aynı durum gelen? doktorumla görüştüm gittim gaita testi yaptırdım... sonuç normal ama düzelmiyo bi türlü

Ben bunu biliyordum fakat çok ilginç "levopront" diye bir öksürük şurubunun içinde de paraben varmış. Haydi kremde filan neyse de resmen ilaç niyetine zehir içiriyorlar

Serdar oral benim doktorum.fiyati cok istemezse dogumu da ondan isteyecegim.akay hastanesine bayindir a bi de zubeyde hanima gidiyormus doguma.

cnm valla biz şimdiden para biriktirmeye başladık doğum için
biz kemal hocadan bi aksilik olmadığı sürece vazgeçmeyecez
biz bebek için tedavi görürken çok doktor gezdik

ama aradığımızı bir türlü bulamadık
o yüzden ne derse verecez ama
zaten çok yoracağını sanmıyorum para konusunda
genelde medicana ve akayda yapıyo ama medicanayı tercih edicem gibi

canım ben istanbulda değilim yakın bir şehirdeyim ama doktor kontrolü için istanbula gidemem malsef..

doğum iznine çıkabilmek için sadece devlet hastanesinden rapor almaya gerek yok bildiğim kadarıyla özel hastanelerde rapor verebiliyor ama benim doktorum hastanede çalışmıyorum özel muayenesi var..yani mesela ilaç yazabiliyor ama özel olarak alıyoruz reçeteyle yazılmış kabul edilmediği için...

bu arada evet çalışıyorum devlet kurumundayım memurum yani..özel sağlık sigortam yok devletten sigortam var sgklıyım...zaten devlette özel sağlık sigortası yapmıyorlar normal sigortadan faydalanıyoruz diye biliyorum canım

canım cevapların için çok teşekkür ediyorum ben istanbulda değilim malesef..

doktorumun özel muayenehanesi var doğumu sordum bi hastane söyledi orada yaptırıyormuş..ama seninde dediğin gibi habire cebimizden çok fazla para harcıyorum..harcamasına harcarım oda sorun değil Allaha şükür ama çalıştıgım için eğer ileride bana rapor veremeyecekse doktorumu değiştirmekten baska çarem yok ne yazıkki..

şimdi bi özel hastanede doktor araştırıyorum bakalım olmazsa ona dönerim bende :S

geçmiş olsun düzelirsin umarım ben ishal olduğumda karanfil yutardım 4-5 tane suyla işe yarardı sen bi internetten araştır istersen bebeğe zarar vermiyecek tedaviler

Allah hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah... bide beni düşünsene... bugun yarın işten ayrılıcam çok huzursuz bi yer... bebeğim huzursuzluk içinde büyümesin... sadece eşimin maaşıyla yapıcaz herşeyi.. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

özel hastanede doktor bul canım yoksa sgk işe yaramaz doğum paranı alman için doğum raporu alman şart

geçmiş olsun düzelirsin umarım ben ishal olduğumda karanfil yutardım 4-5 tane suyla işe yarardı sen bi internetten araştır istersen bebeğe zarar vermiyecek tedaviler

teşekkür ederim... doktorum patates ve muz tüket dedi... zaten midem bulanıyo... onları yedikçe hepten içim kalkıyo... yedim ama yine fayda yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…