2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
uyy segırmesını hıssedıyormusun sendecanımmm cok sukur buyuyor ıcerde annesı ıyı dusun dua nı et gerısı rabbıme kalmıs ınsll gusel gusel gececekk gunlerrrrrrrrrr:13:

ehehe cok sukur hıssedıyorum arada hatta korktum burdan yazdım noluyo bana dye meger yavrumu hıssetmısım:::) bnm kanam oluyor arada onun için ürküyorum bısey olsa anlarım dımı doktora gtmeme cok var daha

ehehe cok sukur hıssedıyorum arada hatta korktum burdan yazdım noluyo bana dye meger yavrumu hıssetmısım:::) bnm kanam oluyor arada onun için ürküyorum bısey olsa anlarım dımı doktora gtmeme cok var daha
canım allah korusun bırsey olsaa kanaman artar allah korusunnn duymasan bıle korkma hergun atacak dıe bırsey yokk kız bebesı cok az atarmıs mesela ılerde tekmelerde ınsll öle olucak kıslar az oglanlar bol olur derler kanaman sıcak sıcak burun kanaması gıbı olmadıkca korkma sen dua et yeterrr

o kadar cok olmadı olmasnda mınık mınık oluyor bı kaç gun sonra kahve rengı akıntıı buda sıkıntı verıyor bıseymı oluyor acaba dıye dua edıyrm baska bısey gelmıyor elımden allaha emanetız

Bayadır bakmıyordum temmuz anneleri bölümüne, 2013 temmuz anneleri
topiğini görünce bir tuhaf ve mutlu oldum.
Ben de 2011 temmuz annesiyim.
Rabbim hepinize sağlıklı güzel hamilelikler nasip etsin.
Sağlıkla alın bebekleriniz kucaklarınıza inş.
Kolay doğumlar diliyorum şimdiden, uzak geliyordur şimdi ama
zaman öyle çabuk geçiyor ki :)

Amin hiç birimiz yaşamayalım inşallah canım, bende çok çok teşekkür ederim alakan için
sende bebişinde iyisinizdir umarım

Canim test tarihi ile cinsiyetin belli olma tarihleri genelde ayni vakit oldugu icin test e gittigin zaman genelde belli oluyor.teknik olarak bi baglantisi yok yani:)

tamam canım anladım :) benim bu 4. gebeliğim hiç öyle bişey duymadım da yeni mi çıktı acaba dedim ha hayyyy:)))))))))))))))))

Son adet tarihim 1 Ekim
İkinci cocuğum
Muhtemel dogum tarihi 8 Temmuz
Istanbul
Eklerseniz sevinirim

hanımlar hamileliği zor geçenin bebekleri nasıl oluyor bilginiz varmı ben aktifbir bebek olacağını düşündüm hernedense
İlk hamileliğim zor geçmedi.. Fakat kızım çok hareketliydi, tekmelerin ardı arkası kesilmezdi... Ve dogdugundan beride aynı hiç durdurak bilmez:))

"BABE" Çatlak kremi olabilir canım, benim doktor bunu önermişti..

( Vardır bir hayır de canım, yine olur sağlıklı çocukların, guclu olmaya calış..

İzmir'in temmuz anneleri bu kadar mıyız??? nerelerdesinizzz

bu haftalarda hıssetmenız ımkansız genelde bı anneler herseyı onlar zanedıyor...en erken 16 haftadan sonra.gercekten onu hıssetıgınde. suan hıssetıklerının bebegın olmadıgını anlıycaksın

kızlar bende 12 haftalık hamıleydım doktorum erkek dedı 1 ay sonra kız oldugunu anladık ama dr bana soylemıstı daha cok erken yanlıs olabılır dedı
ayrıca bende ıstanbul sıslı memorıale gıdıyordum.250 tl muayene ucretı+ıkılı testı 399 tl sezeryan dogum 9000tl normal dogum 7600 tl
erken dogum yapıcagım ıcın baska hastane buldum son ayımda.bagcılar medıpol mega muayene ucretı ALMIYORLAR normal dogum 500 tl sezryan 1200 tl ve benım dıyen hastaneden daha ıyı hızmet verıyordr oner dersenız nese hayırlıoglu..süper otesı doktordur guleryuzlu rahat edıcegınız bırı

arkadaşlar benim bılilerimde 10. hafta ıcındesin diyo ama ben dün 9, haftama girdim benmi yanlişim acaba son adetım 18 ekim 2012

hergün azıcık gösterseler ne güzel olur dimi yatmadan 1 doz ama ne mümkün artık kontrollerin arası böle olur gibime geliyo 3. aydan sonra riskler azalıyo
dün gece benim eşim de aynı şeyden bahsediyodu... acaba haftada 1 falan gitsek hastaneye 1 dk cık gösterseler yeter bana valla bak diyo... nasılsa asistanlar boş oluyo diyo :)
hayırlısı olsun... Allah gönlüne göre versin... dediğin gibi herşeyden önce sağlıklı olsun...

herkese günaydınlar....
hayırlı cumalarınız olsun Allah dualarınızı kabul etsin inşallah...
Rabbim bebişlerimizi hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

çok cici şeyler var bu sitede... ama erken olduğu için biz henüz bişey almıyoruz... bi göz gezdirebilirsiniz?
Bebek Giyim ve Bebek Kıyafetleri | Cimcime Bebe

Gunaydin herkezee
Suzancim ben de 5 yillik evliyim.ilk 6 aydan sonra basladi tedavi surecimiz.iki kere tup bebek genetik tarama rahim filmleri ilac tedavileri bi ise yaramadi.o kadar kaybettim ki guvenimi evlatlik alirim kiralik anne bulurum felan demeye baslamistim.bu ay tuplerimi actiracaktim birisi tikaliydi.bir turlu hastalanamayinca ablam zorla test yaptirdi.o sekilde ogrendim:)

arkadaşlar benim bılilerimde 10. hafta ıcındesin diyo ama ben dün 9, haftama girdim benmi yanlişim acaba son adetım 18 ekim 2012

canım takvimden de baktım sen 9.haftana girmemişsin.9.haftanı doldurmuşsun üstüne +1 gün almışsın,yani 10 haftanın 1.günündesin. o yüzden 10 haftalık gösteriyor takvim.

yaniii 9+1 sin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…