uyy segırmesını hıssedıyormusun sendecanımmm cok sukur buyuyor ıcerde annesı ıyı dusun dua nı et gerısı rabbıme kalmıs ınsll gusel gusel gececekk gunlerrrrrrrrrr:13:
canım allah korusun bırsey olsaa kanaman artar allah korusunnn duymasan bıle korkma hergun atacak dıe bırsey yokk kız bebesı cok az atarmıs mesela ılerde tekmelerde ınsll öle olucak kıslar az oglanlar bol olur derlerehehe cok sukur hıssedıyorum arada hatta korktum burdan yazdım noluyo bana dye meger yavrumu hıssetmısım:::) bnm kanam oluyor arada onun için ürküyorum bısey olsa anlarım dımı doktora gtmeme cok var daha
canım allah korusun bırsey olsaa kanaman artar allah korusunnn duymasan bıle korkma hergun atacak dıe bırsey yokk kız bebesı cok az atarmıs mesela ılerde tekmelerde ınsll öle olucak kıslar az oglanlar bol olur derlerkanaman sıcak sıcak burun kanaması gıbı olmadıkca korkma sen dua et yeterrr
hoşgeldin yazelll bende merak etmiştim seni,düşük tehliken olduğunu biliyodum kötü birşey oldu diye korktum,çok sevindim tekrar aramıza döndüğüne,çook çook geçmiş olsun,allah bir daha yaşaatmasın inşallah
Canim test tarihi ile cinsiyetin belli olma tarihleri genelde ayni vakit oldugu icin test e gittigin zaman genelde belli oluyor.teknik olarak bi baglantisi yok yani:)
İlk hamileliğim zor geçmedi.. Fakat kızım çok hareketliydi, tekmelerin ardı arkası kesilmezdi... Ve dogdugundan beride aynı hiç durdurak bilmez:))hanımlar hamileliği zor geçenin bebekleri nasıl oluyor bilginiz varmı ben aktifbir bebek olacağını düşündüm hernedense
öncelıkle tesekkur ederım
yok ya lierac değill 4 harfli B ile baslıyo
benım okuyabıldıklerım baril , Beih böyle birsey yazıyo ama yok ya googleye yazıyorum cıkmıyoo doktora okuyamadım dedım tekrar yazdı yok anam yıne okunmuyo
kızlar 2 gündür giremedim. geçmişide fazla okuyamadım. nası diyeceğimi bilemiyorum çok büyük bir acı içindeyim. dün 12 hafta kontrolüm vardı.ikili test için gittik eşimle.bebeğimde omfalosel denilen bi hastalık çıktı hiç olumlu bişi duymadım malesef. karınduvarı oluşmamış bağırsakları dışardaymış hepsini gördüm ultrasonda kocaman kocaman. yarın genetik incelemeye gidicez karnımdan girip bebeğin eşinden hücre alıcaklar büyük ihtimalle genetik bozukluğu olduğundan şüphelendiler.
karnımda gelişimini tamamlayamamış bi bebek var. muhtemelen karnında ölebilir dediler. ilaçla düşükten fln bahsettiler.
çok acı çekiyorum hiç bir yere sığamıyorum hiç uyuyamadım
İzmir'in temmuz anneleri bu kadar mıyız??? nerelerdesinizzz
kızlar nasılsınız ben arada yazıyrm bı sorunum olnca ama hrgun okuyorum burdayım yanı bnde sanırım 10. haftama gırdım ama bebegı cok merak edıyrm napıyo sesıde cıkmıyr bı kaç kere pıtır pıtır bısyler oldu ama artık yok gecelerıde sancım oluyor delı gıbı degıl ama yınede aklım onda napıyodur kı içerde:18:
dün gece benim eşim de aynı şeyden bahsediyodu... acaba haftada 1 falan gitsek hastaneye 1 dk cık gösterseler yeter bana valla bak diyo... nasılsa asistanlar boş oluyo diyo :)hergün azıcık gösterseler ne güzel olur dimi yatmadan 1 doz ama ne mümkün artık kontrollerin arası böle olur gibime geliyo 3. aydan sonra riskler azalıyo
hayırlısı olsun... Allah gönlüne göre versin... dediğin gibi herşeyden önce sağlıklı olsun...ayyyy bendede tavan kızlaaarrrr yarın 13:45 de kontrolüm var 11+1 olucam cinsiyeti hakkında da birşey söylermi acabaaaabenim içimden hep kız geçiyor istediğimde önce sağlıklısı hayırlısı veee kıızzz.
Günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese.....
canım senın ne kdr olmuyordu cocuk cunku yasın daha 22 yasın hatır etmıyorsamm ben 24 yasındayım yaklasık 4 sendır ıstıyordukk sebesız dıyorlard cok sukur olemısteee ee anlatt nerde yasıyorsun fılann bız kayserıdeyızzz
arkadaşlar benim bılilerimde 10. hafta ıcındesin diyo ama ben dün 9, haftama girdim benmi yanlişim acaba son adetım 18 ekim 2012
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?