2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
tülbente buz sar biraz başını üzerine koy iyi geliyo hafifletiyo benimde öle olmuştu bi kere bütün gün çekmiştim geçmiş olsun

sağol canım işyerindeyim öyle bi şansım yok şu an yapacağım sular çok soğuk onunla yıkamak ii gelir inş. eve gidince yaparım tşk ederim

canımm ahh erkekler işte büyümuyorlar bir turlu
hamılesın normalden dahada fazla alınıyorsun herseye. dediğin gibi 30 yasındakı bırını ne kadar degıstırebılırsınkı artık. ya ona alısacaksın görmezden geleceksın yada hergun boyle uzuleceksın

hepsimi böyle gerçekten bilmiyorum ama bunaldımmm.... şu halimde beni üzüyo yaa... normalde çok iyi bi insan ama bazen içine şeytan kaçıyo sanki çözemiyorum...

elin sümsüklerini adam ediyoruz sonra tepemize çıkıyolar işte..

cnm ya ne yaptıda seni böle çıltırdttı bu adam
hamile kadınsın sen biraz dikkat etsin

zoruma gidence bu cnm benim hamile olduğumu unutuyo bazen.. tamam bebeğe yada bana ilgi konusunda sıkıntı yok ama aşamadığı bazı sıkıntıları var bunları aşmadığı sürecede ne olur bilemiyorum...

ikimiz halledemiyoruz sorunları yapacak başka bişey gelmiyo aklıma artık

annesinden çekiniyo biraz yoksa karıştırmam bile bu işe ama onlarında bazı konularda hataları var onlarıda söylicem azcık toparlayım kendimide arıycam...

Kizlar benim karnim sismeye basladi.hicbirsey olmuyor ustume.surekli yemek yiyorum onun da sisligi var.nhamile kyafeti de olmaz ki ikinci aydan.millet gormemis felan der.ne yapacam yaakot pantolonlarim karnimi agritiyor.tayt giyiyom surekli.

Canım benim çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda kesilir kendini üZme moralini yüksek tut Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah .

artık alıştım diyorum sıkıyorum dişimi susuyorum ama bazı günlerde geliyo patlıyorum böyle işte...

kızlar sabah sabah canınızı sıktım kusura bakmayın ama söyleyecek kimsemde yok.. annemlere anlatsam hoş şeyler olmaz o yüzden tek dert ortağım sizlersiniz.. teşekkür ederim hepinize...

Canım benimde ara ara çok ağrıyor masaj yapıyorum kendime ve bol su içiyorum ama gözlere galan vuruyor tabi ağrı bulanık görüyorsun ben ilaç almıyorum biraz ağrı çektikten sonra geçiyor zaten

cnm çok geçmiş olsun inş. bi şey olmaz
bişey falan mı kaldırdın aslında haftanda baya olmuş
ters bişety falan mı yaptın yat dinlen bi güzel

Hayır aslında inadına bugünlerde daha dikkatliydim,bolca dinleniyordum halsizliğinde etkisiyle,işyerimdede oturuyorum zaten, anlamadım hakkımda hayırlısı olsun

eminim aşılmayacak sorunlar değildir önce biraz sakin ol kendini dinle sonra yavaş yavaş oturtursun sözünü dinlediği çekindiği bi insanla konuşması iyi gelir belki ama dediğim gibi bazen tersde tepebilir mümkün olduğunca takmamaya çalış ne kadar zor olduğunu bilsemde kendine dikkat et umarım en kısa zamanda hatalarını anlar ve ona göre davranır

teşekkür ederim canım,iyi düşünmeye çalısıyorum

Kizlar benim karnim sismeye basladi.hicbirsey olmuyor ustume.surekli yemek yiyorum onun da sisligi var.nhamile kyafeti de olmaz ki ikinci aydan.millet gormemis felan der.ne yapacam yaakot pantolonlarim karnimi agritiyor.tayt giyiyom surekli.

Canım gaz şişkinliği çok oluyor sabah iniyor akşam hiç birşey olmuyor 1 aya kadar gaz geçecek bebek göbeği kalacak benimde 2. Ayda öyleydi şimdi sabahları da pantolonlarım olmayınca büyüdüğünü anladım krem alıcam artık bi önlem olsun ...

cok uzuldum canım ama korkma allah yardımcın olsun moralını yuksek tut yat uzan sakın iş yapma yorulma bol su iç bugun cuma bende dua ederim

Gunaydin anne adayları :) yazıları okudum da eslerden şikayet var gibi ben de zaman zaman aynı sorunları yasıyorum hamileliğin verdigi hormon degisikligi ve asırı hassasiyet bizi kötü etkiliyor erkeklerin bunu anlamasını beklemeyelim ne de olsa kadınlar bebeği Rahmine düşer düşmez annelik içgüdüsüne sahip olurken erkekler bebisi kucağına alana kadar hiçbirşeyi hissetmezler :) dolayısıyla su anda bizi anlamaları da cok zor ki biz de cok anlaşılır degiliZ :) gebelik ve lohusalik dönemini atlatana kadar böyle sürecek gibi :) yalnız size bir tavsiye esinizle aranızda olanlar sizde kalsın ailesine ya da ailenize yansıtmayın sizin sorununuz düzelir süt liman olursunuz fakat aileler unutmaz kızımı ya da oğlumu üzmüş bak bak diye kin duyarlar unutmayın anne baba olmak cok farklı :) gününüz kraliçe gibi geçsin :)

Canım benimde ara ara çok ağrıyor masaj yapıyorum kendime ve bol su içiyorum ama gözlere galan vuruyor tabi ağrı bulanık görüyorsun ben ilaç almıyorum biraz ağrı çektikten sonra geçiyor zaten

canım ben de ilaç almamak için direndim ama pes ettim ve parol içtim hamilelere rahatlıkla veriliyor bu ilaç dayanamayıp içtim bi de benim ağrım çok şiddetli o yüzden. sanırım bu haftalarda başağrısı oluyomuş normalde sık sık başı ağrıyan biriyim ama 2 aydır hiç çekmedim başağrısı. 2-3 gündür ise hep var bende başağrısı önce hafifti şu an çok şiddetli

teşekkür ederim canım,iyi düşünmeye çalısıyorum

canım çok şükür ki bebeğin iyi hiç korkutmakendini şu an hepimiz tehlikedeyiz çünkü hiç belli olmuyo her an herşey olabilir tabi hep güzel şeyler olur inş. bi de şunu söyliyim benim ablam oğlunda yaklaşık 1 ay boyunca kanaması vardı hatta gülüyodu sankki adetli gibiyim aynen adetli gibi sık sık ped değiştiriyorum diyodu doktoru progestan ver di dinlendi ve yavaş yavaş kanaması azalp kesildi nurtopu gibide oğlu oldu moralini yüksek tut sana çok dua edecem

Bebeğimiz bizim stres ve üzüntümüzden etkileniyor unutmayın ben ultrasona girdim komik bisi oldu güldüm bebeğim de o sırada içerde dönüp durdu :) cok degisikti :) o yüzden sinirleneceginiz zaman iki defa duşunun ben klasik müzik dinlenmeye de başladım bebisime annesinin stresinden etkilenmesin diye :)

Evet benimki de oyle.sabah kalkinca daha az gobegim ama yinede var.likrali kumas pantolon aliyimsimdilik ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…