2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
günaydın anneler
bol karlı bir ankara sabahından sevgiler
çok şükür düşmeden işe gelmeyi başardım
bide eve gitmeyi başarırsam süper olacak

Dünden beri mahvodum kızlar,dün öğle saatlerinde durup dururken oturduğum yerden kalktım bi sıcaklık hissettim akıntıdır heralde dedim fakat birazdaha degişikti lavaboya kostum inanılmaz bir kanama ne yapacagımı sasırdım hemen acile gittim,bebegim benle ve kalbide atıyordu,doktorum progestan verdi ve bi kaçgün dinlen dedi çok korkuyorum hala arada kanamam devam ediyor,benim gibi kanama yasayan arkadasımız varmı düzelip devam edecek değilmi,buaraya kötü birşey yazmaktan çok korkuyorum,mübarek günde okuyosanız benim için ne olur dua edin bebegimi kaybetmek istemiyorum

cnm çok geçmiş olsun inş. bi şey olmaz
bişey falan mı kaldırdın aslında haftanda baya olmuş
ters bişety falan mı yaptın yat dinlen bi güzel

Canim uzme kendini.insallah birsey olmaz.kendini uzersen bebegin de uzulur.iyilesmen gecikir.sonucta zihnimiz hareket ettiriyor vucudumuzu.iyi olacagini dusun surekli.benim basima gelmedi ama surekli kanamasi olan cok insan duydum.karin ici hassas oldugu icin bebek buyudukce kilcal damarlar yirtilabilir.bebekle alakali degildir kanama.pozitif ol

canım çok gçmiş olsun.. çok fazla kendini yorma yat uzunca bi süre cnm benim.. Rabbim bebeğinide senide korusun.. İnşallah güzel günlerini görürsünde bu kötü günleri unutuverirsin biran evvel.. dualarımız seninle cnm...

herkese günaydınn ve hayırlı cumalar.... benim moralim çok bozuk eşimin düşüncesizlikleri beni çok yordu artık... koskoca adam olmuş 30 yaşına girmiş hala ben bişeyler öğretmeye çabalıyorum bu seferde ona çocuk muamelesi yapmış oluyormuşum.. ama artık herşey çok zoruma ve ağırıma gitmeye başladı.. sorunu eşimle çözemiyorum annesini aramam yakındır.. hiç değerimi anlamadı bu saatten sonrada anlaması zor gibi...

kızlar dün geceden beri bi başağrısı tuttu ki sormayın beynim zonkluyo ilaç almadım başımı bağladm yattım ama sabahı zor ettim hep ağrıyodu ve işe gelmek zorundaydım nasıl zorlandm anlatamam dayanamayp az önce parol içtim halada ağrıyo inş. geçer siz de bu durumlarda ilaç atıyonuz mu bi de başka ne yapayım geçmesi için öldümmm bu ağrıdan

annem üzüldünmü sen oyyy kıyamam ben size boşver salla gitsin hiç değişmiolar emin olabilirsin kendini üzdüğünle kalıosun ama çok daraldıysan konuş belki faydası dokunur utanır bari anne babasından bu arda hayırlı cumalar canım

Çok çok geçmiş olsun allah kolaylık versin yat dinlen dua ederim tabi

Cok uzuldum yaa.ben de ayni durumdaydim.giyiminden konusmasina kadar mudahale etmek zorunda kaliyordum.ama pes ettim bi sure sonra.onun bana yapma dedigi seyleri yapiyorum inadina.kizinca da sen benim soylediklerimi yap bende senin diyorum.once yok diyor.ama mecbur kaliyor.hersey karsilikli diyorum.insallah yakinda anlar seni.anlamasinin en kolay yolu onu ayni duruma dusurmek.tabi umursamaz biri degilse...

tülbente buz sar biraz başını üzerine koy iyi geliyo hafifletiyo benimde öle olmuştu bi kere bütün gün çekmiştim geçmiş olsun

cnm ya ne yaptıda seni böle çıltırdttı bu adam
hamile kadınsın sen biraz dikkat etsin

canım moralini bozma eşlerin çoğu ööyle biz kadınların kaderi bu yapacak bişey yok bence annesini arama inan bana pek işe yaramaz bazen eşimle aramda da sorun olduğunda annesine söyleyince kızacam edecem diyo ama oğlu geldiğinde laylaylom o yüzden kendi aranızda halletmeye bak. değer vermesini bilmiyyo bu erkekler tabi hepsi değil ama çoğu öyle geceden beri başağrısından ölüyom inan hiç sormadı bile ne oldu geçti mi ağrın demedi tabi ben de biraz üzüldüm ama pek te takmadım sıkmayalım canımızı

bişeyler öğretme sende takma ne yapamk istiyosa yapsın senin canın sıkılıyo anlıyorum ama söyleyince olmuyo demekki neleri yapmıyo mesela yemek ev işi gibi şeyler mi benim değerimi anlamaz gibi şeyler söyleme neden anlamasın sen eşisin ve çoçuğunu taşıyosun tabiki değerlisin gözünde öle düşünme annesini arasan sana yardımcı olurmu bazen tam tersi olabiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…