2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Hayır aslında inadına bugünlerde daha dikkatliydim,bolca dinleniyordum halsizliğinde etkisiyle,işyerimdede oturuyorum zaten, anlamadım hakkımda hayırlısı olsun

cnm benim pozitif düşün pozitif olsun senin düşüncen çok önemli
geçen sene benim babam aniden hastalandı ve bir günde ölümle burun buruna geldi
doktorlar yaşamasına hiç ihtimal vermediler yaşasada % 1 şansı var
diyelimki onu tutturdu boyun altı felç olacak dedider
ama çok şükür ole olmadı bir dizi ameliyat geçirdi
dünayanın dört köşesinden dualar yağdı
en önemliside bi aile olarak onun kalkacağına inandık
rabbim çok büyük
duanı et inancını yitirme ve iyi düşün ki iyi olsun

Kizlar sabah teyzemle konustum da sakin nar yeme dedi.niye ki acaba bileniniz var mi.

çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin... ben geçtiğimiz iki hafta öncesinde iki hafta süreyle hem antibiyotik hemde parol kullandım... dişimdeki enfeksiyon sebebiyle... Allahım yavrularımızı bize bağışlasın onlara bişey olmasın inşallah... pozitif düşünelim arkadaşlar... enerjimizi düşürmeyelim...

günaydın anneler
bol karlı bir ankara sabahından sevgiler
çok şükür düşmeden işe gelmeyi başardım
bide eve gitmeyi başarırsam süper olacak

gunayyydınn gullummmm ve sıpasııııı
keşkem buradada kar olsaaa ama nerdeeee antalya işteeeee :2::2: üşütüyorr sadece ne karı var ne bişeyi D

ah çok üzüldüm bugünlerde nara aşeriyorum daha dün gecede yedim narı midem ağrımasına rağmen şimdi merak ettim zararlımı gerçekten

takma kafanaaaa ben bır suru yedım hatta sıktım suyunu içtim
hatta bende duydum duşük olayını doktoruma sordum yok oyle bırsey sadece abartmayın dedı. günde atıyorum 1 nar normal ama sen tutupda 3 nar yersen tabı sakıncası olur ama bu bır tek nar değil yediğin hersey için gecerlı abartmadan yıyın dedı

Ben de cok yedim de inşallah leke falan olmaz :) nar suyu degil de cekirdekleriyle yemiştim birkac gün Allah korusun bebislerimizi

Son düzenleme:
Iltihap sokme etkisi olan seyleri tuketmeyin.maydonoz kuru soganin cok oldugu yemekler felan.nar i da ogrenmis olduk.baska bilen vaesa paylassin.

çok geçmiş olsun hemen dua okudum senin için şu mubarek günde kabul olur dualarımız inşallah.. en önemlisi
moral tatlım benim içini ferah tut ne gelirse Allahtan... ama hayırlısı olsun rabbim yardımcın olsun inşallah.
dinlen üzme yorma kendini küçücükler ama çok güçlüler onlar bırakmayacak bebeğin seni

kızlarr nar yersenız cocugunuz duser dıye bırsey yok olay sadece sundan ıbaret
nar kanı sulandıryomus ve sızınde dusuk rıskınız varsa eger ee tabı kanda sulanınca kanama olabılıyomus. yanı bırtek nar deıl kan sulanrıcı seylerden uzak durmanız gerekıyo

Hamilelikte Nar Yemek Zararlımı ?

Narın faydaları saymakla bitmiyor. Cilt kanserine yakalanma oranını azaltması, kalp hastalıklarını önlemesi, mideyi kuvvetlendirmesi, kandaki kolesterol ve şeker oranını düzenleyici etkisi olması bir kaç faydasından sadece bazıları. Nar eski çağlardan beri doğal bir antibiyotik olarak kullanılmakta. Bolca C vitamini, B vitamini, demir ve potasyum ihtiva ediyor. Bu nedenle bağışıklık sistemini güçlendirdiği de biliniyor. Ayrıca bağırsaklarda bulunan zararlı parazitlerle savaşmakta birebir.
Peki bu kadar faydasının yanında narın herhangi bir zararı olabilir mi? Halk arasında yaygın olan bir inanca göre hamilelikte nar tüketimi zararlı. Bu nedenle hamile bayanlar hamilelik sürecinde nar tüketmekten kaçınıyor. Bilinenin aksine narın hamilelikte herhangi bir zararı bulunmamakta. Biliyorsunuz ki herşeyi ölçülü tüketmek gerekiyor. Bu nedenle gereğinden fazla nar tüketimini tabii ki tavsiye etmiyoruz fakat günde 1 bardak nar suyu içmek size zarardan çok fayda sağlayacaktır. Bildiğiniz gibi hazır meyve suları vücuda gereksiz ve fazla şeker yüklemenize neden olur. Bu nedenle dilerseniz nar suyunu evde kendiniz de hazırlayabilirsiniz. Bunun yanında nar kabuğundan demlediğiniz çay sindirim sisteminizin çok daha sağlıklı çalışmasını sağlayacaktır

Iltihap sokme etkisi olan seyleri tuketmeyin.maydonoz kuru soganin cok oldugu yemekler felan.nar i da ogrenmis olduk.baska bilen vaesa paylassin.

batil ınanç ıstersen cokkkkkkkkkkkkk
kıvı elleme yeme : kıllı olur
seftalı yeme : kıllı olur
ciğer elleme bebekte dogum lekesı olur
ayva ye : bebek güzel olur

Ne biliyim yaa.teyzem oyle soyleyince korktum ben.yiyemem yine de:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…