2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
güzel anneler bakın bir de şöyle bir sistem var... isterseniz bunu da bi inceleyin 0-4 yaş arası çocuk gelişimi... 9. aydan başlayarak 48. aya kadar bebeğin ihtiyacı olan tüm gelişimiyle ilgili yönlendirmeleri bulacağımız bir set geliyor her ay kapımıza... biz üye olduk ilk setimiz (yani 9. ay) geldi bile... ayrıca 3 tane de hediyeleri oldu ebeveynlerin okuması gereken 3 kitap... imkanlar dahilinde incelenebilir diye düşünüyorum...
http://www.adimadim.com/tr-TR/

Merhaba. Eğer bir faydam dokunabilirse ne mutlu bana. Bana soracağın her soruya buradan yanıt verebilirim. Galiba sen de benim gibi çok düşük yaptın. Ben sana durumumu kısaca özetleyim. Kafana takılan herhangi bir şey olursa yine yanıtlarım. Daha önce 4 kez düşük yaptım. Tam kalp atışlarını dinlemeye doktora gittiğimizde duyamıyorduk. Hiç bir hamileliğimde ( bu hamileliğim hariç ) kalp atışlarını duyamadık. En uzunu 8 hafta sürdü. Düşüklerin çok büyük bir yüzdesi kan pıhtılaşmasına dayanır. Doktorlar öncelikle bu konuya ağırlık verdiler. Çok sayıda kan pıhtılaşma testi var. Hepsini yaptırdık. Kan pıhtılaşması tesbit edilemedi. 3. hamileliğimde doktor yine de bana kan pıhtılaşma iğnesi yaptırdı göbekten. Önlem olsun diye. Yine düştü. Genetik testler uygulandı. Hem eşime hem bana. Genetik testler de temiz çıktı. Sonra ilaçlı hsg çektirdik. O da normal çıktı. Histeroskopi oldum. Rahim duvarım incelendi çok usta bir doktor tarafından. O da normal çıktı. Şekerime troidime prolaktinime daha bir çok hormona teste bakıldı. Sonuçlar hep temiz temiz temiz. Çıldırmaya az kaldı. Herşey normaldi ama bebeklerim düşüyordu. Neredeyse bir sorunum olsun diye dua edecek vaziyete geldim. Sorunum olsun da neyle savaşacağımı bileyim. Bir doktor da bana senin hiç bir iğne ilaç kullanmana gerek yok. Çünkü sende tespit edilmiş bir problem yok ne iğnesi ilacı kullanacaksın dedi , haklı olarak. Bir gün internette gezinirken lenfosit aşısına rastladım. Eğer bir bayanın vücudu döllenmiş yumurtayı yabancı bir madde olarak görüp bağışıklık sistemini çalıştırarak dışarı atıyorsa böyle durumlarda endikedir , işe yarar yazıyordu. Bir de bunu deneyim dedim. BENİM DÜŞÜK SEBEBİM , VÜCUDUM DÖLLENMİŞ YUMURTAYI YABANCI MADDE OLARAK ALGILAYIP , BAĞIŞIKLIK SİSTEMİMİN BEBEĞİMİ DIŞARI ATMASIYMIŞ. Ancak böyle bir durumda lenfosit aşısının faYdasını görebilirsin. Senin düşük sebebin başka bir sebepse başka bir tedavi görmen gerekebilir. Lenfosit aşısı hamile kalmadan ayda bir kez olmak üzere 3 kez vurunuyosun. Eşinden 9 tüp kadar kan alınıyor. Bundan lenfosit aşısı elde ediliyor. Her iki koldan eşe uygulanıyor. Lenfosit aşısının amacı , eşinin hücrelerini senin bağışıklık sistemine tanıtmak. Hamile kaldıktan sonra da iki kez daha vurunuyosun. Umarım faydalı olabilmişimdir. Ben bu aşıyı yaptırdıktan sonra bebişimin kalp atışlarını duyabildim.

gecmıs olsun guzelım ınsallah hersey yollunda gıder rabbım bebısını sana bagıslar...moralını bozma sakın dınlen bo bol..
canım belkı bu hamılelık hormonlarından sen yalıs anlıyor olabılırsın cunku bende oyleydı kı lohusalıkta bu durum artıyo...
ah çok üzüldüm bugünlerde nara aşeriyorum daha dün gecede yedim narı midem ağrımasına rağmen şimdi merak ettim zararlımı gerçekten
yok canım ya doktoruna sor bakıyım ne dıycek sana.ayrıcaa ben maydonozdan nefret ederdım hamıleyken cok asırı yedım ama kızım yanımda...
hulı cım sen memorıal topıgınde deglmıydın??
Yarin lcw ye gidecem deneyecem guzel olursa abarti durmazsa alacam.fiyatlari cok pahali degil lcw de internetten baktim da diger yerler hep 100 tl felan yaa.lcw de 30 40 tl
ben hamılelıgım boyunca ordan gıyındım aldım seylerı hala gıyıyorum sımdıden alın gıyın bellı bıle olmuyor kı hamıle gıysısı ldugu

iyi kadınmış valla şanslısın cnm kıymetini bil

oy kuzum neden işsiz kalıyosun ki erken izinmi yoksa başka bişeymi

oy kuzum neden işsiz kalıyosun ki erken izinmi yoksa başka bişeymi

benim hikayem biraz dramatik... 8 eylülde evlenip Bursa'dan İstanbul'a yerleştim... 1 buçuk ay evde oturup, referansla bi firmada finans departmanında çalışmaya başladım... sonra bebeğimizi öğrendik... bi süre söylemedim... söylediğimde de "iş anlamında yıkıldıklarını" şahsi anlamda sevindiklerini öğrendim... bide inanılmaz yoğun çalışıyorum çok yoruluyorum... haftanın 6 günü saat 8-18,30 çalışıyorum... bi cumartesi öğleden sonra izin aldım diye dünya kadar laf işittim... en başta yaptığımız görüşmede cumartesi ile ilgili bi iyileştirme düşündüklerini söylemişlerdi... pazartesi günü cumartesi mevzusunu konuşmak istedim patronumla ve ilk baştaki verdiği sözü inkar etti... o anda benim için bittiler zaten... sonra dün internette gezinirken bir de baktım ki; pazartesi bizim tartışmamız sonrasında salı günü eleman ilanı vermişler... bende ay sonuna 2 gün kala söyleyip ayrılmayı düşünüyorum... malesefki böyle...

ayıp ya sanki kendi çocukları yok
bide çamura yatıyolarla deli oluyorum
hakkında hayırlısı cnm
terbiyesizler
ay çok gıcık oldum ya
benim patronumda böle oynak olduğu için delirdim şimdi

ayıp ya sanki kendi çocukları yok
bide çamura yatıyolarla deli oluyorum
hakkında hayırlısı cnm
terbiyesizler
ay çok gıcık oldum ya
benim patronumda böle oynak olduğu için delirdim şimdi

neyse zaten cumartesi çalışılan bi iş istemediğimi en baştan söylemiştim... şimdi inkar etmeleri kendi tercihleri... ama zaten iğrenç bi firma çalışmak zor... herşyin hayırlısı... biraz daha çalışıp bebeğimiz için hazırlık yapabilmeyi çok isterdim ama napalım kısmet değilmiş... babasına yüklenicez artık...

ole cnm hepimiz onun için uğraşmıyomuyuz zaten
yoksa bende burda kusa kusa inan 5 dk durmam yanı
ama hayırlısı napalım

slm canlarım dün sağlık ocağına gittim ebe çağırmıştı idrar ve kan tahlili istediler kanım düşmüş kan hapı kullanmama rağmen ebe bol bol yoğurt ye dedi günlük bir kase haftada 2 kere balık ye dedi haftada bir kez baklagil ye dedi sonra kiloma baktı herkes kilo alır sen kilo vermişsin dedi bulantıların mı?var diye sordu bende yok dedim iştahsızım dedim birde gece uykumda kollarımda uyuşma oluyor dedim kan değerin düştüyse ondan dolayı olur dedi güzel beslen dedi 4.aydan itibarende tetanoz aşıların yapılmaya başlayacak dedi

durumlarınızı okudum çok canım sıkıldı insanlarda artık vicdan denen birşey kalmamış rabbim bildiği gibi yapsın onları ama vakti zamanı geldiğinde rabbimin karşısında nasıl sual verecekler allah yar ve yardımcınız olsun canlarım hakkınızda hayırlısı olsun

bebek kısmetiyle gelir derler,belki başka bir kısmetin vardır bir yerlerde...dert etme..zor bir durum biliyorum ama sen yine de dikkat et..bende de kendi çapında planlar yapan bir kaynana var..sevmiyorum kelimesi az kalır,kadından nefret ediyorum...allah biliyor ya...

cnm zaten hep sölüyorum
ben hakkımı kesinlikle helal etmiyorum
bize maaş verince satın aldıklarını sanıyolar
oysa verilen bi hizmet var ortada o hiç gözükmüyo
herşeyi maaşına yapılan zamla primle ölçüyolar
oysa içinde bulunduğumuz sireç başka
izin alma durumunda kalıyoruz kontorl oluyo kendini kötü hissediyosun
ama yok onların kafasında öle olamaz

benimde yarın kayınvalidem görümcelerim ve eltimler gelcek şimdiden kara kara düşünmeye başladım yarın ne yapsam diye allahtan kociş aşçı bana yardım ediyor yarın yorulcam o baştan belli korkuyorum fazla yorulmakta istemiyorum rabbim yardımcımız olsun ne yapayım kızlar sizce:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…